ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

Εικονική Πραγματικότητα ή Πραγματική Εικονικότητα

SHARE:
Εικονική Πραγματικότητα (ΕΠ) ή Πραγματική Εικονικότητα (ΠΕ): Μια εισαγωγή. Λέμε π.χ. α) «παραγωγική εργασία» και λέμε β) «εργατική παραγωγή». Είναι το ίδιο πράγμα; Όχι. Ο-Χ-Ι !!! Στην α) περίπτωση αυτό που υπάρχει, που υφίσταται, που είναι το δεδομένο, είναι η εργασία. Το επίθετο (αυτό που θέτεις από πάνω του), προσδιορίζει την ιδιότητα του το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του. Π.χ. επιθέτοντας ένα στέμμα επί της κεφαλής του άνθρωπου αποκτά την ιδιότητα «βασιλεύς», μ’ ένα κράνος την ιδιότητα «στρατιώτης» κοκ.

Το δεδομένο είναι πάντα «άνθρωπος». Επί του συγκεκριμένου το δεδομένο είναι η εργασία και έχει την ιδιότητα να είναι παραγωγική. Στην β) περίπτωση το δεδομένο είναι η παραγωγή και έχει την ιδιότητα να είναι εργατική. Όχι φτηνή, όχι ακριβή, όχι ρομποτική, όχι εργονομική, όχι βιολογική, όχι ποιοτική κλπ κλπ.

Εάν το σύμπαν αυτό, όπως μας υποχρεώνει η κβαντομηχανική ενάντια στην (γραμμική-Νευτώνια) λογική μας να δεχτούμε, ότι απλά ΩΣ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ υφίσταται, τότε μιλάμε για μια ΕΙΚΟΝΙΚΟΤΗΤΑ. Αφού δεν υφίσταται, δεν είναι πραγματικότητα. Και έχει μια τρομερή ιδιότητα. Είναι μια ΕΙΚΟΝΙΚΟΤΗΤΑ «ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ» !!! Μια εικονικότητα που την δέχεσαι, αντιλαμβάνεσαι, εισπράττεις σαν πραγματικότητα! Όπως τον άνθρωπο με στέμμα τον αντιλαμβάνεσαι ως βασιλέα. Τόσο απλά, αν κι εγω ακόμα παλεύω μ’ αυτό το μπέρδεμα!

Ποιος ανόητος είπε ότι τ’ απλά είναι κι εύκολα! Και τώρα για όσους δεν έχουν παίξει Lineage ή κάποιον από τους κλώνους του, εδώ σταματάνε την ανάγνωση, πάνε σ’ ένα Internet Cafe και κάθονται δίπλα σ’ έναν πιτσιρικά και παρακολουθούν με προσήλωση. Οιυπόλοιποισυνεχίζουμε (sorry guys we have to move on).Εμείς που συνεχίζουμε ένα πράμα να έχουμε υπ’ όψιν ανά πασά στιγμή. Το Lineage που θα παρακολουθήσουμε και όχι δεν θα το παίξουμε, είναι του έτους 3652 μ.κ.ε.

Τι βλέπουμε στο παιχνίδι, ότι οι χαρακτήρες έχουν έλλογον! Έχουν προσωπικότητα!! Έχουν την αντίληψη του «εγω είμαι»!!! Περιγράφουν τους εαυτούς τους ακριβώς ή και καλυτέρα από ότι εμείς εμάς. Έχουν πέρα από έλλογον, έχουν και (συν)αισθήματα! Αγαπούν, μισούν, χαίρονται, λυπούνται, γαλάνε και κλαίνε με ανάλογα συμβάντα! Στον κόσμο τους έχουν τις ίδιες ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ με εμάς, όπως πρώτες ύλες για την συντήρηση του σώματος, πυρολίδιο του ιχωρίου για να γίνονται οι καύσεις και κάποια υγρή ουσία (μου διαφεύγει το όνομα της) για να γίνονται εντός της οι αντιδράσεις μεταβολισμού, αλλά και επίσης σημαντικό, ως ψυκτικό μέσο παρακαλώ!

Ο κόσμος του Lineage_3652 έχει τεράστια ποικιλία ελλόγων ειδών. Μολονότι όλα υπόκεινται στις ίδιες Βασικές Ανάγκες, άλλα είναι «εύθραυστα», άλλα σχεδόν αθάνατα, άλλα εντελώς αδύναμα με τεραστία ευφυΐα, άλλα το αντίθετο. Αυτό εξαρτάται κατά 99% από το X3CP(extreme3 cybernetic program) τους. Τα πιο ευφυή από αυτά έχουν πια την υποψία ότι η πραγματικότητα δεν είναι αυτή που τους μεταφέρουν τα αισθητήρια όργανα τους, διότι όταν π.χ. μ’ ένα quest ή spell μεταμορφώνονται μεταλλάσσονται παραβιάζεται ο απόλυτος νόμος της διατήρησης της ενέργειας.

Έχουν προσέξει πως μετά την ολοκλήρωση της μετάλλαξης έχουν εκθετικά αυξημένο ενεργειακό επίπεδο, ενώ πουθενά στο σύμπαν τους δεν υπάρχει αντίστοιχη μείωση! Οι δε επιστήμονες τους όταν ολοκλήρωσαν το φυσικομαθηματικό μοντέλο του κόσμου τους, στην αρχή έπαθαν σοκ. Χρειάστηκαν τον απίστευτα τεράστιο χρόνο των 7 sec για να συμφωνήσουν και ν’ αποδεχτούν τ’ αλλόκοτα συμπεράσματα της θεωρίας τους.


Όλες οι πειραματικές προσπάθειες να βρεθούν κενά και ασυνέπειες στην θεωρία απέτυχαν παταγωδώς. Η θεωρία τους, η όποια ειρήσθω εν παρώδω είναι η πιξελονική φαντασμάτωση, στους δε διαδρόμους των ερευνητικών ιδρυμάτων, οι επιστήμονες αναφέρονται σ’ αυτήν με το χαϊδευτικό της » Τετοιώδης Απαύτωση». Ένα δείγμα των παραδοξοτήτων της θεωρίας τους. Η υλη τους έχει ένα κατώτατο όριο διαίρεσης το ατεμνώνιο ή αλλιώς πιξελόνιο. Τα πιξελόνια μπορούν να εμφανίζονται από το πουθενά και να εξαφανίζονται στο πουθενά!!! Αυτό κι αν τους τρέλανε. Μη νομίζετε, δεν έχουν συνέλθει ακόμα, απλά το παίζουν ψύχραιμοι. Χα!

Δυο πιξελόνια διαφορετικά και ξε-χωρ-ιστά ( εκ του χώρος) όταν βρίσκονται στις ίδιες ακριβώς χωροχρονικές συντεταγμένες γίνονται ΕΝΑ και αδιαχώριστο. ΚΙ ΟΜΩΣ! Εκεί λοιπόν ξαφνικά εμφανίζεται ένα και μοναδικό πιξελόνιο, άλλα το «κουλό» είναι πως η υπέρθεση αδυνατεί να περιγράψει το γεγονός (έχει μετρηθεί πάμπολλες φορές με ακρίβεια 10 στην -999) ότι το ενεργειακό ΑΘΡΟΙΣΜΑ δυο πιξελονίων ισούται με την ενέργεια του ΕΝΟΣ!!!!!

Να πούμε εδώ ότι μετά την εδραίωση της θεωρίας, ο οξυδερκής και εφευρετικός ΜπιΛΛΛιΛγγέιτσοΛ έκανε αμύθητο πλούτο με την σειρά προϊόντων Τριχοβλαστίλωουζ. Είχε βέβαια στην αρχή κάποια απρόοπτα, όπως την αστάθεια στο χρώμα των μαλλιών, την εννίοτε ξαφνική και ανεξήγητα σαρωτική κατάπτωση της κόμης των φυσικών κυρίως και λιγότερο των μαθηματικών, άλλα στην έκδοση 3.65.2 (τυχαίο; δεν νομίζω!) το προϊόν ήταν πλήρως λειτουργικό.

Έτσι λοιπόν μολονότι να το ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ δεν μπορούν, μπορούν ΜΌΝΟΝ να ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι ο κόσμος τους μέσα από τα αισθητήρια όργανα τους (φυσικά και τεχνητά) είναι μια Πραγματική Εικονικότητα(ΠΕ). Η ΟΥΣΙΑ του κόσμου τους, το ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ, βρίσκεται κάπου άλλου, ΠΟΥ ΟΜΩΣ;

COMMENTS

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,702,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,273,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,465,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,528,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Εικονική Πραγματικότητα ή Πραγματική Εικονικότητα
Εικονική Πραγματικότητα ή Πραγματική Εικονικότητα
http://www.ipop.gr/wp-content/uploads/VIRTUAL_REALITY.jpg
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
https://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/07/blog-post_18.html
https://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/07/blog-post_18.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy