ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

Πως να δημιουργήσεις Ενεργειακή Ασπίδα

SHARE:


Η ενεργειακή ασπίδα είναι ένα «κουκούλι» δύναμης που σε περιβάλλει και σε προστατεύει, και ταυτόχρονα σε προειδοποιεί για τυχόν ψυχικές επιθέσεις, όπως και για γητείες (αρνητικές και μη) που γίνονται από άλλους επάνω σου. Η ασπίδα αυτή δημιουργείται με
πολύ αργούς ρυθμούς από μόνη της καθώς εξασκείς την Τέχνη της Μαγείας, «τρεφόμενη» από την δική σου ενέργεια που ενδυναμώνεται καθώς εξασκείς την Τέχνη αλλά και τις θετικές εξωγενής δυνάμεις που επικαλείσαι καθώς εξασκείς την Τέχνη.

Αλλά το να την αφήσεις να δημιουργηθεί μόνη της είναι και χρονοβόρο αλλά και δεν θα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, οπότε είναι καλλίτερο να την «βοηθάς» στην δημιουργία της.

Αρχική Κάθαρση
Προτού ξεκινήσεις για πρώτη φορά να δημιουργήσεις ενεργειακή ασπίδα, θα πρέπει να «καθαριστείς» από όλες τις αρνητικές ενέργειες που σε περιβάλλουν. Αυτό, δεν είναι κάτι που χρειάζεται να το κάνεις κάθε φορά, αλλά οπωσδήποτε την πρώτη φορά και επαναλαμβάνεις όταν έχεις την αίσθηση ότι κάτι αρνητικό έχει εισβάλλει στην αύρα σου. Καλό θα ήταν βέβαια, να επαναλαμβάνεις κάθε 6 μήνες με ένα χρόνο, κι ας μην υπάρχει συγκεκριμένος λόγος.
Κάθισε στην θέση διαλογισμού, κλείσε τα μάτια σου και πάρε μερικές βαθιές ανάσες για να χαλαρώσεις.

Οραματίσου γύρω σου μαύρες χορδές να ξεκινούν από το σώμα σου και να εκτείνονται προς όλες τις κατευθύνσεις. Αυτές είναι οι αρνητικές ενέργειες που σε περιβάλλουν. Μην ονοματίζεις τις χορδές («αυτή είναι το άγχος μου» «αυτή είναι η οργή μου» κλπ), μιας και μερικές φορές πράγματα που τα αισθανόμαστε ως θετικά είναι αρνητικά και το ανάποδο αλλά και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε όλες τις αρνητικές ενέργειες που μας περιβάλλουν! Οπότε, απλά οραματίσου αρνητικές χορδές ενέργειας χωρίς όνομα.

Οραματίσου ότι κρατάς ένα σπαθί όπου η λεπίδα του είναι από φωτιά. Στριφογύρισέ το γύρω σου με σθένος, κόβοντας όλες τις μαύρες χορδές. Μην αφήσεις να σε καταβάλλει οργή, αλλά χαρά και απελευθέρωση.

Επανέλαβε αρκετές φορές μέχρι να αισθανθείς απαλλαγμένος από όλες τις αρνητικές δυνάμεις και να σε καταβάλλει ηρεμία.

Οραματισμοί
Προτού δημιουργήσεις την ασπίδα σου, θα πρέπει επίσης να αποφασίσεις πως θα είναι. Τι χρώμα; Τι σχήμα; Τι μορφή-υφή θα έχει; Αυτό είναι ένα θέμα καθαρά δικό σου για να σε βοηθήσει στην δημιουργία της. Ότι κι αν αποφασίσεις, δεν παίζει ρόλο.

Σχήμα – Το σχήμα της θα πρέπει να το οραματίζεσαι αρκετά μεγάλο ώστε να περικλείει άνετα όλο σου το σώμα. Το ποιο εύκολο και συνηθισμένο είναι το «αυγό», αλλά μπορεί να είναι και σφαίρα, κύλινδρος, κύβος, πεντάγωνο κλπ ότι σε ευχαριστεί. Αν πιστεύεις ότι μπορείς να «κρατήσεις» πολύπλοκα σχήματα, τότε κάντο! Αλλά σίγουρα τα απλά ενδείκνυνται.

Χρώμα – Όποιο χρώμα κι αν επιλέξεις, φρόντισε να μην είναι πολύ σκούρο ή μαύρο, μιας και μπορεί να επηρεάσει την αύρα σου αρνητικά. Το λευκό και το χρυσό είναι τα καλλίτερα και τα ποιο συνηθισμένα, αλλά και πάλι η επιλογή είναι δική σου. Εάν θέλεις, μπορείς να επιλέξεις και ολόκληρο το ουράνιο τόξο!

Μορφή-Υφή – Εδώ, μπορείς να βάλεις όλη σου την φαντασία να δουλέψει! Μπορείς να την οραματιστείς σαν ενεργειακό κουκούλι, σαν απλό ενεργειακό πεδίο, σαν παλλόμενα ηλεκτρικά κύματα, σαν φλεγόμενος τοίχος… ότι σου εμπνέει προστασία, χρησιμοποίησέ το!

Συμβουλή: Καλό θα ήταν να μην δημιουργήσεις την ασπίδα σου σαν τέλεια και απροσπέλαστη, αλλά να αφήσεις ένα μικρό «άνοιγμα» ώστε να μπορείς να δεχτείς εξωγενής θετικές ενέργειες που ενδυναμώνουν την ασπίδα σου.

Δημιουργία
Όταν πλέον έχεις αποφασίσει τι «εμφάνιση» θα έχει η ασπίδα σου, μπορείς να προχωρήσεις στην δημιουργία της. Κάθισε στην θέση διαλογισμού, κλείσε τα μάτια σου και πάρε μερικές βαθιές ανάσες για να χαλαρώσεις. Οραματίσου την ασπίδα σου να σε περιβάλλει για περίπου 10 λεπτά, μέχρις ότου να μπορείς να την «δεις» καθαρά. Δες την να «ζωντανεύει» και να σε προστατεύει. Κάντο αυτό καθημερινά, μέχρι να είσαι σε θέση και να την αισθάνεσαι γύρω σου καθαρά. Μετά από αυτό, τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα, επανέλαβε την διαδικασία οραματισμού και ενδυνάμωνέ την με την ενέργειά σου με τον εξής τρόπο: Εισέπνευσε βαθιά από την μύτη και οραματίσου όλη σου την ενέργεια σαν ένα ρεύμα ηλεκτρισμού ή ένα φως, να συγκεντρώνεται στο σημείο ακριβώς κάτω από τον αφαλό σαν μια μικρή φωτεινή μπάλα. Εξέπνευσε από το στόμα και οραματίσου την φωτεινή μπάλα ενέργειας διαχέεται έξω από το σώμα σου και να ενσωματώνεται με την ασπίδα σου ενδυναμώνοντας την. Όταν μετά από μερικές εβδομάδες την αισθανθείς σε ικανοποιητικά επίπεδα, ενδυνάμωνέ την πιο αραιά, κάθε περίπου μήνα με 3 μήνες.

Κάθε φορά που αισθάνεσαι ότι απειλείσαι, «ανακάλεσε» την ασπίδα σου νοητά. Αυτό την ενεργοποιεί και την ενδυναμώνει, δίνοντας και σε σένα αίσθηση δύναμης και προστασίας.

 ΠΗΓΗ

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,701,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,272,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,464,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,527,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Πως να δημιουργήσεις Ενεργειακή Ασπίδα
Πως να δημιουργήσεις Ενεργειακή Ασπίδα
Πως να δημιουργήσεις Ενεργειακή Ασπίδα
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh5p4i609DCuljbsndC-jTJk13JgeozY6Swazj9NJM4Ql-pT8KKfHo-dtelnoZuKwDTR5h12HSgHL_JOTngkFMfSZnypGZuP-m7JluUQ9IYNZJ6eyAy0_XZXE4-IHs_ZSzP3hk3Q5ew_lE/s320/ENERGY+SHIELD.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh5p4i609DCuljbsndC-jTJk13JgeozY6Swazj9NJM4Ql-pT8KKfHo-dtelnoZuKwDTR5h12HSgHL_JOTngkFMfSZnypGZuP-m7JluUQ9IYNZJ6eyAy0_XZXE4-IHs_ZSzP3hk3Q5ew_lE/s72-c/ENERGY+SHIELD.jpg
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
https://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/01/blog-post_168.html
https://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/01/blog-post_168.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy