ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

Ο μετεωρίτης του Τσελιάμπινσκ περιέχει "μήνυμα του Θεού"

SHARE:

Ο μετεωρίτης του Τσελιάμπινσκ περιέχει "μήνυμα του Θεού"  

Το συγκεκριμένο άρθρο είναι για να σας δείξουμε τι πιστεύουν στην Ρωσία για τον μετεωρίτη που έπεσε στην περιοχή του Τσελιάμπινσκ. Δεν σημαίνει ότι και εμείς έχουμε την ίδια άποψη

Πάνω από 100 κιλά από τα κομμάτια του μετεωρίτη ανέλκυσαν οι δύτες από το βυθό της λίμνης Τσεμπαρκούλ στην περιοχή του Τσελιάμπινσκ, όπου το Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους έπεσε ο διαστημικός ταξιδιώτης.

Την ηλικία του διαστημικού σώματος οι εδικοί υπολόγισαν στα 4,5 δισεκατομμύρια χρόνια. Όμως δεν είναι μόνο οι επιστήμονες που ενδιαφέρονται για τη «βιογραφία» του μετεωρίτη. Μερικοί άνθρωποι είναι βέβαιοι, ότι σε αυτόν περιέχεται το μήνυμα του Θεού προς τη σύγχρονη ανθρωπότητα.

Αυτό που συνέβη στις 15 Φεβρουαρίου πάνω από το Τσελιάμπινσκ δεν ήταν ένα τυχαίο περιστατικό. Μια δεκαετία πριν, κοντά στο Τσελιάμπινσκ οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τον αρχαιότερο οικισμό, το Αρκαΐμ.

Ο Κύριος σκόπιμα έστειλε ακριβώς εδώ αυτό το ειδικό «πακέτο πληροφοριών», τον οποίο οι άνθρωποι περίμεναν πολλές εκατονταετίες, είναι βέβαιος ο επικεφαλής της νέας «Εκκλησίας του μετεωρίτη του Τσελιάμπινσκ» Αντρέι Μπρέιβα:

Ο σύγχρονος κόσμος έχει αλλάξει πολύ και έχει ανάγκη από μεταρρυθμίσεις. Οι πνευματικές γνώσεις που υπήρχαν προηγουμένως, έχουν ήδη εξαντληθεί. Στο μετεωρίτη είναι κρυπτογραφημένες και οι νέες επιστημονικές γνώσεις και ένα σύνολο ηθικών και νομικών κανόνων, οι οποίοι θα επιτρέψουν στους ανθρώπους να ζουν καλύτερα. Το κύριο πράγμα είναι ότι από εδώ και πέρα οι πνευματικές και οι επιστημονικές γνώσεις πρέπει να γίνουν ενιαίες.

Σύμφωνα με τον Αντρέι Μπρέιβα, ένα μήνα πριν την έκρηξη πάνω από το Τσελιάμπινσκ και την πτώση του μετεωρίτη στη λίμνη Τσεμπαρκούλ, ο ίδιος και μερικοί άλλοι άνθρωποι αισθάνθηκαν την προσέγγιση της θεϊκής έκφρασης:

Όλη μου τη ζωή προετοιμαζόμουν γι’ αυτό, ασχολούμουν με πνευματικές αναζητήσεις και διαθέτω παραψυχολογικές ικανότητες. Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν 12 άτομα τα οποία μπορούν να καταλάβουν, να αποκρυπτογραφήσουν και να εξηγήσουν τα δεδομένα που περιέχει ο μετεωρίτης.

Εγώ είμαι ένας από αυτούς. Πριν την πτώση του μετεωρίτη στη γη ήμουν άρρωστος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όμως τη στιγμή που έπεσε ο μετεωρίτης, άρχισα να νιώθω πολύ καλύτερα. Τότε κατάλαβα ότι η πνευματική μου αναζήτηση έχει τερματίσει και έχω βρει αυτό που έψαχνα.

Προς το παρόν ο αριθμός των οπαδών της «Εκκλησίας του μετεωρίτη του Τσελιάμπινσκ» δεν ξεπερνά τα διακόσια άτομα. Όμως σύντομα σκοπεύουν να χτίσουν έναν ναό, συνεχίζει ο Αντρέι:

Η κύρια απαίτησή μας προς τις Αρχές είναι η προσεκτική ανέλκυση του μετεωρίτη και η μεταφορά του στα χέρια της «εκκλησίας» μας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν ναό για τη φύλαξή του. Ο ναός πρέπει να ενσαρκώνει την σταματημένη στιγμή της πτώσης του μετεωρίτη στη Γη.

Οι εργασίες για την ανέλκυση των θραυσμάτων του μετεωρίτη από τη λίμνη Τσεμπαρκούλ πραγματοποιούνται από τις 10 Σεπτεμβρίου. Υποθέτουν ότι εκεί έχει πέσει το μεγαλύτερο κομμάτι, βάρους πεντακοσίων κιλών.

Ο Αντρέι Μπρέιβα παρακολουθεί προσεκτικά την επιχείρηση. Έχει πάντα στη τσέπη μαζί του μερικούς κόκκους της σκόνης του μετεωρίτη, και όταν οι δύτες ανέβασαν μερικά μικρά θραύσματά του, ο Αντρέι έσπευσε να τα αγγίξει.

Οι συσκευές δείχνουν συνεχώς να υπάρχουν κάποιες ανωμαλίες στον τόπο που ανελκύουν το μετεωρίτη.

Επιπλέον, την εξαγωγή ενός μεγάλου θραύσματος του ουράνιου επισκέπτη δυσκολεύει ένα μεγάλο στρώμα λάσπης, την οποία εδώ κι έναν μήνα προσπαθούν να διαπεράσουν οι δύτες.

COMMENTS

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,702,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,273,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,465,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,528,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Ο μετεωρίτης του Τσελιάμπινσκ περιέχει "μήνυμα του Θεού"
Ο μετεωρίτης του Τσελιάμπινσκ περιέχει "μήνυμα του Θεού"
Ο μετεωρίτης του Τσελιάμπινσκ περιέχει "μήνυμα του Θεού"
http://4.bp.blogspot.com/-Ai0WVuTL8zc/UlGzRRsgSDI/AAAAAAAA3jI/WhfGHPwe6qo/s560/Chelyabinsk-Meteorite.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-Ai0WVuTL8zc/UlGzRRsgSDI/AAAAAAAA3jI/WhfGHPwe6qo/s72-c/Chelyabinsk-Meteorite.jpg
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/10/O-metewriths-tou-Tseliampinsk-periexei-mhnyma-tou-THeoy.html
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/10/O-metewriths-tou-Tseliampinsk-periexei-mhnyma-tou-THeoy.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy