0


Από τον Mack Maloney  
Υπάρχει μια απομονωμένη, δασική περιοχή στη Ρωσία που ονομάζεται ( M-Triangle δηλαδή «Τρίγωνο Μ» ), όπου οι άνθρωποι βγαίνουν πιο έξυπνοι από ό, τι όταν μπήκαν μέσα. Τόσο έξυπνοι, όπου σε μία περίπτωση, ένα απλός εργάτης που μόλις και μετά βίας-απασχολούνταν, στη στρατιωτική βάση έγινε κοσμοναύτης αφού πέρασε μόλις δύο εβδομάδες μέσα στο Δάσος .

Οι ερευνητές έχουν καταγράψει διάφορου ήχους που καμία φορά μοιάζουν σαν αμάξια , αν και ο πιο κοντινός δρόμος είναι περίπου 40 μίλια μακριά. Έχουν ακούσει χορωδίες τραγουδούν, παρακολούθησαν τα αστέρια ευθυγραμμίζονται σε φανταστικούς σχηματισμούς, και έχουν δει ακόμη και περίεργα γράμματα και σύμβολα να γράφονται στον ουρανό. Η Χρήση κινητού τηλεφώνου είναι αδύνατη στο πλαίσιο του Τρίγωνου-Μ... εκτός αν στέκεστε επάνω σε ένα μικρό κομμάτι γης, που ονομάστηκε το Κουτί των κλήσεων. Στη συνέχεια, μπορείτε να καλέσετε οπουδήποτε στον κόσμο. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι η *KGB (υπηρεσία ασφαλείας, μυστική αστυνομία, και οργανισμός πληροφοριών.) δεν αφήvει τους πολίτες να μπουν στην περιοχή από το 1988.

Αυτό μπορεί να φαίνεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά, σίγουρα, Η περιοχή M-Triangle (Τρίγωνο-Μ) είναι πραγματική. Ακόμα κι αν έχω γράψει δύο βιβλία σχετικά με τα UFO και έχω κάνει παρά πολλές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές συνεντεύξεις για το θέμα, οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι ακόμα δύσπιστος για πολλούς ισχυρισμούς που διατυπώνονται από την κοινότητα των UFO. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι οι Ναζί δεν έχουν μια μυστική βάση στο φεγγάρι. Νομίζω ότι είναι απίθανο ότι 50.000 εξωγήινοι ζουν μέσα σε ένα βουνό στο Νέο Μεξικό.

Επίσης, δεν πιστεύω ότι η NASA έχει ένα μυστικό πρόγραμμα στο Διάστημα και εκατοντάδες μυστικούς στρατιώτες να πετούν γύρω από το ηλιακό σύστημα. Αλλά ... φαίνεται να υπάρχει καλή απόδειξη ότι το Πολεμικό Ναυτικό έχτισε μια μυστική βάση μέσα στο Τρίγωνο των Βερμούδων γνωρίζοντας πολύ καλά όλα τα περίεργα πράγματα που συμβαίνουν εκεί. Και ότι ο Ρίτσαρντ Νίξον έδειξε στον Jackie Gleason τα ερείπια ενός UFO και το πλήρωμά του . Και ότι κάτι Παράξενο και"ανεξήγητο" συμβαίνει στο εσωτερικό του εν λόγω Τρίγωνο-Μ.

Οι έρευνες του Mack Maloney συνεχίζονται και είναι απολύτως σίγουρος ότι κάτι υπάρχει εκεί έξω, γιατί όχι και στη γη..

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top