ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

Τι να κάνετε για να απελευθερώσετε την αρνητική ενέργεια σας!

SHARE:


Δώστε μια δεύτερη ευκαιρία στη θετική ενέργεια και απομακρυνθείτε από κάθε άσχημη σκέψη! Η ζωή έχει σκαμπανεβάσματα με στιγμές θυμού, θλίψης και πόνου… αλλά υπάρχουν τρόποι για να μη γίνετε «σκλάβοι» των συναισθημάτων σας. Πολλοί καταπιέζουν τις σκέψεις τους, εγκλωβίζοντας όλη την αρνητική ενέργεια μέσα στο σώμα τους, με αποτέλεσμα να "αυτοκαταστρέφονται" με τον καιρό. Όμως, η φύση του εγκεφάλου είναι τόσο ελαστική που καταφέρνει και αντιστρέφει τη διάθεσή σας, αρκεί να κινηθείτε μέσα από τις παρακάτω τεχνικές... Θυμηθείτε, όλα βρίσκονται μέσα στο μυαλό σας!

Πάρτε βαθιές αναπνοές… αυτοσυγκεντρωθείτε

Πολλές φορές για να μη δείξετε τα συναισθήματά σας, κρατάτε την αναπνοή και σφίγγετε το σώμα σας. Κάθε φορά που είστε φοβισμένοι ή οργισμένοι, χρησιμοποιήστε την αναπνοή σας για να κάνετε τον εαυτό σας ισχυρό! Πάρτε βαθιές αναπνοές, οι οποίες θα φτάνουν μέχρι και την κοιλιά και γεμίστε το σώμα σας με οξυγόνο, ηρεμία και λογική σκέψη. Αυτοσυγκεντρωθείτε και δώστε προσοχή στον τρόπο που εισπνέετε και εκπνέετε. Πρόκειται για μια τεχνική διαλογισμού που μπορεί να φέρει την ισορροπία στον εγκέφαλό σας.

Βάλτε κάποιον να σας κάνει μασάζ
Το μασάζ θα απελευθερώσει την αρνητική ενέργεια του σώματός σας… και θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε! Αγγίξτε κοφτά τους ώμους σας, όταν είστε αναστατωμένοι, ώστε να ηρεμήσει το μυαλό αλλά το σώμα σας και να απελευθερωθούν όλες οι αρνητικές σκέψεις. Μετά από 10 λεπτά μασάζ θα είστε σε θέση να σκεφτείτε πιο λογικά και θετικά.

Φέρτε ευχάριστες εικόνες στο μυαλό σας!
Η φαντασία μπορεί να γεμίσει με όμορφες εικόνες το μυαλό σας και να απελευθερώσει κάθε άσχημη εμπειρία. Το υποσυνείδητο δεν γνωρίζει τη διαφορά μεταξύ της πραγματικότητας και της φαντασίας. Έτσι, μπορείτε να «εξαπατήσετε» το μυαλό και να απελευθερώσετε τη θλίψη ή το θυμό σας. Δημιουργήστε μια ιστορία και δείτε τα συναισθήματά σας να οδηγούνται σε ένα μακρινό μέρος π.χ. στο φεγγάρι ή στο κέντρο της γης. Φανταστείτε ένα τρεχούμενο ποτάμι και δείτε τις ανησυχίες σας να παρασύρονται μακριά.

Εκφράστε δημιουργικά τα συναισθήματά σας
Το τραγούδι και το μαγείρεμα μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε πιο θετικά. Ακόμα και η ζωγραφική ή ο χορός μπορούν να σας βοηθήσουν να γεμίσετε με θετικότητα όσα προβλήματα και αν έχετε. Πρόκειται για έναν τρόπο γεμάτο από διασκέδαση που θα σας κάνει να ξεχάσετε τις δυσκολίες. Όταν τελειώσετε από τις ευχάριστες δραστηριότητες παρατηρήστε το αποτέλεσμα και δείτε ποιες ενδείξεις κρύβουν τα συναισθήματά σας.

Μιλήστε σε ένα φίλο για τα προβλήματα σας
Δύο μυαλά είναι καλύτερα από ένα, όταν πρόκειται για ένα πρόβλημα. Μιλήστε με ένα φίλο ή ένα συγγενή για το θυμό ή τα συναισθήματά σας, για να νιώσετε πιο ανάλαφροι ψυχολογικά και να ακούσετε μια νέα γνώμη. Ένα έμπιστο άτομο μπορεί να σας βρει τη λύση και να σας κάνει με τον τρόπο του να απομακρυνθείτε από τις αρνητικές σκέψεις. Είναι σαν ένα είδος ψυχανάλυσης, μόνο που ο γιατρός αυτή τη φορά είναι ένας αγαπημένος σας άνθρωπος.

Κάντε γυμναστική για παραπάνω εκτόνωση
Η έντονη φυσική δραστηριότητα μπορεί να απελευθερώσει το θυμό σας, καθώς απελευθερώνει τις ενδορφίνες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε περισσότερο γαλήνια. Η άρση βαρών, το τρέξιμο και τα σπορ είναι μερικοί από τους τρόπους που θα σας εκτονώσουν. Είναι σαν να ρίχνετε μια γροθιά στο μαξιλάρι... ο θυμός σας απελευθερώνεται άμεσα από το σώμα σας!

Κλάψτε όσο θέλετε… δεν είναι ντροπή
Το κλάμα λειτουργεί υπέροχα, όταν αισθάνεστε βαθιά λυπημένοι. Η αρνητική ενέργεια βγαίνει από μέσα σας μέσα από τα δάκρυα… αφού μετά από το κλάμα θα νιώσετε πιο χαλαροί και έτοιμοι για να σκεφτείτε καθαρά. Ουσιαστικά, το κλάμα διώχνει την αποθηκευμένη ενέργεια που έχετε στο εσωτερικό σας και όσα προβλήματα τη συνοδεύουν. Άρα όποτε νιώθετε ότι θέλετε να ξεσπάσετε σε κλάματα… κάντε το! Μόνο καλό μπορεί να κάνει.

Κάντε μια συζήτηση… με τον εαυτό σας
Η συζήτηση με τον εαυτό σας μπορεί να «σπάσει» κάθε αρνητική σκέψη και να σας βοηθήσει να δείτε με άλλο μάτι την πραγματικότητα. Προσπαθήστε να μπείτε στο ρόλο του προπονητή… με τον εαυτό σας να χρειάζεται μια συμβουλή. Υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι πρέπει να αναπνέει και να διατηρεί τη ψυχραιμία του. Φωνάξτε του: «Σταμάτα να σκέφτεσαι αρνητικά»… και θα δείτε ότι σε λίγη ώρα θα αλλάξετε διάθεση. Δείτε τον εαυτό σας, όπως εσείς θα θέλατε να γίνετε, και αντιληφθείτε τη διαφορά.

Γράψτε σε χαρτί τα συναισθήματά της ημέρας
Το γράψιμο βοηθά να απελευθερώσετε τις σκέψεις από το κεφάλι σας και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Γράφοντας τα γεγονότα της ημέρας ή τα προβλήματά σας θα καταφέρετε να αισθανθείτε πολύ καλύτερα. Αγοράστε ένα ειδικό βιβλίο ή ένα ημερολόγιο και «καταθέστε» όσες σκέψεις σας κάνουν να νιώθετε άβολα ή σας αναστατώνουν. Πρόκειται για μια ασφαλή λύση, ειδικά για όσους δεν μπορούν να εκφραστούν με ευκολία!

ΠΗΓΗ  πηγη
 

COMMENTS

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,702,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,273,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,465,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,528,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Τι να κάνετε για να απελευθερώσετε την αρνητική ενέργεια σας!
Τι να κάνετε για να απελευθερώσετε την αρνητική ενέργεια σας!
Τι να κάνετε για να απελευθερώσετε την αρνητική ενέργεια σας!
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSVSsdCJ2KPgWKNBUFybm5c0gXTSkSm0D0wTWqo-eqwxj9JHj5_
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/09/blog-post_9930.html
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/09/blog-post_9930.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy