ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

Το πλέον επικίνδυνο Μασονικό Τάγμα "Νεκροκεφαλή και οστά" αλλιώς "SCULL AND BONES"

SHARE:

Το πλέον επικίνδυνο Μασονικό Τάγμα "Νεκροκεφαλή και οστά" αλλιώς "SCULL AND BONES"
Ας δούμε τώρα εν τάχει μερικές από τις οργανώσεις αυτές που για να γίνει κάποιοςμέλος τους πρέπει οπωσδήποτε να είναι Μασόνος και να συνεχίσει να είναι όσο θαβρίσκεται σε κάποια από αυτές οι οποίες θα τον εκπαιδεύσουν ειδικά για να τονχρησιμοποιήσουν κατά το δοκούν του σχεδίου που κατάστρωσαν οι δημιουργοί αυτών των σκοτεινών και ανελεύθερων οργανώσεων.

Κρίμα που ο Ο.Η.Ε. καταδίκασε στις 10-11-1975 τον Σιωνισμό "σαν μορφή ρατσισμού και φυλετικής διάκρισης".


Ένα τέτοιο είναι το πλέον επικίνδυνο Μασονικό Τάγμα "Νεκροκεφαλή και οστά"
αλλιώς "SCULL AND BONES" για το οποίο ο ANTONY SATON στο βιβλίο του "Το
μυστικό κατεστημένο της Αμερικής" έγραψε "Το τάγμα ή έχει δημιουργήσει ή έχει διεισδύσει σε κάθε ερευνητική, πολιτική καιάλλη οργάνωση που επηρεάζει την κοινή γνώμη στις ΗΠΑ.
Με επιμονή και πείσμα κυριαρχεί στην κατεύθυνση της Αμερικανικής κοινωνίας μέσα από τις εκκλησίες, τις επιχειρήσεις, τόν νόμο, την κυβέρνηση και
την πολιτική για έναν αιώνα".

Ο ΤΕΧΕMARRS στο βιβλίο του "DARK MAJESTY" επιβεβαιώνει τα άνωθι και κάτι ακόμαπου λεχθεί από τον ANTONY SATON ότι "πατριάρχης αυτού του Τάγματος είανι ο πατήρ GEORGE BUSH πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, πρώην διευθυντής του CFR και μέλος της Τριμερής Επιτροπής.

Ένα άλλο είναι το Τάγμα των Μποϊμίανς (BOHEMIANS). Το περιοδικό NEWS
WEEK στις 2-8-1982 έγραφε γι' αυτούς "Η πιο σημαντική καλοκαιρινή συνάντηση
πραγματοποιείται τώρα στο Βοημικό Άλσος 75 μίλια βορείως του ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ.

Το αυστηρά φυλασσόμενο "κρησφύγετο" έκτασης 2700 εκταρίων είναι η εξοχική προέκταση της αποκλειστικά ανδρικής λέσχης των "Βοημών" του Σαν Φρανσίσκο στην οποία ανήκαν όλοι οι Ρεπουμπλικανοί πρόεδροι από την εποχή του Χέρμπερτ Χούβερ.

Με την πανίσχυρη πελατεία του και τις Καβαλιστικές τελετουργίες το Άλσος των "Βοημών" έχει προκαλέσει αρκετές υποψίες". Τον Αύγουστο του 1981 η έγκυρη ακτιβιστική επιθεώρηση "MotherJones" δημοσίευσε μία λίστα από τα πιο διακεκριμένα μέλη αυτών, Τζωρτζ Σουλτς,Τζέραλντ Φορντ, Χένρυ Κίσσινγκερ, Ρόναλντ Ρήγκαν, Κάσπαρ Γουαϊνμπέργκερ και άλλοι.

Το 1991 ο ανταποκριτής του περιοδικού PEOPLE στο Σαν Φρανσίσκο κατάφερε να δει μια εικόνα από την αμερικανική ελίτ που ελάχιστοι έχουν αντικρύσει και ο ιδιοκτήτης του περιοδικού και στέλεχος της TIME WARNER του απαγόρευσε να την δημοσιεύσει.

Μοναδική εξαίρεση είναι ο ρεπόρτερ του συνομοσιολογικού περιοδικού SPY που ως το 2000 ήταν ο μόνος που είχε δώσει μια μαρτυρία για το τι γίνεται εκεί.

Ώσπου το 2000 οι αποκαλύψεις του περιοδικού ESQUIRE έσκασαν σαν βόμβα μεγατόνων.

Μεγάλοι κύριοι φωτογραφίζονται σε γελοίες ερωτικές στάσεις ντυμένοι με γυναικεία ρούχα βαμμένοι με προκληρικό μεϊκάπ με υπερμεγέθη ψεύτικα στήθη και δικτυωτές κάλτσες πίνοντας και γελώντας.

Πολυτελείς σκηνές που κάθε μια έχει ένα τοτέμ ξύλινο κουκουβάγιας τους
φιλοξενούν. Το περιβάλλον απόκοσμο, κόκκινα φανάρια κρεμόταν στα δέντρα πίσω από κούφιους δράκους ξύλινους και έδειχναν σαν μικρά διαβολικά μάτια.

Ξύλινα σύμβολα με λύκους, δράκους και χαμένους άγγελους είδε ο εισβολέας ρεπόρτερ σε διάφορα τμήματα του "καταφύγιου" αυτού.

Τέλος κοντά σε μια λίμνη κρέμονταν πτυχωτές μαύρες κουρτίνες
από τις δεντροστοιχίες.

Ήταν ο ναός τους.
Μίλησαν πριν την τελετή ο Χένρυ Κίσσινγκερ και
ο Ρίτσαρτν Τσένευ. Χίλιοι άνδρες σχεδόν παρακολουθούσαν την τελετή με χαρακτηριστικές ρόμπες και κουκούλες. Τύμπανα αντηχούν μέσα από τα δέντρα πυρσοφόροι διασχίζουν τον χώρο και η τελετή που θυμίζει αποκρυφιστικές τελετουργίες αρχίζει μπροστά σε ένα τεράστιο πέτρινο είδωλο κερασφόρου κουκουβάγιας.

Στο τέλος χάρη σε μια πυροτεχνουργική μαγεία γίνεται παρανάλωμα ένα ανθρώπινο ομοίωμα ενώ στην φωτιά οι συγκεντρωμένοι VIPS ούρλιαζαν και ζητωκραύγαζαν.

Το ρεπορτάζ αυτό το έκανε ο Τζων Ρόνσον ο οποίος είδε εκει και δρυΐδες με μανδύες και κόκκινες κουκούλες να ψάλλουνύμνους στην Μεγάλη Κουκουβάγια (τον Μολώχ τον αρχαίο Θεό που απαιτούσε ανθρωποθυσίες).

Οι αντιβιστές λένε ότι στον χώρο εκείνο υπάρχει ένας υπόγειος χώρος
που δεν μπαίνουν παρά ελαχιστότατοι άνθρωποι και εκεί υπάρχει ένα σκοτεινό δωμάτιο ένα δερμάτινο δωμάτιο και ένα δωμάτιο νεκροφιλίας. Αυτή η λέσχη έχει εξελιχθεί σε μια ένωση πλούσιων και ισχυρών ανδρών κυρίως Αμερικανών, ηθοποιών, υπουργών, γενικών διευθυντών μεγάλων οργανισμών, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται τα σηματικότερα οικονομικά ιδρύματα.

Το κίνημα των "Βοημών" των Μποέμ δηλαδή άνθισε στο Παρίσι τον
19ο αιώνα τότε που η "πόλη του φωτός" ήταν η "Αναβίωση του Αποκρυφισμού".

Αργότερα αυτό μεταφέρθηκε στην Αμερική για να γίνει αυτό που αναφέραμε. Διάσημα μέλη του Παρισινού Μποέμ τα οποία επηρεάστηκαν από τις Κοβαλιστικές σέκτες των Εβραίων ήταν ο Μπαλζάκ, ο Μπωντλαίρ, ο Γκωτιέ οι οποίοι προσχώρησαν σ' αυτές και επηρέασαν την Παρισινή κουλτούρα σύμφωνα με τις κατευθύνσεις που λάβαιναν.

Και αυτό το λέμε διότι ισχυρότερο όνομα της οργάνωσης αυτής τότε ήταν ο Ελιφάς Λεβί ("Τρίτο Μάτι", τεύχος 97).

COMMENTS

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,701,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,272,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,464,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,527,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Το πλέον επικίνδυνο Μασονικό Τάγμα "Νεκροκεφαλή και οστά" αλλιώς "SCULL AND BONES"
Το πλέον επικίνδυνο Μασονικό Τάγμα "Νεκροκεφαλή και οστά" αλλιώς "SCULL AND BONES"
Το πλέον επικίνδυνο Μασονικό Τάγμα "Νεκροκεφαλή και οστά" αλλιώς "SCULL AND BONES"
http://1.bp.blogspot.com/-QE0h3_unrI8/UoqmvvwSmfI/AAAAAAABaeM/X-3TqGS09z4/s320/masonoi+teletes.jpeg
http://1.bp.blogspot.com/-QE0h3_unrI8/UoqmvvwSmfI/AAAAAAABaeM/X-3TqGS09z4/s72-c/masonoi+teletes.jpeg
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
https://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/11/To-pleon-epikindyno-Masoniko-Tagma-Nekrokefalh-kai-osta-alliws-SCULL-AND-BONES.html
https://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/11/To-pleon-epikindyno-Masoniko-Tagma-Nekrokefalh-kai-osta-alliws-SCULL-AND-BONES.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy