ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ... ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ...!!!

SHARE:


Οι Τούρκοι στρατιώτες έδιωξαν τα συνεργεία που εκτελούσαν εργασίες αντιπλημμυρικής προστασίας στην ελληνική πλευρά...

Διπλωματικό επεισόδιο απειλήθηκε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας (29-07-2013) στον ποταμό Έβρο, όταν κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών αντιπλημμυρικής προστασίας στην ελληνική πλευρά, Τούρκοι στρατιώτες, που περιπολούσαν στην απέναντι όχθη, ζήτησαν από τα συνεργεία, με προτεταμένα τα όπλα τους, την διακοπή των εργασιών και την άμεση απομάκρυνση από το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τεχνικά συνεργεία που εκτελούσαν τις εργασίες επιδιόρθωσης και ενίσχυσης των αναχωμάτων, στην παρέβρια περιοχή του Πυθίου, κοντά σε αμμονησίδα του ποταμού Έβρου, κλήθηκαν από τους στρατιώτες να σταματήσουν και να εγκαταλείψουν το σημείο.

Το ακόμα πιο απίστευτο όμως είναι ότι τους Έλληνες εργάτες που απειλήθηκαν με όπλα εντός ελληνικού εδάφους από Τούρκους στρατιώτες δεν βρέθηκαν ελληνικά στρατεύματα να τους απαντήσουν στο αν μη τι άλλο προβλεπόμενο από τους κανονισμούς βαθμό που διέπουν τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας και που βέβαια γνωρίζουν όλοι άριστα από τον τελευταίο κληρωτό στρατιώτη μέχρι τον ...ΑΓΕΕΘΑ! 

Το θέμα της ξαφνικής διακοπής των εργασιών και του αδόκιμου τρόπου με τον οποίο έγινε, αναμένεται να συζητηθεί σε συνάντηση της μικτής ελληνοτουρκικής επιτροπής, προκειμένου να δοθούν αμοιβαίες διευκρινήσεις και να συνεχιστεί το έργο. 

Με λίγα λόγια θα τους πάρουμε και τη άδεια για να γίνει έναν έργο εντός ελληνικούς εδάφους... 

Μετά από αυτά τα απίστευτα που έγιναν στην Αλεξανδρούπολη, ανενόχλητα 6 μαχητικά αεροσκάφη των Τούρκων πραγματοποίησαν σήμερα εικονικό βομβαρδισμό στο σύμπλεγμα των Τούρκων και μετά από 20 λεπτά, (αφού εικονικά είχαν κάνει τους Φούρνους «Ατλαντίδα» αναχαιτίστηκαν). 

Σημειώνεται ότι είναι η δεύτερη φορά φέτος που τουρκικά αεροσκάφη πετούν πάνω από το νησιωτικό σύμπλεγμα των Φούρνων, από το οποίο ξεκίνησαν νέες υπερπτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά, μετά από 14 μήνες που απέφευγαν τέτοιες ενέργειες. 

Όσο οι Τούρκοι μας έδειχναν ...τα όπλα τους εμείς τους κερνούσαμε στο Πεντάγωνο 

Αν αυτές οι ενέργειες δεν ισούνται με εχθρικές ενέργειες κατά της χώρας αναρωτιόμαστε πραγματικά τι μπορεί να θεωρείται πια εχθρική ενέργεια και τρομάζουμε με την ...«ελαστικότητα» του στρατεύματος. 

Την ίδια ώρα που συνέβαιναν αυτά στους Φούρνους και είχε προηγηθεί το περιστατικό το Έβρου, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, συναντήθηκε στο γραφείο του, με τον απερχόμενο ΑΚΑΜ της Τουρκίας, Συνταγματάρχη Mesut Savas. 

Ο κ. Αρχηγός ευχαρίστησε τον Τούρκο ΑΚΑΜ για την συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια της θητείας του και του ευχήθηκε καλή συνέχεια. 

Παράλληλα, συνεχάρη το νέο ΑΚΑΜ, Σμήναρχο Halil Akar για την ανάληψη των καθηκόντων του. Εδώ αρμόζει αυτό που λέει ο λαός: «Τι κάνεις Γιάννη; Κουκιά σπέρνω». 

Αυτή ήταν η τουρκική απάντηση για την υπόθεση της Χίου; 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αποτελεί «περίεργη» συγκυρία η επιλογή του χρόνου που έγιναν όλα αυτά και ειδικά μετά από το κρεσέντο του τουρκικού φυλοκυβερνητικού τύπου που κατηγορεί ευθέως πλέον την Ελλάδα για συνεργασία με τρομοκρατικές οργανώσεις Κούρδων. 

Μάλιστα, η υπόθεση της Χίου έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις καθώς σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο και τον υπουργό Εσωτερικών της Τουρκίας, ο ένας από τους χθεσινούς συλληφθέντες στο φουσκωτό Τούρκος υπήκοος κουρδικής καταγωγής, κατηγορείται για την βομβιστική επίθεση στο γραφείο του Τούρκου Πρωθυπουργού στην Άγκυρα Ρ.Τ. Ερντογάν.

COMMENTS

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,702,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,273,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,465,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,528,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ... ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ...!!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ... ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ...!!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ... ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ...!!!
http://4.bp.blogspot.com/-jhCeP5kcCto/Ufk-g-GnM7I/AAAAAAADiN4/Z_C-KOUn1rs/s400/1139145_533_355.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-jhCeP5kcCto/Ufk-g-GnM7I/AAAAAAADiN4/Z_C-KOUn1rs/s72-c/1139145_533_355.jpg
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/07/blog-post_4897.html
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/07/blog-post_4897.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy