ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

Η ΑΚΤΙΝΑ ΘΑΝΑΤΟΥ του Τesla είναι πραγματική! VIDEO

SHARE:

Για όσους δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο Nikola Tesla, ήταν κυρίως γνωστός για τις επαναστατικές του συνεισφορές στους κλάδους του ηλεκτρισμού και του μαγνητισμού στα τέλη του 19ου και τις αρχές του 20ου αιώνα. Οι ανακαλύψεις και η θεωρητική εργασία του αποτέλεσαν τη βάση για την εφαρμογή του σημερινού συστήματος εναλλασσόμενου ρεύματος.

Εφευρέσεις όπως τα πολυφασικά συστήματα διανομής ισχύος και ο κινητήρας εναλλασσόμενου ρεύματος συνετέλεσαν στην εκδήλωση της Δεύτερης Βιομηχανικής Επανάστασης. Η μονάδα της έντασης του μαγνητικού πεδίου στο SI, το Τέσλα, ονομάστηκε προς τιμή του στο Γενικό Συνέδριο Μέτρων και Σταθμών του Παρισιού το 1960. Εκτός από τη δουλειά του στον ηλεκτρομαγνητισμό και τα συστήματα ισχύος, ο Τέσλα λέγεται ότι έχει συνεισφορές και στη θεμελίωση της ρομποτικής, του τηλεχειρισμού, στην ανάπτυξη του ραντάρ και της επιστήμης υπολογιστών, όπως και στην επέκταση της βαλλιστικής, της πυρηνικής και θεωρητικής φυσικής. Το 1943 το Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών τον αναγνώρισε σαν τον εφευρέτη της ασύρματης επικοινωνίας.
Πολλά από τα επιτεύγματά του έχουν χρησιμοποιηθεί για να υποστηριχτούν διάφορες ψευδοεπιστήμες, θεωρίες περί ΑΤΙΑ και, σε κάποιες περιπτώσεις, θεωρίες του αποκρυφισμού της Νέας Εποχής. Σύγχρονοι μελετητές του έργου του τον έχουν αποκαλέσει «τον άνθρωπο που εφηύρε τον Εικοστό Αιώνα» και «προστάτη άγιο του σύγχρονου ηλεκτρισμού». Αν δεν ήταν για Tesla, οι περισσότεροι από εμάς θα συνέχιζαν να ζουν στο σκοτάδι. Ήταν επίσης ο εφευρέτης του πηνίου Τέσλα, το οποίο θα μπορούσε να δημιουργήσει πολύ υψηλή τάση, τη χαμηλή και υψηλή συχνότητα εναλλασσόμενου ρεύματος της ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο Tesla, επίσης, είχε έρθει με την ιδέα μιας ακτίνα θανάτου, η οποία μπορεί να πυροβολήσει τα πράγματα από τον ουρανό .Αρνούνται ότι η ακτίνα υπάρχει, αλλά είναι πραγματική, πολύ αληθινή και βρίσκεται σήμερα σε χρήση. Μπορούν ακόμη και να έχουν μία στο μπροστινό άκρο του 747. Μπορεί να μην είναι ακριβώς το ίδιο σχέδιο του Tesla που βρήκε αλλά ήταν το έργο του . Οι πρώτες ακτίνες θανάτου χτίστηκαν στη δεκαετία του '80 και πειραματικά χρησιμοποιήθηκαν στον Παναμά το 1989. Οι ΗΠΑ την ονομάζει "HEL" ή Υψηλών Ενεργειών Laser πρόγραμμα και είναι ήδη σε εξέλιξη από την δεκαετία του 1960. H σημερινή ακτίνα θανάτου ονομάζεται πλέον "thel" ή Τακτικό Λέιζερ Υψηλής Ενέργειας και κατασκεύασαν από κοινού το Ισραήλ και οι ΗΠΑ υπο-συμβατική τεχνολογία μέσω του Northrop Grumman .
Η αίσθηση του προγράμματος thel ξεκίνησε το...1996 και χτίστηκε σε δύο διαμορφώσεις, η στατική αρχική thel και το Mobile thel actully " MTHEL". Τώρα δημοσίως ισχυρίζονται, ότι μπορεί να καταρρίψει πυραύλους πυροβολικού βλήματα πυροβολικού, και τα αεροσκάφη που πετούν χαμηλά, από μια freaking ακτίνα λέιζερ! Η σημερινή κινητή HEL ονομάζεται TD HEL που σημαίνει Υψηλών Ενεργειών Τεχνολογίας Laser Demonstrator, και έχει ένα τρέχον προϋπολογισμό μέχρι το 2013. Ο στόχος τους είναι να είναι σε θέση να:

1)Να ήττα-Flight βλήματα, όπως ρουκέτες, πυροβολικό, όλμοι, αντιαρματικά κατευθυνόμενα βλήματα, και ο άνθρωπος-φορητά βλήματα εδάφους-αέρος?

2) Ultra-Precision Strike με λίγα λόγια για τις παράπλευρες απώλειες?

3) Η διακοπή της ηλεκτρο-οπτικά (ΕΟ) και υπέρυθρη (IR) αισθητήρων?

4) Η εξουδετέρωση των ναρκών και άλλων πυρομαχικών από έναν stand-off και από απόσταση.
Τώρα πρέπει να θυμόμαστε μόνο ότι αυτά είναι αυτά που ήταν προσιτά στο κοινό. Από τις στρατιωτικές πραγματικές δυνατότητες για το τι αυτά τα λέιζερ μπορούν να κάνουν δεν ξέρουμε αλλά μπορούμε να τα φανταστούμε. Είναι ήδη σε χρησιμότητα από τους Ισραηλινούς κατά των Παλαιστινίων παράνομα! Η Τήξη ανθρώπων καίγοντας τη σάρκα τους. Αυτό το λέιζερ είναι σε ήδη σε θέση να τηγανίσει το κεφάλι από ένα καρφί, από μίλια μακριά σε ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου. Οι στρατιωτικοί τώρα σχεδιάζουν να τα θέσουν αυτά σε λειτουργία και επάνω στο διάστημα, προκειμένου να καταρρίψουν αυτό που πάντα αισθάνονται ότι αποτελεί απειλή. Η Lockheed Martin έχει επίσης σχεδιάσει να συμπεριλάβει τις Πολλαπλές Kill Οχημάτων ή MKV επάνω στο διάστημα, καθώς το οποίο δεν είναι ένα λέιζερ, αλλά πρόκειται στρατιωτικές πραγματικές να είναι ένα άλλο εντυπωσιακό όπλο στο διάστημα. Ελέγξτε τους στο βίντεο προώθησης, είναι σχεδόν κωμικός ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζονται. Μεγάλο ερώτημά μου είναι γιατί όλα αυτά τα όπλα αναπτύσσονται εκτός αν υπήρχε μια πραγματική απειλή WWIII. Ή μήπως όλα αυτά είναι μέρος διαστρικών πόλεμων μεταξύ των αλλοδαπών.

Ας υποθέσουμε ότι υπάρχουν δύο αλλοδαποί Οι καλοί εξωγήινοι είναι εδώ και προσπαθούν να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να περάσουμε στο επόμενο επίπεδο της συνείδησης, και τελικά θέλουν να ζούμε σε αρμονία μεταξύ μας. Έπειτα, υπάρχουν και οι κακοί αλλοδαποί, οι οποίοι εργάζονται χέρι χέρι και με τις κυβερνήσεις του κόσμου και άλλες ελίτ, που προσπαθούν να μειώνουν τον πληθυσμό της γης, δημιουργώντας το φόβο, το μίσος και τον πόλεμο. Θα πρέπει να ρωτήσετε τον εαυτό σας, θα μπορούσαμε απλά να εγκλωβιστούμε σε έναν διαστρικό πόλεμο μεταξύ των διαφόρων ειδών των αλλοδαπών. Ηχεί λίγο τρελό. Σίγουρα και είναι. Αυτό όμως που είναι ακόμα πιο τρελό είναι το βίντεο της NASA αυτών των λέιζερ που πυροβόλησε κατά ΑΤΙΑ πάνω από την ατμόσφαιρα. Ρίξτε μια ματιά για τον εαυτό σας σε αυτό το επόμενο βίντεο. Το βίντεο που σας ενδιαφέρει είναι σε περίπου ένα λεπτό. Θα δείτε ένα UFO κάνει μια ριζική αλλαγή στην κίνηση, τότε θα δείτε μια ακτίνα του φωτός που προέρχονται από τη γη προς αυτό. Στη συνέχεια, αυτό συμβαίνει ξανά με άλλο πλοίο, κάνει στροφή 90 μοιρών και απογειώνεται ακριβώς όπως μια ακτίνα του φωτός από το έδαφος σαν να ήξερε ότι έρχονται. Θα αναφέρω αυτό "ταινία", του φωτός ως ένα είδος οπλικού συστήματος. Κάποιος έκανε γυρίσματα με ακτίνες λέιζερ σε ΑΤΙΑ! Αυτό το πράγμα είναι πραγματικό.Η NASA δεν κάνει UFO βίντεο.

Μπορούν να πυροβολήσουν, όπως το βλέπουν, και είναι πολύ προφανές ότι αυτό είναι ένα βίντεο ενός UFO που πυροβολήθηκε από κάποιο είδος δέσμης. Από ποιον; Από εμάς, υπό τον έλεγχο ποιου; Ίσως, ποιος ξέρει ποια είναι η αλήθεια, το μόνο που γνωρίζουμε είναι αυτό που βλέπουμε και τι ακούμε. Ποιο πιστεύετε ότι είναι αυτό που αντιλαμβάνονται για να είναι αληθινό. Αυτό το Death Ray εφευρέθηκε από τις ιδέες του Νίκολα Tesla είναι πολύ πραγματικό και το χρησιμοποιούμε σήμερα.
Αυτές οι εικόνες δεν ψεύδονται.
πηγη  πηγη

COMMENTS

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,702,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,273,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,465,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,528,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Η ΑΚΤΙΝΑ ΘΑΝΑΤΟΥ του Τesla είναι πραγματική! VIDEO
Η ΑΚΤΙΝΑ ΘΑΝΑΤΟΥ του Τesla είναι πραγματική! VIDEO
Η ΑΚΤΙΝΑ ΘΑΝΑΤΟΥ του Τesla είναι πραγματική! VIDEO
http://4.bp.blogspot.com/-fQIbO9kGKfI/UW2hIAJAxZI/AAAAAAAAeIc/CpCeZYkD-6g/s400/To-Parakseno.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-fQIbO9kGKfI/UW2hIAJAxZI/AAAAAAAAeIc/CpCeZYkD-6g/s72-c/To-Parakseno.jpg
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
https://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/04/esla-video.html
https://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/04/esla-video.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy