ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

ΑΜΦΙΒΙΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΙΚΟΙ ΣΕ ΡΩΣΙΚΗ ΛΙΜΝΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΗΕ(Βίντεο)

SHARE:

ΑΜΦΙΒΙΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΙΚΟΙ ΣΕ ΡΩΣΙΚΗ ΛΙΜΝΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΗΕ(Βίντεο)

Η υπομονή των κατοίκων του καρελιανού χωριού Vedlozero έχει εξαντληθεί. Οι κάτοικοι του χωριού ετοιμάζουν μια έκκληση προς τον ΟΗΕ απαιτόντας μια για πάντα να ανακαλύψουν τι συμβαίνει στο χώρο πάνω από την πόλη τους. Οι εξωγήινοι επισκέπτονται την απομακρυσμένη περιοχή από το 1928 και ο ρωσικός στρατός έψαξε για ένα εξωγήινο σκάφος που συνετρίβει στη μεγάλη λίμνη στην περιοχή.

Οι αγρότες της περιοχής, όπως ένας άνθρωπος, ο FP Fedotov ανέφερε ότι είδε κάτι σαν ένα μεγάλο κύλινδρο με κόκκινη φλόγα να ρέει από το πίσω μέρος της συντριβής του σε μια λίμνη. Μερικοί λένε ότι εξακολουθεί να βρίσκεται στο κάτω μέρος της λίμνης και εμποδίζει τους ψαράδες που προσπαθούν να ψαρέψουν εκεί. Μετά την πτώση του αντικειμένου, οι ντόπιοι κάτοικοι άρχισαν να παρατηρούν ενα παράξενο 1 με 1,2 μέτρα μήκος πλάσμα. Το σώμα του πλάσματος ήταν λεπτό και τα χέρια του άγγιζαν το έδαφος. Κάθε χέρι είχε τέσσερα δάχτυλα. Το πλάσμα ήταν απίστευτα φοβισμένο, είναι πάντα κρυμένο μέσα στο νερό κάθε φορά που προσεγγίζεται από άνθρωπο.

Το αμφίβιο ανθρώπου- και η ύπαρξη του επίσης έχει αναφερθεί από πολλούς ανθρώπους γύρω απο την λίμνη Vedlozero. Το πλάσμα είχε φανεί επανειλημμένα στη λίμνη από τους κατοίκους της. Μια ομάδα ερευνητών από το Πανεπιστήμιο του Πετροζαβόντσκ έφτασε για να ερευνήσει την υπόθεση στην τοποθεσία. Δυστυχώς, τα πορίσματα και τα μέλη της ομάδας της έρευνας τελικά χάθηκαν στο γκούλαγκ.

Λένε ότι είναι γεγονός ότι για σχεδόν εκατό χρόνια το χωριό έχει επιτεθεί απο αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, ολόκληρη μοίρα απο UFO φτάνουν τακτικά. Οι UFOλόγοι δεν μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει, αλλά μπάλες φωτιάς εξακολουθούν να παρατάσσονται σε γεωμετρικά σχήματα πάνω από τα κεφάλια των αγροτών.

Ιστορικό: Η περιοχή Pryazha της Καρελίας βρίσκεται κοντά στη λίμνη Vedlozero. Αυτές οι περιοχές είναι μακριά από τον πολιτισμό, αλλά και ένα δημοφιλές μέρος για ΑΤΙΑ. Το 1928, ένα γεγονός ανέτρεψε την ζωή στο χωριό Shuknavolok, που βρίσκεται κοντά στη λίμνη.
Ένα σκάφος σε σχήμα πούρου φέρεται να συνετρίβει στη λίμνη.

Τότε όλοι οι άνθρωποι παρακολουθούσαν την πτήση ενός κυλινδρικού σώματος μήκους περίπου 10 μέτρων, σε μια κεκλιμένη πορεία. Σύμφωνα με μάρτυρες, το τμήμα της ουράς του αντικειμένου έβγαζε σπινθήρες και κοκκινωπές φλόγες.

Το 1988, μια αποστολή του κρατικού πανεπιστημίου του Petrozavodsk συναντήθηκε με το μόνο επιζόντα μάρτυρα απο το γεγονός. Ο τελευταίος επιβεβαίωσε όλα τα προηγουμένως γνωστά γεγονότα, και για άλλη μια φορά είπε ότι ένα UFO, κρύφτηκε πίσω από το νησί Chiyraako, όπου κρίνοντας από τον ήχο, διαλύθηκε μέσω του πάγου και έπεσε στο νερό. Οι κάτοικοι έχουν σημειώσει την παρουσία ενός μεγάλου αντικειμένου στον πυθμένα της λίμνης για δεκαετίες, δεδομένου ότι είναι δύσκολο να πιάσουν ψάρια.

Το πιο εκπληκτικό πράγμα έμμελε να συμβεί αργότερα. Όταν οι κάτοικοι από τα γύρω χωριά και οικισμοί συνάντησαν στην όχθη του Vedlozero ένα παράξενο πλάσμα με ένα μεγάλο κεφάλι, λίγο περισσότερο από ένα μέτρο ύψος." Το σώμα του ήταν λεπτό και με "λεπτά χέρια που έφταναν στο έδαφος, και τα πόδια του επίσης ήταν μικροσκοπικά." Οι ιστορίες για τη συνάντηση με την περίεργη οντότητα έφερε σε αμηχανία εκατοντάδες κατοίκους. Δεν υπήρχαν πλέον μόνο μεμονωμένοι παρατηρητές, αλλά και ομάδες των δέκα ατόμων. Για παράδειγμα, το 1932 το χωριό Shuknavolok τυλίχτηκε από ένα "πυκνό σκουρόχρωμο σύννεφο." Όταν είχε φύγει, η γη ήταν καλυμμένη από μια ουσία παρόμοια με ζελέ. Οι αγρότες το σύλλεξαν σε ένα μπουκάλι, και το χρησιμοποίησαν έπειτα ως φάρμακο.

Οχι πολύ καιρό πριν το 1987, η σύζυγός του Fedorov είδε ενα λαμπερό UFO σαν τετραπλό δαχτυλίδι, περίπου στην ίδια θέση όπως περιγράφεται όπως το σώμα που έπεσε το 1939. Τώρα, στην επαρχία γύρω από το Shuknavolok οι άνθρωποι παρατηρούν μια παρέμβαση τηλεοπτικής μετάδοσης. Αλλά σε γειτονικές περιοχές μόλις 5 μίλια μακριά -.δεν υπάρχει καμία παρέμβαση εκεί Στην αρχή της πρώτης δεκαετίας του 21ου αιώνα, οι δύτες εξερεύνησαν την λίμνη. Αλλά η αναζήτηση παρεμποδίστηκε απο το πολύ λασπωμένο νερό και την πλήρη απουσία σημείων αναφοράς, καθώς το ίδιο το νησί Chiyraako από εκείνη τη στιγμή σχεδόν κατέρρευσε. Ωστόσο, η έρευνα δεν ήταν μάταια - στο κάτω μέρος βρέθηκε ένας μυστηριώδης σχηματισμός που θυμίζει λάβα.

Το Vodlozero είναι πολύ μεγάλο, εάν όχι το μεγαλύτερο, εθνικό πάρκο στην Ευρώπη.

COMMENTS

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,701,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,272,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,464,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,527,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: ΑΜΦΙΒΙΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΙΚΟΙ ΣΕ ΡΩΣΙΚΗ ΛΙΜΝΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΗΕ(Βίντεο)
ΑΜΦΙΒΙΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΙΚΟΙ ΣΕ ΡΩΣΙΚΗ ΛΙΜΝΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΗΕ(Βίντεο)
ΑΜΦΙΒΙΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΙΚΟΙ ΣΕ ΡΩΣΙΚΗ ΛΙΜΝΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΗΕ
http://2.bp.blogspot.com/-62rIPJAotbU/UWeL5GDFrPI/AAAAAAAAA7Q/nLoSYgMAmJE/s640/Battleship_Movie_Poster_Wallpaper_3.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-62rIPJAotbU/UWeL5GDFrPI/AAAAAAAAA7Q/nLoSYgMAmJE/s72-c/Battleship_Movie_Poster_Wallpaper_3.jpg
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
https://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/11/AMFIVIOUS-EKSWGHINOUS-ANAFEROUN-OI-XWRIKOI-SE-RWSIKH-LIMNH-KAI-ETOIMAZOUN-EKKLHSH-STON-OHE-Vinteo.html
https://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/11/AMFIVIOUS-EKSWGHINOUS-ANAFEROUN-OI-XWRIKOI-SE-RWSIKH-LIMNH-KAI-ETOIMAZOUN-EKKLHSH-STON-OHE-Vinteo.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy