0

Ο Stephen Bassett, ο οποίος οργάνωσε την ακρόαση του Πολίτη για τη γνωστοποίηση των UFO και της εξωγήινες συναντήσεις... είπε ότι θα εχει συνέχεια το θέμα στα Ηνωμένα Έθνη, προκειμένου να συνεχίσει τις προσπάθειές του για να αποκάλυψη την ύπαρξει αυτού του φαινομένου.

Η δική του ερευνητική ομάδα του Paradigm μόλις πρόσφατα έστειλε ένα δελτίο Τύπου που παρουσιάζει αναλυτικά τη δήλωσή τους σχετικά με την κραυγή του ΟΗΕ για να φιλοξενήσει μια παγκόσμια διάσκεψη σχετικά με την πιθανή απόδειξη εξωγήινης ύπαρξης ζωής σε αυτόν τον πλανήτη.

Τέσσερις από τα έξι πρώην μέλη του Κογκρέσου υπέγραψαν τη δήλωση.

Οι έξι πρώην εκπρόσωποι ήταν αυτοί που αποτελούσαν την επιτροπή που άκουσαν μαρτυρίες για τα UFO κατά την διάρκεια της πενθήμερης ακρόασης στο National Press Club στην Ουάσιγκτον.

Η ακρόαση υπογράμμισε τους ισχυρισμούς πολλών μαρτύρων από διάφορες χώρες για τα UFO και της εξωγήινες συναντήσεις. Ο Bassett ελπίζει ότι κάποιες από αυτές τις χώρες θα υποστηρίξει την προτεινόμενη παγκόσμια διάσκεψη.Διαβάστε παλαιότερα άρθρα σχετικά με την ακρόασης για την ΑποκάλυψηΔημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top