ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

ΠΡΏΤΗ ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΑΝΑΚΑΛΎΦΘΗΚΕ Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ!!

SHARE:

ΠΡΏΤΗ ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΑΝΑΚΑΛΎΦΘΗΚΕ Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ!!
Από την βάση Μακ Μούρντο στην Ανταρκτική οι επιστήμονες λένε ότι κάτι έχουν ανακαλύψει. Αυτό που έχουν ανακαλύψει φαίνεται να είναι η Κιβωτός του Νώε βαθιά σε μια κρηπίδα πάγου της Ανταρκτικής, με ότι υπάρχει στο κατάστρωμα, ακόμα, μαζί με δύο από κάθε ζώο – όπου όλα είναι σε τέλεια κατάσταση και κατεψυγμένα!!

Η αξιοσημείωτη αυτή ανακάλυψη έγινε στις 8 Φεβρουαρίου 2012 ( Μα τους τελευταίους μήνες έγινε γνωστό ) από το Σουηδικό ερευνητικό σκάφος Aventyr ( Άβεντιρ ). Οι επιστήμονες μελετούν τις επιπτώσεις της υπερθέρμανσης του πλανήτη, έτσι βρισκόμενοι στο σημείο όπου είχαν αρχίσει και έλιωναν οι πάγοι, είδαν το σκάφος κιβωτό περίπου το ένα τρίτο του να εξέχει από τους πάγους!!

<< Αυτό είναι πολύ, πολύ, ποιο πέρα ​​από την απλή λογική, γιατί μπλέκεται η Αγία Γραφή με το μυστήριο όλων των εποχών >> .

Δηλώνει η βιβλικός αρχαιολόγος David H. Tootenhaur ( Ντάβιντ Χ Τουτενχάουρ ) συνεχίζοντας….

<< Αποδεικνύεται ό, τι νομίζαμε ότι είναι σαν να γνωρίζουμε την Αγία Γραφή ανάποδα >>!!

Οι επιστήμονες που έκαναν αυτήν την εκπληκτική ανακάλυψη είναι προσεκτικοί όσον αφορά την αναγνώριση του τεράστιου παγωμένου σκάφους, όπως Κιβωτός του Νώε, λέγοντας ότι θα ήταν πρόωρο να το πράξουν χωρίς περαιτέρω έρευνα.

<< Μπορούμε μόνο να πούμε ότι το πλοίο είναι κατασκευασμένο από κέδρο, γνωστή στην αρχαιότητα ως ξύλο Γκόφερ, ακριβώς όπως περιγράφεται στη Βίβλο >>! λέει ο επικεφαλής ερευνητής Δρ. Alrik Olofson ( Άρλικ Όλοφσον ).


ΠΡΏΤΗ ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΑΝΑΚΑΛΎΦΘΗΚΕ Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ!!

<< Είναι 450 μέτρα, ακριβώς με την αρχαία μονάδα μέτρησης 300 πήχεις!! Έχει 75 πόδια ή 50 πήχεις πλάτος, και έχει ύψος 45 μέτρα, ή 30 πήχεις!! Αυτές είναι ακριβώς οι προδιαγραφές που ο Θεός έδωσε όταν διέταξε τον Νώε να κατασκευάσει την Κιβωτό, σύμφωνα με το Βιβλίο της Γένεσης.

Το πλοίο βρέθηκε στην Wendell ( Γουέντελ ) Θάλασσα, όταν ένα μακρύ τμήμα της υφαλοκρηπίδας Larson C πάγου κατέρρευσε. Η ανακάλυψη φαίνεται να είναι τεραστίας αξίας από πλευρά ιστορίας, δεδομένου ότι ολόκληρη η ανθρώπινη φυλή πιστεύεται ότι είναι απόγονοι των επιζώντων του Κατακλυσμού του Νώε.

Ακόμα και οι μελετητές της Αγία Γραφής ομολογούν ότι είναι σαστισμένοι, και οι εκθέσεις ειδήσεων έχουν τροφοδοτήσει το θέμα πάνω σε πολύ άγρια ​​κερδοσκοπία. Κάποιοι πιστεύουν ότι δεν είναι τίποτα άλλο από μια επιμελημένη απάτη φτιαγμένη από σατανιστές αποφασισμένοι να επιτεθούν στον Χριστιανισμό. Ορισμένοι ηγέτες της εκκλησίας φοβούνται ότι αν το αίνιγμα έχει λυθεί – και γρήγορα – θα μπορούσε να οδηγήσει σε θρησκευτικές συγκρούσεις και την κοινωνική αναταραχή.

<< Είμαστε υπόμνημα με τις εκκλησίες μας και να παραμείνουν όλοι ήρεμοι >>, λέει από Φλόριντα ο ειδικός κληρικός αναθ. Αλέξανδρος Π. Γουίντμπουθ συνεχίζοντας….

<< Χριστιανοί! πρέπει να έχουμε την πίστη ότι όλα αυτά είναι μέρος, του σχεδίου του Θεού >>!

Φοβούμενοι εκτεταμένη αναταραχή, πολλές κυβερνήσεις έχουν κατασταλεί την είδηση ​​για την ανακάλυψη. Ακόμη και στις ΗΠΑ, αρκετοί ιεροκήρυκες αρνούνται πεισματικά να συζητήσουν για το συγκεκριμένο πλοίο…..

Ο θεωρητικός φυσικός Δρ. Jeremy Blinkley ( Τζέρεμυ Μπλίνκλει ), όπου γενικά θεωρείται ότι είναι ένα από τα πιο λαμπρά μυαλά του κόσμου πιστεύει ότι μπορεί να έχει μια εξήγηση για την παράξενη αυτή ανακάλυψη.

<< Οι περισσότεροι φυσικοί σήμερα πιστεύουν στην θεωρία του Πολυσύμπαντος – με την έννοια ότι, παράλληλα με το σύμπαν μας υπάρχουν πολλά άλλα παράλληλα σύμπαντα, που βρίσκονται κοντά μας σε διαστάσεις πέραν των τριών που αντιλαμβανόμαστε >>, εξήγησε…. << Είναι ευρέως πιστευτό ότι μικρές πύλες μπορεί να ανοίξουν από καιρό σε καιρό, μέσω της οποίας τα αντικείμενα να περνούν από τον ένα κόσμο στον άλλο. Είναι πιθανό ότι σε ένα παράλληλο σύμπαν ο Νώε έχτισε την Κιβωτό του για να ξεφύγουν από την πλημμύρα, αλλά, το πλήρωμά του και το φορτίο του, των ζώων απέτυχαν να επιβιώσουν το ταξίδι. Και το ναυάγιο του σκάφους του παρασύρθηκε από τη θάλασσα σε αυτό το σύμπαν, στο δικό μας. Περιττό να πούμε ότι, σε εκείνο το σύμπαν στο σπίτι του Νώε η ανθρώπινη φυλή έχει εξαφανιστεί, μαζί με όλα τα άλλα είδη στην εκεί Γη >>.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει γίνει χρονολόγηση με ραδιενεργό άνθρακα ακόμα, με βάση τον γύρω πάγο που έχει το σκάφος, οι ειδικοί λένε ότι το πλοίο πρέπει να είναι τουλάχιστον 100.000 ετών (!! ) Τα ανθρώπινα λείψανα όπου υπάρχουν σε αυτό είναι εντυπωσιακά άθικτα!! Ντυμένος, με άσπρα γένια ο καπετάνιος βρέθηκε με τα χέρια του ακόμα να βρίσκοντε παγωμένα στο τιμόνι.

<< Είναι προφανές ότι προσπάθησε ηρωικά για να σώσει το πλοίο, πριν αυτό ξεπεραστεί από κάποια άγνωστη καταστροφή >>, σημειώνει ο Δρ. Όλοφσον.

Ζώα υπάρχουν εξ ολοκλήρου από τα νεογνά, όπως ένα μωρό καγκουρό, που είναι γνωστό ως Τζόι, όχι μεγαλύτερο από μια μέλισσα!! Κιβώτια αυγών βρέθηκαν στο χαμηλότερο κατάστρωμα, και όχι όμως ζωντανά πτηνά και ερπετά. Αυτό, τουλάχιστον, λύνει ένα μυστήριο της Αγία Γραφής που έχει προβληματίσει πολύ τους επιστήμονες – πώς Νώε κατάφερε να αποσπάσει όλα αυτά τα πλάσματα σε ένα σκάφος.

Ενώ η ανακάλυψη ήταν ανησυχητική για πολλούς πιστούς, Ο Χίπερμαν λέει ότι αν το πολυσύμπαν η θεωρία είναι σωστή, αυτό είναι ενας λόγος για να χαιρόμαστε.

<< Αυτό σημαίνει ότι η πράξη της Δημιουργίας είναι ακόμη πιο θαυμαστή από ό, τι είχαμε διδαχθεί στο σχολείο >>, παρατηρεί συνεχίζοντας…. << Ο Θεός δεν δημιούργησε μόνο το σύμπαν μας, έκανε ταυτόχρονα αμέτρητα άλλα >>.

Την ανακάλυψη αυτήν την είχαμε συζητήσει και με τον Saman Lycan όπου και μου είχε δώσει πριν δυο μήνες την δικιά του εκδοχή:

SAMAN LYCANΜιας και πιστεύουνε ότι υπάρχουν παράλληλα σύμπαντα όπου το πιστεύω και εγώ αυτό γιατί μιας και το πάνε στην θρησκευτική πλευρά να άφησε ο θεός να γίνει κάτι τέτοιο!;!

DAYLIGHTΤι εννοείς!;!

SAMAN LYCANΌπως έδωσε τις οδηγίες στο δικό μας σύμπαν στο Νώε να φτιάξει την κιβωτό έτσι θα έδωσε σε όλους τους Νώε των παράλληλων συμπάντων να φτιάξουν το ίδιο. Για να ξανά φτιαχτεί το ανθρώπινο είδος. Γιατί λοιπόν να αφήσει ο θεός μια κιβωτός του Νώε από κάποιο παράλληλο σύμπαν να περάσει στο δικό μας και να έχουν τόσο άδοξο θάνατο!;! Ποιος ο λόγος!;! Για να δούμε ότι υπάρχει παράλληλο σύμπαν!;! Μα αυτό είναι γνωστό από την φυσική!!!! Όχι ακόμα έμπρακτα αλλά τουλάχιστον θεωρητικά και πειραματικά είναι εφικτό!!!!

DAYLIGHTΝαι έχεις δίκιο σ αυτό….

SAMAN LYCANΑν είναι έτσι όπως τα λένε και ο καπετάνιος είναι κατεψυγμένος στο τιμόνι επάνω ακόμα τότε εδώ υπάρχει κάτι το περίεργο. Το περίεργο είναι ότι πρέπει όλο το καράβι να πάγωσε σε κλάσμα του δευτερολέπτου!!!! Δηλαδή ταξιδεύοντας κάτι το πολύ παγωμένο ( καιρός !;! ) τους χτύπησε ακαριαία έτσι ώστε ο καπετάνιος δεν κατάλαβε το τι έγινε. Διότι δεν πρόλαβε να πάρει έστω κάποια θέση φύλαξης, δεν συμφωνείς!;!

DAYLIGHTΝαι πράγματι, έτσι όπως το τοποθετείς έχεις κάποιο δίκιο… αλλά λένε ότι ήταν φορτωμένο με ζώα και ειδικότερα σε αγά και νεογνά…οπότε!;!

SAMAN LYCANΝα σου πω την δικιά μου εκδοχή. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάνε να το χαρακτηρίσουν θρησκευτική ιστορική ανακάλυψη. Αφού η Αγία γραφή είναι σαφής!!!! Δεν αναφέρει ούτε νεογνά αλλά ούτε αυγά!!!! Αναφέρει από ένα ζευγάρι ώστε όταν προσάραζαν να ξεκίναγαν από την αρχή όλα…αυτό είναι σαφέστατο και πολύ κατανοητό. Όμως θέλουν να πλήξουν τον χριστιανισμό και να περάσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων με ανακατασκευασμούς και νεοθεωρίες για την θρησκεία για τους νέους ανθρώπους όπου οι ποιο πολλοί ήδη έχουν τραβηχτεί από την εκκλησία!!!! Πραγματικά μου κάνει εντύπωση πως κανείς ακόμα και από τα ποιο λαμπρά μυαλά δεν αναφέρθηκαν στο εξής!!!! Ότι το σκάφος αυτό μπορεί να άνηκε σε έναν αρχαίο πολιτισμό όπου ίσως έκανε κάποιο εμπόριο ζώων!!!! Είναι γνωστό σε όλους τους αρχαιολογικούς κύκλους ότι υπήρξαν διάφοροι πολιτισμοί εδώ και εκατομμύρια χρόνια πίσω από τον δικό μας!!!! Έτσι λοιπόν γιατί να μην είναι ένα σκάφος ενός άγνωστου αρχαιότατου πολιτισμού σε εμάς!;! Όπου στην πορεία του ταξιδιού που έκανε έπεσε πάνω σε μια υπερ πολική καταιγίδα όπως στην γνωστή ταινία του Χόλυγουντ όπου σε κλάσματα δευτερολέπτου πάγωσαν τα πάντα!!!! Και έτσι να δημιουργήθηκαν ο Νότιος και ο Βόρειος Πόλος!!!! Αυτό δεν είναι θεωρία για την υπερ πολική καταιγίδα έχει γίνει στο παρελθόν και έπεται να γίνει και στο μέλλον. Για αυτό και αν υπάρχει πράγματι αυτό το σκάφος που εγώ πιστεύω ότι υπάρχει ο καπετάνιος του δεν πρόλαβε να πάρει κάποια θέση προφύλαξης!!!! Διότι ας πάρουμε την θεωρία ότι βρέθηκε σε μια << πύλη >> από το δικό του σύμπαν και πέρασε στο δικό μας και ξαφνικά βρέθηκε στην Ανταρκτική και πάλι δεν δικαιολογεί την ακαριαία η στιγμιαία κατάψυξη του αλλά και του σκάφους συνάμα!!!!

DAYLIGHTΠραγματικά έτσι όπως τα αναθέτεις έχει άλλη τροπή το θέμα και είναι ποιο πιστευτό…

SAMAN LYCANMην εξαπατάσε… το έχω πάθει πολλές φορές!!!! Τίποτα δεν είναι πιστευτό αν δεν το ψάξεις ο ίδιος είναι τεκμηριωμένο ότι είναι έτσι παγκοσμίως!!!! Το σκάφος αυτό λένε ότι υπάρχει μα δεν έχουν δώσει παρά μόνο μια φωτογραφία του. Άσε πρώτα να δούμε πότε θα το ανακαλύψουν στον κόσμο και πως και μετά βλέπουμε τι θα πιστέψουμε και τι όχι…

Είπαμε και άλλα πολλά στο τρέχων θέμα κάνοντας συζητήσεις επί ώρες …. Μα ο καλός μου φίλος έχει δίκιο σε ένα θέμα: Στο μην εξαπατάστε…. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά.

COMMENTS

BLOGGER: 5
Loading...

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,702,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,273,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,465,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,528,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: ΠΡΏΤΗ ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΑΝΑΚΑΛΎΦΘΗΚΕ Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ!!
ΠΡΏΤΗ ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΑΝΑΚΑΛΎΦΘΗΚΕ Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ!!
ΠΡΏΤΗ ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΑΝΑΚΑΛΎΦΘΗΚΕ Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ!!
http://www.invisiblelycans.gr/wp-content/uploads/2013/11/KIVOTOS-NOE.jpg
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/11/PRWTH-PANELLHNIA-ANAFORA-ANAKALYFTHHKE-H-KIVWTOS-TOU-NOE-STHN-ANTARKTIKH.html
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/11/PRWTH-PANELLHNIA-ANAFORA-ANAKALYFTHHKE-H-KIVWTOS-TOU-NOE-STHN-ANTARKTIKH.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy