ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

Αεροδρόμιο DENVER. Το πιό τρομακτικό αεροδρόμιο στον κόσμο!(βιντεο)

SHARE:

Αεροδρόμιο DENVER. Το πιό τρομακτικό αεροδρόμιο στον κόσμο!(βιντεο)
ΓΕΜΑΤΟ ΚΡΥΦΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ...

Τι δουλειά έχουν παράξενες, αλλόκοτες τοιχογραφίες σε ένα υπερσύγχρονο αεροδρόμιο;
Και τι σχέση μπορούν να έχουν όλα αυτά με τη... Γαλλική Επανάσταση; Στον περίεργο κόσμο που ζούμε πολλά γίνονται, αφού οι μάζες είναι καρφωμένες στο χαζοκούτι για να «ψυχαγωγούνται» και να «ενημερώνονται».

 Όμως ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. 

Εδώ και πολλά χρόνια,η βασίλισσα της Αγγλίας αγοράζει τεράστιες εκτάσεις στο Colorado χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο. Όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις στις ΗΠΑ, οι σιδηρόδρομοι και οι τράπεζες στήθηκαν εξ αρχής μέσω ενός trust (εταιρία επενδυτικής ή αποταμιευτικής δραστηριότητας), που το αρχικό του όνομα ήταν Virginia Company. Μέσα από το μακελειό της γαλλικής «επανάστασης», κάποιοι έσωσαν τον δελφίνο, τον γιο της Μαρίας Αντουανέτας και του Φιλίππου, και τον έστειλαν στην Αμερική μέσω Αγγλίας. Εκεί, ο νεαρός γαλαζοαίματος υπέγραψε ένα συμβόλαιο με τη Virginia Company. Ο ρόλος του ήταν να Βοηθήσει τις επιχειρήσεις στην Αμερική, κυρίως τις τραπεζικές. Η συμφωνία ήταν να παραμείνουν τα πάντα κάτω από βρετανικό έλεγχο. Τα πάντα κάτω από το σύστημα του trust οδηγούν στο βρετανικό στέμμα. Είναι εκπληκτικό το ότι οι πολίτες των ΗΠΑ πιστεύουν ότι κέρδισαν την ανεξαρτησία τους από την Αγγλία,ενώ στην πράξη αυτό δεν έγινε ποτέ.

(Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ Τζ. Μπους χρίστηκε ιππότης από την Βασίλισσα. Μήπως γιατί υπηρετεί πιστά το στέμμα; Όλοι υπακούν στο στέμμα, μέσω των μυστικών τους εταιριών και της προσπάθεια τουςς να εγκαθιδρύσουν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, η οποία οδηγεί στον οίκο των Windsor. Αυτή η υπακοή στις προσταγές του στέμμα-τος καλλιεργήθηκε για μεγάλο διάστημα από τους Rhodes Scholars (σύστημα υποτροφιών από το 1902 στην Οξφόρδη).

Από ό,τι φαίνεται, ο Cecil Rhodes έκανε πολύ καλή δουλειά, για να ρίξει τις ΗΠΑ στην αγκαλιά τη5 Νέας Τάξης Πραγμάτων. Φαίνεται ότι το στέμμα της Αγγλίας τα σχεδίασε όλα πολύ έξυπνα για εκατοντάδες χρόνια, από το 1500, όταν ήθελε να ελέγχει από τον 20ό αιώνα τον 77ό μεσημβρινό (Ουάσινγκτον) της Γης, χωρίς να φαίνεται. Ο λόγος είναι οι κατακλυσμικές αλλαγές που θα συμβούν τα επόμενα χρόνια στη Γη.

Είχαν πληροφορίες από παλιά για τις κυκλικές επαναλαμβανόμενες καταστροφές της Γης και το χάος που ακολουθεί. Η Αγγλία δεν θα τα Βγάλει πέρα και έτσι έστησαν μια αυτοκρατορία μέσα στις ΗΠΑ. Για αυτό αγοράζουν γη στο Colorado. Η περιοχή έχει το σωστό υψόμετρο για να είναι ασφαλής.

Εμεις, η «αμύητη» πλέμπα, να πάμε να πνιγούμε... Ο συμβολισμος που κυριαρχεί στο αεροδρόμιο «μιλάει». Λέει ότι είναι ένα κέντρο ελέγχου και διοίκησης της Νέας Τάξης Πραγμάτων για τον παγκόσμιο έλεγχο. Υπάρχουν τόνοι συμβολισμού των μυστικών εταιριών. Όλα είναι τρομακτικά για τις μάζες της πλέμπας. Ο ΑΙ Bielek, γνωστός από τα πειράματα του Montauk (για όσους έχουν ασχοληθεί) δήλωσε στον Alex (Christopher, συγγραφέα των Βιβλίων Pandoras Βox και Pandoras Βox II, ότι η περιοχή τού Denver θα χρησιμοποιηθεί ως ο δυτικός τομέας της Νέας Τάξης Πραγμά- των στις ΗΠΑ.

Το όλο θέμα μοιάζει με κρυφή βρετανική εισβολή στις ΗΠΑ, καταλαμβάνοντας το έδαφος, ενώ οι Αμερικανοί πολίτες νομίζουν ότι είναι κύριοι της χώρας τους. Δούλεψαν τον κόσμο συστηματικά, δημιουργώντας την Οκτωβριανή Επανάσταση από το 1710, ξεκινώντας με έναν όρκο σε ένα γήπεδο τένις. Σας φαίνεται απίστευτο; Κλείστε το χαζοκούτι, το DVD σας, τα ΜΡ3, πετάξετε τις πιστωτικές σας κάρτες, πάψτε να ασχολείστε με την κλωτσοπατινάδα και ψάξτε. Ίσως προλάβετε να μάθετε κάτι, πριν πέσει ο ουρανός πάνω στην «ποιότητα» της ζωής σας.

Ο ΑΝΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΛΙΘΟΣ




Ας ξεκινήσουμε λοιπόν την περιήγηση μας στο περίφημο αεροδρόμιο.

Αεροδρόμιο Denver, το πιό μυστήριο αεροδρόμιο του κόσμου

 Στη νοτιοανατολική πλευρά, στην αίθουσα που ονομάζεται Great ΗαΙΙ (σημειωτέον ότι έτσι ονομάζουν οι μασόνοι την αίθουσα που συνεδριάζουν), βρίσκεται ο λεγόμενος «αναθηματικός λίθος». Στην επιγραφή αναφέρει: World Airport Commission (Επιτροπή Παγκόσμιου Αεροδρομίου). Καλό ε; Την ακούσατε ποτέ; Έχει ένα μασονικό σύμβολο και ασυνήθιστα γεωμετρικά σχήματα. Υπάρχει ένας βραχίονας με κλήση 45 μοιρών και κάτι που μοιάζει με πληκτρολόγιο. Η δομή του είναι από γρανίτη και ανοξείδωτο ατσάλι. Είναι πολύ στυλιζαρισμένο.

Ο Phil Schneider, ένας πολύ γενναίος άνδρας, έχοντας εργαστεί χρόνια στην κατασκευή υπόγειων Βάσεων -όπως στην Area 51 και το Dulce στο Νέο Μεξικό και άλλες- είχε μεγάλη εμπειρία. Πριν «αυτοστραγγαλιστεί» δένοντας ένα σύρμα πιάνου γύρω από το λαιμό του (στρατιωτικού τύπου εκτέλεση με Βασανιστήρια), φτιάχνοντας μια ιδιότυπη «γραβάτα», είπε τα εξής στον Alex:




Στην ίδια περιοχή υπάρχουν ασυνήθιστα σχέδια στο πάτωμα, που οδηγούν στο Μαύρο Ήλιο. Σύμφωνα με τον ΑΙ Bielek, ο πατέρας τού Ρhil Schneider ήταν κυβερνήτης γερμανικού υποβρυχίου και έλαβε μέρος στο πείραμα της Φιλαδέλφειας, το 1943, στο καταδρομικό Eldridge ως γιατρός. Αυτό μα οδηγεί στη ναζιστική συμβολογία. Οι μυστικές εταιρίες των Ναζί λάτρευαν το Μαύρο Ήλιο, ο οποίος συνδέεται με τον Κρόνο, «πάει» δε, λίγο πολύ, χέρι-χέρι με το σατανισμό

Kεντρική αίθουσα - Great Hall


ΟΙ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ
Το επόμενο ενδιαφέρον ζήτημα είναι οι παράξενες τοιχογραφίες. Υπάρχει μια ολόκληρη σειρά των πλέον αποκρουστικών τοιχογραφιών που έχετε δει ποτέ.

Και ξέρετε γιατί; Γιατί δείχνουν τι σχεδιάζουν να κάνουν σε εμάς, την πλέμπα, και ολόκληρο τον πλανήτη. Σε μια από αυτές υπάρχουν τρία φέρετρα με νεκρούς μέσα και μάλιστα γυναίκες!

Το τελετουργικό αυτό συνδέεται με το Club των Skull & Bones. Είναι προφανές ότι υπάρχουν τρεις ομάδες ανθρώπων που τους θέλουν νεκρούς.

Το πρώτο φέρετρο έχει μια Αμερικανο-Εβραιοπούλα -ένα κοριτσάκι- που έχει πάνω της το «άστρο» και μια μικρή Βίβλο.





Το μεσαίο φέρετρο έχει μία ιθαγενή Αμερικανίδα Ινδιάνα. Το τρίτο έχει μια Νέγρα. Ακόμη και σε κυβερνητικά έγγραφα γίνεται συζήτηση για την επέμβαση στο DΝΑ συγκεκριμένων φυλών.

Πάντως, αυτοί οι τύποι δεν συμπαθούν τον εβραίικο λαουτζίκο. Οι τοιχογραφίες είναι τεράστιες. Στην ίδια τοιχογραφία που έχει τα φέρετρα αποτυπώνεται η καταστροφή μίας πόλεως και ενός δάσους. Επίσης υπάρχει ένα κοριτσάκι που κρατά μια επιγραφή των Μάγιας, η οποία αναφέρεται στην καταστροφή του πολιτισμού.

Υπάρχει μια τοιχογραφία που αποτυπώνει ένα «πράγμα» σαν τονDarth Vader του Πολέμου των Άστρων του Λούκας. Αυτός ο τύπος είναι τεράστιος.

Υπάρχει επίσης ένας δρόμος γεμάτος με γυναίκες που κρατάνε νεκρά μωρά. Η ίδια τοιχογραφία επεκτείνεται σε μια άλλη, που δείχνει όλα τα παιδιά του πλανήτη να μαζεύουν τα όπλα από κάθε χώρα και να τα δίνουν σε μία κεντρική φιγούρα.

Η φιγούρα είναι ένα αγόρι από τη Γερμανία που κρατάει μια Βαριοπούλα κι ένα αμόνι στο χέρι του με αφύσικες αναλογίες ως προς το σώμα του, ενώ σφυρηλατεί σπαθιά σε άροτρα. Πολύ παράξενο που χρησιμοποιούν ένα Γερμανάκι να κάνει αυτή τη δουλειά. Όλοι οι συμβολισμοί δείχνουν μια γερμανική μυστική εταιρία πίσω από όλα αυτά, η οποία εργάζεται στην περιοχή του Κέντρου Ελέγχου του Νέου Κόσμου.





Ο ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
Μία άλλη εικόνα της τοιχογραφίας ξεκαθαρίζει το σκοπό του ψεκάσματος (chemtrails) από τα λευκά, χωρίς διακριτικά, αεροπλάνα, που γίνεται καθημερινά στους ουρανούς της Δύσης, κυρίως από το 1998. Το ψέκασμα φαίνεται στο πάνω μέρος της τοιχογραφίας.

Ο ξεσπαθωμένος «Darth Vader» φοράει μάσκα αερίων, χωρις αμφιβολία για προστασία από το ψέκασμα. Ίσως έπρεπε όλοι να φοράμε μάσκες...

Ένα λευκό περιστέρι είναι παλουκωμένο στην άκρη του σπαθιού. Στο βάθος, οι μάζες των γυναικών με τα νεκρά παιδιά κάτω από το ουράνιο τόξο του ψεκασμένου ουρανού. Τα χρώματα του ουρανίου τόξου δηλώνουν την παρουσία του πολύ τοξικού -όπως το αρσενικόμ- ατμού αιθυλικού διβρωμίου .

Οι εικόνες μάς δείχνουν ότι ο κόσμος έχει μετατραπεί σε ένα παγκόσμιο θάλαμο αερίων με σκοπό τη γενοκτονία ή τον αποδεκατισμό των ανθρώπων. Ισχύουν τα ίδια με τους θαλάμους αερίων των Ναζί στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, μόνο που ο πλανήτης ως θάλαμος αερίων σκοτώνει πιο αργά. Δισεκατομμύρια θα πεθάνουν. Εάν δεν σταματήσει το ψέκασμα θα βιώσουμε το αναπόφευκτο.


Leo Tanguma, ο δημιουργός των παράξενων τοιχογραφιών στο αεροδρόμιο.

Φυσικά, για άλλη μια φορά, οι άνθρωποι θα πεθάνουν και όχι κάποια άλλα DΝΑ. Επειδή αυτοί (τα... κάποια άλλα DΝΑ) είναι οι επικυρίαρχοι του πλανήτη, και όχι οι άνθρωποι. Όταν ο Alex ρώτησε σχετικά τον καλλιτέχνη, εκείνος απάντησε ότι δουλεύει με οδηγίες, κάτι το οποίο αρνήθηκε στη συνέχεια.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΝΟΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
Και ερχόμαστε στα προγράμματα νοητικού ελέγχου. Αν νομίζετε ότι δεν περνάτε από κάποια από τα ελαφρότερα προγράμματα, θυμηθείτε: Το πολιτικό κόμμα σας, την ποδοσφαιρική σας ομάδα, το σύλλογο σας, τη μυστική εταιρία σας (όσοι ανήκετε), το χαζοκούτι σας, το DVD σας, την εφημερίδα σας κ.λ.π.

Έτσι, οι τοιχογραφίες αυτές προκαλούν «σκανδαλισμό» με τους συμβολισμούς τους σε όσους έχουν περάσει από προγράμματα τύπου ΜΚ ULTRA, και άλλα.

Οι αλλοιωμένες προσωπικότητές τους, κρυμμένες καλά κάτω από την καθημερινή τους συνειδητότητα, ενεργοποιούνται. Ανάλογα με το τι έχουν εκπαιδευτεί, αυτό και θα εκτελέσουν. Συνήθως έχει σχέση με νοητικό έλεγχο, σατανικές τελετουργίες, καθώς και πολλά άλλα.

Όλα οδηγούν στη Συνθήκη της Βιοποικοιλότητας και της Ατζέντας 21. Έτσι, οι επικυρίαρχοι θα απαλλαγούν από ορισμένες φυλές και θα καταλάβουν τον πλανήτη, μεταξύ άλλων με την κατά κόρον χρήση νοητικού ελέγχου. Για ψάξτε λίγο στο ίντερνετ, και αν δεν το κάνατε ακόμη, ξεκινήστε τώρα. Και λέω τώρα, που η θάλασσα έγινε γιαούρτι. Ένα5 υπολογιστή5 στοιχίζει από 300 ευρώ και μια DSL από 18 ευρώ.

Κατόπιν, στη μηχανή αναζήτησης γράψτε biodiversity και διαβάστε κατόπιν agenda 21 και ξαναδιαβάστε, θα εκπλαγείτε, θα καταλάβετε ότι ο άνθρωπος δεν θα είναι το κυρίαρχο Βιολογικό ον στο άμεσο μέλλον. Ποιο θα είναι; Μήπως κάποιο που πάντα ζούσε ανάμεσα μας; Ή ένα καινούργιο υβρίδιο; Ξαναψάξτε στο ίντερνετ...


Υπάρχει μια τοιχογραφία όπου το κάθε φυτό γίνεται ψυχοτρόπο ή δηλητηριώδες. Όλα τα ζώα που απεικονίζονται είναι μασονικά σύμβολα που χρησιμοποιούνται στη λογοτεχνία κάθε χώρας του κόσμου. Οι περισσότεροι επιβάτες που βλέπουν τις τοιχογραφίες αυτές, αναρωτιούνται: «Τι αλλόκοτες εικόνες είναι αυτές; Τι γυρεύουν στο αεροδρόμιο;»

ΜΙΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΗ
Η κατασκευή καθυστέρησε αρκετά και το αεροδρόμιο άργησε να ανοίξει. Οι διάδρομοι προσγειώσεως και απογειώσεως σχηματίζουν μια σβάστικα παραλλαγμένη. Ο Ρhil Schneider ανέφερε στον Alex ότι το αεροδρόμιο έχει μια υπόγεια Βάση, με τουλάχιστον 8 υπόγεια επίπεδα. Σαν να μην έφτανε αυτό, έχει μια υπόγεια πόλη 7,5 τετραγωνικών χιλιομέτρων και ακόμη Βαθύτερα άλλη μία υπόγεια Βάση 142,5 τετραγωνικών χιλιομέτρων!

Είναι παράξενο ότι διέθεσαν 80,5 τετραγωνικά χιλιόμετρα στην επιφάνεια για να κατασκευάσουν το αεροδρόμιο, στο μέσον τού πουθενά, εκτος αν σκοπεύανε να το χρησιμοποιήσουν για κάτι ασυνήθιστο αργότερα. Υπάρχει ένας αυτοκινητόδρομος 16 χιλιομέτρων με 4 λωρίδες που οδηγεί στο αεροδρόμιο και δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ του αεροδρομίου και του Denver. Ένας τύπος έγραψε ένα ΒιΒλίο όπου δήλωνε ότι είχε κασέτα με αξιωματούχο τού Denver όπου μιλούσε με κάποιους από τη CΙΑ. Βάσει της κασέτας, τον πλήρωσαν 1,5 εκατομμύρια δολάρια, ώστε να επιτρέψει να κτιστεί το αεροδρόμιο, όποια μορφή και αν είχε.Σκοπεύουν να το χρησιμοποιήσουν για κάτι άλλο από το να προσγειώνουν αεροπλάνα.

Ο Alex κατάφερε, μέσω κάποιων γνωριμιών του, να κάνει μια Βόλτα στα υπόγεια. Το τμήμα διαχείρισης αποσκευών δεν διαφέρει πολύ από τα παλαιά συστήματα. Είδε τεράστιους τσιμεντένιους διαδρόμους με ψεκαστήρες στο ταβάνι. Υπάρχουν δύο -ένας από κάθε πλευρά του τραμ- με πλάτος αυτοκινητοδρόμου δύο λωρίδων. ανθρώπων, να διατηρήσω λωρίδων. Έχουν κάποια ανοίγματα προς τη διαδρομή τού τραμ. Τελικά, καταλήγουν ο καθένας σε μια τεραστια ατσάλινη πόρτα, που επιτρέπει το πέρασμα ενός μεγάλου φορτηγού. Το παράξενο είναι ότι περίπου κάθε δύο μέτρα υπάρχουν ψεκα-στήρες με τέσσερις κεφαλές ο καθένας, κατά μήκος ενός μιλίου.

Κάποιος τράβηξε φωτογραφία από το τραμ, στην οποία φαίνεται η φασματική εικόνα μιας μητέρας
με ένα μωρό τυλιγμένο σε κουβέρτα. Ο χώρος αυτός προκάλεσε έντονη ναυτία στον Alex.

Οι αιθερικές δονήσεις είναι πολύ παράξενες. Υπήρχε ένα υπόγειο τούνελ 12 μέτρων περίπου, που συνδέεται με πέντε κτίρια, τα οποία αφού τα έκτισαν τα έθαψαν. Είπαν επίσημα ότι έκαναν λάθος και τα έθαψαν μαζί με ένα τούνελ υψηλής τεχνολογίας. Φαίνεται τρελό τέτοιο λάθος, και φυσικά με τίποτα δεν είναι ανόητοι αυτοί που τα σχεδίασαν. Υπάρχει τέτοια στρατηγική σχεδίαση, που τα λάθη αποκλείονται.

Τρία από τα πέντε κτίρια που χρησιμοποιούνται έχουν ύψος 48 μέτρα, ένα έχει ύψος 24 μέτρα και το άλλο 38,5 μέτρα. Από αυτό το συγκρότημα ξεκινά ένας άξονας διαμέτρου 12,2 μέτρα και πηγαίνει στην κεντρική αίθουσα επιβατών C. Όταν έφεραν αυτόν τον άξονα από κάπου, τον κρατούσαν μακριά από τους εργαζομένους.

Υπήρχαν πέντε εργολάβοι, και οι εργαζόμενοι στον καθένα δεν επικοινωνούσανε με τους άλλους εργαζομένους. Όταν τελείωσε η κατασκευή τούς απολύσανε όλους.

Ωστόσο, ορισμένοι από αυτούς που δούλεψαν εκεί, είδαν πράγματα που τους τάραξαν πολύ, τόσο ώστε δεν θέλουν καν να τα θυμούνται.

Οι διάδρομοι προσγείωσης και απογείωσης σχηματίζουν μια σβάστικα. 

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ;
Ο Alex γνώρισε πολλούς που δούλεψαν στα έργα. Κάποιοι από αυτούς Βρήκαν το δρόμο και κατέβηκαν στα Βάθη, πιθανόν κοντά στην υπόγεια Βάση. Είδαν πράγματα που τους έκαναν να τρομάξουνε τόσο ώστε να φοβούνται να μιλήσουν. Τελικά, αποφάσισαν να πουν μερικά πράγματα στον Alex, με τον όρο ότι δεν θα δημοσιοποιηθούν τα ονόματα τους.

Του είπαν, ότι αν είσαι ευαίσθητος νοιώθεις ναυτία από την περίμετρο ήδη του αεροδρομίου. Ειδικά στα υπόγεια. Υπάρχει τέτοια έντονη ροή ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, ώστε αν κάνεις μια Βόλτα στο έδαφος γύρω από το αεροδρόμιο «Βουίζεις» ολόκληρος.

Αυτά τα πεδία δημιουργούνται από κάποιο είδος υπόγειου συστήματος παραγωγής ελεύθερης ηλεκτρικής ενέργειας από το ενεργό κενό. Στα τούνελ δεν υπάρχουν καλώδια, και όλο το μέρος «Βουίζει» από την ελεύθερη ενέργεια που αιωρείται γύρω.

Επιπλέον, στα υπόγεια υπάρχουν μέρη με συρματόπλεγμα φτιαγμένο έτσι ώστε να κρατάει τον κόσμο μέσα - και όχι να εμποδίζει αυτούς που θα ήθελαν να μπουν, όπως θα ήταν λογικό.

Υπάρχουν κάτω από τη γη περιοχές πολλών εκταρίων που δεν χρησιμοποιούνται ακόμη. Σε μια περιοχή ειδικά απαγορεύεται η πρόσβαση χωρίς Βιολογική προστατευτική στολή. Λένε ότι υπάρχει ένας «άγνωστος» βιολογικός μύκητας που καταστρέφει τους πνεύμονες.

Αυτή η περιοχή οδηγεί πιο Βαθιά, αλλά είναι συρματοφραγμένη.'Ενας ηλεκτρολόγος έτυχε να κατέβει έξι επίπεδα κάτω από το τέταρτο επίπεδο και έπεσε πάνω σε πολύ παράξενα πράγματα. Ο Alex απόφυγε να μιλήσει γι' αυτό το θέμα. Επίσης, πάνω στο αεροδρόμιο υπάρχουν από ό,τι φαίνεται μικροί πύργοι ψύξεως ατομικών αντιδραστήρων. Όταν ρωτούνται οι αρμόδιοι, απαντούν ότι είναι μέρος του αερισμού. Αερισμού από πού;

Όλα είναι μέρος των υπόγειων εγκαταστάσεων. Μοιάζουν αυτές οι εγκαταστάσεις με βουστάσιο που συγκρατεί χιλιάδες κόσμου. Εάν ο Phil είχε δίκιο, τότε έχει σχέση με τη Βαθιά υπόγεια Βάση που του είχαν προτείνει να κτίσει το 1979. Του είπε ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σκλάβοι σε αυτές τις υπόγειες βάσεις.

Για να δηλωθεί έμμεσα η παρουσία τους, στην αίθουσα παραλαβής αποσκευών υπάρχει το μοναδικό αγαλματάκι και μάλιστα στον τοίχο, σε στυλ γκαργκόιλ, που «επιβλέπει» τον κόσμο.


Ο πανεπόπτης δράκος του αεροδρομίου









ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΎΜΒΟΛΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ
Στην αίθουσα με το αγαλματάκι του δράκου που επιτηρεί, το πάτωμα έχει πλακάκια με περίεργα σύμβολα γραμμένα με το συμβολισμό του «επιτηρητή», θα αναλύσουμε μόνον ένα, που γράφει DZIT DIT GAΙΙ:

D=Death Ζ=Master

DD= Death Defier

ΙΤ= I am a flyer (Τ= bird- of death) Drago/Pteradon/dactyl

G= The gift (Χ)sacrifice for POWER (human sacrifice)

Α= Ancestral goods... of the air and water (Α)

I= The BLACK HOLE= matter/antimatter Σε ελληνική μετάφραση:

D= θάνατος Ζ= Κύριος

DD= Αυτός που περιφρονεί το θάνατο

ΙΤ = Είμαι αυτός που πετά (Τ= πτηνό - του θανάτου) Δρά-κος/Πτερο/δακτυλος

Θ= Το δώρο (Χ) θυσία για ΔΥΝΑΜΗ (ανθρωποθυσία)

Α= Αρχαίοι θεοί... του αέρα και του νερού (Α)

ΙΙ= Η ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ= ύλη / αντιύλη

Εμείς οι άνθρωποι στο μέλλον θα το αποκαλούμε ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ, αν δεν σταματήσει αυτή η παράνοια. Αυτά τα «ωραία» με το «αεροδρόμιο». Σκεφτείτε και ψάξτε αν αντέχετε...


Ο θεός των νεκρών...


...και το άλογο της Αποκάλυψης "κοσμούν" το αεροδρόμιο του Denver!





COMMENTS

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,701,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,272,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,464,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,527,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Αεροδρόμιο DENVER. Το πιό τρομακτικό αεροδρόμιο στον κόσμο!(βιντεο)
Αεροδρόμιο DENVER. Το πιό τρομακτικό αεροδρόμιο στον κόσμο!(βιντεο)
Αεροδρόμιο DENVER. Το πιό τρομακτικό αεροδρόμιο στον κόσμο!(βιντεο)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgpzgsOGYBdEJV9UVJIu_BoFPmG9uc2BL6rj1rBmtpNcShUhRhS-6yztndq5zpVirhOR-i_N5YPREQdBEDPtoKnPFodNONCNg-sG0k-wS00C6OCjRJ-6G1SkjEEMGutPrDiRwX7xf1ewgAz/s320/tumblr_m76k0sDIYX1rzyd0po1_500.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgpzgsOGYBdEJV9UVJIu_BoFPmG9uc2BL6rj1rBmtpNcShUhRhS-6yztndq5zpVirhOR-i_N5YPREQdBEDPtoKnPFodNONCNg-sG0k-wS00C6OCjRJ-6G1SkjEEMGutPrDiRwX7xf1ewgAz/s72-c/tumblr_m76k0sDIYX1rzyd0po1_500.jpg
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/10/Aerodromio-DENVER-To-pio-tromaktiko-aerodromio-ston-kosmo-vinteo.html
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/10/Aerodromio-DENVER-To-pio-tromaktiko-aerodromio-ston-kosmo-vinteo.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy