ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

Φωνή από το υπερπέραν αποκαλύπτει τι συνέβη στο Roswell!

SHARE:


Φωνή από το υπερπέραν αποκαλύπτει τι συνέβη στο Roswell!
Ένα ηχητικό ντοκουμέντο επιβεβαιώνει ότι στην έρημο του Νέου Μεξικού, στο σημείο που έγινε γνωστό ως Roswell, τον Ιούλιο του 1947 συνετρίβη ένα επανδρωμένο εξωγήινο σκάφος. Ο άνθρωπος του οποίου η φωνή ακούγεται σε αυτό, δεν έχει το παραμικρό συμφέρον να πει ψέματα, γιατί είναι… νεκρός!

Ο αντισυνταγματάρχης Walter Haut, διακεκριμένος βομβαρδιστής που είχε τιμηθεί με το μετάλλιο της «Μωβ Καρδιάς», υπήρξε εκπρόσωπος Τύπου της αεροπορικής βάσης του Roswell όταν συνέβη (ή υποτίθεται ότι συνέβη) η συντριβή του UFO.

Το 2002 υπέγραψε παρουσία συμβολαιογράφου μια δήλωση με την οποία ανέφερε ότι γνώριζε καλά τι ήταν το συμβάν του Roswell.

Όμως, είχε θέσει όρο στη διαθήκη του να ακουστεί μόνο μετά τον θάνατό του το ηχητικό ντοκουμέντο, με το οποίο επιβεβαίωνε ο ίδιος τη γνησιότητα του περιστατικού.
Πέθανε το 2005 σε ηλικία 83 χρόνων, έχοντας τιμήσει τον όρκο του να κρατήσει σε όλη τη διάρκεια της ζωής του το υπέρτατο μυστικό για τα όντα που δεν προέρχονται από τη Γη! 

Την κατάρριψη ενός UFO και τη συλλογή των σορών οκτώ εξωγήινων, σύμφωνα και με ένα βίντεο που ήρθε πρόσφατα στη δημοσιότητα.
Η Αεροπορία αρχικά επιβεβαίωσε τη συντριβή, αλλά ένα 24ωρο αργότερα τη διέψευσε! Ως εκπρόσωπος Τύπου της RAAF τον Ιούλιο του 1947, ο Walter Haut συνέταξε το περιβόητο δελτίο Τύπου που του υπαγόρευσε ο διοικητής της Βάσης και στενός του φίλος συνταγματάρχης William Blanchard και ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Το αντικείμενο που συνετρίβη και αναφέρθηκε ως «ιπτάμενος δίσκος», διαπιστώθηκε ότι ήταν ένα μετεωρολογικό μπαλόνι που ξεστράτισε και αρχικά προκάλεσε σύγχυση».
Το δελτίο Τύπου αναγράφηκε στις εφημερίδες του Roswell και αναμεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο. Όμως, ο Walter Haut γνώριζε καλά πως ήταν ψέμα. Ο ίδιος ο Blanchard τον πήγε στο «κτίριο 84», ένα από τα υπόστεγα του Roswell και του έδειξε το ίδιο το UFO! 


Στο ντοκουμέντο ακούγεται να περιγράφει:

•ένα αυγοειδές μεταλλικό αντικείμενο με μήκος 3,6 ως 4,5 μέτρα και πλάτος περίπου 1,8 μέτρα
• δεν είχε παράθυρα, φτερά, ουρά, τροχούς προσγείωσης ή οποιαδήποτε άλλη προεξοχή
• από μέσα έβγαλαν ένα μικρό σώμα που έμοιαζε ανθρώπινο, αλλά δεν ήταν!
• είδε ο ίδιος τα συντρίμμια του σκάφους να αποθηκεύονται σε ένα υπόστεγο αεροσκαφών της βάσης και δίνει λεπτομέρειες
• οι σοροί των εξωγήινων μεταφέρθηκαν αργότερα πιθανότατα στην κλινική Lovelace
• ακολούθησε «επιχείρηση καθαρισμού» στην περιοχή από στρατιωτικό προσωπικό, που επί μήνες συνέλεγε και το παραμικρό υπόλειμμα από τα συντρίμμια σβήνοντας κάθε ίχνος.

Η μαγνητοταινία της συνέντευξης που δόθηκε το 1999 από τον Haut στην ερευνήτρια Wendy Connorsκαι τον συνεργάτη της Dennis Balthaser δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμη ολόκληρη, κάτι που ελπίζουμε να γίνει σύντομα. Μετά το θάνατο του απόστρατου αξιωματικού δόθηκε μόνο ένα απόσπασμά της διάρκειας, στο οποίο ο Walter Haut ακούγεται να λέει: «Ήταν ένα σχετικά μικρό σώμα, θα μπορούσε να συγκριθεί με ενός παιδιού 11 ή 10 χρόνων»! Ακούστε το:Καιρό αργότερα, εμφανίστηκε ένα ακόμη οπτικό υλικό που απεικονίζει έναν από τους τρεις εξωγήινους που λέγεται ότι διασώθηκαν.

Ο όρος να μην δημοσιοποιηθεί η μαρτυρία του πριν από το θάνατό του, τηρήθηκε απαρέγκλιτα. Για ποιο λόγο, όμως, ο Haut αποφάσισε να αποκαλύψει από τον τάφο τι συνέβη στο Roswell; Προς το τέλος της ζωής του, αποκάλυψε ότι επί 20 χρόνια δεχόταν τηλεφωνικές απειλές να μη μιλήσει για το γεγονός!
 

Ένα από τα τηλεφωνήματα προερχόταν από έναν συνταγματάρχη, γιο στρατηγού, ο οποίος του είπε:
«Οι αξιωματικοί πρέπει να ξέρουν πώς να κρατούν κλειστό το στόμα τους»!
Ωστόσο, ο Haut είχε δώσει ενδείξεις για το υπέρτατο μυστικό σε επιλεγμένα πρόσωπα. Ένα από αυτά ήταν ο Robert Shirkey, που ήταν αξιωματικός επιχειρήσεων στη βάση του RAAF το 1947. Πριν πεθάνει, αποκάλυψε στο γιο του ότι το 1989 ο Walter του είχε εξομολογηθεί ότι είχε δει το αντικείμενο που συνετρίβη κι ότι δεν μπορούσε παρά να είχε έρθει από άλλους κόσμους! Στον συνεργάτη του στο γραφείο ΤύπουLloyd E. Nelson, είχε δείξει μικρά κομμάτια από τα συντρίμμια, μεταξύ αυτών και μια μικρή δοκό που κάτι έγραφε πάνω. Τι απέγιναν αυτά, κανείς δεν φαίνεται να γνωρίζει.

COMMENTS

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,702,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,273,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,465,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,528,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Φωνή από το υπερπέραν αποκαλύπτει τι συνέβη στο Roswell!
Φωνή από το υπερπέραν αποκαλύπτει τι συνέβη στο Roswell!
Φωνή από το υπερπέραν αποκαλύπτει τι συνέβη στο Roswell!
http://images.exelixeis.gr/2013/01/Walter-Haut.jpg
https://i.ytimg.com/vi/aVIYtl53EyE/default.jpg
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
https://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/01/roswell.html
https://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/01/roswell.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy