ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

Ο μυστικός αριθμός έντεκα!!!

SHARE:

Ο αριθμός 11 θεωρείται ιδιαίτερος αριθμός και αποκαλείται μυστικός σε πολλές απόκρυφες παραδόσεις.

Οι Βαβυλώνιοι π.χ. αναφέρουν στο μύθο της δημιουργίας τους, το όνομα ΤΙΑΜΑΤ, με τους 11 δαίμονες του Χάους.

Στην Ινδουιστική παράδοση, υπάρχουν 11 μορφές ή ενσαρκώσεις του Ρούντρα, του Κύριου της Καταστροφής.

Στο α βιβλίο του Μωυσή, ο Ιωσήφ ονειρεύτηκε πως ο Ήλιος, η Σελήνη και 11 αστέρια γονάτιζαν μπροστά του(Γένεσις 37 9).

Στις θεολογικές γραφές, το 11 είναι ένας αριθμός αρνητικών οιωνών, αμαρτωλών και τιμωρίας.
Όμως στην Ινδουιστική παράδοση, το 11 δεν είναι αρνητικός αριθμός ή αριθμός αμαρτίας.

Αντίθετα , θεωρείται ευνοϊκός και δυναμικός. Επειδή μέσα του ο αριθμός 1 επαναλαμβάνεται δύο φορές, οι αριθμολόγοι του αποδίδουν πεισματικό, επαναστατικό και εξουσιαστικό χαρακτήρα.

Οι άνθρωποι με ψυχικό αριθμό 2 γεννημένοι αυτή την μέρα, ανταποκρίνονται εύκολα, είναι αισιόδοξοι και ικανοί να οδηγήσουν τους εαυτούς τους και τους άλλους μέσα από δύσκολες καταστάσεις.

Όταν τους δίνεται καλή καθοδήγηση και σωστό υπόβαθρο, μπορούν να σημειώσουν μεγάλη επιτυχία στα υλικά ζητήματα.

Παρότι ο αριθμός αυτός είναι συνδεδεμένος με τη Σελήνη και τα άτομα με ψυχικό αριθμό 2 που είναι γεννημένα την 11η, έχουν όλα τα χαρακτηριστικά του 2- είναι ασταθή, υποφέρουν από περιστασιακό αποχωρισμό από το σύντροφο τους και περνούν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα- μετέπειτα στη ζωή τους γίνονται διάσημα και σεβαστά.

Όπως στην Αριθμολογία, ο αριθμός αυτός που υπολογίζεται ως 2 και επίσης μετριέται ως 11, χαίρει ιδιαίτερης προσοχής, έτσι και στη ζωή τα άτομα 11 προσελκύουν και κατορθώνουν να αποσπάσουν ιδιαίτερη προσοχή.

Ο αριθμός 11 λέγεται μυστικός, γιατί όσοι τον έχουν, κατέχουν ιδιαίτερη ευαισθησία στο να νιώθουν κραδασμούς και να βλέπουν πνεύματα.

Ο αριθμός 11 συνδέεται με την πνευματική συνειδητοποίηση. Σαν ένας από τους δύο κύριους αριθμούς, προσδίδει εξαιρετική διαίσθηση, πρωτοποριακό πνεύμα. Είσαστε ιδεαλιστές & καλλιεργημένοι.

Αυτά τα χαρακτηριστικά, σας κάνουν πολύ ενδιαφέρον άνθρωπο, δυναμικό και ικανό να προσφέρει στη κοινωνία.

Είσαστε βαθυστόχαστο άτομο, με εφευρετικό μυαλό. Όλα αυτά σας επιτρέπουν να επιτύχετε στον επαγγελματικό τομέα.

Τα αρνητικά χαρακτηριστικά που σας προσδίδει ο αριθμός 11 είναι ότι είσαστε νευρικοί, περιμένετε πολλά από τον περιβάλλον σας, οικογένεια, σχέση, φίλους. Είσαστε κυκλοθυμικοί, ευέξαπτοι.

Δεν λαμβάνετε εύκολα αποφάσεις.

Ανησυχείτε και δυσαρεστήστε εύκολα με τη πρόοδο της προσωπικής σας ζωής.

Είσαστε ονειροπόλοι, συχνά χάνετε την αίσθηση της πραγματικότητας και δεν ξεχωρίζετε το πραγματικό από το φανταστικό.

Μπορεί να μην είσαστε ηγέτης αλλά είσαστε οραματιστής.

Ο αριθμός πεπρωμένου 11 δονείται υψηλότερα από τους υπόλοιπους αριθμούς.

Πρόκειται για άτομα ασυνήθιστα, ιδεαλιστές, με ενόραση κ πνευματική σοφία.

Τους αρέσει να προσφέρουν καθοδήγηση κ έμπνευση στους άλλους.

Ο αριθμός 11 είναι αγωγοί των πνευματικών πληροφοριών που αισθάνονται συχνά μια μεγάλη ανάγκη να μετασχηματιστεί ο κόσμος με τα οράματά τους.

Αυτός ο κύριος αριθμός θέτει συχνά τους στόχους για τον που είναι σχεδόν αδύνατοι να ανταποκριθούν.

11 έχει μια έμφυτη πνευματική δύναμη και μια οξεία συνειδητοποίηση άλλες που έχει συχνά
μια θετική μετασχηματιστική επίδραση στις ζωές άλλων ανθρώπων.

Επιδεικνύουν συχνά μια θετική και οπτιμιστή τοποθέτηση που άλλοι βρίσκουν μεταδοτική.

Η δυνατότητά τους να εμπνεύσουν άλλους τους κάνει τους άριστους δασκάλους, τους κοινωνικούς λειτουργούς, τους φιλοσόφους και τους συμβούλους.

Αυτό το βαθειά διαισθητικό σημάδι ενδιαφέρεται επίσης πολύ για απόκρυφα, θρησκευτικά ή υπερφυσικά θέματα.

Πολλοί από τους είναι γεννημένοι ψυχικοί και σε κάποιο βαθμό στη ζωή τους γίνετε ιερείς, καλόγριες, tarot αναγνώστες, αστρολόγοι, μεταφυσικοί, ελαφρύς-εργαζόμενοι, channellers και κύριοι Reiki.

Συνήθως ωθούνται στην πνευματική πορεία μετά από να πάρουν μια σκληρή πτώση μετά από μια περίοδο φανταστικής επιτυχίας πολύ νωρίς στη ζωή τους.

Η πίεση της ύπαρξης τόσο πάνσοφη συχνά επιδεινώνει τα λεπτά νευρικά συστήματα του αριθμού 11 που εγκαθιστούν το σχεδιάγραμμα «πληγωμένη healer.»

Οι πρακτικές όπως η γιόγκα και η περισυλλογή κρατούν τα επιπόλαια πόδια αριθμού 11 στο έδαφος.

Κύριος αριθμός 11/2 και όχι 1+1=2 τους μελετάμε και διψήφιους ερμηνεύουμε και το 11 και το 2 αλλά τους γράφουμε 11/2-22/4 κ.ο.κ.

Κύριος αριθμός 11/2 είναι ο πνευματικός καθοδηγητής ο πνευματικός αγγελιοφόρος στην ανώτερη του δόνηση είναι εμπνευσμένος ηγέτης που με την ανεπτυγμένη διαίσθηση του και την υψηλή του πνευματικότητα θα εμπνεύσει και θα καθοδηγήσει η οδηγήσει πλατιές μάζες προς την εξύψωση τους θα γειώσει το Θειο μέσα στο υλικό.

Στην κατώτερη δόνηση του δεν θα ακούσει τις αλήθειες που του δίνει η υψηλή του δόνηση και θα είναι αλαζονικός και καταστροφικός.

Οι ιδιότητες του 11 συγκρούονται με αυτές του 2 αλλά αυτό είναι το μάθημα η το ζητούμενο το πως αυτοί οι αριθμοί θα συνεργαστούν μεταξύ τους.
 

COMMENTS

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,702,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,273,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,465,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,528,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Ο μυστικός αριθμός έντεκα!!!
Ο μυστικός αριθμός έντεκα!!!
Ο μυστικός αριθμός έντεκα!!!
http://2.bp.blogspot.com/-dJ23Se1y3i8/UfvgxTlSV7I/AAAAAAAABSc/nlJsdYOi5YY/s320/11.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-dJ23Se1y3i8/UfvgxTlSV7I/AAAAAAAABSc/nlJsdYOi5YY/s72-c/11.jpg
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/08/blog-post_8293.html
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/08/blog-post_8293.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy