0

Με την πρόσφατη ανακάλυψη του Dwarka η θρυλική πόλη της Bhagavan Σρι Κρίσνα, όπως καταγράφεται σε πολλές αρχαίες γραφές .Οι αρχαιολόγοι και οι ιστορικοί έχουν αναγκαστεί να δεχθεί ότι οι αρχαίες γραφές Sanskrit Vedic είναι πραγματικη ιστορία της αρχαίας Ινδίας.


Με την πρόσφατη ανακάλυψη του Dwarka η θρυλική πόλη της Bhagavan Σρι Κρίσνα, όπως καταγράφεται σε πολλές αρχαίες γραφές Βεδική, όπως Mahabharata και Bhagavata Purana? Οι αρχαιολόγοι και οι ιστορικοί έχουν αναγκαστεί να δεχθεί ότι οι αρχαίες γραφές Vedic σανσκριτικά είναι πραγματικά ιστορία της αρχαίας Ινδίας.


Ωστόσο, αντί να μελετήσουν αυτά τα αρχαία κείμενα που εξακολουθούν να επικρατούν στις λανθασμένες εικασίες τους. Δυστυχώς, δεν μπορoουν να εισέλθουν σε αυτό τον απέραντο ωκεανό της γνώσης λόγω της δικής τους άγνοιας , και, δυστυχώς, δεν θα ακούνε εκείνους που μπορούν.

Οι Aryans λατρεύουν το Θεό Sri Krishna Ειναι η Ανώτατη Θεότητα και καλά εξοικειωμένος με τα διαστημικά.

Οι επιστήμονες δεν μπορούν να κατανοήσουν το γεγονός ότι υπάρχει στοιχειακή ύπαρξη εξωγενείς ζωής σε αυτόν τον πλανήτη, Άλλοι όμως πιστεύουν ότι υπάρχουν ευφυείς μορφές ζωής σε λεπτή ενέργεια! Υπάρχουν λεπτές οντότητες αλλά αποτελούνται από όλα τα γνωστά στοιχεία, Γη, Φωτιά, Νερό, Αέρας, Αιθέρας..Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top