3
Υπάρχουν μύθοι για άτομα που επέστρεψαν από τον κόσμο των νεκρών και έζησαν ανάμεσα στους ζωντανούς και μύθοι για ανθρώπους που έγιναν βρικόλακες από το δάγκωμα ενός άλλου βρικόλακα. Όλοι αυτοί οι μύθοι πέρασαν σύντομα και στη λογοτεχνία και στον κινηματογράφο «μαγνητίζοντας» ακόμα και τους πιο δύσπιστους. 

Η ιστορία των βαμπίρ
 Η λέξη βαμπίρ προέρχεται από τη ρωσική λέξη «ir» που σημαίνει «πίνω». Ο βαμπιρισμός εμφανίστηκε πριν πολλά χρόνια. Στην αρχαία Ρώμη πίστευαν ότι μπορούσαν να θεραπεύσουν μερικές ασθένειες, όπως αυτή της επιληψίας, με το να δώσουν στον ασθενή να πιει το αίμα ενός σκοτωμένου μονομάχου.
  Μιλώντας για βαμπίρ, όλοι θυμόμαστε τον Κόμη Dracula, το θρυλικότερο βαμπίρ όλων των εποχών, με τις υπερφυσικές δυνάμεις και τους μακριούς και μυτερούς κυνόδοντες που έδρασε το μεσαίωνα στην περιοχή της Τρανσυλβανίας τρομοκρατώντας τον κόσμο της εποχής ακόμα και με το άκουσμα του ονόματός του.  Μέχρι και σήμερα αυτός ο τρόμος στο άκουσμα του ονόματος του Κόμη Δράκουλα παραμένει.  Από την εποχή του κόμη Δράκουλα  μέχρι σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά όμως πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν τους εαυτούς τους βαμπίρ.

Προστασία από τα βαμπίρ
Οι πιο διαδεδομένοι τρόποι προστασίας από τα βαμπίρ είναι ο αγιασμός και ο σταυρός, αφού και τα δύο είναι αγιασμένα και μπορούν να διώξουν μακρυά το κακό. Επίσης αναφέρεται συχνά ότι τα βαμπίρ δεν αντέχουν το σκόρδο (!) και το φως του ήλιου. Πρόσφατα πάντως ένας διευθυντής σχολείου στην Κροατία, βρήκε έναν πιο σύγχρονο τρόπο αντιμετώπισής τους!

Δάσκαλος προστατεύει τους μαθητές του από τα ... βαμπίρ!
  Στην Κροατία πριν από λίγες ημέρες δημοσιοποιήθηκε η είδηση πως διευθυντής σχολείου  ξόδεψε χιλιάδες δολάρια για να προστατεύσει τους μαθητές του από " κοσμικά μαγνητικά πεδία".
  Το σχολείο βρίσκεται στην περιοχή  Σένκοβατς  και έχει περίπου 400 μαθητές. Σύμφωνα  με τις καταγγελίες ο διευθυντής διέθεσε περισσότερα από 13.000 δολάρια για να εγκαταστήσει στο σχολείο δέκα "βιογεννήτριες", μηχανήματα που, όπως ισχυρίζεται, "προστατεύουν από επικίνδυνες ενέργειες, από τα μάγια και τα βαμπίρ, ενισχύουν την σεξουαλικότητα και αυξάνουν το στήθος (!!!!)" 

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 1. Αν υπήρχαν θα ήθελα μια γνωριμία μαζί τους... :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. μπράβο παίδες πολύ καλή η δουλεία σας,,,αλλά βάζετε πολλά ωραία βίντεο χωρείς υποτίτλους όμως και πολύ όπως ένας απο αυτούς και εγω δεν ξέρουμε αγγλικά γίνετε να τα κάνετε μετάφραση????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. εάν δεν κάνω λάθος, τα ψυχικά βαμπίρ είναι αυτοί που εγκαταστάθηκαν μετά την εισβολή του γιαχωβα στο ηλιακό μας σύστημα... Επειδή δεν έχουν την δυνατότητα οι αποστάτες και τεχνολογία να δώσουν ψυχή, όπως έκαναν ο προμηθέας και Αθηνά υπό την επίβλεψη Διος... Οι αποστάτες αμόλησαν στο κόσμο τα μογγολα, χωρίς ψυχή, με την πάροδο των ετών και αιμομιξίες, όλες οι οικογένειες του κόσμου πλέον, έχουν ένα τέτοιο μέλος στην οικογένεια...
  Διαθέτουν μόνο 4 από τα 7 πνευματικά επίπεδα που διαθέτη ένας άνθρωπος με ψυχή... Προκαλεί καβγάδες από το τίποτα και το ευχαριστιούνται, διότι μέσα από αυτό τρέφονται με αρνητική ενέργεια. Τους αρέσει το χρήμα, καλοπέραση, συνήθως είναι σωματικά δυνατοί και ασκούν βία η και καβγάδες χωρίς λόγο, δεν τους νοιάζει ούτε τα δικά τους άτομα εάν πάθουν κακό και συνήθως το επιδιώκουν, για να χαλάσουν τα σχέδια των ανθρώπων τους. Έχει σχέση και αυτό που λέμε "μάτιασμα"
  Εαν ψάξετε πληροφορίες για της " Οργανικές πύλες" θα τα βρείτε. Αυτά δείχνει το βίντεο τα λεγόμενα " ψυχικά βαμπίρ".

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top