ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

Πρώην πράκτορας της CIA αποκαλύπτει! 10 χρόνια μετά την 11/9 (vid)

SHARE:


Tο βίντεο είναι στα αγγλικά (δυστυχώς μη υποτιτλισμένο) αλλά αυτά που αποκαλύπτει η κυρία είναι εξοργιστικά αν τα τοποθετήσει κανείς σε συσχετισμό με την εγκληματική στάση της Ουάσιγκτoν απέναντι στην Συρία.

Η κυρία αυτή ήταν η μεσάζων στις συνομιλίες μετάξύ της αμερικάνικής κυβέρνησης και του Σαντάμ, αυτή μετέφερε στους μεν τα αιτήματα των δε.
Ό,τι έχει λεχθεί μεταξύ της τότε αμερικανικής κυβέρνησης και του Σαντάμ Χουσέιν έχει περάσει απ΄αυτήν, και ξέρει τα πάντα.

Είχαν συμφωνία ειρήνης με το Ιράκ, είχαν εξαιρετικά συμβόλαια, οι Ιρακινοί τους πρότειναν κι άλλες εξαιρετικά προνομιούχες συμφωνίες.
Και τα αφεντικά της την διέταξαν από τον Απρίλιο του 2001 να πάει και να πει στους Ιρακινούς ότι έχουν πληροφορίες πως επίκειται τρομοκρατική επίθεση με αεροπλάνο εναντίον του Διεθνούς Κέντρου Εμπορίου κι ότι αν δεν τους έδιναν στοιχεία θα βομβάρδιζαν το Ιράκ και θα το γύριζαν στην
λίθινη εποχή!

Αυτή τους μετέφερε ευγενικά την πληροφόρηση περί τρομοκρατικής ενέργειας και ζήτησε την βοήθειά τους κι οι Ιρακινοί της είπαν εμείς δεν ξέρουμε κάτι αλλά "στείλτε το FBI στο Ιράκ"!!!
Όταν το μετέφερε στον ανώτερό της την σκυλόβρισε λέγοντάς της "εγώ δεν σου είπα να είσαι ευγενική να πας και να τους πεις ακριβώς αυτά που σου είπα, και αυτό δεν έρχεται από σένα ή την υπηρεσία έρχεται από την κορυφή". Η κορυφή ήταν η κυβερνητική τριάδα του εγκλήματος Μπους -Τσέυνυ- Ράμσφελντ!

Κανόνιζαν να κάνουν τρομοκρατική επίθεση εναντίον της ίδιας τους της χώρας και να την χρησιμοποιήσουν εσωτερικά ως πρόσχημα για να καταργήσουν την δημοκρατία "για λόγους ασφαλείας" και εξωτερικά για να βομβαρδίσουν το Ιρακ αποσταθεροποιώντας την Μέση Ανατολή. Κι επειδή αποδεικνύεται ότι δεν ήταν τα συμβόλαια που ήθελαν θα πρέπει να αρχίσουμε να σκεπτόμαστε, τι ήθελαν.

Ποιον εξυπηρετησε αυτή η γενοκτονία; Ποιον εξυπηρέτησε αυτή η ενέργεια του σκοταδισμού που απλώθηκε με την βοήθειά τους σ’ όλη την περιοχή που λέγεται πύλη που λέγεται της Μέσης Ανατολής….

Άρα η επέκταση κι η επιβόλή της βίας της βαρβαρότητος και του σκοταδισμού στις μουσουλμανικές χώρες της Μέσης και της Εγγύτερης προς ημάς Ανατολής είναι αυτοσκοπός για τις επιδιώξεις που εξυπηρετεί το καθεστώς της Ουάσιγκτων.

Το συμπέρασμα αυτό καθώς κι άλλα βγαίνουν από την παρακολούθηση του βίντεο και αποτελούν εξήγηση για το τι βρίσκεται πίσω από την εμμονή των ξεπουλημένων όσον αφορά την εισβολή λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, οι οποίοι είναι φορείς της ενέργειας τους σκοταδισμού και της βίας. Για το πώς κάνουν ότι δεν βλέπουν τις παρανομίες ή τις εγκλήματικές τους ενέργειες, για το πώς έχουν φροντίσει να τους κρατάνε εδώ με νύχια και με δόντια -ενώ πολλοί απ΄αυτούς θέλουν να φύγουν-. Η ενέργεια της βίας και του σκοταδισμού είναι το απόλυτο ζητούμενο που κρύβεται πίσω από τα ψευτο αντιρατσιστικά νομοσχέδια πίσω από τις απαιτήσεις διάφορων σκοτεινών ΜΚΟ που ανάγονται σε κυβερνητικούς συνομιλητές… Βγαίνουν συμπεράσματα για το ποιος είναι ο πραγματικός στόχος που κρύβεται πίσω από την εμμονική θεσμοθέτηση κάθε τρόπου που οδηγεί στην εξαθλίωση από τα πουλημένα σκουλήκια κατά παραγγελίαν της πρεσβείας -και κατ’ επέκτασιν των κυβερνητικών αφεντικών της- που έπεβαλε, με τα στημένα δεκεμβριανά του 2008, με απειλές και πυρκαϊές, το γνωστό πρακτοράκι που το όνομά του είναι συνώνυμο του εγκεφαλικού του κενού GAP.

Αφού λοιπόν δεν είναι τα λεφτά που ζητούν να φάνε απ’ όλο αυτό, τότε ποιο είναι το φαϊ τους;

1 ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ!
"Τα αεροπλάνα ήταν κατευθυνόμενα… ελεγχόμενη έκρηξη έριξε τους Δίδυμους Πύργους!" Υπήρχε πρόωρη γνώση (μήνες πριν) για το χτύπημα!

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε την Πρώην Πράκτορα της CIA κ. Susan Lindauer να εξηγεί πολύ αναλυτικά, πώς ακριβώς γνώριζε η ίδια και ο προϊστάμενός της, λίγες εβδομάδες πριν την 11/9 ότι σχεδιάζεται χτύπημα στους Δίδυμους πύργους και ενώ προειδοποίησε τον Νομικό σύμβουλο του Προέρδρου Βush, John Ashcroft με προσωπικό τηλεφώνημα, εκείνος επέλεξε να την αγνοήσει χαρακτηρίζοντάς την υπερβολική. Η Susan Lindaeur πέρασε 12 μήνες φυλακή εκ των οποίων οι 8 ήταν σε στρατόπεδο χωρίς να έχει πρόσβαση σε δικηγόρο. –

Περιγράφει επίσης ότι λίγες εβδομάδες πριν την 11/9 για λίγες μέρες, κάθε βράδυ στις τρεις τα ξημερώματα, μαύρα βανάκια που δεν είχαν εμφανιστεί ξανά στην περιοχή, επισκεπτόντουσαν καθημερινά τους Διδύμους Πύργους. Πιστεύει ότι τοποθέτησαν βόμβες που περιείχαν Θερμίτη….

Στο παρακάτω βίντεο δέχεται και πολλά ερωτήματα από τους ακροατές.


thesecretrealtruth

COMMENTS

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,701,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,272,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,464,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,527,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Πρώην πράκτορας της CIA αποκαλύπτει! 10 χρόνια μετά την 11/9 (vid)
Πρώην πράκτορας της CIA αποκαλύπτει! 10 χρόνια μετά την 11/9 (vid)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgj1eQYZKYFcdCmc6uNLiMOrsvxzHERmKIjwmc5rg8cqMNqpe3gZuJ1akgMKg_6BuqDb1Rs0k_hb9WuwFnlGoAZTh8mAVpfgH2l2Vt32D9j16Qfp-OHBNkFE579pJjc7M5XOg6NDNiOEoOb/s320/lindauer.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgj1eQYZKYFcdCmc6uNLiMOrsvxzHERmKIjwmc5rg8cqMNqpe3gZuJ1akgMKg_6BuqDb1Rs0k_hb9WuwFnlGoAZTh8mAVpfgH2l2Vt32D9j16Qfp-OHBNkFE579pJjc7M5XOg6NDNiOEoOb/s72-c/lindauer.jpg
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
https://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/12/cia-10xronia-meta-thn-11-9.html
https://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/12/cia-10xronia-meta-thn-11-9.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy