2

«Οι μάχιμοι αστυνομικοί έχουν αναστατωθεί από τις τελευταίες σαρωτικές κινήσεις της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας. Φθάσαμε στο σημείο να βγάζουμε τις ελληνικές σημαίες από τις στολές για να μη θεωρηθούμε χρυσαυγίτες. Το αίσθημα της ανασφάλειας κυριαρχεί και ενδεχομένως να έχει αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα...», είναι τα λόγια έμπειρου αξιωματικού που γνωρίζει πολύ καλά τις ισορροπίες μέσα στο Σώμα και δείχνει έντονα προβληματισμένος από την αιφνίδιες απομακρύνσεις δύο στρατηγών και επτά αξιωματικών.

Μάλιστα, πληροφορίες λένε ότι στους αστυνομικούς κυκλοφορούν φήμες για το ποιοι είναι οι λόγοι που οδήγησαν την ηγεσία στις απομακρύνσεις που ξεκινούν από την ανάγκη να δείξει ένα "φιλο-αριστερό" εκλογικό προφίλ ως "διώκτης των ακροδεξιών" ο Ν.Δένδιας και να "τσιμπήσει" στις δημοσκοπήσεις και φτάνουν μέχρι στκοτεινές διεργασίας...

Έτσι, οι διαβεβαιώσεις του υπουργού ότι κανείς από τους αστυνομικούς που απομακρύνθηκαν δεν είναι χρυσαυγίτης δεν φαίνεται να αρκούν για να εκτονώσουν την ένταση που επικρατεί στους ένστολους.

"Μαύρη Δευτερα" χαρακτηρίζεται ήδη η 23η Σεπτεμβρίου από τους αστυνομικούς για το Σώμα...

Χαρακτηριστικό της έντονης αντίθεσης μα τις ξαφνικές κινήσεις είναι η ιδιαίτερα αιχμηρή είναι και η ανακοίνωση που έβγαλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων στην οποία αναφέρει πως «Η κοινή λογική του μέσου ανθρώπου υποδεικνύει ότι δεν είναι δυνατόν εν μια νυκτί να "καθαιρείς", να απομακρύνεις και να ανακυκλώνεις ηγετικά στελέχη ενός Οργανισμού όπως αυτού της Αστυνομίας που μέχρι χθες ήταν ικανά και άξια, χωρίς καμία αιτιολόγηση».

Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ μετά την απομάκρυνση των συγκεκριμένων αστυνομικών, δεν είναι διατεθειμένη να σταματήσει εδώ τις έρευνες για περιπτώσεις που αστυνομικοί δεν ενήργησαν όπως θα έπρεπε με πρόσωπα που σχετίζονται με τη Χρυσή Αυγή.

«Οι ενδείξεις που έχουμε είναι ότι στο Σώμα της ΕΛ.ΑΣ δεν υπάρχουν θύλακες της Χρυσής Αυγής όμως υπάρχουν αρκετοί αστυνομικοί που ψηφίζουν το συγκεκριμένο κόμμα...», λέει με νόημα συνδικαλιστής αστυνομικός και προσθέτει. «Ειδικά σε ορισμένες υπηρεσίες τα ποσοστά είναι ιδιαίτερα αυξημένα. Όμως δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν οι συγκεκριμένες κινήσεις έχουν αναμενόμενα αποτελέσματα».

Εκείνο που προβληματίζει τους μάχιμους αστυνομικούς είναι το γεγονός ότι οι αστυνομικοί που απομακρύνθηκαν ήταν ικανοί και είχαν σημαντικές επιτυχίες στους τομείς τους. Όπως αναφέρει και η συγκεκριμένη ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ, ειδικά για την περίπτωση των ΕΚΑΜ.

«Η ΕΚΑΜ π.χ. που ήταν η αιχμή του δόρατος στις πρόσφατα ευρείας κλίμακας επιχειρήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των επικίνδυνων δραπετών από τις φυλακές Τρικάλων, με τραυματισμό στελέχους της σε συμπλοκή κατά την οποία εξουδετερώθηκε ένας από τους επικίνδυνους κακοποιούς, λαμβάνοντας τα εύσημα από την πολιτική και αστυνομική Ηγεσία, πώς ξαφνικά στιγματίζεται σήμερα μ' αυτό τον τρόπο;».

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 1. NA TOYS XAIRONTE OSOI TOYS PSHFHSAN..MASONE DENDIA DEN THA SOY PERASEI.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εαν έχετε ελληνική σημαία καινούργιος Νόμος από το συμβούλιο τον αντιρατσιστων
  Διαβάστε εκεί θα φθάσουμε σε λίγο....

  Τα Κομουνια και Ο σοσιαλ και ληστές που έχετε ψήφιση στην Ελλάδα, βάζουν καινούργιους νόμους,
  Ένα το παιδί σας φορά φανελάκι και έχει την Ελληνική σημαία τότε το Πρόστιμο θα είναι $5000.00 εύρο,
  Εάν έχετε στο σακάκι σας μικρό σημειακή Ελληνική Σημαία το προστημο θα Είναι 100.00 εύρο.η μια βδομάδα φιλάκι χωρίς πακιστανό σύντροφο.
  Εάν στο σπίτι σας και κυματίζει η Ελληνική σημαία τότε το πρόστιμο θα είναι 20.000.00 εύρο και φυλακή στον κορυδαλλό με πακιστανούς HOMO μόνο 6 μήνες, εάν φέρεται αντίσταση στην σύλληψη σας από όμορφα κοριτσάκια τότε θα μπείτε μέσα για κανένα χρόνο στον κορυδαλλό και έπη πλέων 50.000.00 εύρο πρόστιμο.
  Εάν είσαι μαθητής και αναφερθείς να μάθεις για μεγαλα, Μεταξά, και ποσά εκατομμύρια ανθρώπους σκότωσαν οι κομουνιστές το παιδί δεν θα έχει το δικαίωμα να ξαναπατήσει στο συγκεκριμένο σχολείο.
  Αν πας σε μαρκετά και ζητήσεις ελληνικά προϊόντα τότε το πρόστιμο είναι συμβατικό
  Δηλ. η θα πας φυλακή για 6 μήνες η θα πρέπει να πληρώσεις 10.000 εύρο πρόστιμο, στο δωμάτιο φυλακής σίγουρα μαύρος από Αφρική μαζί σου.
  Εάν είσαι κομουνιστής και φέρεις σημαία με σφυρί και δρεπάνι θα εισπράττεις κάθε μήνα και για ένα χρονο.875.00 εύρο, Εάν βγεις στους δρόμους και στόχος να κτυπήσεις Έλληνα πολίτη και όχι Σκαστό, να σπάσεις τζαμαρίες, να κάψεις μαγαζιά, και να καρφώνεις έλληνες πολίτες που έχουν ελληνικές σημαίες, και της κάψεις τότε θα παίρνεις Το 1,875.00 εύρο.
  Εάν ανήκεις στην σπείρα Τσηπρα συριζα τότε έχεις εξασφαλίσεις τα πάντα
  Εάν είσαι καλαναρχης δεν θα πλήρωσης αυτά που χρωστάς, τα πολλά δις.
  Εάν είσαι σκαστός Π.Χ. Πακισταν, Τουρκισαν, Αφρινανισταν, Αλβανησταν, και κλέβεις, σκοτώνεις, θα έχεις δωρεάν νοσοκομειακή περίθαλψη, μισθό χωρίς να δουλεύεις, 499.99 εύρο, το μήνα, εάν βγεις στους δρόμους με κομουνιστές και τσιπρακηκους, βάζεις φωτιές, κτυπάς καθαρούς Έλληνες, βάζεις φωτιά σε Ελληνικές σημαίες, ληστεύεις, και συμμετέχεις σε κάθε διαδήλωσης κρατώντας κομμουνιστικές σημαίες και φωνάζεις τότε έχεις την δυνατότητα να αποκτήσεις Ελληνικό διαβατήριο και μεγάλο μισθό.
  Εάν είσαι αναρχικός, σίγουρα πρέπει να αποδηξης τον εαυτό σου εάν είσαι ενάντιο των ΗΠΑ. και τον Δεξιών Ελλήνων., αν πέρασης της εξέτασης τότε έχεις καλό μεροκάματο από το δημόσιο χωρίς να δουλεύεις ......
  Για περισσότερες πληροφορίες περάστε από τα γραφεία του ΚΚΕ η Συριζα, βεβαιωθείτε να μη έχετε κανένα σύμβολο με ελληνικές σημαίες, μπλουζάκια, η φανελάκια που να φέρουν την ελληνική σημαία γιατί υπάρχει φόβος να σας σπάσουν στο Ξύλο.
  Καλή τύχη σύντροφε η συντρόφισσα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top