ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

Barcode ακόμα και στο αυτοκίνητο;

SHARE:


"Ο δρόμος προς την Κόλαση είναι σπαρμένος με αγαθές προθέσεις" και έτσι για το καλό μας ετοιμάζονται πριν "χαράξουν" εμάς να "χαράξουν" το αυτοκίνητό μας. Δεν θα υπάρχει τίποτα στον πλανήτη ως φαίνεται που δεν θα τελεί υπό παρακολούθηση. Προφανώς "είμαστε όλοι ύποπτοι, εγώ, εσύ και η γάτα μου μαζί" όπως έλεγε και τραγούδι των αφων Κατσιμήχα.

Ο κόσμος εξελίσσεται και οι τεχνολογίες που εφαρμόζονται με επιτυχία στην βιομηχανία μεταφέρονται αμέσως και σε άλλες ανθρώπινες δραστηριότητες. Μέχρι πρόσφατα είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε barcode στα προϊόντα στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Από του χρόνου μπορεί αυτά να αντικαταστήσουν της ...πινακίδες των αυτοκινήτων μας!

Το Βέλγιο πρωτοπορεί και εξετάζει το ενδεχόμενο να αντικαταστήσει της πινακίδες στα αυτοκίνητα με barcode ήδη από του χρόνου. Το barcode θα βρίσκεται εκτός από το μπροστινό και πίσω μέρος του αυτοκινήτου εκεί που τώρα βρίσκεται η κανονική πινακίδα και στη οροφή για να μπορεί να σκανάρεται από δορυφόρο. Και αν το εφαρμόσει από το 2014 σίγουρα θα ακολουθήσουν και οι άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πολλές μεγάλες πόλεις στον κόσμο διαθέτουν αστυνομικά ελικόπτερα το οποία παρακολουθούν την κίνηση στους δρόμους, και ενημερώνουν της επίγειες δυνάμεις της αστυνομίας για ενδεχόμενα προβλήματα.

Επίσης συχνά στην τηλεόραση βλέπουμε καταδίωξη υπόπτων από ελικόπτερα της αστυνομίας αλλά και τηλεοπτικών καναλιών σε μεγάλες Αμερικανικές πόλεις. Αν εφαρμοστή η χρήση barcode στα αυτοκίνητα οι αρχές υπόσχονται να έχουν καλύτερο και αμεσότερο έλεγχο στην χαώδη κίνηση των μεγαλουπόλεων.

Έτσι τώρα με την χρήση barcode θα μπορεί να γίνεται έλεγχος του αυτοκινήτου μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Εκτός από τον αριθμό στην πινακίδα προβλέπεται στο barcode που θα έχει διαστάσεις 50χ50 πόντους να περιέχονται και άλλες σημαντικές πληροφορίες γύρω από το αυτοκίνητο, όπως ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του, αριθμός πλαισίου, εργοστασιακά στοιχεία του αυτοκινήτου αλλά και ενδεχόμενες παραβάσεις του.

Έτσι αν σας σταματήσει η αστυνομία για έλεγχο ρουτίνας σκανάροντας το barcode θα βλέπει αμέσως σε ποιον ανήκει το αυτοκίνητο αλλά και αν υπάρχουν παραβάσεις. Το barcode θα είναι κατασκευασμένο από υλικά που αντέχουν σε εξωτερική καταπόνηση και θα μπορεί να ανιχνεύεται από τους δορυφόρους κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Εδώ τίθεται θέμα φυσικά με τη προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων αφού με παρόμοια χρήση αυτές αυτόματα παραβιάζονται προς όφελος της εκάστοτε κυβέρνησης η οποία προσπαθεί με όλους τους τρόπους να ελέγχει όσο το δυνατόν περισσότερους τομείς στην ζωή τον πολιτών της.

Επίσης αναμένετε να αυξηθεί και το κόστος έκδοσης αυτόν τον barcode που θα κοστίζουν ακριβότερα από της συμβατικές πινακίδες, όμως στης πολιτισμένες χώρες της Δύσης οι άνθρωποι θα το επωμιστούν χωρίς πρόβλημα.

Πολλοί επιστήμονες έχουν μιλήσει και εκφράσει τους φόβους τους για την δημιουργία μιας Οργουελικής κοινωνίας τύπου “Μεγάλος Αδελφός” η οποία θα παρακολουθεί και θα καταγράφει όλες της ανθρώπινες δραστηριότητες.

Ειδικά μετά την 11 Σεπτεμβρίου η ΗΠΑ εφάρμοσαν και συνεχίζουν να αναπτύσσουν πολλούς νόμους που περιορίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και συλλέγουν τεράστιο όγκο πληροφοριών για τους υπηκόους τους αλλά και για οποιονδήποτε πολίτη σε οποιαδήποτε χώρα της γης θελήσουν, με την Μ. Βρετανία να τους ακολουθεί πιστά εφαρμόζοντας αντίστοιχα προγράμματα στο έδαφος της. Στο όνομα της προστασίας από την τρομοκρατία και την εφαρμογή της ελευθερίας καταπατούνται κυριαρχικά ανθρώπινα δικαιώματα.

Χρήση barcode ήδη εφαρμόζεται σε μεγάλα πάρκα όπως το Yellostone National Park στο Wyoming των ΗΠΑ όπου υπάρχουν πινακίδες που περιέχουν μεγάλο όγκο πληροφοριών για τα εκθέματα του πάρκου και οι επισκέπτες του μπορούν να σκανάρουν και διαβάσουν στα κινητά τους τηλέφωνα η tablets.

Πάλι θα γίνουμε κουραστικοί αναφέροντας τον Πατροκοσμά που έλεγε "Θα'ρθεί καιρός, που θα σας πουν να βουλωθείτε με τη βούλα του Σατανά. Να μη βουλωθείτε. Αν βουλωθείτε και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε θα σας βρουν" αν μπορέσετε να μας πείσετε...πόοοσο έξω έπεσε ο Άγιος, να μην το ξαναβάλουμε ποτέ.
ΠΗΓΗCOMMENTS

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,701,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,272,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,464,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,527,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Barcode ακόμα και στο αυτοκίνητο;
Barcode ακόμα και στο αυτοκίνητο;
Barcode ακόμα και στο αυτοκίνητο;
http://1.bp.blogspot.com/-Y57diVswAJk/UZeJrfSAbxI/AAAAAAAAoJ4/MWwQtgH-daE/s640/barcode-pinakida.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-Y57diVswAJk/UZeJrfSAbxI/AAAAAAAAoJ4/MWwQtgH-daE/s72-c/barcode-pinakida.jpg
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
https://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/05/barcode.html
https://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/05/barcode.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy