ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

12 τρόποι ενδυνάμωσης και πνευματικής ανάτασης!

SHARE:


1. Τιμήστε τα ταλέντα σας
Αναγνωρίστε και αναπτύξτε περαιτέρω τη νοημοσύνη σας και τα ειδικά δώρα που έχετε. Τα ταλέντα είναι οι σηματοδότες που μας οδηγούν προς τα μοναδικά μονοπάτια μας. Ακολουθήστε το πάθος σας και σύντομα θα ανακαλύψετε που ταιριάζετε σε αυτόν τον κόσμο. Όταν φιμώνουμε την έμφυτη λαχτάρα μας, χάνουμε το δρόμο μας.

2. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητές σας
Τα άλυτα θέματα μας ροκανίζουν συναισθηματικά και διανοητικά. Τακτοποιήστε τα ενοχλητικά πράγματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν και ελευθερώστε τα. Εν τω μεταξύ, μην επιτρέπετε στον εαυτό σας να αγνοεί τα μελλοντικά προβλήματα όταν προκύψουν. Οι πληγές μας φουντώνουν όταν δεν αντιμετωπίζονται έγκαιρα. Συνειδητοποιήστε ότι τα θαμμένα προβλήματα, σταδιακά, αργά ή γρήγορα θα βγουν στην επιφάνεια. Το να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα την ώρα που προκύπτουν και να μην κρύβεστε από αυτά, είναι ο καλύτερος δρόμος.

3. Να είστε υπεύθυνοι στις σχέσεις σας
Σταματήστε οριστικά το «παιχνίδι επίρριψης ευθυνών», όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στις σχέσεις σας. Να είστε ειλικρινείς σχετικά με όσα έχετε πει ή κάνει που έβλαψαν τη σχέση. Αναλάβετε την ευθύνη των λαθών σας. Δώστε έμφαση στο να βελτιώσετε τον εαυτό σας, παρά να αξιώνετε την αλλαγή του προσώπου που είναι δίπλα σας.

4. Η αγάπη μερικές φορές σημαίνει να λες Αντίο
Δεν είναι γραφτό όλες οι σχέσεις να διαρκέσουν για πάντα. Μερικές φορές αναπτυσσόμαστε περισσότερο από τον σύντροφό μας, ή ο σύντροφός μας κατευθύνεται κάπου όπου πρέπει να καταβάλλουμε υπερβολικές προσπάθειες για να συμπορευόμαστε. Μερικές φορές, το πιο υπεύθυνο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να προσφέρετε αγάπη και συμπόνια στο πρόσωπο καθώς απελευθερώνετε τον εαυτό σας από τη σχέση.

5. Αφήστε τις άχρηστες προσκολλήσεις
Αν κάτι δεν εξυπηρετεί ένα σκοπό στη ζωή σας, τότε είναι βάρος. Βάρος μπορεί να είναι ένα φυσικό αντικείμενο ή μια πεποίθηση που αποτελεί εμπόδιο για την πορεία σας. Κρατώντας πράγματα που δεν σας τρέφουν, μοιραία θα χρειαστεί να τα θρέψετε εσείς με την ενέργειά σας. Ελευθερώστε το χώρο σας και επεκτείνετε την ενέργειά σας με το να απαλλαγείτε από ανεπιθύμητα δώρα, σπασμένα ή άχρηστα αντικείμενα, αυτοκαταστροφικές νοητικές εικόνες, κλπ.

6. Αντιμετωπίστε τους εσωτερικούς σας δαίμονες
Ο καθένας κάνει λάθη ή μετανιώνει για αποφάσεις του παρελθόντος. Εκθέτοντας τις αδυναμίες σας και αναγνωρίζοντας ότι δεν είσαστε τέλειοι θα απελευθερωθείτε από το αίσθημα της ηλιθιότητας και της ανεπάρκειας. Φέρτε το φως σε εκείνα τα πράγματα για τα οποία δεν είστε υπερήφανοι και συνειδητοποιήστε ότι μέσα από αυτές τις εμπειρίες έχετε πάρει μεγάλα μαθήματα, και πιθανότατα έχετε γίνει ένας καλύτερος άνθρωπος. Κρατώντας αρνητικές ενέργειες επισκιάζετε το πνεύμα σας με ντροπή ή θλίψη. Όλοι αξίζουμε να ζουμε με χαρά, ανεξάρτητα από τις ατέλειές μας.

7. Αποδεχτείτε την αλλαγή. Πηγαίνετε με το ρεύμα
Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ της επιφύλαξης και του φόβου. Προοριζόμαστε να ταξιδέψουμε κατά μήκος ενός πνευματικού μονοπατιού. Δεν προοριζόμαστε να παραμένουμε ακίνητοι σε ένα μέρος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ναι, η αλλαγή μπορεί να είναι τρομακτική. Όμως, η αλλαγή είναι η πορεία της μάθησης, οπότε γιατί να μην την ακολουθήσουμε; Όταν αντιστεκόμαστε στις αλλαγές μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πραγματικό χάος. Προτιμάτε να παίρνετε μαθήματα σε ένα μονοπάτι που έχετε επιλέξει εσείς ή θέλετε να εξαναγκάζεστε να λαμβάνετε όποιο μάθημα σας έρθει κατακέφαλα σε ένα μονοπάτι που σας τραβολογά;

8. Αποδεχθείτε τις καθυστερήσεις
Υπάρχουν στιγμές που χρειάζεται να παραμένουμε ακίνητοι. Η ανυπομονησία και η απογοήτευση δεν θα βοηθήσουν τη κατάσταση. Οι επιθυμητές αλλαγές, κάποιες φορές, χρειάζονται χρόνο για να ξεδιπλωθούν. Μπορεί να αισθάνεστε ότι είστε έτοιμοι να μεταβείτε σε μια νέα αρένα … αλλά περιμένετε. Η κατάσταση ή το πρόσωπο που θέλετε να προσεγγίσετε μπορεί να μην είναι έτοιμα για σας ακόμα. Δεν πειράζει να καθίσετε στη στάση του λεωφορείου για λίγα ακόμη λεπτά, το λεωφορείο θα φτάσει τελικά. Ποιος ο λόγος να βιάζεστε;

9. Αγαπήστε και Τιμήστε τον εαυτό σας
Φροντίζετε καλά τον εαυτό σας; Το φυσικό σώμα σας είναι το όχημα που έχετε δανειστεί για να ζήσετε τη ζωή σας και να βοηθήσετε στην ανάπτυξη του πνεύματός σας. Φροντίστε το σώμα σας, ακούστε το, θεραπεύστε το, κάντε άσκηση και δώστε του κατάλληλες θρεπτικές ουσίες.

10. Μην ψάχνετε το νόημα, δώστε εσείς νόημα στη ζωή.
Η ζωή έχει το νόημα που της δίνετε. Φυσικά, όλοι οι άνθρωποι έχουν μια αποστολή να επιτελέσουν. Όμως ο μόνος τρόπος για να γνωρίσετε ποια είναι αυτή η αποστολή, είναι η ενεργητική κίνηση. Όσο κάθεστε άπραγοι περιμένοντας η ζωή να σας αποκαλύψει την αποστολή σας, δεν θα μάθετε ποτέ το νόημα της ζωής σας.. Δικό σας το νόημα, δική σας η έρευνα για την αποκάλυψή του.

11. Βγάλτε από το λεξιλόγιό ό,τι δεν θέλετε να σας χαρακτηρίζει.
Έχετε υπόψη οτι το λεξιλόγιο και το σύνολο των ήχων που χρησιμοποιείτε, καθρεφτίζει και ταυτόχρονα καθορίζει τον εαυτό σας. Βγάλτε τις άσκοπες βρισιές από τη ζωή σας, καθώς και τη κριτική προς τους άλλους. Η κριτική που ασκείτε στους άλλους, απευθύνεται αποκλειστικά σε σας. Την επόμενη φορά που θα σας έρθει αυθόρμητα να επικρίνετε, οραματιστείτε τον εαυτό σας στη θέση του προσώπου που θα δεχόταν την κριτική… και ξανασκεφτείτε το.

12. Αντιμετωπίστε το θάνατο και την ασθένεια
Η φυσική ζωή είναι ένα δώρο που συνοδεύεται με μια ποικιλία εμπειριών. Ο πόνος και η ασθένεια περιλαμβάνονται στο πακέτο αυτών των εμπειριών. Παρά το γεγονός ότι το σώμα μας έχει ημερομηνία λήξης, το πνεύμα μας δεν λήγει. Η επιλογή να κοιτάξετε την ασθένεια και το θάνατο με θετικό τρόπο και όχι με αρνητικότητα, θα σας βοηθήσει να δώσετε στη ζωή σας εδώ σε αυτόν τον πλανήτη ένα βαθύτερο νόημα.

COMMENTS

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,701,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,272,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,464,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,527,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: 12 τρόποι ενδυνάμωσης και πνευματικής ανάτασης!
12 τρόποι ενδυνάμωσης και πνευματικής ανάτασης!
12 τρόποι ενδυνάμωσης και πνευματικής ανάτασης!
http://www.diaforetiko.gr/wp-content/uploads/2013/07/psihotehnika-autotreninga-600x472.jpg
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
https://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/07/12_10.html
https://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/07/12_10.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy