ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

“HERMES”, Η άγνωστη συσκευή επικοινωνίας μέσω τηλεπάθειας

SHARE:


Το θέμα της τηλεπαθητικής συσκευής επικοινωνίας «HERMES», έχει γραφτεί και δόθηκε στην ομάδα Ερ.Ε.Ν.Ζω από τον Ραδιοηλεκτρολόγο – καθηγητή ΔΙΕΚ Πέτρο Καλλιοντζή, ενώ έχει δημοσιευτεί ολοκληρωμένο και από το περιοδικό «STRANGE», τεύχος 109, Απρίλιος 2008
Η επιστήμη της ψυχοτρονικής και κατά συνέπεια η σχετική τεχνολογία, φαίνεται ότι είναι πολύ πιο παλιά απ’ότι οι περισσότεροι από εμάς φαντάζονται. Η προσπάθεια ενεργοποίησης και ελέγχου των κρυφών ανθρώπινων δυνάμεων απασχόλησε τους ερευνητές – επιστήμονες αρκετά χρόνια πίσω. Απλά τότε η σύγχρονη ορολογία «Ψυχοτρονική» δεν υφίστατο και όλα τα πειράματα που είχαν σχέση με τις μυστήριες πνευματικές δυνάμεις του ανθρώπου καλύπτοντο κάτω από τον γενικό ορισμό της Παραψυχολογίας.

Μια ψυχοτρονική συσκευή που φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε γύρω στο 1957 είναι η συσκευή “HERMES”. Η συσκευή αυτή κατασκευάστηκε σαν μέσω τηλεπαθητικής επικοινωνίας. Η ιστορία της δημιουργίας της είναι μάλλον «σκοτεινή» και περιβάλλεται από πολλούς μύθους, όπως επίσης αμφίβολο είναι εάν ποτέ η συσκευή αυτή λειτούργησε ικανοποιητικά. Πάντως όπως αντιλήφτηκα στην συνέχεια αναλύοντας θεωρητικά το ηλεκτρικό κύκλωμα της συσκευής, οδηγήθηκα στο συμπέρασμα ότι πιθανότατα η συσκευή αυτή μπορεί να λειτουργεί ή το πιθανότερο κάποτε να λειτούργησε. Μη ξεχνάτε ότι εμφανίζεται κάποια εποχή, στο μεταπολεμικό Λονδίνο, όπου δυο σημαντικότατα γεγονότα έχουν κάνει την εμφάνιση τους.

Το ένα είναι η έξαρση της «Ψυχροπολεμικής Εποχής» και το άλλο αξιοσημείωτο γεγονός είναι η από δεκαετίας έναρξης της «Νέας Εποχής των UFO». Κατά συνέπεια για τον έναν ή τον άλλο λόγο η εμφάνιση αυτής της συσκευής δεν θα μπορούσε να αποτελεί «κάτι το παράξενο». Διότι αν θεωρήσουμε, σύμφωνα με την πρώτη κρατούσα εκδοχή, ότι η συσκευή αυτή κατασκευάστηκε (?) για ένα είδος «Mind control», τούτο δεν θα ήταν απίθανο, λόγω της ψυχροπολεμικής κατάστασης. Ομοίως αν θεωρήσουμε αληθινή την δεύτερη εκδοχή της ύπαρξης της συσκευής, δηλαδή ότι «δόθηκε» από «Κάποιους» προκειμένου να καταστεί δυνατή η επικοινωνία μεταξύ εξωγήινων οντοτήτων (κυριολεκτικά), πάλι τούτο θα αποτελούσε μια εύλογη δικαιολογία, με κατά βάση αιτιολόγηση την «Νέα Εποχή UFO».

Το βασικό σκεπτικό της συσκευής αυτής είναι να συντονίζεται στην κατάλληλη συχνότητα με τον εγκέφαλο του «υποκειμένου» που θέλουμε να επικοινωνήσουμε τηλεπαθητικά, καθώς επίσης να μας παρέχεται η δυνατότητα επικοινωνίας με οντότητες διαφορετικών «επιπέδων»!!! Άραγε με οντότητες άλλων διαστάσεων ή άλλων πλανητών; Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά!! Πάντως οι φήμες, οι μύθοι, διαλέξτε ότι θέλετε, κάπως έτσι κινούνται γύρω από την ύπαρξη της συσκευής αυτής. Φυσικά οφείλω να ομολογήσω ότι δεν έχω την σχετική εμπειρία περί της απόδοσης της συσκευής διότι δεν την ανακατασκεύασα ποτέ!!... Ίσως στο εγγύς μέλλον να μου δοθεί η ευκαιρία...

Η συσκευή “HERMES”, από πλευράς τεχνολογίας, είναι πολύ παρωχημένη σε σχέση με την σημερινή τεχνολογία. Βέβαια την εποχή που εμφανίζεται δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι το διαφορετικό και κάτι το πλέον εξελιγμένο. Σαν ενεργό εξάρτημα χρησιμοποιεί μια ηλεκτρονική μικρο-λυχνία της οποίας η χρήση και κατασκευή έχουν πλέον σταματήσει. Σύμφωνα δε με τον κατασκευαστή της συσκευής, η λυχνία που χρησιμοποιήθηκε αρχικά, κατασκευαζόταν από την Reytheon, και χρησιμοποιήθηκε σε ένα είδος φορητών ραδιοφώνων. Σήμερα όμως άνετα θα μπορούσε κανείς να υποκαταστήσει την λυχνία με μια άλλη, ακόμα και με ένα τρανζίστορ… Αλλά ας αφήσουμε τις τεχνικές απαιτήσεις και προτάσεις και ας επανέλθουμε στο σκεπτικό λειτουργιάς της αρχικής συσκευής. Στην συνέχεια θα μεταφέρω ακριβώς το όλο θέμα όπως ακριβώς έφτασε στα χέρια μου από το Αγγλικό πρωτότυπο.

Η συσκευή “HERMES” αρχικά αναφέρεται σαν συσκευή «ράδιο-αισθησία». Σκοπός της συσκευής αυτής ήταν να αποτελέσει μια «μηχανή τηλεπαθητικής επικοινωνίας» για χρήση μεταξύ των ανθρώπινων υπάρξεων αυτής της διάστασης και αυτού του γήινου επιπέδου που ζούμε. Όμως εάν συντονιστεί στις κατάλληλες εγκεφαλικές συχνότητες μπορεί να έρθει σε επικοινωνία με οντότητες άλλων επιπέδων και διαστάσεων, καθώς επίσης και έξω-γήινων υπάρξεων. (ακριβώς σε αυτό το σημείο αναφέρεται σαν δεδομένο ότι «η εν λόγω συσκευή δόθηκε, μέσω παραφυσικών διεργασιών, από φιλικές διάνοιες ενός άλλου πλανήτη και ενός άλλου επιπέδου». Πιθανότατα εδώ δειλά-δειλά να φαίνεται μια αποχρώσα ένδειξη για την θεωρία των «Παράλληλων Κόσμων».

Η συσκευή δημιουργεί ένα πεδίο υψηλής συχνότητας που έχει σαν αποτέλεσμα την διέγερση «αχρησιμοποίητων» τμημάτων του ανθρώπινου εγκεφάλου, ενώ η πιθανή δημιουργία υπερετεροδυνώσεων να προκαλεί και άλλα πνευματικά φαινόμενα στον άνθρωπο. (εδώ πάλι, κρύβεται έντεχνα η προοπτική και πιθανότητα χρήσης της συσκευής αυτής για ένα είδος πνευματικού ελέγχου. Για προσέξτε τι σημαίνει, με απλά λόγια, «υπερετεροδύνωση». Με τον όρο «υπερετεροδύνωση εννοούμε μία ηλεκτρονική μέθοδο με την οποία ένας ραδιοφωνικός δέκτης, απλοποιείται ως προς τον χειρισμό του συντονισμού του. Άρα ο ανθρώπινος νους, σαν ένας δέκτης, δέχεται την εκπεμπόμενη συχνότητα από την συσκευή, γίνονται διάφορες πνευματικές διεργασίες… και τελικά ο συγκεκριμένος ανθρώπινος εγκέφαλος είναι έρμαιο αυτής της συνολικής υποβολής και διεργασίας).

Η παραγόμενη συχνότητα της συσκευής, υποτίθεται ότι, σαν ηλεκτρομαγνητική ενέργεια, μπορεί να καλύψει μια μικρή σχετικά απόσταση και μπορεί εύκολα να διακοπεί η μετάδοση της από στερεά εμπόδια. Τούτο μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η δράση της συσκευής επηρεάζει εγκεφάλους που βρίσκονται σε κοντινή σχετικά απόσταση από αυτή. Αρκεί να συντονιστεί στην κατάλληλη συχνότητα λήψης μιας άλλης σχετικής συσκευής ή να συντονιστεί στην «πνευματική συχνότητα» κάποιας οντότητας. Έτσι λοιπόν και σύμφωνα με τον εμπνευστή της συσκευής, βάσει του νόμου του συντονισμού, η ακτίνα δράσης της συσκευής αυτής γίνεται θεωρητικά άπειρη(!!). Όμως για μια «επαφή» με κάποια διάνοια, άγνωστη, η ανάγκη του ακριβούς συντονισμού δεν υφίσταται, με αποτέλεσμα να χρειάζονται μόνο κάποιοι μικρό-συντονισμοί, προκειμένου να καταστεί δυνατή η επαφή. (στην συνέχεια υπάρχει μια υπόδειξη που «χαλάει όλη την συνταγή» ή καλύτερα ακολουθεί μια υπόδειξη που «φαίνεται να προέρχεται και να ανήκει στον κόσμο του υπερφυσικού (?), του εξωγήινου (?)»…. Κρίνετε μόνοι σας).

Πρέπει να γίνει πλήρως κατανοητό, ότι οι πληροφορίες που δόθηκαν, για την κατασκευή και χρήση της συσκευής, δεν έχουν σκοπό την δημιουργία μιας άμεσα λειτουργικής συσκευής. Αλλά αποτελούν υπόδειξη κατασκευής μιας βασικής συσκευής, η λειτουργία της οποίας θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα ανάλογων πειραματισμών. Οι πληροφορίες, για την κατασκευή της συσκευής, που «δόθηκαν από Αυτούς που επικοινώνησαν μαζί μας» είναι τέτοιες που δεν επιτρέπουν την ταυτόσημη κατασκευή σύμφωνα με το πρωτότυπο. Υποτίθεται ότι τα αυθεντικά υλικά δεν υπάρχουν στον κόσμο μας και κάποια ακρίβεια στην κατασκευή και λειτουργία της συσκευής εξαρτάται από την χρήση ειδικών εξαρτημάτων και μεγάλου κόστους. Ηλεκτρονικά εξαρτήματα «του Κόσμου Αυτών» δεν υπάρχουν στον δικό μας κόσμο. Συνεπώς δεν είναι δυνατή η ταυτόσημη κατασκευή με την πρωτότυπη. Εξ άλλου κάτι τέτοιο δεν θα είχε και νόημα λογω της φυσικής διαφοράς μήκους κύματος ανάμεσα στους εγκεφάλους «Αυτών» και των δικών μας. (Λίγο μπερδεμένα και σκοτεινά τα πράγματα… αλλά ας συνεχίσουμε). Έτσι λοιπόν οι «Φίλοι» μας είχαν την καλοσύνη να μας δώσουν τα σχέδια μιας τέτοιας συσκευής που θα χρησιμοποιούσε ηλεκτρονικά εξαρτήματα του δικού μας κόσμου(!!!!)
(Για κοίτα κάτι πράγματα και θαύματα… και αυτά εν έτη 1957!!! Λονδίνο, «μπίχλα» στην ομίχλη, ψυχροπολεμική εποχή κτλ. Κτλ.).

Οι «Φίλοι» μας όμως δεν στέκονται εδώ. «Προσφέρουν» την συγκεκριμένη συσκευή προκειμένου να χρησιμοποιηθεί από τους ανθρώπους και μόνο από αυτούς, με απώτερο σκοπό την βελτίωση της κοινωνίας!!! Εάν λοιπόν ήταν δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο, τότε τούτο θα είχε σαν αποτέλεσμα την θεαματική βελτίωση της κοινωνίας μας, της πολιτικής μας, της οικονομίας μας και των στενών σχέσεων ανάμεσα στους ανθρώπους! (Όλα αυτά ακούγονται ευχάριστα. Αλλά ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω την σημασία της συσκευής αυτής και το σπουδαιότερο δεν μπορώ να καταλάβω αν ποτέ υπήρξε!

Έτσι είναι ίσως αδύνατον για τον αναγνώστη να καταλάβει που μπερδεύονται οι δικές μου σκέψεις και παρατηρήσεις με την ροη του αυθεντικού κειμένου. Τέλος πάντων για να δούμε που θα καταλήξουμε). Εάν λοιπόν υποτεθεί ότι η συσκευή αυτή θα έμπαινε σε λειτουργία, τότε η δυνατότητα παροχής πληροφορίας, τηλεπαθητικά, θα ήταν τεράστιας σημασίας. Συγκεκριμένα κανείς δεν θα μπορούσε να σχεδιάσει κάποιο έγκλημα, ούτε οι δόλιες σκέψεις του να βρίσκονται στο επίπεδο της ανωνυμίας και της μυστικότητας (φυσικά και όχι μόνο οι κακές). Συνεπώς η πιθανή ύπαρξη μιας τέτοιας συσκευής θα πρέπει να είχε χαρακτήρα παγκοσμιότητας και όχι να αποτελεί ιδιοκτησία ενός μόνο ατόμου ή ενός μόνο κράτους. Διότι όπως είναι αντιληπτό τα αποτελέσματα μιας μονομερούς και επιλεκτικής χρήσης μιας τέτοιας συσκευής θα ήταν ολέθρια και πλήρως αντίθετη με το νόημα της προσφοράς των «άγνωστων Φίλων» μας.

Θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ολέθρια κατάσταση σχέσεων και ισορροπιών, τέτοια που ποτέ μέχρι σήμερα δεν αντιμετώπισε η ανθρωπότητα. Για σκεφτείτε το. Αναγκαστικά λοιπόν ο «άγνωστος κύριος», στα χέρια του οποίου παραδόθηκε η συσκευή τηλεπαθητικής επικοινωνίας «HERMES», αποφάσισε να την δημοσιοποιήσει ώστε να γίνει κτήμα όλης της ανθρωπότητας!!! Τον κύριο αυτόν τον ονομάζω «άγνωστο» διότι αφ’ενός μεν θα ήταν αδύνατον να τον γνωρίζω την εποχή που συμβαίνουν όλα όσα ανωτέρω αναφέρω. Αφ’ετέρου, έχω μεν μια επιστολή στα χέρια μου με το όνομα του, αλλά χωρίς πολλά ιδιαίτερα στοιχεία περί του ατόμου του, η οποία απευθύνεται, ομοίως σε κάποιον άλλον άγνωστο σε μένα κύριο, ονόματι Ray Ralmer, κάπου στο Wisconsin, εν έτη 1963. Δηλαδή κάπου έξι χρόνια μετά την αρχική εμφάνιση της συσκευής.

 Στην επιστολή αυτή απλά αναφέρεται ο λόγος για τον οποίο επικοινωνεί με τον κ. Palmer, καθώς δίνονται και μερικές δικαιολογίες «περί αδυναμίας επακριβούς σχεδιασμού του κυκλώματος, στο χαρτί της επιστολής, διότι απαιτούνται ειδικά μέτρα στην σχεδίαση καθόσον οι γραμμές του κυκλώματος δεν είναι απόλυτα ευθείες αλλά εμφανίζουν σε συγκεκριμένα σημεία καμπύλες ή γωνίες, που πρέπει να ακολουθήσουν οι καλωδιώσεις της συσκευής». Πράγμα απόλυτα σωστό κατά την γνώμη μου, διότι κάθε κύκλωμα υψηλής συχνότητας έχει μια ξεχωριστή απαίτηση στην διάταξη και μορφοποίηση των καλωδιώσεων του ώστε να μη δημιουργούνται γενικά αλληλοεπιδράσεις, ιδιοσυντονισμοί κλπ. μεταξύ των εξαρτημάτων των διάφορων βαθμίδων αλλά και των εξαρτημάτων της συσκευής.

Οπωσδήποτε όλα αυτά είναι γοητευτικά και μυστήρια, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα οποιασδήποτε πιστοποίησης, που θα μας έδινε κάποια πρακτικότερα συμπεράσματα και αποδείξεις για την ύπαρξη και λειτουργία της «HERMES». Ίσως το όλο θέμα να αποτελεί μια συνομωσιολογική περίπτωση της εποχής εκείνης ή πάλι να μην είναι τίποτε άλλο από μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας ή ακόμα το αποκύημα μιας διαταραγμένης προσωπικότητας. Δόξα το Θεώ από τέτοιες….ο κόσμος μας είναι γεμάτος. Βέβαια πάντοτε θέλω να κρατώ μια επιφύλαξη στο οτιδήποτε «παράξενο» και εξωπραγματικό, ιδιαίτερα δε για τις περιπτώσεις εκείνες που αγνοώ εντελώς το «ποιόν» του μάρτυρα και γενικά δεν έχω ιδία αντίληψη του τι μπορεί να κάνει η όποια συσκευή ή τι να σημαίνει οποιαδήποτε μαρτυρία.

Έχω στα χέρια μου το σχέδιο της συσκευής «HERMES» αλλά επειδή όπως προανέφερα δεν την έχω αναπαράγει, δεν γνωρίζω αν λειτουργεί. Συγχρόνως η συσκευή αυτή, τουλάχιστον όπως προκύπτει από το σχέδιο της, φαίνεται καθαρά ότι πρόκειται για ένα μηχάνημα παραγωγής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας και ενέργειας. Και εδώ αρχίζουν τα δύσκολα. Σαν συσκευή ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας, δεν γνωρίζουμε ακριβώς την περιοχή συχνοτήτων μέσα στην οποία λειτουργεί. Συνεπώς εάν είναι μια συσκευή παραγωγής συχνοτήτων μεταξύ 30 MHz – 300 MHz, τότε πρακτικά είναι μια σχετικά επικίνδυνη συσκευή καθόσον η ανωτέρω περιοχή ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων είναι εκείνη με τις σοβαρότερες βιολογικές επιδράσεις πάνω στην ανθρώπινη φύση. Οπότε δεν θα ήταν σοφό να πειραματίζετε κάποιος, με άγνωστα αποτελέσματα, βομβαρδιζόμενος συνεχώς από μια επιβλαβή ηλεκτρομαγνητική ενέργεια.

Για να κατασκευάσει λοιπόν κάποιος μια τέτοια, πιθανότατα, επικίνδυνη συσκευή, θα πρέπει πρώτα απ’όλα να έχει αρκετά καλή εμπειρία στην κατασκευή συσκευών υψηλής συχνότητας. Εάν δε υποθέσουμε ότι τελικά η συσκευή λειτουργεί, τότε ο χρήστης θα πρέπει να έχει πολύ καλές γνώσεις παραφυσικής και σχετικών περί των υπερφυσικών γνώσεις. Διότι, ας υποθέσουμε, ότι λειτουργώντας την «HERMES» επιτυγχάνουμε το «ξεκλείδωμα» κάποιου πεδίου ή κάποιας άλλης διάστασης. Κάτι τέτοιο πιθανόν να έχει τέτοιες επιπτώσεις που να χρειαστούμε τον «Σούπερμαν» για να μας γλυτώσει!!! Στην όλη ιστορία της συσκευής «HERMES», εμφανίζετε από το πουθενά κάποιος Dr. Meade Layan, ο οποίος ισχυρίζεται ότι καλύτερα αποτελέσματα, αλλά με περισσότερους κινδύνους, έχει κανείς, εάν τοποθετήσει τον αισθητήρα – επικοινωνητή της συσκευής, στο μέτωπο του. Μάλιστα λέει ότι η τοποθέτηση του αισθητήρα πάνω από οποιοδήποτε σημείο Chakra μπορεί να επιφέρει πολύ δυσμενή αποτελέσματα. (Πάλι μπέρδεμα!!! Δηλαδή κάποιος, την ίδια εποχή ή λίγο αργότερα, έχει στην κατοχή του την συσκευή και έχει βγάλει μάλιστα ανάλογα συμπεράσματα. Μάλιστα. Ας το δεχτούμε!).

Πάντως εκείνο που θα μπορούσα να πω με σιγουριά είναι ότι μια τέτοια συσκευή που έχει να κάνει με εγκεφαλικές λειτουργίες και ιδιαίτερα σκοπός της είναι η εγκεφαλική διέγερση, θα μπορούσε από μια αλόγιστη χρήσης της να προκαλέσει ζημιές σε εγκεφαλικά κύτταρα, ιδιαίτερα δε όταν η χρησιμοποιούμενη συχνότητα δε θα ήταν η σωστή. Κάνοντας υπόθεση ότι έχουμε την συσκευή αυτή δεν θα έπρεπε να την χρησιμοποιούμε παραπάνω από μια ώρα και για περισσότερες από τρεις έως τέσσερες φορές ημερησίως και κατόπιν μεγάλων διαλλειμάτων ηρεμίας. Μάλιστα δε οποιαδήποτε αίσθηση ενόχλησης της όρασης, της ακοής, αδυναμίας συγκέντρωσης και μνήμης θα πρέπει να μας αποτρέπει από την κατ’εξακολούθηση χρήση όχι μόνο της συσκευής «HERMES» αλλά και οποιασδήποτε άλλης μηχανής, συναφούς λειτουργίας και δράσης.

Ίσως στο σημείο αυτό καλό θα ήταν να «παίξω τον ρόλο του δικηγόρου του διαβόλου», προσπαθώντας να συγκεράσω την πιθανότητα της ύπαρξης και λειτουργίας της συσκευής «HERMES», με μια άλλη σύγχρονο μέθοδο ψυχο-συναισθηματικής δράσης. Πιθανότατα όλοι σας να γνωρίζεται ή τουλάχιστον να έχετε ακούσει για το «CLOBAL CONSCIOUSNESS PROJECT (GCP)». Δηλαδή για το Σχέδιο Παγκόσμιας Συναίσθησης. Το πρόγραμμα αυτό φαίνεται να εμφανίζει αρκετές λειτουργικές ομοιότητες με την συσκευή τηλεπαθητικής επικοινωνίας «HERMES». Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί εφεύρεση του Πανεπιστήμιου του Princeton και ήδη εφαρμόζεται σε μεγάλη κλίμακα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα αυτό, μέσα από ένα δίκτυο ηλεκτρονικών υπολογιστών, που βρίσκονται εγκατεστημένοι σε διάφορες περιοχές – χώρες του πλανήτη μας, καταγράφονται οι συναισθηματικές φορτίσεις των ανθρώπων προ της εμφάνισης κάποιου σοβαρού γεγονότος, όπως σεισμοί, αεροπορικά δυστυχήματα κλπ. Απ’ότι φαίνεται το πρόγραμμα αυτό λειτουργεί ικανοποιητικά.

Σημειώσεις του αρθρογράφου: Στο πρωτότυπο αγγλικό κείμενο, από όπου σταχυολογήθηκαν οι διάφορες πληροφορίες, για την συγγραφή του παρόντος άρθρου, ο J. H, που υποτίθεται ότι είναι αυτός που του παραδόθηκε το μυστικό της συσκευής «HERMES», περιγράφει την συσκευή σαν «συσκευή ραδιαισθησίας». Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι η συσκευή αυτή είναι μια παραλλαγή των ραδιαισθητικών συσκευών του Ιερώνυμους. Ήδη από το 1949, ο Ιερώνυμους, έχει πατεντάρει αρκετές συσκευές ραδιαισθησίας, ακόμη και στην Αγγλία όπου κατοικούσε και ο J. H. Συνεπώς την περίοδο εκείνη έχουμε μία έξαρση ενδιαφέροντος προς τις συσκευές αυτές. Όλες οι συσκευές Ιερώνυμους είναι αμφιβόλου λειτουργίας. Για τον λόγο αυτό και επειδή η συσκευή «HERMES» προσομοιάζει, τουλάχιστον, λειτουργικά με τις συσκευές Ιερώνυμους, θεωρώ ότι είναι χρηστικά επικίνδυνη και ομοίως αμφιβόλου λειτουργίας.

erenzw

COMMENTS

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,701,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,272,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,464,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,527,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: “HERMES”, Η άγνωστη συσκευή επικοινωνίας μέσω τηλεπάθειας
“HERMES”, Η άγνωστη συσκευή επικοινωνίας μέσω τηλεπάθειας
“HERMES”, Η άγνωστη συσκευή επικοινωνίας μέσω τηλεπάθειας
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi_E2WAnBylhiAThFnMp0ysZS1FiynnvQk6JWab98Xonm7HkDnu9Z2f3aLpF9xNjFdTdNcPzTB0P23VTvpKfMKaOAg9vacE4xdPB3KGLLNGJNTfMVQZwTtbPz2cu3c6STT8J83LHlEW1GjI/s640/telepathy.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi_E2WAnBylhiAThFnMp0ysZS1FiynnvQk6JWab98Xonm7HkDnu9Z2f3aLpF9xNjFdTdNcPzTB0P23VTvpKfMKaOAg9vacE4xdPB3KGLLNGJNTfMVQZwTtbPz2cu3c6STT8J83LHlEW1GjI/s72-c/telepathy.jpg
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
https://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/06/hermes.html
https://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/06/hermes.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy