ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ILLUMINATI-Μερος 1

SHARE:





Μια παγκόσμια ταινία ένα παγκόσμιο παιχνίδι που συμμετέχουμε όλοι μας. Αφιερωμένο στους συμπαίκτες συνανθρώπους μας. Δημιουργία Steve Jackson. Αρχικό έτος δημιουργίας έργου 1982.Σεναριογράφος : Οι πεφωτισμένοι όλου του ψεύτικου κόσμου μας.Ηθοποιοί : Όλες οι κρυφές εταιρίες - μυστικές δοξασίες-κρυφή γνώση .Κοινό:Εγώ εσύ, οι οικογένεια σου,οι φίλοι σου,ο πλανήτης σου,η ελευθεριά σου ,ότι αγαπάς!
Ιστορία της ταινίας: Το μέλλον σου και πως θα καταστραφεί βήμα βήμα.

Το πως μπορεί ένα παιχνίδι να αντιλαμβάνεται και να προφητεύει το μέλλον είναι για την δική μας γνώση πολύ δύσκολο να το αντιληφθούμε . Στην πορεία του παιχνιδιού και του χρόνου προστεθήκαν κάρτες στο παιχνίδι.
Θα προσπαθήσουμε λοιπόν μια χαοτική ερμηνεία και προσέγγισή νέων καρτών του παιχνιδιού και θα προσπαθήσουμε μαζί να ανακαλύψουμε συσχετισμούς του σήμερα αλλά και του αύριο. Ακολουθήστε μας σε ένα παράλογο ταξίδι συσχετισμών και αφήστε τον χρόνο να κρίνει αν αυτά που σήμερα θα δείτε ανήκουν στην φαντασία!




Μια κάρτα του παιχνιδιού είναι και ο δράκουλας . Σήμερα σαν ένα νέο φαινόμενο της εποχής μας υπάρχει ολόκληρο ρεύμα από ανθρώπους που υποστηρίζουν ότι είναι δράκουλες (ενεργειακοί δράκουλες..τρέφονται με την ενέργεια των άλλων) άνθρωποι οι οποίοι ζουν σαν δράκουλες , μεταμφιέζονται σαν δράκουλες , κοιμούνται την ημέρα και κυκλοφορούν την νύχτα κοκ. Την έξαρση σε αυτό το φαινόμενο την δημιούργησαν οι τελευταίες ταινίες και σειρές στην τηλεόραση που έχουν σαν ήρωες δράκουλες .Η δύναμη του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.






Επόμενη κάρτα η οποία ανήκει σίγουρα στις κάρτες που έχουν ήδη δημιουργηθεί στην πραγματικότητα μας είναι η κάρτα πυρηνικός τρομοκράτης η τρομοκράτης καταστροφών (terrorist nuke). Είναι οφθαλμοφανές ότι η κάρτα δείχνει το χτύπημα στους διδύμους πύργους όπως και στο πεντάγωνο . Να υπενθυμίσουμε ότι το παιχνίδι πρώτο βγήκε το 1982 (μετά από λίγα χρόνια βγήκε και έγχρωμο) Και ακόμα να πούμε ότι το χτύπημα στους διδύμους πύργους ήταν και είναι η ήμερα που κοιμήθηκε η ανθρωπότητα ...η αρχή της προσπάθειας της απόλυτης υποταγής ...μεσώ τρομο νόμου και πολέμων στο όνομα της ανύπαρκτης τρομοκρατίας.



Η επόμενη κάρτα λέγεται "σπασμωδική κίνηση "(backlash) και δείχνει έναν πολιτικό στο βήμα οποίος αποδοκιμάζεται από το πλήθος . Μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα πολλές κυβερνήσεις μπήκαν σε ένα χορό από λάθος επιλογές που έφεραν την σημερινή κατάσταση του ανθρώπου να μην σέβεται ποια την πολιτική και τους εκπροσώπους της. Θυμηθείτε τον κύριο bush



Επόμενη κάρτα η "βόμβα αυτοκίνητου" και μάλιστα ενός αυτοκίνητου που οι πινακίδες του έχουν σαν νούμερα το nwo (νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων) . Η κάρτα είναι λίγο δυσνόητη αν αφορά το μέλλον η ήδη έχει συμβεί. Μπορούμε να την συσχετίσουμε με την πρώτη απόπειρα στο Παγκόσμιο κέντρο εμπορίου τον Φεβρουάριο στις 26 /1993 οπού σκοτωθήκαν 6 άτομα και τραυματίστηκαν περισσότεροι από 1000. Υπάρχουν ακόμα και άλλες ενέργειες που κατηγορήθηκαν ισλαμιστικές οργανώσεις και είχαν χρησιμοποιηθεί βόμβες αυτοκίνητα. Ίσως λοιπόν όλα αυτά να ήταν οι προετοιμασία του υποσυνειδήτου μας για αποδοχή του όρου τρομοκρατία.Τώρα αν δεν είναι παρελθοντική κάρτα αλλά μελλοντική θα πρέπει να αναμένουμε στο μέλλον μια βόμβα η οποία θα είναι σε αυτοκίνητο και θα έχει σαν σχέση κάποιο μεγάλο πρόσωπο της νέας παγκόσμιας τάξης η κάποια γραφεία της. Αυτό το μελλοντικό γεγονός θα συμβεί μάλλον για να δημιουργήσει νέες ευκολίες στης κινήσεις των πεφωτισμένων. Η απλά είναι μια κάρτα τάσης όπως της ονομάζουμε που σηματοδοτεί μια νέα τάση ,δηλαδή την αντίσταση και μάχη εναντίων της Νέας Τάξης Πραγμάτων.



Κάρτα που ονομάζεται "επιδημίες" . Εύκολη στην κατανόηση της και πολύ εύκολα μπορούμε να θυμηθούμε τις τελευταίες "επιδημίες" που ντε και καλά έπρεπε να αμυνθούμε.


  H κάρτα "Απαγωγή εξωγήινων" . Δεν νομίζουμε οτι θέλει και εδώ πολλά σχόλια άπλα μόνο μια παρατήρηση. Ίσως στο άμεσο μέλλον να ενημερωθούμε για τρελή αύξηση απαγωγών (που έτσι και αλλιώς σήμερα αναφέρετε) και ακόμα να ενημερωθούμε για επικείμενοι εξωγήινη απειλή...πάντα στο άμεσο μέλλον.



Επόμενη κάρτα "ασφάλεια υπολογιστών" να θυμίσω το τελευταίο πρόβλημα με ιο που έγινε ενάντια στο Ισραήλ. Να πούμε ακόμα ότι είναι μια μελλοντική κάρτα και έχω την εντύπωση ότι μπορεί να συσχετιστεί με το wikileaks . Ίσως ακόμα να έχουμε μια μεγάλη απειλή από virus πολύ σύντομα στο άμεσο μέλλον. Ιδίως αν αυτή η απειλή και οι πραγματοποίηση της μας αναγκάσει αν χάσουμε ακόμα κάποιες ελευθερίες μας η να χρησιμοποιήσουμε κάποια νέα τεχνολογία που θα μας στερεί περισσότερη ελευθεριά.

 

H κάρτα "διαρροή πετρελαίου" . Άπλα Μεξικό και BP. Να θυμίσουμε και την προβολή της ταινίας "Γνωρίζοντας" με τον Nicolas Cage στην οποία ο ηθοποιός βλέπει στην τηλεόραση στις ειδήσεις για μια μεγάλη διαρροή που συμβαίνει στο Μεξικό ..βεβαία ένα τουλάχιστον χρόνο πριν συμβεί!!





Επόμενη κάρτα "Η εκκλησιά της κεντρικής Αμερικής".Μια πολύ παράξενη κάρτα μιας και έχει άγνωστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα να πετούν πάνω από μια εκκλησιά. Δεν έχει συμβεί ακόμα και η δίκη μας οπτική γωνιά μάλλον μιλά κωδικοποιημένα για την σχέση Αμερικής και εξωγήινων πολιτισμών . Μια σχέση που άλλαξε όλο το ρου της τεχνολογικής μας ιστορίας και έκανε την Αμερική να είναι η παντοδυναμία σήμερα,.προφανώς οι πεφωτισμένοι έχουν γνώσει και πίστη σε άγνωστα σε εμάς αρχεία που προφανώς έχουν έρθει από την επαφή με πολιτισμούς που εμείς δεν πρέπει να γνωρίζουμε.



H κάρτα "Ξαναγράφοντας την Ιστορία" Είναι γνωστό ότι την ιστορία την γράφουν οι νικητές και δεν είναι λίγοι οι Ιστορικοί που φωνάζουν ότι οι ιστορία είναι χαλκευμένη. Φανταστείτε ότι ο καλύτερος τρόπος να σας κάνουν να πιστεύετε σε ότι θέλουν γίνετε εύκολα με την αλλαγή της πραγματικής ιστορίας . Από θρησκευτική έως προσωπική υπόσταση η αλλαγή της ιστορίας είναι ένα από τα μεγάλα τους τεχνάσματα στο να μας κάνουν απόλυτους σκλάβους.



Επόμενη κάρτα "Ανώτατο Δικαστήριο" . Η κάρτα έχει πάνω από την ομάδα μια πυραμίδα , ο γνωστός πανόπτης οφθαλμός . Για εμάς αποδεικνύει την επιρροή και την εισχώρηση σε όλα τα κλιμάκια της κοινωνίας μας . Ακόμα δείχνει ότι πολλά από τα λεγόμενα "ιδρύματα" η "φορείς" είναι δημιουργημένα έτσι ώστε να όχι να εκτελούν αυτό που ονομάζονται αλλά να εκτελούν άλλους στόχους και σκοπούς.Κάρτα που ίσως στο άμεσο μέλλον αποδειχτεί ότι οι κοινωνία ελέγχεται απόλυτα . Μέσα από ένα σκάνδαλο που θα βγει στην φόρα και θα έχει σχέσει το ανώτατο δικαστήριο.Να θυμάστε ότι το μότο τους είναι το "τάξη μέσα στο χάος" άρα μόλις βλέπετε κάτι που φαινομενικά τους χτυπαει να σκέπτεστε αμέσως που μπορεί να τους εξυπηρετεί. Ακόμα μια σκέψη είναι τι γίνετε αν για αυτούς το ανώτατο δικαστήριο είναι άλλο από αυτό που μας λένε εμάς.Π.Χ Η μπιντελμπεργκ να είναι για αυτούς το ανώτατο δικαστήριο η κάποια άλλη οργάνωση που μόνο σε αυτήν υπακούν και εμείς πιστεύουμε λάθος για το τι είναι το ανώτερο.



H κάρτα "Δικτατορία". Ίσως με πολύ χιούμορ μας λένε την αλήθεια για την νέα τάξη πραγμάτων. Το πραγματικό της πρόσωπο είναι η Δικτατορία. Ίσως μας δείχνουν την πραγματική "Δημοκρατία" των λαών σήμερα η οποία είναι στην πραγματικότητά μια μεταμφιεσμένη Δικτατορία.
Σήμερα που γράφουμε αυτό το άρθρο στα αραβικά κράτη και ιδίως στην Λιβύη γίνονται μάχες για την κατάργηση δικτατόρων. Άλλα ποιος τους έβαλε εκεί από την αρχή?



Επόμενη κάρτα "Σεισμός". Δεν έχει συμβεί ακόμα αυτή η κάρτα και το λέμε αυτό γιατί πα ρόλους τους μεγάλους σεισμούς με χιλιάδες θύματα ανά τον κόσμο κανένας από αυτούς τους σεισμούς δεν έκανε μια μεγάλη αλλαγή στον κόσμο με βάση την θέαση των πεφωτισμένων και της νέας παγκόσμιας τάξης.Προσωπική άποψη λοιπόν είναι ότι αναμένετε ένας σεισμός τεράστιων καταστροφών ..ο οποίος μάλλον θα γίνει στην Αμερική και μάλλον θα γίνει σαν τελειωτικό χτύπημα βοηθώντας την παγκόσμια οικονομική κρίση να γίνει παγκόσμιος λοιμός. Σήμερα πολλοί ερευνητές αναφέρουν τους φόβους που έχουν για το ρήγμα της Νέας Μαδρίτης που βρίσκεται στην Αμερική , συνδυάζοντας το με το φαινόμενο των νεκρών πουλιών και ψαριών.



Επομένη κάρτα " Βιομηχανίες ειδώλων" η "Βιομηχανία μουσικής -καταγραφής" . Δεν θα πούμε πολλά απλά αναρωτηθείτε σε πόση πληροφορία έχουμε δει τους ποπ σταρ (άλλα ακόμα και πολίτικους ποια) να κάνουν το συμβολισμό του Βάαλ ..τον συμβολισμό του θεού των πεφωτισμένων. Ελέγχοντας τα είδωλα μπορούν να εισχωρήσουν στο ασυνείδητο νου των νεαρών ατόμων και να δημιουργήσουν από την αρχή μια νέα κοσμοθέαση στο άτομο. Μια κοσμοθεαση που καταρρίπτει τις πραγματικές αξίες και τις ανταλλάσσει με τιμές.



H κάρτα " Η πανούκλα των δαιμόνων" . Σίγουρα μια μαρτυριά των πεφωτισμένων για την σχέση του με τους δαίμονες. Η κάρτα είναι απολυτά κωδική και μπορεί να μιλά για την μάχη που δίνουν να σταματήσουν τα αλλοδιαστατικα όντα την εισχώρηση στο σύστημα μας. στο μέλλον θα δούμε ότι θα έχουμε μια απειλή έξω από την γη και θα δούμε τα κράτη να πολεμούν αυτή την απειλή ενωμένα...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ αν όντως υπάρχει απειλή..και αν νικήσουμε τελικά να δούμε ποιοι επωφελήθηκαν από αυτή την "μάχη"




Στο 2 μέρος  η συνεχεία

 Αν σας αρέσει η σελίδα μας.Πατήστε μου αρέσει για την σελίδα μας στο facebook.

COMMENTS

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,701,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,272,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,464,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,527,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ILLUMINATI-Μερος 1
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ILLUMINATI-Μερος 1
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjvws2sJWEKBHlkEAlW7XAF69v7ZCEdmT7llE8jusXyS0iR3eoNIMYeiJkwrgSpfNThxOAT4f5nKVsAZKYDIqvZdeytgr6jhipCs2nQKubwQR0Wf8mSOJSUcTvmNx-kim08Q_TvlKVRPMg/s1600/%25CE%25A4%25CE%259F+%25CE%25A0%25CE%2591%25CE%2599%25CE%25A7%25CE%259D%25CE%258A%25CE%2594%25CE%2599+%25CE%25A4%25CE%25A9%25CE%259D+ILLUMINATI.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjvws2sJWEKBHlkEAlW7XAF69v7ZCEdmT7llE8jusXyS0iR3eoNIMYeiJkwrgSpfNThxOAT4f5nKVsAZKYDIqvZdeytgr6jhipCs2nQKubwQR0Wf8mSOJSUcTvmNx-kim08Q_TvlKVRPMg/s72-c/%25CE%25A4%25CE%259F+%25CE%25A0%25CE%2591%25CE%2599%25CE%25A7%25CE%259D%25CE%258A%25CE%2594%25CE%2599+%25CE%25A4%25CE%25A9%25CE%259D+ILLUMINATI.jpg
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
https://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2012/03/illuminati-1_30.html
https://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2012/03/illuminati-1_30.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy