ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

Υπάρχουν τελικά εξωγήινοι; Την απάντηση δίνουν διακεκριμένοι επιστήμονες της NASA, πρώην πράκτορες της CIA και πολιτικοί [Βίντεο]

SHARE:


To πρόσφατο βίντεο-συνέντευξη του διεθνούς φήμης εφευρέτη του πυραύλου Stinger, Boyd Bushman, για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής αποτελεί μόνο την κορυφή του παγόβουνου.

Οι δημόσιες τοποθετήσεις και αποκαλύψεις διακεκριμένων επιστημόνων και στελεχών της αμερικανικής κυβέρνησης λαμβάνουν μορφή χιονοστιβάδας και αν όλα αυτά κάποτε επιβεβαιωθούν, τότε η ανθρωπότητα θα βρίσκεται ενώπιον συγκλονιστικών ντοκουμέντων.


Τα διεθνή ΜΜΕ αφιέρωσαν εκτενή ρεπορτάζ για τις αποκαλύψεις-φωτιά του Boyd Bushman, με αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος και ταυτόχρονα έντονος προβληματισμός.

Υπάρχουν τελικά εξωγήινοι;

Τη δική τους απάντηση δίνουν διακεκριμένοι επιστήμονες της NASA, πρώην πράκτορες της CIA, ακτιβιστές, πολιτικοί, οι οποίοι κατά το παρελθόν άνοιξαν τα χαρτιά τους και τοποθετήθηκαν δημοσίως για το συγκεκριμένο θέμα, όπως το βίωσαν από τις προσωπικές εμπειρίες. Ένα απλό ερώτημα εγείρεται αυθόρμητα: θα ρίσκαραν τόσο εύκολα και απροκάλυπτα την καριέρα τους και τη φήμη τους διαδίδοντας ψευδείς ιστορίες, οι οποίες ούτως ή άλλως θα προκαλούσαν αντιδράσεις;

Θεωρίες συνωμοσίας ή αλήθειες που ουδείς τολμά να ξεστομίσει; Το «ταμπού» έσπασε ακόμη και ο ποντίφικας, ο οποίος ανέφερε ότι θα βάφτιζε μέχρι και… εξωγήινους σε περίπτωση που χτυπούσαν την πόρτα του Βατικανού. Πάντως, είναι κοινώς αποδεκτό ότι το ανεξήγητο και το μεταφυσικό πάντα διήγειραν την ανθρώπινη σκέψη, τη φαντασία, αλλά προκαλούσαν συνάμα φόβο και τρόμο.

Το zougla.gr μετέφρασε και παρουσιάζει έρευνες και δηλώσεις κορυφαίων προσωπικοτήτων, για τις οποίες δεν εκφράστηκε κάποιο σχόλιο από τις μυστικές υπηρεσίες, που επέλεξαν τον δρόμο της σιωπής.

«Η σκιώδης κυβέρνηση κρύβει μυστικά…»

O πρώην υπουργός Άμυνας του Καναδά Πολ Χέλιερ, τον Απρίλιο του 2013, είχε παραχωρήσει διάλεξη στην Ουάσινγκτον σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν πολλά -μη ανθρώπινα- όντα, τα οποία όχι μόνο έχουν έλθει σε επαφή με ανθρώπους, αλλά και συνεργάστηκαν στο παρελθόν με την αμερικανική κυβέρνηση.

Ανέφερε το χαρακτηριστικό παράδειγμα του αεροπόρου Τσαρλς Χολ, ο οποίος σε βιβλίο του αναφέρει τη συνεργασία και τη σχέση εμπιστοσύνης που είχε αναπτύξει με τα εν λόγω εξωγήινα όντα, με τα οποία αντάλλασσαν απόψεις τεχνικής και τεχνολογικής φύσεως.

Κατηγόρησε, δε, μία ομάδα ανθρώπων που «κυβερνούν όλον τον κόσμο», τη λεγόμενη «σκιώδη κυβέρνηση», για το γεγονός ότι αποκρύπτουν την ύπαρξη εξωγήινης μορφής, αποστερώντας από τους ανθρώπους το δικαίωμα της γνώσης:


Η μαρτυρία ενός πρώην πράκτορα της CIA

  Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η μαρτυρία πρώην πράκτορα της CIA, ο οποίος, λίγο πριν πεθάνει, θέλησε να αποκαλύψει στον κόσμο όλα όσα βίωσε στην «Περιοχή 51».

Ο ίδιος, διατηρώντας την ανωνυμία του, αναφέρθηκε στο πρότζεκτ του «Μπλε Βιβλίου», που αφορούσε στη διερεύνηση της εξωπλανητικής μορφής ζωής.

 Συνεχίζοντας, αποκάλυψε ότι κατόπιν εντολής του προέδρου Αϊζενχάουερ, ο οποίος φέρεται να είχε «εμμονή» με το συγκεκριμένο ζήτημα, απέστειλε τον ίδιο και το αφεντικό του στην «Περιοχή 51», προκειμένου να μάθει τι ακριβώς βρισκόταν εκεί. Όπως αποκάλυψε, όταν μετέβη στο σημείο, είδε με τα ίδια του τα μάτια ιπτάμενους δίσκους και εξωγήινους, τους οποίους και περιέγραψε.


Σε άλλο απόσπασμα, περιγράφει την αντίδραση του Αϊζενχάουερ αναφορικά με τα ευρήματά του από την «Περιοχή 51» και όλα όσα φοβόταν σχετικά με την ανάπτυξη στρατιωτικών προγραμμάτων που δεν θα βρίσκονταν υπό την εποπτεία της αμερικανικής κυβέρνησης. H συνομιλία φέρεται να έγινε εντός κυβερνητικού κτηρίου:


Οι… κατά λάθος αποκαλύψεις του Μεντβέντεφ 

 Άξιον αναφοράς είναι και το βίντεο που προβλήθηκε, έπειτα από φόρουμ ηγετών στο Νταβός τον Δεκέμβριο του 2012, στο οποίο ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ούτε λίγο ούτε πολύ, παραδέχεται ότι όχι μόνο υπάρχουν εξωγήινοι, αλλά και ότι αυτοί είναι τόσοι πολλοί, που σε περίπτωση που αποκαλυπτόταν ο αριθμός τους, τότε θα «προκαλούνταν πανικός».

 Οι δηλώσεις φέρονται να έγιναν «off the record» και ενώ ο πρωθυπουργός δεν γνώριζε ότι κάμερες και μικρόφωνα ήταν ανοικτά:


Μετάφραση 

 Δημοσιογράφος: Κύριε πρωθυπουργέ, γνωρίζετε τα πάντα. Εξωγήινοι έχουν επισκεφθεί τη Γη;

 Μεντβέντεφ: Θα σας το πω για πρώτη και τελευταία φορά. Μαζί με τον χαρτοφύλακα με τους κωδικούς των πυρηνικών ο πρόεδρος της χώρας φέρει έναν φάκελο -άκρως απόρρητο. Είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στους ξένους που έχουν επισκεφθεί τον πλανήτη μας.

 Την αναφορά μάς την παρείχε η ειδική υπηρεσία που διαχειρίζεται θέματα για εξωγήινους στη χώρα μας. Έπειτα από μακροπρόθεσμη διαχείριση, δύο φάκελοι και ένας “χαρτoφύλακας πυρηνικών” θα δοθούν στον νέο πρόεδρο. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες παρακολουθώντας το οδοιπορικό-ντοκουμέντο με το ίδιο όνομα: Οι Άνδρες με τα Μαύρα.

 Δ.: Α! Εσείς… Πόσοι είναι;

 M.: Πόσοι είναι ανάμεσά μας δεν μπορώ να το πω, διότι θα προκληθεί πανικός.

 Επιτυχημένη απόπειρα συγκάλυψης

 Σε δηλώσεις του, ο τέως αστροναύτης G. Cooper αποκαλύπτει ότι έγινε μάρτυρας ενός περιστατικού«εφόδου» εξωγήινων στον πλανήτη μας.

 Άφησε, πάντως, να εννοηθεί ότι υπήρξε απόπειρα συγκάλυψης, η οποία στέφθηκε από… επιτυχία:Βέβαιος για την ύπαρξη εξωγήινων 

Ο dr Brian o” Leary, ο οποίος απεβίωσε το 2011, ήταν επιστήμονας, καθηγητής Αστρονομίας και Φυσικών Επιστημών στο Princeton.

 Υπήρξε, επίσης, αστροναύτης της NASA και ένθερμος υποστηρικτής της άποψης ότι δεν είμαστε οι μοναδικοί κάτοικοι σε όλο το σύμπαν.

 Όπως είχε αναφέρει σε παλαιά του συνέντευξη, υπάρχουν ενδείξεις επικοινωνίας με εξωγήινους, ενώ είχε περιγράψει την εξωτερική τους μορφή, αλλά και τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούν, καθώς και τους στόχους τους:

  video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Δεν είμαστε μόνοι μας

 Ο Μίτσελ, ο οποίος συμμετείχε στην αποστολή του Apollo 14 στη Σελήνη το 1971, ισχυρίστηκε ότι υπάρχει εξωγήινη μορφή ζωής και ότι η αλήθεια κρύβεται επιμελώς από τις ΗΠΑ και τις υπόλοιπες κυβερνήσεις.

 Ο πρώην αστροναύτης μίλησε κατά τη διάρκεια εμφάνισής του σε συνέδριο σχετικό με τη διερεύνηση της ύπαρξης εξωγήινων. Ο Μίτσελ είπε χαρακτηριστικά ότι «η ανθρωπότητα αναρωτιόταν αν ήμασταν όντως μόνοι στο σύμπαν. Τώρα, όμως, έχουμε στοιχεία για να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε μόνοι».

 «Η μοίρα μας είναι, κατά την άποψή μου, να γίνουμε μέλος μιας διαπλανητικής κοινότητας και να είμαστε έτοιμοι να πάμε πέρα από τον πλανήτη μας για να διαπιστώσουμε τι πραγματικά συμβαίνει εκεί» ανέφερε. Ο Μίτσελ μεγάλωσε στο Ρόσγουελ, στο Νέο Μεξικό, στο οποίο πιστεύεται ότι συνετρίβη ένα UFO το 1947.

 Υποστηρίζει ότι οι στρατιωτικές αρχές είχαν προειδοποιήσει τους κατοίκους να μην αναφέρουν τίποτα για το γεγονός, αλλιώς θα έπρεπε «να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες».

Ο Μίτσελ εξηγεί ότι, επειδή οι γνώστες ήθελαν να πουν σε κάποιον για το συμβάν, θεώρησαν ασφαλές να το αναφέρουν σε αυτόν, διότι ήταν ντόπιος και είχε ταξιδέψει και στο φεγγάρι.

Πριν από 10 χρόνια, ο Μίτσελ πήγε τελικά στο Πεντάγωνο για να συζητήσει τι του είχε μεταφερθεί. Η αλήθεια, φυσικά, δεν αποκαλύφθηκε. Ποτέ.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player


Έρευνα: Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου – Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος – Φίλιππος Καραμέτος

Πηγή: zougla.gr


COMMENTS

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,702,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,273,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,465,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,528,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Υπάρχουν τελικά εξωγήινοι; Την απάντηση δίνουν διακεκριμένοι επιστήμονες της NASA, πρώην πράκτορες της CIA και πολιτικοί [Βίντεο]
Υπάρχουν τελικά εξωγήινοι; Την απάντηση δίνουν διακεκριμένοι επιστήμονες της NASA, πρώην πράκτορες της CIA και πολιτικοί [Βίντεο]
Υπάρχουν τελικά εξωγήινοι; Την απάντηση δίνουν διακεκριμένοι επιστήμονες της NASA, πρώην πράκτορες της CIA και πολιτικοί [Βίντεο]
https://images-blogger-opensocial.googleusercontent.com/gadgets/proxy?url=http%3A%2F%2Fapocalypsejohn.com%2Fwp-content%2Fuploads%2Fti-krivoun-i-mistikes-ipiresies-gia-tous-eksoginous1-700x360.jpg&container=blogger&gadget=a&rewriteMime=image%2F*
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2015/03/yparxoun-telika-ekswghinoi-apanthsh-dinoun-diakekrimenoi-episthmones-nasa-praktores-cia-politikoi.html
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2015/03/yparxoun-telika-ekswghinoi-apanthsh-dinoun-diakekrimenoi-episthmones-nasa-praktores-cia-politikoi.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy