ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

12 γήινοι έζησαν επί 13 χρόνια σε ξένο πλανήτη!

SHARE:Τον Φεβρουάριο του 2006, το γνωστό αμερικανικό περιοδικό UFO magazine έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για ένα πρόγραμμα ανταλλαγής μεταξύ γήινων και εξωγήινων! Το Πρόγραμμα Serpo φέρεται να εφαρμόστηκε από το 1965 μέχρι το 1978 και αφορούσε 12 Αμερικανούς που υποτίθεται ότι ταξίδεψαν σε έναν πλανήτη με την ονομασία Serpo, στον δυαδικό αστερισμό Zeta Reticuli!


Ο πρώην ειδικός πράκτορας του Γραφείου Eιδικών Eρευνών της Πολεμικής Aεροπορίας (AFOSI) Richard Doty αποστρατεύτηκε το 1988 από τη US Air Force με τον βαθμό του επισμηνία, αφού υπηρέτησε για μια δεκαετία στο Γραφείο Ειδικών Ερευνών.

Το 2005 έγραψε το βιβλίο Exempt From Disclosure, στο οποίο ισχυρίζεται ότι είχε πρόσβαση σε απόρρητες πληροφορίες για τα UFO και περιγράφει διάφορα μη γνωστά περιστατικά με εξωγήινες οντότητες (EBEs), μεταξύ των οποίων τις συντριβές δυο εξωγήινων σκαφών στο Nέο Mεξικό κοντά στην Corona και το Datil, τον Αύγουστο του 1949. Σε μια από αυτές –λέει- είχε αιχμαλωτιστεί ένας εξωγήινος από έναν πλανήτη στον αστερισμό Zeta Reticuli.


Ο εξωγήινος, που τον αποκαλούσαν EBE– 1, βρισκόταν υπό στρατιωτική επίβλεψη από το 1947 μέχρι τον θάνατό του το 1952. Ως τότε, είχε αποκαλύψει πολλά για τον τρόπο λειτουργίας των διαστημικών σκαφών και τα συστήματα επικοινωνίας με τον πλανήτη του. Ο Doty υποστηρίζει ότι είχε και ο ίδιος μια συνάντηση με τον εξωγήινο σε μια απόρρητη μονάδα στο Los Alamos στο Νέο Μεξικό το 1983 και ένα χρόνο αργότερα βρήκε ένα έγγραφο το οποίο αναφερόταν σε ένα πρόγραμμα ανταλλαγής μεταξύ εξωγήινων και γήινων το οποίο εκπονήθηκε το 1964!


Σύμφωνα με τον υπαξιωματικό, που η συμμετοχή του στις έρευνες για τους εξωγήινους τεκμηριώνεται από την υπογραφή του σε επίσημα έντυπα του Γραφείου Ειδικών Ερευνών της Πολεμικής Αεροπορίας, οι Αμερικανοί κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τον πλανήτη του ΕΒΕ-1 με μια τηλεπικοινωνιακή μονάδα που τους έδειξε πώς να χειρίζονται. Τον Απρίλιο του 1964 κοντά στο Alamogordo του Νέου Μεξικού, προσγειώθηκε ένα εξωγήινο σκάφος. Οι επιβάτες του παρέλαβαν τις σορούς των νεκρών συντρόφων τους που είχαν κρατηθεί σε ψυγεία και αντάλλαξαν πληροφορίες με τους γήινους στρατιωτικούς. Η συνομιλία έγινε στα Αγγλικά, χάρη σε μια συσκευή μετάφρασης που είχαν οι επισκέπτες!


Σύμφωνα με τις άκρως απόρρητες πληροφορίες, το πρόγραμμα Serpo κράτησε από το 1965 ως το 1978! Όπως ισχυρίζεται ο Doty, το 1965 12 ειδικά εκπαιδευμένοι Αμερικανοί μεταξύ των οποίων δυο γυναίκες επιβιβάστηκαν σε ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο και μεταφέρθηκαν στον πλανήτη, σε απόσταση 37 ετών φωτός. Οι οκτώ ήταν αξιωματικοί της Αεροπορίας, δύο του Στρατού και δύο του Ναυτικού. Δυο από αυτούς ήταν γιατροί, άλλοι τρεις επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων, δυο ήταν γλωσσολόγοι, δυο, πιλότοι, δυο προσωπικό ασφαλείας και ο τελευταίος ήταν ο σμήναρχος επικεφαλής. Θυμηθείτε την ακριβώς ίδια σκηνή από τις «Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου» του Στίβεν Σπίλμπεργκ!
Από τους ταξιδιώτες του διαστήματος, ένας γιατρός και ένας του προσωπικού ασφαλείας πέθαναν στον ξένο πλανήτη τρία χρόνια αργότερα, ο πρώτος από πνευμονία και ο δεύτερος από τραυματισμό σε κάποιο ατύχημα. Άλλοι δυο αποφάσισαν να παραμείνουν εκεί! Οι οκτώ που επέστρεψαν το 1978, κρατήθηκαν επί ένα χρόνο σε απομόνωση σε ειδικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις, όπου αξιωματικοί του Γραφείου Ειδικών Ερευνών (AFOSI) τους ανέκριναν συνεχώς.


Όλοι έχουν πεθάνει… Ο τελευταίος το 2002 σε νοσοκομείο της Βιρτζίνια. Πριν ακόμη αναχωρήσουν για το διάστημα, τα μητρώα τους είχαν εκκαθαριστεί προσεκτικά, τα ίχνη τους είχαν χαθεί και –μια και επελέγησαν ώστε να μην έχουν οικογένειες- κανείς δεν τους αναζήτησε!


Οι δυσκολίες προσαρμογής που συνάντησαν οι γήινοι στον ξένο πλανήτη, ήταν τρομακτικές. Είχαν εφόδια για δυο χρόνια και, όταν τελείωσαν, άρχισαν να τρέφονται με την τροφή των ΕΒΕ που ο οργανισμός τους δυσκολευόταν να αφομοιώσει με αποτέλεσμα να παθαίνουν γαστρεντερικές διαταραχές. Η πολύ υψηλή θερμοκρασία του Serpo –από 34 ως 60 βαθμούς Κελσίου!- τους δυσκόλευε αφάνταστα τους πρώτους μήνες, προκαλώντας τους ζαλάδες, πονοκεφάλους και απώλεια προσανατολισμού, ενώ αντιμετώπιζαν κινδύνους από την έκθεση στους δυο λαμπρούς ήλιους του πλανήτη.

Ο πλανήτης Serpo είχε πληθυσμό μόλις 650.000 ψυχές που ζούσαν σε μικρές κοινότητες. Η ατμόσφαιρα ήταν όμοια με της Γης, δεν είχε ωκεανούς, είχε λίγα βουνά και κάποια είδη δέντρων και σπάνιες βροχές. Αν και υπήρχαν πολλά είδη ζώων, μερικά μάλιστα μεγαλόσωμα, οι εξωγήινοι δεν έτρωγαν κρέας και τα είδη διατροφής παράγονταν σε αγρούς ή τεράστια κτίρια. Οι κάτοικοι του πλανήτη, των οποίων τη γλώσσα οι γήινοι κατάφεραν να μεταφράσουν στα Αγγλικά, δούλευαν με συνέπεια ανάλογα με τη θέση των δυο ήλιων του που δεν έδυαν ποτέ τελείως, με τρία διαλείμματα ανά 43 ώρες!

Οι γήινοι έμαθαν εύκολα τον χειρισμό των σκαφών, που πετούσαν με ενέργεια από μια συσκευή η οποία εξασφάλιζε την αντιβαρύτητα. Με τον ίδιο τρόπο κινούνταν τα οχήματα στον πλανήτη, χωρίς ρόδες και λάστιχα! Οι κάτοικοι ζούσαν σε μια ιδανική κοινωνία, χωρίς κυβέρνησης αλλά με κάποιους επικεφαλής, χωρίς εγκληματικές ενέργειες και –κυρίως- χωρίς χρήμα! Καθένας προμηθευόταν ό,τι χρειαζόταν, χωρίς να υπάρχουν εμπορικά κέντρα παρά μόνο κέντρα παραγωγής.

Ο πολιτισμός των εξωγήινων ήταν περίπου 10.000 ετών και προέρχονταν από άλλον πλανήτη τον οποίο αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν πριν από 5.000 χρόνια εξ αιτίας τρομακτικής ηφαιστειακής δραστηριότητας. Πριν από 3.000 χρόνια, έχασαν πολλές χιλιάδες δικούς τους σε ένα μεγάλο διαπλανητικό πόλεμο από τον οποίο εξαφανίστηκε ολοσχερώς η αντίπαλη φυλή. Χίλια χρόνια αργότερα, άρχισαν να εξερευνούν το διάστημα και η Γη ήταν ένας από τους πρώτους προορισμούς τους. Ο πλανήτης Serpo και η επαφή με τους κατοίκους του έγιναν ταινία το 2008, που πάντως δεν εμφάνιζε ιδιαίτερα φιλικές τις σχέσεις τους με τους γήινους:Όλα αυτά, μπορεί να μοιάζουν απίστευτα… Ο Richard Doty ισχυρίστηκε ότι συμμετείχε σε σημαντικές πτυχές του προγράμματος. Ήταν, όμως, πράγματι το «Βαθύ Λαρύγγι» της υπόθεσης; Ή μήπως ήταν ένας κρίκος στις απατηλές διαρροές που γίνονται από τις μυστικές υπηρεσίες για να παραπλανήσουν το ευρύ κοινό σχετικά με την παρουσία εξωγήινων μορφών ζωής στη Γη;

COMMENTS

BLOGGER: 4
Loading...

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,701,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,272,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,464,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,527,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: 12 γήινοι έζησαν επί 13 χρόνια σε ξένο πλανήτη!
12 γήινοι έζησαν επί 13 χρόνια σε ξένο πλανήτη!
12 γήινοι έζησαν επί 13 χρόνια σε ξένο πλανήτη!
http://images.exelixeis.gr/2013/02/STENES-EPAFES2-660x355.png
https://i.ytimg.com/vi/Ip49K8j3-iE/default.jpg
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
https://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/02/12-13_13.html
https://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/02/12-13_13.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy