1
Βιντεο ντοκουμεντο!! Οταν τα έλεγε ο Σοφιανόπουλος ήταν γραφικός...; Επιβεβαιωνονται οι ερευνες για πετρελαιο σε Ιονιο και Κρητη
Επιβεβαιώνονται οι εκτιμήσεις των ειδικών ότι οι πιθανότητες να βρεθείπετρέλαιο στο Ιόνιο είναι μεγάλες, όπως ακριβώς συνέβη σε περιοχές της Αλβανίας και της Νότιας Ιταλίας, που διαθέτουν γεωλογικές δομές «καρμπόν» των ελληνικών και όπου έχουν ήδη βρεθεί υδρογονάνθρακες.

Το επεσήμανε ο ίδιος ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης, που με αφορμή την ολοκλήρωση της επεξεργασίας των σεισμικών δεδομένων που συνέλεξε πέρυσι η νορβηγική PGS στις ελληνικές θάλασσες, σε Ιόνιο και νότια της Κρήτης, ανακοίνωσε ότι οι πρώτες ενδείξεις είναι θετικές. «Από την προκαταρκτική αξιολόγηση των δεδομένων προκύπτουν ενδιαφέρουσες γεωλογικές δομές που παρουσιάζουν σημαντικές ομοιότητες με ανάλογες δομές σε περιοχές που ήδη παράγουν υδρογονάνθρακες σε γειτονικές χώρες, δηλαδή Νοτιοανατολική Ιταλία και Αλβανία» δήλωσε χαρακτηριστικά χθες ο κ. Μανιάτης.

Όταν το έλεγε ο Σοφιανόπουλος ήταν "γραφικός":

"Κατηγορώ ευθέως το ελληνικό κράτος γιατί προδίδει την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό διότι τίποτε δεν έκανε από το 1979 . Δεν έκανε τίποτε απολύτως, μόνο ψέματα λένε στον κόσμο"


Δημοσίευση σχολίου Blogger

  1. Οι καθηγητές μας στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο μας τα έλεγαν και στη δεκαετία του '80, αλλά κάποιοι τους χαρακτήριζαν 'αιθεροβάμονες'... Εμείς δεν ξέραμε ως φοιτητές ποιους να πιστέψουμε! Ωστόσο θυμάμαι ότι ειδικά οι καθηγητές μας της Γεωλογίας επέμεναν για τη μεγάλη πιθανότητα ύπαρξης πετρελαίου σε διάφορες ζώνες της Ελλάδας. Συνήθως τους αντιμετωπίζαμε ως 'τρελούς επιστήμονες'. Να που θα αποδειχτεί ότι είχαν πέρα για πέρα δίκαιο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top