ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

Γκρι εξωγήινοι περιγράφουν πως η ψυχή εισέρχεται στο σώμα.

SHARE:

Γκρι εξωγήινοι περιγράφουν πως η ψυχή εισέρχεται στο σώμα.Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο ExopoliticsTV η Suzanne Hansen , Ιδρυτής και Διευθυντής του UFOCUS Δίκτυο Έρευνας,, (Νέα Ζηλανδία) αποκαλύπτει δημοσίως τη μοναδική και συναρπαστική ιστορία για το πώς γνώρισε πρώτα την ψυχή του γιου της, πάνω σε ένα διαστημόπλοιο όταν ήταν μόνο 8 ετών και ο γιος της εμφανίστηκε ως "μπάλα του Φωτός."

Νέα Ζηλανδία UFO γκρι εξωγήινοι περιγράφουν πως η ψυχή εισέρχεται στο σώμα.

Σε συνέντευξή της, η κ. Hansen αποκαλύπτει ότι αργότερα στη ζωή της, αφού ήταν παντρεμένη και έγκυος στο γιο της, στο ufo,
όπου συναντήθηκε με την ψυχή του γιου της ,, ως «μια μπάλα του Φωτός." οι εξωγήινοι, έδωσαν επίσης πληροφορίες σχετικά με το μελλοντικό θετικό
κοινωνικό ρόλο του γιου της, στη Γη. Καθ 'όλη τη ζωή της, η κ Hansen κρατούσε τις εμπειρίες της με τους γκρι εξωγήινους ως σκόπιμη και θετική."

Επιβεβαιώνεται από απαγωγές εξωγήινων με ειδικό Mary Rodwell, RN ο οποίος οδήγησε την κ Hansen μέσω ύπνωσης να ανακτήσει τις αναμνήσεις της γύρω από την ψυχή του γιου της στο διαστημόπλοιο, η Mary Rodwell μια πρώην νοσοκόμα και μαία σε κλινική hypnotherapist ACERN ιδρύθηκε το 1997 και από τότε έχει ερευνήσει πάνω από 1600 περιπτώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. βοηθά σε θύματα απαγωγής εξωγήινων με τραύματα τους με την υποστήριξη των ψυχολόγων ειδικευμένων γιατρών , θεραπευτές κτλ.

"« Πιστεύω ότι αυτά τα οντά με προηγμένη νοημοσύνη έχουν επισκεφτεί τον πλανήτη από την αρχή της δημιουργίας , και πιστεύω ότι είναι εδώ για να βοηθήσουν την εξέλιξη σε ένα άλλο επίπεδο », δήλωσε η κ Rodwell."

Το Υπουργείο Άμυνας για τα αρχεία UFOCUS της Νέας Ζηλανδίας
« Ο αποχαρακτηρισμός των αρχείων UFO είναι πλέον σε εξέλιξη, σε συνδυασμό με το Αρχεία της Νέας Ζηλανδίας. Τα αρχεία θα πρέπει να τροποποιηθουν ώστε να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων ».
Η κ. Hansen αναφέρει "τα αρχεία UFOCUS της Νέας Ζηλανδίας περιέχουν αξιόπιστες και λεπτομερείς εκθέσεις , UFO στην Νέα Ζηλανδία από πιλότους, ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, και το απο στρατιωτικό προσωπικό. Επιπλέον, αναφορές από άτομα και αναφορές με σημαντικές θεάσεις UFO που χρονολογούνται ήδη από το 1908. Ορισμένες από αυτές τις σημαντικές υποθέσεις εξετάστηκαν από την Πολεμική Αεροπορία,

Η κ. Hansen αναφέρει ότι έχει πει την εμπειρία στην οικογένειά της όλα αυτά τα χρονιά και
η συγκεκριμένη εμπειρία δεν ήταν και τόσο παράξενη σε αυτήν. Ως ενήλικας, κ. Hansen άρχισε να έχει εμπειρίες αυτού του γεγονότος με γκρι εξωγήινους , και ήρθε σε επαφή με Mary Rodwell, έτσι ώστε να κάνει υπνωτική αναδρομή και να συμπληρώσει τα κενά στις αναμνήσεις της.

Μνήμες
είχε μνήμες , μετά το γάμο της και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης στον γιο της, ότι ήταν πάνω σε ένα σκάφος ET Grey. Κατά τη διάρκεια της ύπνωσης με την Mary Rodwell, η Suzanne Hansen ανάκτησε μνήμες να είναι πάνω σε ένα σκάφος ως ένα πολύ μικρό παιδί. με μια ομάδα απο διαγαλαξιακα υβριδικά παιδιά τον greys. Όλο το παιχνίδι ήταν τηλεπαθητικό ήταν ολογραφικά σχήματα στον αέρα με τα άλλα παιδιά και να παίζει με τα σχήματα όπως τα παιχνίδια.

Συγχώνευση με την μπάλα του Φωτός
η κ. Hansen αναφέρει ότι εξοικειώθηκε με την κατάσταση της ψυχής. Έχει αναπτύξει μια προσωπική ικανότητα να επικοινωνεί με άτομα που ήταν στην μετά θάνατο ζωή και ήταν σε κατάσταση ψυχής,
Στο σκάφος, θυμάται να συνοδεύεται από ένα γκρι ET (οι οποίοι ήταν εξοικειωμένοι, ) κάτω από έναν διάδρομο σε ένα μικρό δωμάτιο όπου είδε άγνωστο ιατρικό εξοπλισμό. Σε εκείνο το σημείο, ενα μικρότερο Grey ET μπήκε στο δωμάτιο, και είχε διαφορετική εμφάνιση με τα άλλα Greys.

Η ψυχή διαδικασίας συγχώνευσης
Ήταν σε αυτό το σημείο που η συγχώνευση διαδικασία ξεκίνησε. Η κ. Hansen είπε ότι η ψυχή του γιου ήρθε ως μπάλα Φωτός. Σε εκείνο το σημείο, περίπου 18 παιδιά Grey ET μπήκαν στο δωμάτιο για την διαδικασίας συγχώνευσης της την ψυχής . Θυμάται ότι ήταν τηλεπαθητικά.
Η κ. Hansen υπενθυμίζει ότι σε εκείνο το σημείο ο μεταβολισμός της μειώθηκε. η αναπνοή και η θερμοκρασία του σώματος της ήταν πολύ χαμηλή. Η φωνή της ήταν αργή και ήρεμη.
Η μπλε μπάλα του φωτός εισήλθε στη συνέχεια στο σώμα της και το σώμα του εμβρύου στη μήτρα της. Η κ. Hansen θυμάται ο μεταβολισμός του σώματός της αυξήθηκε στη συνέχεια.Ποιοι είναι οι Greys και ποια είναι η αποστολή τους;
ποιοι είναι οι γκρι εξωγήινοι, και ποια είναι η αποστολή τους στη Γη .
Η κ. Hansen δηλώνει ότι γνωρίζει ότι υπάρχουν πολλά είδη των εξωγήινων που επισκέπτονται τη Γη Μερικά από τα είδη είναι μαζί . Οι εμπειρίες της με τα συγκεκριμένα είδη γκρι εξωγήινους είναι σκόπιμη. Η κ. Hansen λέει ότι η κατανόηση της είναι ότι οι ψυχές μπορούν να επιλέξουν σε μια ποικιλία ειδών σε διαφορετικούς πλανήτες να ενσαρκωθούν .

Λέει ότι η ψυχή είναι μια πνευματική οντότητα,

Η κ. Hansen δηλώνει ότι αντιλαμβάνεται ότι οι εξωγήινοι μπορεί να διευθύνει την ανθρώπινη φυλή. Υπάρχει πάρα πολύ χάος σε αυτόν τον πλανήτη (Γη). οι εξωγήινοι φαίνεται να είναι σε συνεργασία με τις ψυχές που είναι έτοιμες να ενσαρκωθούν σε έναν πλανήτη, πώς ψυχές δημιουργούνται και έρχονται σε σκάφος, η κ Hansen δηλώνει ότι δεν ξέρει.

η Rodwell προσθέτει περίπτωση από τη δική της έρευνα ως ερευνητής απαγωγής που είναι σχετικές με το πώς οι ανθρώπινες ψυχές έχουν προφανώς πρόσβαση σε εξωγήινο σκάφος υπό τη μορφή Μπάλα Φωτός.

Η Rodwell αναφέρει την περίπτωση ενός 15χρονου αγοριού που είδε δύο σφαίρες Φωτός να τον συνοδεύουν κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με γκρι εξωγήινους. το αγόρι δήλωσε ότι η μπάλα του Φωτός ήταν οι ψυχές των του μπαμπά του και του παππού του ..
για να εξασφαλιστεί στο παιδί ότι δεν πρέπει να φοβάται και για να το κάνει να πιστεύει ότι όλα ήταν οκ..

αυτό δείχνει ότι οι Greys εξωγήινοι συνεργάζονται με ανθρώπινες ψυχές παρόλο που φαίνεται να είναι διαφορετική διάνοιες.

Η Rodwell καταλήγει λέγοντας ότι η έρευνητης απαγωγής της την έχει οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι ένα συγκεκριμένο είδος Greys εξωγήινοι περιλαμβάνει:

(1) Συγκέντρωση γενετικές πληροφορίες και υλικό στον άνθρωπο

(2) οι διαδικασίες Θεραπείας για τον άνθρωπο?

(3) Η συνεργασία μεταξύ υπερδιάστατης νοημοσύνης, όπως αποδεικνύεται από τη συνεργασία μεταξύ των ανθρώπινων ψυχών και γκρι εξωγήινων

(4) Η εμβάθυνση της συμπόνιας και αγάπης, ικανότητα επούλωσης, και η τηλεπαθητική μεταφορά των πληροφοριών από τον άνθρωπο.

Από τις 1600 περιπτώσεις απαγωγής η Rodwell έχει διερευνηθεί, περίπου το 30% αφορούσε κάποιο επίπεδο τραύμα στο ανθρώπινο απαχθέντα. Το υπόλοιπο 70% των περιπτώσεων δεν περιλαμβάνουν τραύματα.

Ανθρώπινες ψυχές κοινές εξωγήινους και γήινους
Η εμπειρική έρευνα για τη ζωή αποδεικνύει ότι ένας πολιτισμός των ευφυών, ψυχές είναι προφανώς είναι ότι δημιοργούνται σε πνευματικές διαστάσεις. Αυτές οι ψυχές με τη σειρά τους εξελίσσονται για να ενσαρκωθούν σε διάφορες ανθρώπινες ή άλλες μορφές σε διαφορετικές πλανήτες στο γνωστό φυσικό σύμπαν , για τους σκοπούς της απόκτησης ηθικών διδαγμάτων .

Η οικολογία διαστάσεων υπόθεση της πολυ-στίχο περιλαμβάνει μια νέα τυπολογία των εξωγήινων πολιτισμών, που βασίζεται σε εμπειρικά στοιχεία που να επιβεβαιώνουν την ύπαρξη των ακόλουθων τυπολογίες εξωγήινους πολιτισμούς και εξωγήινα σώματα ,

Α. Ηλιακό σύστημα και πολιτισμούς: οι πολιτισμοί στο δικό μας ηλιακό σύστημα, όπως το έξυπνο ζωντανό ανθρώπινο πολιτισμό κάτω από την επιφάνεια του Άρη,

Β. Deep πολιτισμών χώρου: Ευφυής εξωγήινοι πολιτισμοί που βασίζονται σε έναν πλανήτη, ηλιακό σύστημα, ή διαστημικό σταθμό στο γαλαξία μας ή σε κάποια άλλη θέση σε αυτό το γνωστό φυσικό σύμπαν. Ένα παράδειγμα περιλαμβάνει το 10 - 100 ευφυείς εξωγήινοι πολιτισμοί που, σύμφωνα με έκθεση του ΝΑΤΟ, επισκέπτονται τη Γη εδώ και πολλούς αιώνες.

Γ. Hyper-διαστάσεων πολιτισμούς: Ευφυής πολιτισμών που βασίζονται σε διαστάσεις ή παράλληλα σύμπαντα με τις δικές μας και αυτό μπορεί να χρησιμοποιήσει τεχνολογικά προηγμένη φυσική μορφή και / ή τη μεταφορά κατά την είσοδο γνωστό μας σύμπαν.

Δ. Εξωγήινη αρχές διακυβέρνησης: εξωγήινη αρχές διακυβέρνησης με δικαιοδοσία σε μια καθορισμένη περιοχή, όπως η Γαλαξιακή Ομοσπονδία,

μετά από εκτενή ανασκόπηση της έρευνας μελέτες, μετά θάνατον ζωή , μετενσάρκωση, και τα αποτελέσματα της υπνωτικής ανάδρομης για αναμνήσεις .

Τα επιστημονικά δεδομένα που υποστηρίζουν το σύμπαν αποτελείται από παράλληλα σύμπαντα και διαστάσεις συμπεριλαμβανομένης και της δικό μας γνωστό σύμπαν.

Η διάσταση αυτή ονομάζεται "μη υλικές , επειδή οι ψυχές από την πνευματική διάσταση κάνουν ενσάρκωση στη διάσταση για την εμπειρία ως φυσικά όντα σε διαφορετικους πλανήτες, ως εκ τούτου, και διαφορετικά οντά

Κατά την ανάλυση των δεδομένων από ένα μεγάλο αριθμό υποθέσεων σχετικά με υπνωτική οπισθοδρόμηση από τη ζωή μεταξύ αναμνήσεις, Γουέμπρε επέκτεινε την υπόθεση ότι η κοινότητα των ανθρώπινων ψυχών αναπτύσσεται στον πνευματικό τομέα για να δείξει ότι η κοινότητα των ανθρώπινων ψυχών που μετενσαρκώνονται σε πολύπλοκα σχήματα, όπως και εξωγήινοι γήινοι. Ως εκ τούτου ανθρώπινες ψυχές είναι κοινά για εξωγήινους και γήινους.

Ποιες είναι οι επιπτώσεις;
Οι θρησκείες παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τη μετά θάνατον ζωή, με βάση κείμενα τα οποία είναι απόκρυφα, για θέμα πίστης.

η πραγματικότητα της ζωής μετά το θάνατο, ακόμα και αν υποστηρίζεται από εμπειρικά στοιχεία. Το επιστημονικό κατεστημένο διαιωνίζει έτσι μια λανθασμένη άποψη για την ανθρώπινη πραγματικότητα.

Θρησκευτικους πολέμους (όπως ο Χριστιανισμός κατά του Ισλάμ κτλ) είναι αποτέλεσμα αυτής της άγνοιας εσκεμμένα οι θρησκείες φτιάχτηκαν μόνο από ανθρώπους ,,,

από τον δημιουργό ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ 
πηγη

COMMENTS

BLOGGER: 1
Loading...

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,701,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,272,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,464,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,527,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Γκρι εξωγήινοι περιγράφουν πως η ψυχή εισέρχεται στο σώμα.
Γκρι εξωγήινοι περιγράφουν πως η ψυχή εισέρχεται στο σώμα.
Γκρι εξωγήινοι περιγράφουν πως η ψυχή εισέρχεται στο σώμα.
http://4.bp.blogspot.com/-M9UxiFK4qtc/UWf3HuaAu_I/AAAAAAAAFUw/YycIZmLkC80/s320/greys+++ekswghinoi++perigrafoun++pws+h+psyxh+eiserxetai+sto+swma+%282%29.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-M9UxiFK4qtc/UWf3HuaAu_I/AAAAAAAAFUw/YycIZmLkC80/s72-c/greys+++ekswghinoi++perigrafoun++pws+h+psyxh+eiserxetai+sto+swma+%282%29.jpg
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
https://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/04/blog-post_8629.html
https://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/04/blog-post_8629.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy