ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

Επαφές με πέντε φυλές εξωγήινων!

SHARE:

Επαφές με πέντε φυλές εξωγήινων!


Έχετε σκεφτεί ποτέ πού οφείλεται η ξαφνική έκρηξη της τεχνολογίας από το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα και μετά;

 Πώς προέκυψαν τα επιστημονικά θαύματα, η δημιουργία αόρατων μη επανδρωμένων αεροσκαφών και πανίσχυρων όπλων, οι τεχνικές δυνατότητες για ταξίδια στο διάστημα, τα εξελιγμένα κομπιούτερ, το Ίντερνετ, τα τελευταίας γενιάς κινητά; Θα έλεγε κανείς ότι ξαφνικά κάποια εμπνευσμένα μυαλά έτυχε να λειτουργήσουν ταυτόχρονα προς όλες τις κατευθύνσειςΉ, μήπως δεν είναι ακριβώς έτσι; Μήπως η γνώση «χαρίστηκε» από κάποιους που ήδη την κατείχαν;


Μαρτυρίες ατόμων με πρόσβαση σε απόρρητα έγγραφα και προγράμματα κάνουν λόγο για μυστικές συναντήσεις και επαφές των ισχυρών της Γης με τουλάχιστον πέντε φυλές εξωγήινων! Μέχρι εδώ, καλά… Όμως, οι φυλές αυτές δεν φαίνεται να έχουν και τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους και μάλιστα ορισμένες από αυτές είναι απειλητικές για τη Γη!



Σύμφωνα με πηγές από τις αμερικανικές στρατιωτικές υπηρεσίες, ο πρόεδρος Ντουάιτ Αϊζενχάουερ (Άικ) ήταν ο πρώτος ηγέτης που είχε άμεση επαφή με εξωγήινους.


Συναντήθηκε μαζί τους στις 20 Φεβρουαρίου 1954 μέσα στην αεροπορική βάση Edwards, παρουσία του επισκόπου Λος Άντζελες Τζέιμς Μακιντάιρ, που ήταν τοποτηρητής του Βατικανού στις ΗΠΑ!


Στη συνάντηση λέγεται ότι εμφανίστηκαν ανθρωπόμορφοι εξωγήινοι από τον αστερισμό των Πλειάδων, χλωμοί με άσπρα μαλλιά, γαλανά μάτια και άχρωμα χείλη.

Έτσι, αποκλήθηκαν «Βόρειοι» (Nordic) επειδή έμοιαζαν πολύ με Νορβηγούς, Ισλανδούς ή Σουηδούς!

Αυτοί προειδοποίησαν τον Άικ για τους κινδύνους που έκρυβε η παρουσία μιας άλλης φυλής εξωγήινων, των «Γκρίζων» που έγιναν γνωστοί από το βίντεο του Ρόσγουελ.

Ο Αϊζενχάουερ φέρεται να τους ζήτησε να παραχωρήσουν στις ΗΠΑ την τεχνολογία τους. Όμως, εκείνοι αρνήθηκαν λέγοντας ότι η ανθρωπότητα δεν ήταν ακόμη έτοιμη να δεχτεί τέτοια γνώση και ότι η χρήση της θα οδηγούσε στην καταστροφή της Γης!



Οι «Βόρειοι» πρόσφεραν μόνο πνευματική ανάπτυξη που θα βοηθούσε να ζήσουν ειρηνικά οι γήινοι και ζήτησαν να καταστρέψουν οι κυβερνήσεις τα πυρηνικά τους οπλοστάσια και να ενδιαφερθούν άμεσα για το περιβάλλον…

Ωστόσο, ο Αμερικανός ηγέτης ενδιαφερόταν μόνο για την ασφάλεια της χώρας του κι έτσι η συμφωνία συνεργασίας δεν έγινε ποτέ!

Η «επίσκεψη από τα αστέρια» φαίνεται ότι προκάλεσε το ενδιαφέρον της Αγίας Έδρας!


Σύμφωνα με τον Ιταλό ερευνητή Κριστόφορο Μπαρμπάτο, ο επίσκοπος του Λος Άντζελες ενημέρωσε άμεσα τον Πάπα Πίο τον 12ο.


Τότε εκείνος αποφάσισε να ιδρύσει την Υπηρεσία Πληροφοριών του Βατικανού (S.I.V.), που θα αναλάμβανε να τον φέρει σε επαφή με τους «Βόρειους».

Βέβαια, η Καθολική εκκλησία αρνείται επισήμως την ύπαρξη της υπηρεσίας.



Πάντως, οι πηγές του Μπαρμπάτο επιμένουν ότι η υπηρεσία αυτή, που επανδρώνεται αποκλειστικά από Ιησουίτες μοναχούς, οργάνωσε την συνεργασία με τις ΗΠΑ στις επαφές με όντα από το διάστημα.

Υποστηρίζει, μάλιστα, ότι η S.I.V. οδήγησε σε τουλάχιστον δύο συναντήσεις του Πάπα με τους φιλικούς εξωγήινους, στην παπική Ακαδημία Επιστημών στους κήπους του Βατικανού!

Οι πληροφορίες που έδωσαν, ειδικά για την επικινδυνότητα της εξωγήινης φυλής των «Γκρίζων», περιλαμβάνονται σε έναν φάκελο με τα κωδικό «secretum Omega»
που καλύπτεται από το υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας! Δεν αναφέρεται, όμως, αν παραχώρησαν στο Βατικανό μέρος της προηγμένης γνώσης τους…


Αναζητώντας συμμάχους και νέα όπλα, ο Αμερικανός πρόεδρος φέρεται να συναντήθηκε και με τους «Γκρίζους» στην βάση Holloman στα τέλη του 1954!

Οι εκπρόσωποι αυτής της φυλής ισχυρίστηκαν ότι προέρχονται από τον κόκκινο πλανήτη Betelgeuse -τον Α στον αστερισμό του Ωρίωνα- που απέχει 640 έτη φωτός από τη Γη.

Εξήγησαν ότι ο πλανήτης τους αργοπεθαίνει και σύντομα δεν θα είναι κατοικήσιμος.

Αυτό το επιβεβαίωσαν οι γήινοι επιστήμονες οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ο Betelgeuse συρρικνώνεται με μεγάλη ταχύτητα.

Τόσο που, το αργότερο σε χίλια χρόνια, θα εκραγεί σαν σούπερ νόβα με λάμψη που θα καλύψει αυτή της Σελήνης και θα δώσει τη θέση του σε μια «μαύρη τρύπα»!



Έτσι, ζήτησαν να παραμείνουν στη Γη και δέχθηκαν να προσφέρουν αποκλειστικά στις ΗΠΑ  την τεχνολογία τους ως αντάλλαγμα, αρκεί να τους δινόταν η άδεια να παίρνουν κρυφά «μερικές δεκάδες γήινων για επιστημονική εξέταση» με τον όρο ότι θα τους επέστρεφαν!



Ο Αϊζενχάουερ φέρεται να δέχθηκε κι έτσι εξηγείται η ραγδαία εξέλιξη της πολεμικής μηχανής των ΗΠΑ με τα «αόρατα» αεροσκάφη τύπου Stealth και όχι μόνο! Έτσι εξηγούνται και οι καταγγελίες για απαγωγές από εξωγήινους, που συμβαίνουν κατά κύριο λόγο στις ΗΠΑ!

Ωστόσο, οι Αμερικανοί δεν άργησαν να αντιληφθούν ότι οι «επισκέπτες από το Διάστημα» δεν τηρούσαν τους όρους της συμφωνίας…


Όχι μόνο πλήθαιναν διαρκώς οι καταγγελίες για «απαγωγές», αλλά και τα θύματα δεν επέστρεφαν ποτέ!

Οι προειδοποιήσεις των «Βόρειων», που όμως είχαν διακόψει πια κάθε επαφή, άρχισαν να γίνονται πραγματικότητα.

Τελικά, τον Οκτώβριο του 1955, ο γνωστός στρατηγός Ντάγκλας Μακάρθουρ είπε τα πράγματα με το όνομά τους:


«Όλα τα έθνη πρέπει να ενωθούν, γιατί ο επόμενος πόλεμος θα είναι διαπλανητικός! Τα έθνη της Γης πρέπει κάποια μέρα να σχηματίσουν ένα κοινό μέτωπο ενάντια σε επιθέσεις από άλλους πλανήτες»!!!



Από τότε, η αμερικανική κυβέρνηση όχι απλώς καταστρώνει τα σχέδιά της για τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσει μια επίθεση εξωγήινων όντων, αλλά φροντίζει και το… δημοσιοποιήσει (!) αντίθετα με ό,τι κάνει συνήθως σε στρατηγικές και όπλα που αφορούν συνήθεις… γήινες συρράξεις!

Σαν να μην έφτανε αυτό, άρχισαν και τα
γκάλοπ για το ποιος θα ήταν ο κατάλληλος πρόεδρος να αντιμετωπίσει μια επικείμενη άφιξη εξωγήινων στη Γη! Το National Geographic έκανε μετρήσεις που δείχνουν ότι το 65% των Αμερικανών προτιμά τον πρόεδρο Ομπάμα για να χειριστεί μια εξωγήινη εισβολή αντί του Μιττ Ρόμνεϊ, που μετά βίας προτιμάται από το 35%.

εξωγήινοι από τις Πλειάδες και τον Ωρίωνα δεν ήταν οι μόνοι που επισκέφθηκαν τη Γη! Σύμφωνα με τον Αμερικανό αρχιλοχία Ρόμπερτ Ντιν που εργαζόταν επί 27 χρόνια στο Ανώτατο Στρατηγείο Συμμαχικών Δυνάμεων στην Ευρώπη και είχε πρόσβαση σε άκρως απόρρητα έγγραφα, ως το 1964 ανώτατοι αξιωματικοί του Στρατού και μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ είχαν έρθει σε επαφή και με άλλες τρεις φυλές:


η πρώτη είχε απολύτως ανθρώπινα χαρακτηριστικά και όταν παρουσιάστηκαν τα μέλη της «τρέλαναν» τους Αμερικανούς, οι οποίοι τους είχαν συναντήσει επανειλημμένα αλλά αγνοούσαν ότι ήταν εξωγήινοι!


Η δεύτερη είχε επίσης ανθρώπινα χαρακτηριστικά αλλά οι εκπρόσωποί της ήταν δύο ως τρία μέτρα ψηλοί, πολύ χλωμοί ως κάτασπροι και χωρίς ούτε μια τρίχα στο σώμα τους.




 


Η τρίτη φυλή ήταν ερπετόμορφη, με κάθετες κόρες στα μάτια και δέρμα που έμοιαζε με σαύρας!


Στις ιστοσελίδες θεωριών συνωμοσίας αναφέρονται και δεκάδες άλλες φυλές εξωγήινων, με παρόμοια ή διαφορετικά χαρακτηριστικά. Πώς τα πληροφορήθηκαν αυτοί που τα αναφέρουν, είναι άγνωστο… Όπως και το ποιες από τις φυλές που ήρθαν σε επαφή με τις γήινες κυβερνήσεις είναι εχθρικές και ποιες όχι, παραμένει επτασφράγιστο μυστικό.



Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...! 

COMMENTS

BLOGGER: 4
Loading...

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,701,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,272,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,464,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,527,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Επαφές με πέντε φυλές εξωγήινων!
Επαφές με πέντε φυλές εξωγήινων!
Επαφές με πέντε φυλές εξωγήινων!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhN_xHLhwKiX6zRmP6rUlpZhpa2enWYuSCI6hm0krMp8KaI-zIteOmawcIHVXgW02j7KnnFIvnO4RFPLCDqzQDfqkIINk40Ri6LkqPv-Ya1LWjLoeUFRv2Lp8XQnDzwFJtsK2IRjCCNjnES/s400/dwight-eisenhower-alien-meeting-1956-56.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhN_xHLhwKiX6zRmP6rUlpZhpa2enWYuSCI6hm0krMp8KaI-zIteOmawcIHVXgW02j7KnnFIvnO4RFPLCDqzQDfqkIINk40Ri6LkqPv-Ya1LWjLoeUFRv2Lp8XQnDzwFJtsK2IRjCCNjnES/s72-c/dwight-eisenhower-alien-meeting-1956-56.png
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/09/Epafes-me-pente-fyles-ekswghinwn.html
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/09/Epafes-me-pente-fyles-ekswghinwn.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy