ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

Αναζήτησε το μεταφυσικό σου χάρισμα βάση του ζωδίου της Ψυχής!

SHARE:

 Άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο διαθέτουμε ικανότητες μέντιουμ ή τουλάχιστον έτσι πιστεύουμε! Ισχύει άραγε αυτό και, αν ναι, τι πρέπει να κάνουμε για να τις αναπτύξουμε; Ο αστεροειδής των μεταφυσικών ικανοτήτων μάς συμβουλεύει...

Ο αστρονόμος Annibale De Gasparis ήταν εκείνος που ανακάλυψε στις 17 Μαρτίου του 1851 τον αστεροειδή Ψυχή, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στον Άρη και τον Δία και έχει διάμετρο 240 χιλιόμετρα. Δεν πέρασε πολύς καιρός και οι Αμερικανοί αστρολόγοι Lehman και Morrison είχαν την ιδέα να αναλύσουν την επιρροή των αστεροειδών στη ζωή μας.

Διαπίστωσαν λοιπόν ότι η Ψυχή κατέχει κυρίαρχη θέση στα ωροσκόπια των μέντιουμ και όλων όσων διαθέτουν ιδιαίτερες ψυχικές δυνάμεις τις οποίες χρησιμοποιούν πρακτικά, όπως οι χειρομάντες, οι ενορατικοί, οι αστρολόγοι αλλά και τα άτομα που ασχολούνται με θέματα... ψυχής, όπως οι ψυχολόγοι και οι ψυχαναλυτές.

Η επιρροή του αστεροειδούς έχει μελετηθεί επίσης και στη συναστρία ανάμεσα σε συζύγους ή συντρόφους. Όταν η Ψυχή στο ωροσκόπιο του ενός σχηματίζει αρμονική όψη με το ωροσκόπιο του άλλου συντρόφου, μπορούμε να προβλέψουμε ότι υπάρχει ανάμεσα στα δυο αυτά άτομα μια ισχυρή νοητική σχέση, που μπορεί να εκφραστεί μέσα από την τηλεπάθεια.

Ο αστεροειδής Ψυχή δείχνει στο ωροσκόπιό σου το βαθμό της ευαισθησίας με τον οποίο αντιδράς στον εξωτερικό κόσμο, τις ικανότητες που έχεις να προβλέψεις ένα γεγονός, τη διαίσθηση και την προφητική ικανότητα. Η επιρροή του μπορεί να σε βοηθήσει να καταλάβεις βαθύτερα τις μεταφυσικές σου ικανότητες και να ανακαλύψεις τους τομείς της ζωής στους οποίους εκφράζονται.

Μάθε λοιπόν σε ποιο ζώδιο βρισκόταν ο αστεροειδής Ψυχή την ημερομηνία γέννησής σου. Στη συνέχεια, ανάλογα με το ζώδιο, διάβασε την αντίστοιχη περιγραφή για να μάθεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις!


Κριός : Ικανότητες μόνο για εσένα! Οι μεταφυσικές σου ικανότητες είναι σε λανθάνουσα κατάσταση. Εμφανίζονται μόνο περιστασιακά, ιδιαίτερα όταν είσαι μπροστά σε κάποια κρίσιμη καμπή της ζωής σου και χρειάζεται να κάνεις σημαντικές επιλογές. Μια απόφαση που αφορά αποκλειστικά εσένα και σε επηρεάζει απόλυτα, ένα συναίσθημα, η επιλογή ενός επαγγέλματος, μια αλλαγή τόπου διαμονής. Η σωστή λύση αναδύεται από το υποσυνείδητο στο συνειδητό νου και σε βοηθάει να διορθώσεις την πορεία της ζωής σου, παίρνοντας τη σωστή κατεύθυνση. Προσοχή: οι ικανότητές σου αφορούν τη δική σου προσωπική ζωή. Σε ό,τι έχει σχέση με τρίτους μην πάρεις την ευθύνη να τους συμβουλέψεις διαισθητικά, γιατί το πιθανότερο είναι να πέσεις έξω.


Ταύρος: Προτιμάς τη λογική: Πιστεύεις στις μεταφυσικές ικανότητες, στην τηλεπάθεια, στην ενόραση, μόνο αν έχεις αποδείξεις και χειροπιαστά στοιχεία. Διαφορετικά σε διακατέχει σκεπτικισμός , που το πιθανότερο είναι να δώσεις λογικές και ορθολογιστικές εξηγήσεις, ακόμα και στις πιο τρανταχτές αποδείξεις. Κι όμως, ακόμα και σ' εσένα μπορεί να συμβεί κάποια στιγμή να ακούσεις μηνύματα από το υποσυνείδητο που θα σε καταπλήξουν με την ακρίβειά τους και που αργότερα θα συνειδητοποιήσεις ότι ήταν προαισθήματα σχετικά με προσωπικά ή επαγγελματικά θέματα που σε απασχολούν. Η διαίσθησή σου συχνά αποδεικνύεται σωστή, όχι μόνο στην επιλογή του συντρόφου, αλλά και στα επενδυτικά ή οικονομικά προγράμματα.


Δίδυμοι: Έχεις τηλεπαθητικές δυνάμεις. Έχεις μια έντονη προδιάθεση στην τηλεπάθεια, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα μέσα επικοινωνίας. Συχνά όταν χτυπάει το τηλέφωνο μαντεύεις σωστά ποιος είναι που σε παίρνει τηλέφωνο. Δεν είναι λίγες οι φορές που σκέφτεσαι έντονα κάποιον τον οποίο έχεις καιρό να δεις και μέσα σε λίγες μέρες τον βλέπεις τυχαία στο δρόμο ή μαθαίνεις κάποια είδηση που τον αφορά. Αυτό δεν σε εκπλήσσει ιδιαίτερα, από τη στιγμή που μέσα σου ήδη το περίμενες. Ένας ισχυρός ψυχικός δεσμός σε συνδέει με τα συγγενικά πρόσωπα, ιδιαίτερα με τα αδέλφια με τα οποία ζείς μαζί. Ακόμα κι όταν βρίσκεσαι μακριά, συμμερίζεσαι ολόψυχα τις χαρές και τις λύπες τους.


Καρκίνος: Έμφυτη διαισθητική ικανότητα! Στο ζώδιο των «παιδιών της Σελήνης» ο αστεροειδής παραμένει μονάχα λίγες εβδομάδες κάθε πέντε χρόνια. Αυτή η σύντομη παραμονή του σου χαρίζει μια σπάνια, όσο και εξαιρετική ψυχική ευελιξία και μια έμφυτη διαισθητική ικανότητα που μπορείς να ενισχύσεις με τη βοήθεια ενός ειδικού σε θέματα παραψυχολογίας ή διαβάζοντας σχετικά με την αυτόματη γραφή. Πιάνοντας στα χέρια σου την πένα, άφησε τη να ακολουθήσει τα υποσυνείδητα μηνύματα, τα οποία πιθανότατα είναι προβλέψεις ή πολύτιμες συμβουλές από την άλλη διάσταση. Απόφυγε τις πνευματιστικές συνεδρίες, που ίσως αποδειχτούν τραυματικές εμπειρίες για ένα άτομο με τη δική σου ευαισθησία. Στη διάρκεια της ζωής σου ίσως να έχεις προαισθήματα σχετικά με γεγονότα που αφορούν την οικογένειά σου ή ακόμα και πολιτικές εξελίξεις.


Λέων: Μεταφυσική επικοινωνία με τα παιδιά σου! Η μεταφυσική σχέση που σε ενώνει με τα παιδιά σου, σου επιτρέπει να διαισθανθείς ανά πάσα στιγμή αν είναι καλά ή αν περνούν μια δύσκολη φάση η οποία δεν έχει ακόμα εκδηλωθεί. Είσαι ξεχωριστή μητέρα , γιατί αυτή η εσωτερική φωνή σου υπαγορεύει πού, πότε και πώς να προσφέρετε συμβουλές και υποστήριξη στα παιδιά σου. Αν όμως δεν έχεις παιδιά; Οι ικανότητές σου τότε θα σε βοηθήσουν να νιώσεις πολύ κοντά σε όσους αγαπάς βαθιά, ακόμα και έξω από τον οικογενειακό κύκλο. Στη διάρκεια της ζωής σου ακολούθησε πάντα τη διαίσθησή σου, ιδιαίτερα στα οικονομικά θέματα.


Παρθένος: Σε καθοδηγεί μια ιδιαίτερη αντίληψη. Συχνά μπορεί να σου συμβεί να αντιληφθείς κάτι υπεραισθητικά και να έχεις ένα προαίσθημα ειδικά σε θέματα υγείας, δικά σου και των άλλων. Όταν κάτι δεν πάει καλά, εσύ το «μυρίζεις» στον αέρα, ακόμα και όταν όλα δείχνουν ήρεμα. Ίσως ανακαλύψεις μια μέρα ότι έχεις έμφυτη την ικανότητα της διάγνωσης: μη φοβάσαι αυτή τη δύναμή σου, γιατί έχει καλό σκοπό. Με μια σωστή πρόληψη αποφεύγονται πολλά προβλήματα υγείας, ένα έγκαιρο τσεκάπ μπορεί να διώξει τους φόβους και τις αμφιβολίες ή να έχει ως αποτέλεσμα την επιλογή ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής. Στη ζωή σου ίσως τύχει να επικοινωνήσεις τηλεπαθητικά με κατοικίδια ζώα, ιδιαίτερα με τις γάτες, πλάσματα με έντονο το μεταφυσικό στοιχείο.


Ζυγός: Ψυχική επικοινωνία με το ταίρι σου! Στην περίπτωση του δικού σου ζωδίου γενικά τις περισσότερες φορές βιώνεις στη σχέση με τον σύντροφό σου τα φαινόμενα τηλεπάθειας και λεπτής ψυχικής επικοινωνίας. Ακόμα και σε περιπτώσεις που η σχέση δεν ήταν από τις καλύτερες, εσύ η ίδια θα έχεις μείνει άφωνη με την ικανότητά σου να διαβάζεις τη σκέψη του άλλου. Η βαθιά γνώση και η μακροχρόνια συμβίωση δημιουργούν μια πολύ ισχυρή μεταφυσική επικοινωνία. Εκτός από την ικανότητα που έχεις να διαισθάνεσαι αμέσως την ψυχική διάθεση του συντρόφου σου, ίσως τύχει κάποια φορά να κάνεις και κάποια πρόβλεψη σχετικά με το μέλλον της σχέσης σου. Αν δεν είσαι παντρεμένη, η διαίσθηση θα σε βοηθήσει στις σχέσεις με τα άτομα που ερωτεύεσαι ή με τους συναδέλφους σου.


Σκορπιός: Εμπιστεύσου τα όνειρα σου! Έχεις ισχυρή προδιάθεση στις ψυχικές ικανότητες. Κάθε νύχτα το «αστρικό σώμα» των ανθρώπων αποχωρίζεται το υλικό σώμα και αναζητά μυστηριώδεις αλήθειες στην αστρική διάσταση του σύμπαντος. Ο ονειρικός κόσμος μπορεί να αποτελέσει για σένα μια ευκαιρία για εσωτερική ανάπτυξη αλλά και μια πολύτιμη πηγή γνώσεων. Στα όνειρά σου, αν μάθεις να τα ερμηνεύεις σωστά, θα βρείς συμβουλές και προτάσεις ανεκτίμητης αξίας, που θα σε καθοδηγήσουν στην πορεία της ζωής σου. Από προτροπές στη δράση μέχρι προειδοποιήσεις για επικείμενους κινδύνους, μέχρι ενδείξεις σχετικά με την ειλικρίνεια των ανθρώπων γύρω σου. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείς ακόμα να ερμηνεύσεις τα όνειρά σου σύμφωνα με την αριθμολογία για να παίξετε αριθμούς στο λόττο.


Τοξότης: Είσαι ταγμένη στη μετεμψύχωση... Η θέση της Ψυχής σ' αυτό το ζώδιο δείχνει μια έντονη έλξη για τα μεταφυσικά φαινόμενα που σχετίζονται με τη μετεμψύχωση. Σίγουρα θα σου έχει τύχει, ενώ περπατάς αμέριμνη στο δρόμο σε κάποιο μέρος που επισκέπτεσαι για πρώτη φορά, να νιώσεις ότι το ξέρεις ήδη: μερικές φορές ξέρεις από πριν τι πρόκειται να δεις. Αυτές οι εμπειρίες του «deja vu» είναι ακόμα πιθανότερο να σας συμβούν στο εξωτερικό. Ίσως το γεγονός να σε εκπλήσσει και να μην μπορείς να δεχτείς ότι γνωρίζεις αυτά τα μέρη από μια προηγούμενη ζωή σοτυ. Δεν αποκλείεται όμως οι εμπειρίες αυτές να σε οδηγήσουν σε μια βαθύτερη αναζήτηση σχετικά με το θέμα.


Αιγόκερως: Καλλιέργησε την πνευματική σου διάσταση. Οι μεταφυσικές ικανότητες δεν φαίνεται να περιλαμβάνονται στο αστρολογικό σου dna. Παρ' όλα αυτά είναι πιθανό να είχες κάποια στιγμή στο παρελθόν, ίσως στην παιδική ή την εφηβική ηλικία, κάποια προαισθήματα σχετικά με γεγονότα που σε επιβεβαιώθηκαν αργότερα, στον επαγγελματικό τομέα, στη σταδιοδρομία ή στις σπουδές. Να είναι μια απλή σύμπτωση; Τίποτα δεν αποκλείεται φυσικά, αλλά μπορείς να απορρίψεις την πιθανότητα του προαισθήματος; Οι γονείς των παιδιών που έχουν την Ψυχή στον Αιγόκερω πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στα αυθόρμητα λόγια τους, που ίσως να αποκαλύπτουν το πραγματικό τους ταλέντο ή κάλεσμα στη ζωή. Η Ψυχή χαρίζει σ' αυτούς τους ανθρώπους μια έντονη πνευματική και μυστικιστική κλίση.


Υδροχόος: Η διαίσθηση σου υπερισχύει! Ο αστεροειδής Ψυχή παραμένει σ' αυτό το ζώδιο περίπου δέκα μήνες κάθε πέντε χρόνια. Γενικά αυτή η θέση δείχνει μια τάση σε προαισθήματα που αφορούν κοντινά σου πρόσωπα αλλά και όλους όσοι συνδέονται μαζί σου λόγω κοινής ιδεολογίας και πνευματικών αναζητήσεων. Η διαίσθηση σου οδηγεί να καταλάβεις όσα εκείνοι δεν μπορούν να εκφράσουν με τα λόγια και αυτό σου δίνει μεγάλη ικανοποίηση, γιατί δίνεις μεγάλη σημασία στις αρμονικές φιλικές σχέσεις. Στα άτομα με ταλέντο στη μουσική, τη ζωγραφική, τη συγγραφή, η Ψυχή στον Υδροχόο μπορεί να χαρίσει ένα ρόλο πρωτοπόρου.


Ιχθύες: Έχεις το χάρισμα της θεραπείας. Η θέση αυτή του αστεροειδούς είναι αρκετά σπάνια, αν σκεφτούμε ότι παραμένει στο ζώδιο των Ιχθύων μόνο δυο μήνες κάθε πέντε χρόνια. Σπάνιο επίσης το μεταφυσικό χάρισμα που προσφέρει: την ικανότητα να αντιλαμβάνεσαι διαισθητικά το σωματικό ή τον ψυχικό πόνο των άλλων. Αυτό το γεγονός ενεργοποιεί τον έντονο αλτρουισμό σου και καταφέρνεις σχεδόν πάντα να δίνεις παρηγοριά σε όλους εκείνους που τη χρειάζονται και να νιώθεις ευτυχισμένη και ικανοποιημένη όταν βλέπεις ότι οι άλλοι ωφελούνται. Είναι πιθανό να ανακαλύψεις ότι διαθέτεις και θεραπευτικές ικανότητες και ότι με την εναπόθεση των χεριών μπορείς να ανακουφίσεις τον πόνο.

Αναζήτησε το ζώδιο της... δικής σου Ψυχής!

1924 1/1-5/1 Τοξότης 6/1-30/3 Αιγόκερως 31/3-31/12 Υδροχόος 1925
1/1-8/1 Υδροχόος 9/1-18/3 Ιχθύες 19/3-19/5 Κριός 20/5-2/8 Ταύρος 3/8-31/12 Δίδυμοι 1926 1/1-9/5 Δίδυμοι 10/5-28/7 Καρκίνος 29/7-20/10 Λέων 21/10-31/12 Παρθένος 1927
1/1-4/9 Παρθένος 5/9-4/12 Ζυγός 5/12-31/12 Σκορπιός 1928 1/1-20/10 Σκορπιός 21/10-31/12 Τοξότης 1929 1/1-7/1 Τοξότης 8/1-5/4 Αιγόκερως 6/4-31/12 Υδροχόος 1930 1/1-11/1 Υδροχόος 12/1-20/3 Ιχθύες 21/3-21/5 Κριός 22/5-6/8 Ταύρος 7/8-31/12 Δίδυμοι 1931 1/1-12/5 Δίδυμοι 13/5-27/7 Καρκίνος 28/7-20/10 Λέων 21/10-31/12 Παρθένος 1932 1/1-4/9 Παρθένος 5/9-4/12 Ζυγός 5/12-31/12 Σκορπιός 1933 1/1-20/10 Σκορπιός 21/10-31/12 Τοξότης 1934 1/1-7/1 Τοξότης 8/1-2/4 Αιγόκερως 3/4-31/12 Υδροχόος 1935 1/1-13/1 Υδροχόος 14/1-17/3 Ιχθύες 18/3-21/5 Κριός 22/5-4/8 Ταύρος 5/8-31/12 Δίδυμοι 1936 1/1-9/5 Δίδυμοι 10/5-27/7 Καρκίνος 28/7-18/10 Λέων 19/10-31/12 Παρθένος 1937 1/1-1/9 Παρθένος 2/9-30/11 Ζυγός 1/12-31/12 Σκορπιός 1938
1/1-13/10 Σκορπιός 14/10-31/12 Τοξότης 1939 1/1-5/1 Τοξότης 6/1-2/4 Αιγόκερως 3/4-31/12 Υδροχόος 1940 1/1-10/1 Υδροχόος 11/1-17/3 Ιχθύες 18/3-18/5 Κριός 19/5-29/7 Ταύρος 30/7-31/12 Δίδυμοι 1941 1/1-5/5 Δίδυμοι 6/5-24/7 Καρκίνος 25/7-18/10 Λέων 19/10-31/12 Παρθένος 1942 1/1-4/9 Παρθένος 5/9-4/12 Ζυγός 5/12-31/12 Σκορπιός 1943 1/1-18/10 Σκορπιός 19/10-31/12 Τοξότης 1944 1/1-5/1 Τοξότης 6/1-30/3 Αιγόκερως 31/3-31/12 Υδροχόος 1945 1/1-7/1 Υδροχόος 8/1-14/3 Ιχθύες 15/3-18/5 Κριός 19/5-29/7 Ταύρος 30/7-31/12 Δίδυμοι 1946 1/1-8/5 Δίδυμοι 9/5-24/7 Καρκίνος 25/7-16/10 Λέων 17/10-31/12 Παρθένος 1947 1/1-1/9 Παρθένος 2/9-30/11 Ζυγός 1/12-31/12 Σκορπιός 1948 1/1-15/10 Σκορπιός 16/10-31/12 Τοξότης 1949 1/1-3/1 Τοξότης 4/1-30/3 Αιγόκερως 31/3-31/12 Υδροχόος 1950 1/1-3/1 Υδροχόος 4/1-13/3 Ιχθύες 14/3-17/5 Κριός 18/5-27/7 Ταύρος 28/7-31/12 Δίδυμοι 1951 1/1-7/5 Δίδυμοι 8/5-25/7 Καρκίνος 26/7-19/10 Λέων 20/10-31/12 Παρθένος 1952 1/1-1/9 Παρθένος 2/9-30/11 Ζυγός 1/12-31/12 Σκορπιός 1953 1/1-18/10 Σκορπιός 19/10-31/12 Τοξότης 1954 1/1-5/1 Τοξότης 6/1-27/3 Αιγόκερως 28/3-31/12 Υδροχόος 1955 1/1-5/1 Υδροχόος 6/1-11/3 Ιχθύες 12/3-18/5 Κριός 19/5-30/7 Ταύρος 31/7-31/12 Δίδυμοι 1956 1/1-5/5 Δίδυμοι 6/5-24/7 Καρκίνος 25/7-16/10 Λέων 17/10-31/12 Παρθένος 1957 1/1-29/8 Παρθένος 30/8-27/11 Ζυγός 28/11-31/12 Σκορπιός 1958 1/1-16/10 Σκορπιός 17/10-31/12 Τοξότης 1959 1/1-3/1 Τοξότης 4/1-31/3 Αιγόκερως 1/4-31/12 Υδροχόος 1960 1/1-5/1 Υδροχόος 6/1-14/3 Ιχθύες 15/3-17/5 Κριός 18/5-1/8 Ταύρος 2/8-31/12 Δίδυμοι 1961 1/1-8/5 Δίδυμοι 9/5-25/7 Καρκίνος 26/7-15/10 Λέων 16/10-31/12 Παρθένος 1962 1/1-1/9 Παρθένος 2/9-30/11 Ζυγός 1/12-31/12 Σκορπιός 1963 1/1-15/10 Σκορπιός 16/10-31/12 Τοξότης 1964 1/1-4/1 Τοξότης 5/1-2/4 Αιγόκερως 3/4-31/12 Υδροχόος 1965 1/1-7/1 Υδροχόος 8/1-14/3 Ιχθύες 15/3-17/5 Κριός 18/5-28/7 Ταύρος 29/7-31/12 Δίδυμοι 1966
1/1-7/5 Δίδυμοι 8/5-23/7 Καρκίνος 24/7-13/10 Λέων 14/10-31/12 Παρθένος 1967 1/1-29/8 Παρθένος 30/8-25/11 Ζυγός 26/11-31/12 Σκορπιός 1968 1/1-13/10 Σκορπιός 14/10-31/12 Τοξότης 1969 1/1-2/1 Τοξότης 3/1-28/3 Αιγόκερως 29/3-31/12 Υδροχόος 1970 1/1-5/1 Υδροχόος 6/1-13/3 Ιχθύες 14/3-16/5 Κριός 17/5-29/7 Ταύρος 30/7-31/12 Δίδυμοι 1971 1/1-6/5 Δίδυμοι 7/5-23/7 Καρκίνος 24/7-14/10 Λέων 15/10-31/12 Παρθένος 1972 1/1-30/8 Παρθένος 31/8-25/11 Ζυγός 26/11-31/12 Σκορπιός 1973 1/1-14/10 Σκορπιός 15/10-31/12 Τοξότης 1974 1/1-2/1 Τοξότης 3/1-29/3 Αιγόκερως 30/3-31/12 Υδροχόος 1975 1/1-5/1 Υδροχόος 6/1-12/3 Ιχθύες 13/3-16/5 Κριός 17/5-25/7 Ταύρος 26/7-31/12 Δίδυμοι 1976 1/1-30/4 Δίδυμοι 1/5-19/7 Καρκίνος 20/7-12/10 Λέων 13/10-31/12 Παρθένος 1977 1/1-27/8 Παρθένος 28/8-25/11 Ζυγός 26/11-31/12 Σκορπιός 1978
1/1-11/10 Σκορπιός 12/10-31/12 Τοξότης 1979 1/1-2/1 Τοξότης 3/1-23/3 Αιγόκερως 24/3-31/12 Υδροχόος 1980 1/1-9/3 Ιχθύες 10/3-13/5 Κριός 14/5-22/7 Ταύρος 23/7-31/12 Δίδυμοι 1981 1/1-1/5 Δίδυμοι 2/5-20/7 Καρκίνος 21/7-11/10 Λέων 12/10-31/12 Παρθένος 1982 1/1-27/8 Παρθένος 28/8-24/11 Ζυγός 25/11-31/12 Σκορπιός 1983 1/1-11/10 Σκορπιός 12/10-30/12 Τοξότης 31/12 Αιγόκερως 1984 1/1-20/3 Αιγόκερως 21/3-31/12 Υδροχόος 1985 1/1-2/1 Υδροχόος 3/1-9/3 Ιχθύες 10/3-13/5 Κριός 14/5-23/7 Ταύρος 24/7-31/12 Δίδυμοι 1986 1/1-2/5 Δίδυμοι 3/5-20/7 Καρκίνος 21/7-15/10 Λέων 16/10-31/12 Παρθένος 1987 1/1-31/8 Παρθένος 1/9-24/11 Ζυγός 25/11-31/12 Σκορπιός 1988 1/1-13/10 Σκορπιός 14/10-31/12 Τοξότης 1989 1/1-19/3 Αιγόκερως 20/3-30/12 Υδροχόος 31/12 Ιχθύες 1990 1/1-8/3 Ιχθύες 9/3-12/5 Κριός 13/5-22/7 Ταύρος 23/7-31/12 Δίδυμοι 1991 1/1-30/4 Δίδυμοι 1/5-19/7 Καρκίνος 20/7-9/10 Λέων 10/10-31/12 Παρθένος 1992 1/1-24/8 Παρθένος 25/8-20/11 Ζυγός 21/11-31/12 Σκορπιός 1993
1/1-9/10 Σκορπιός 10/10-30/12 Τοξότης 31/12 Αιγόκερως 1994 1/1-21/3 Αιγόκερως 22/3-31/12 Υδροχόος 1995 1/1 Υδροχόος 2/1-9/3 Ιχθύες 10/3-13/5 Κριός 14/5-23/7 Ταύρος 24/7-31/12 Δίδυμοι 1996 1/1-29/4 Δίδυμοι 30/4-17/7 Καρκίνος 18/7-7/9 Λέων 8/9-31/12 Παρθένος 1997 1/1-23/8 Παρθένος 24/8/-20/11 Ζυγός 21/11-31/12 Σκορπιός 1998 1/1-9/10 Σκορπιός 10/10-29/12 Τοξότης 30-31/12 Αιγόκερως 1999 1/1-20/3 Αιγόκερως 21/3-31/12 Υδροχόος 2000 1/1-8/3 Ιχθύες 9/3-11/5 Κριός 12/5-20/7 Ταύρος 21/7-31/12 Δίδυμοι 2001 1/1-28/4 Δίδυμοι 29/4-16/7 Καρκίνος 17/7-6/10 Λέων 7/10-31/12 Παρθένος 2002 1/1-23/8 Παρθένος 24/8-19/11 Ζυγός 20/11-31/12 Σκορπιός 2003
1/1-9/10 Σκορπιός 10/10-29/12 Τοξότης 30-31/12 Αιγόκερως 2004 1/1-18/3 Αιγόκερως 19/3-28/12 Υδροχόος 29/12-31/12 Ιχθύες 2005 1/1-7/3 Ιχθύες 8/3-9/5 Κριός 10/5-18/7 Ταύρος 19/7-31/12 Δίδυμοι 2006 1/1-26/4 Δίδυμοι 27/4-15/7 Καρκίνος 16/7-5/10 Λέων 6/10-31/12 Παρθένος

COMMENTS

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,701,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,272,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,464,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,527,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Αναζήτησε το μεταφυσικό σου χάρισμα βάση του ζωδίου της Ψυχής!
Αναζήτησε το μεταφυσικό σου χάρισμα βάση του ζωδίου της Ψυχής!
Αναζήτησε το μεταφυσικό σου χάρισμα βάση του ζωδίου της Ψυχής!
http://1.bp.blogspot.com/-v2aQ1EM4ZiY/UjnvaHZumvI/AAAAAAAABeo/i6TvoDyE4u4/s320/f9596bb1a7edfaf71b693ff3a1216b18_XL.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-v2aQ1EM4ZiY/UjnvaHZumvI/AAAAAAAABeo/i6TvoDyE4u4/s72-c/f9596bb1a7edfaf71b693ff3a1216b18_XL.jpg
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
https://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/09/blog-post_8952.html
https://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/09/blog-post_8952.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy