ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

LOS LUNAS Ένας αμφιλεγόμενος βράχος!!!

SHARE:


Το Los Lunas Stone είναι ένας μεγάλος βράχος στην πλευρά των κρυφών βουνών, κοντά στο Lος Lunas, του Νέου Μεξικό, αυτός ο βράχος πάνω του φέρει μια επιγραφή χαραγμένη σε μια άγνωστη μέχρι στιγμής γλώσσα. Η πέτρα είναι επίσης γνωστή ως το Μυστήριο του Λος Lunas ή Ροκ Εντολή.

Η επιγραφή αυτή ερμηνεύεται ως μια συντομευμένη εκδοχή του Δεκάλογος ή οι Δέκα Εντολές σε μια μορφή Παλαιό-εβραϊκά. Μια ομάδα γραμμάτων μοιάζει με το Τετράγραμμο το Γιαχβέ, ή «Γιαχβέ», που σε όλη την επιφάνεια κάνει τέσσερις εμφανίσεις. Η πέτρα είναι αμφιλεγόμενη γνησιότητας ότι κάποιοι ισχυρίζονται η επιγραφή είναι Προκολομβιανή, και επομένως την απόδειξη της έγκαιρης σημιτικής επαφής με την Αμερική.

Η πρώτη καταγεγραμμένη αναφορά της πέτρας είναι το 1933, όταν ο καθηγητής Frank Hibben, ( Φράνκ Χίμπεν ) ένας αρχαιολόγος από το Πανεπιστήμιο του Νέου Μεξικού, ο Hibben οδηγήθηκε στην πέτρα από έναν ανώνυμο οδηγό ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η Επιτροπή της κοινότητας του, τότε ήταν αγόρι στη δεκαετία του 1880.Το 1880, η ημερομηνία της ανακάλυψης είναι σημαντικό σε εκείνους που πιστεύουν κατά ένα περίεργο τρόπο ότι η πέτρα ήταν γραμμένη από μια χαμένη φυλή του Ισραήλ χωρίς βέβαια να λένε ποια!! Παλαιό-εβραϊκό σενάριο είναι σχεδόν ταυτόσημα με τη Φοινικική γραφή, η οποία ήταν γνωστή εκείνη την εποχή, ως εκ τούτου δεν αποκλείει τη δυνατότητα της απάτης!!! Το επιχείρημα κατά της αρχαίας αυτής πέτρας είναι εμφανής η χρήση της σύγχρονης στην στίξη των Εβραϊκών, αν και ο ερασιτέχνης αρχαιολόγος Εpigrapher Barry . Υποστήριξε ότι η στίξη είναι συνεπής με την αρχαιότητα. Άλλοι οι Επαγγελματίες ερευνητές και αρχαιολόγοι έχουν απορρίψει την επιγραφή με βάση τα πολυάριθμα υφολογικά και γραμματικά λάθη που εμφανίζονται στην επιγραφή.

Οι πιο πολλοί συμφωνούν ότι ένιαι μια γλώσσα η οποία μοιάζει στην Φοινικική και την Παλαιό Εβραϊκή και ότι δεν έχει καμία σχέση με καμία άλλη γνώστη γραπτή γλώσσα της αρχαιότητος, θα ήταν τελείως κουτό εκ μέρος κάποιων να θέλουν να παρουσιάσουν τους Εβραίους εκείνης της εποχής ως εμπείρους ναυτικούς. Ίσως στην προσπάθεια των φανατικών σιωνιστών έκαναν την γκάφα αυτή να το παρουσιάσουν ως ένα στοιχείο από την δικιά του ιστορία. Ένιαι ένα πράγμα που δεν τους τιμά, ο κάθε λαός έχει την δικιά του ιστορία και σε αυτήν πρέπει να παραμένει!!!

Κάποιοι πιστεύουν ότι πρόκειται περί φάρσας κάποιοι άλλοι όχι. Εγώ συμφωνώ με τους δεύτερους!!! Η πέτρα αυτή πράγματι θεωρείτε μυστήριο γιατί κανείς δεν γυρίζει ποιος λαός την έχει φτιάξει και το τι λέει. Ήδη έχει οργανώνει ομάδα αρχαιολόγων από το Νέο Μέξικο για να λύσουν το μυστήριο αυτό, αν και δεν πιστεύω να βγάλουν άκρη. Εμείς σαν ομάδα τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και περιμένουμε με θερμό ενδιαφέρον τα αποτελέσματα τους να σας τα παρουσιάσουμε και σε σας.

Τώρα τελευταία πολλά είναι τα κράτη που πιστεύουν ότι κάποια αρχαία ευρήματα ή ακόμα και εδάφη ανήκουν στον δικό τους λαό. Ο λόγος είναι εμφανής για όλους μας, μα αυτό λέγετε παραχάραξη ιστορίας ειδικά όταν συμφωνούν και συμβάλουν και άλλα κράτη και τους το αναγνωρίζουν όπως με τα Σκόπια που αυτό- ανακηρύχτηκαν Μακεδόνες!! Εδώ ας μου επιτρέψουν οι φίλοι Σκοπιανοί να τους θυμίσω αν το έχουν ξεχάσει ότι η κοιτίδα της αρχαίας Μακεδονίας ήταν η Φιλιππούπολης η οποία βρίσκεται στην Βόρεια Ελλάδα!!! Εκεί οι αρχαιολόγοι έχουν βρει τα πάντα από τον Μακεδονικό πολιτισμό………… Δυστυχώς λόγο εδαφικών συμφερόντων κάποια άλλα κράτη τους δίνουν το προβάδισμα ώστε να κάνουν ότι θέλουν!!

Έτσι λοιπόν και άλλες χώρες βρίσκοντας κάποια αντικείμενα αρχαία μην βγάζοντας συμπέρασμα το τι είναι ή από πιο λαό έχει φτιαχτεί παίρνουν την ευκαιρία λέγοντας ότι είναι από τον δικό τους αρχαίο πολιτισμό με όποιο δόλιο τρόπο μπορέσουν. Σαν Έλλην το μονό που λέω σε όλους αυτούς είναι ότι η ιστορία θα δείξει την πραγματικότητα και αν αυτό γινόταν εκείνα τα χρόνια αυτό ήταν αιτία πολέμου!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι δεν υπάρχει!!!

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...! 

COMMENTS

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,702,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,273,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,465,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,528,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: LOS LUNAS Ένας αμφιλεγόμενος βράχος!!!
LOS LUNAS Ένας αμφιλεγόμενος βράχος!!!
LOS LUNAS Ένας αμφιλεγόμενος βράχος!!!
http://4.bp.blogspot.com/-xiMN8NIHXCk/T2J_LNLIoTI/AAAAAAAAAqc/IKKK2Z2bzKg/s640/2.gif
http://4.bp.blogspot.com/-xiMN8NIHXCk/T2J_LNLIoTI/AAAAAAAAAqc/IKKK2Z2bzKg/s72-c/2.gif
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
https://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/06/los-lunas.html
https://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/06/los-lunas.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy