2
ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ-Tα πάντα για τους επαφικούς

Η θεωρία λέει ότι οι contactees (επαφικοί) είναι χαρισματικές ανθρώπινες οντότητες που επιλέχτηκαν από εξωγήινες δυνάμεις για να μεταφέρουν συμπαντικά μηνύματα που μας αφορούν όλους! Μυστικά του παρελθόντος, το λόγο της ύπαρξής μας και σημαντικές πληροφορίες για τη μετάβασή μας στην Νέα Εποχή!

Στο δεύτερο μέρος της ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής ''Κώδικας Μυστηρίων'' του Βασίλη Μπαντίδη στο Astra TV,το Σάββατο 21 Μαρτίου του 2015, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η συγγραφέας Φίλις Χρυσού και ο ερευνητής Χάρης Κουτσιαύτης αποκάλυψαν τα πάντα για τους επαφικούς συνανθρώπους μας... στην Ελλάδα αλλά και σ’όλο τον κόσμο.


Δημοσίευση σχολίου Blogger

  1. Τι θεικά πλάσματα είναι αυτά βρέ παιδιά; Δαίμονες είναι, έχουν όλα τα χαρακτηριστικά των δαιμόνων. Και οι άγγελοι του θεού δεν εμφανίζονται εική και ως έτυχε παρά μόνο για να υπηρετήσουν τη σωτηρία του ανθρώπου, με εντολή Θεού.¨οχι ανεξάρτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χμ...γοητευτικά όλα αυτά, ενδιαφέροντα δεν λέω, μα... δε με πείθουν, παραμένω πάντα διστακτικός ειδικότερα όσον αφορά άτομα που υποτίθεται είναι "επαφικοί" που δέχονται μηνύματα απο εξωγήινους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top