ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

Υπάρχουν ίχνη εισβολής στη Γη στο παρελθόν από διαβολικά «δια-διαστατικά» όντα;

SHARE:


Σύμφωνα με τους οπαδούς των θεωριών συνωμοσίας, η Στρατιωτική Επιστημονική Επιτροπή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας (MSC) σε έκθεση που συνέταξε δηλώνει «επειγόντως» στους συμμάχους της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ινδία, Κίνα και Βραζιλία ότι:

«χρειάζεται να υπερασπιστούμε τον πλανήτη μας εναντίον «δια-διαστάτικών οντοτήτων» που θα μπορούσαν σύντομα να επιχειρήσουν να ανακτήσουν τη Γη».

Η έκθεση περιλαμβάνει αναφορές σε «δια-διαστατικές οντότητες», γνωστές ήδη από τον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο (Β” Παγκόσμιο Πόλεμο), όταν οι τότε σοβιετικές υπηρεσίες πληροφοριών λέγεται ότι επιβεβαίωσαν πως το γερμανικό ναζιστικό καθεστώς είχε «σύνδεσμο επικοινωνίας» με αυτό που μπορεί μόνο να περιγραφεί ως «έκπτωτοι άγγελοιδαίμονες», αλλά τους οποίους τα παλαιότερα γραπτά αρχεία του πλανήτη μας αναφέρουν ως «θεούς».

Οι εκπεσόντες «άγγελοι/δαίμονες», σύμφωνα πάντα με την εν λόγω υποτιθέμενη έκθεση, είχαν κατατροπωθεί στη Γη πριν περίπου 10.000 χρόνια σε αυτό που τότε αναφέρεται από τους αρχαίους ως η «μεγάλη ανατροπή» που πάγωσε σχεδόν αμέσως εκατομμύρια τριχωτά μαμούθ στη Σιβηρία, κατέστρεψε την αυτοκρατορία της Ατλαντίδας, και καταγράφηκε στις ιστορίες, θρησκείες και θρύλους των περισσοτέρων λαών του πλανήτη ως η «μεγάλη πλημμύρα» – κατακλυσμός.

Το πιο σημαντικό, ωστόσο, σύμφωνα με την έκθεση, ήταν η κύρια γεωγραφική περιοχή που οι «έκπτωτοι άγγελοι/δαίμονες» κατοίκησαν στη Γη. Αυτή εντοπίζεται από την ινδική υποήπειρο, μέσω της οροσειράς των Ιμαλαΐων ως εκεί που εκτείνεται σήμερα η Ουκρανία. Οι ανθρώπινοι απόγονοι των «αγγέλων/δαιμόνων» είναι γνωστοί ως η Άρια φυλή.

Τα δύο σανσκριτικά μεγάλα έπη της αρχαίας Ινδίας, Μαχαμπαράτα και το Ραμαγιάνα, αναφέρει η ίδια έκθεση, εξηγούν με πλήρεις λεπτομέρειες τις αλληλεπιδράσεις αυτών των «έκπτωτων αγγέλων / δαιμόνων» με την Άρια φυλή, περιλαμβάνοντας τη χρήσης του διαστημικού αεροσκάφους του Vimana που περιγράφεται ως «μία συσκευή η οποία μπορεί να πάει από τη δική της δύναμη, από το ένα μέρος στο άλλο ή από σφαίρα σε σφαίρα».

Επαλήθευση αυτού του απίστευτου αρχαίου ισχυρισμού της δύναμης του Vimana όχι μόνο στο δικό μας πλανήτη, αλλά και στους άλλους επίσης, η έκθεση λέει, μπορεί να βρεθεί στο σύμβολο αυτών των «έκπτωτων αγγέλων/δαιμόνων» που ονομάζεται Σβάστικα και ανακαλύπτεται σε όλη την Γη, καθώς και πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν οι στρατιώτες του 45ου τμήματος Πεζικού των Ηνωμένων Πολιτειών φορούσαν με υπερηφάνεια αυτό το σύμβολο πριν από την άνοδο της ναζιστικής Γερμανίας.

Στην πραγματικότητα, σημειώνει η έκθεση, το αρχαιότερο γνωστό αντικείμενο με μοτίβο Σβάστικας είναι ένα πουλί από χαυλιόδοντα μαμούθ από τον Παλαιολιθικό οικισμό του Mezine, στην Ουκρανία που χρονολογείται στο 10.000 π.Χ., και η αρχαία χρήση του έχει επίσης ανακαλυφθεί στις τοποθεσίες του Μισισιπί στο Οχάιο, στους Hopi και Navajo Ινδιάνους της Βόρειας Αμερικής και στους Κέλτες, τους αρχαίους Γερμανούς, Φινλανδούς και Έλληνες… και πάρα πολλούς άλλους πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο που δεν χωράνε σε ένα μόνο άρθρο.

Για την ανθρώπινη φυλή μας η επανασύνδεση με αυτούς τους «έκπτωτους αγγέλους/δαίμονες», η έκθεση αναφέρει, φαίνεται να έχει συμβεί τον 16ο αιώνα, όταν ένα λαμπρό νέο αστέρι εμφανίστηκε στον ουρανό στις αρχές του Νοέμβρη του 1572, και το οποίο γνωρίζουμε τώρα ότι ήταν ο σούπερ-νόβα Tycho που συνέβη στον αστερισμό της Κασσιόπης και ο οποίος ήταν ένας από τους περίπου οκτώ ορατούς με γυμνό μάτι σούπερ-νόβα στα ιστορικά αρχεία.

Πιο κρίσιμο είναι να σημειωθεί σχετικά με τον σούπερ-νόβα Tycho, αναφέρουν οι ειδικοί του MSC στην έκθεση, είναι ότι φάνηκε επίσης να προκάλεσε ένα «ρήγμα μεταξύ των διαστάσεων» που επέτρεψε στους ανθρώπους να επικοινωνήσουν και πάλι με τους «έκπτωτους αγγέλους/δαίμονες» που είχαν στο παρελθόν απελαθεί από πλανήτη μας.

Ο πιο σημαντικός από τους ανθρώπους που επικοινώνησαν με τους «έκπτωτους αγγέλου/δαίμονες» ήταν ο προσωπικός αστρολόγος-μάγος της Βασίλισσας Ελισάβετ Α” της Αγγλίας, ο John Dee.

Από τα ιστορικά αρχεία του 16ου αιώνα περίπου ο Dee και οι βοηθοί του επικοινωνούσαν με αυτούς τους «έκπτωτους αγγέλους/δαίμονες» όπως μπορούμε να διαβάσουμε παρακάτω:

«Ο Dee εκτελούσε τελετουργικές επικλήσεις αγγέλων και ο Kelley κοίταζε στον διορατικό καθρέφτη ή την κρυστάλλινη σφαίρα, όπου μια σειρά αγγέλων φαίνονταν και μετέδιδαν προφητείες, οδηγίες και μανιώδεις δηλώσεις σχετικά με την πνευματική φύση της ανθρωπότητας.

Οι άγγελοι δεν ήταν φιλάνθρωποι. Αντίθετοι στην πτωτική κατάσταση της ανθρωπότητας, η οποία έχει γίνει μόνο σταδιακά χειροτερέψει από τότε που εστάλησαν Ανατολικά της Εδέμ, που παρομοίαζαν τους ανθρώπους με «πόρνες» -όχι με τη σεξουαλική έννοια, αλλά με την έννοια ότι ασθενώς επιτρέπουν την προσοχή τους να γοητεύεται από κυριολεκτικά οτιδήποτε εκτός από τον Θεό.

Μετά από χρόνια δράσεων, οι άγγελοι περιγράφουν την τάξη του σύμπαντος, μια σειρά από οδηγίες για τελετουργία επικλήσεις, προβλέψεις της Αποκάλυψης και γεγονότα που θα έρθουν στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή και, τέλος, η Αγγελική ή «Ενωχική» γλώσσα, εξήγησαν ότι ήταν η γλώσσα της ανθρωπότητας της Ουρ, που ομιλήθηκε πριν από την πτώση του Αδάμ.

Για τον Dee, αυτό δεν ήταν μαγεία, αλλά θρησκεία, ο ίδιος παραδόθηκε στους αγγέλους εντελώς. Ο Kelley, όμως, ήταν τρομοκρατημένος από τα πνεύματα, θεωρώντας τα δαίμονες και συνεχώς παρακαλούσε τον Dee να σταματήσουν τις συνεδρίες.

Ο Dee επέμεινε να τον πιέζει, κρατώντας τον Kelley υπερβολικές ώρες εργασίας μέχρι εξαντλήσεως και έχοντας τον ουσιαστικά κρατούμενο στο Mortlake.

Οι άγγελοι, από την πλευρά τους, απεχθάνονταν τον Kelley, γνωρίζοντας αμέσως ότι είχε προηγουμένως εμπλακεί με δαιμονική γριμορική μαγεία και γρήγορα εξοργίστηκαν τόσο με τον Dee και όσο και τον Kelley.

Αν και ο Dee μπορούσε να είναι το πιο έξυπνο μέλος του είδους, εξακολουθούσαν να τον θεωρούν ως μια άσχετη σκνίπα.

Οι αγγελικές υπερ-νοημοσύνες εξοργίστηκαν ιδιαίτερα όταν ο Dee και ο Kelley άρχισαν να τους ικετεύουν για λεφτά (ο Kelley, ακόμη και ρώτησε αν οι άγγελοι μπορούσαν να του δανείσουν χρήματα!). Αλλά για όλη την ενοχλητική ντροπιαστική εξέλιξη του Dee και του Kelley δεν μπορούμε να πούμε κάτι, επειδή οι άγγελοι είχε ένα σχέδιο και ο Dee και ο Kelley είχαν τσιμπήσει το δόλωμα.

Με απλά λόγια, οι άγγελοι δεν ήθελαν τίποτα λιγότερο από μια Νέα Παγκόσμια Τάξη, που διευθύνεται από τις θείες αρχές και πρότειναν αυτή που πρέπει να είναι μια από τις πιο επικίνδυνες ιδέες στην ιστορία της Δύσης:

Μια παγκόσμια θρησκεία, που βασίζεται στην αγάπη και την ενότητα, έναν υπερ-Χριστιανισμός ή Δογματικό μονοθεϊσμό που όχι μόνο θα ξανά ενώσει τον καθολικισμό και τον προτεσταντισμό, αλλά ακόμη και τον Ιουδαϊσμό και το Ισλάμ σε μια συγχωνευμένη ολόκληρη θρησκεία.

Όλα αυτά γίνονται δυνατά, φυσικά, από την τεχνολογία που οι άγγελοι είχαν για την άμεση μεμονωμένη επαφή με τους πνευματικούς παράγοντες του Θεού, αντί να βασίζονται στην επίγεια αρχή ή γραφή.

Σε συνδυασμό με το ίδρυμα του Dee που εργαζόταν ήδη για μια χρονική Νέα Παγκόσμια Τάξη υπό την Ελισάβετ, αυτή η νέα θρησκεία θα ένωνε τις ψυχές ολόκληρου του πλανήτη, συνδυάζοντας όλη την ανθρωπότητα σε ένα κράτος και μία Εκκλησία, όλα διευθυνόμενα από τους αγγέλους τους ίδιους, τη Νέα Ιερουσαλήμ .

Έτσι, ένθερμη ήταν οι άγγελοι όταν διέταξαν τον Dee και τον Kelley να παρουσιαστούν στο δικαστήριο του Rudolf ΙΙ, της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, λέγοντας του ότι είχε καταληφθεί από δαίμονες και την εντολή τους να λάβει σοβαρά υπόψη του το αγγελικό μήνυμα. Αυτή ήταν μια θανατική καταδίκη αλλά ο Dee και ο Kelley, σκανδαλωδώς, έκαναν καλό.

Ο Rudolf τους αγνόησε, αλλά ο παπικός Νούντσιος δεν το έκανε και σχεδίασε τη καταστροφή τους. Η Εκκλησία, όπως φαίνεται, πήρε τις αξιώσεις των Dee και Κέλλυ σοβαρά, ίσως ως απειλή για την ίδια την ύπαρξή της. Ο άνθρωπος να μιλάει στο Θεό χωρίς γραπτό ή θεσμικό διαμεσολάβηση δεν προβλεπόταν».

Η απόδειξη της επιτυχίας της Αγγλίας υπό τη διεύθυνση/καθοδήγηση αυτών των «έκπτωτων αγγέλων/δαιμόνων», η έκθεση αναφέρει, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, δεδομένου ότι ξεκίνησε η Βρετανική Αυτοκρατορία στην οποία «ο ήλιος ποτέ δεν έδυε», δηλαδή μέχρι το τέλος της τον 20ο αιώνα, όταν μετά το θάνατο της βασίλισσας Βικτωρίας, το 1901, η γερμανική Βουλή του Αννόβερου (στην οποία η βασίλισσα Βικτώρια ήταν επικεφαλής) διέδοσε την «απόκρυφη γνώση» της σε όλους τους βασιλικούς οίκους της Ευρώπης.

Αυτό που ξεκίνησε τότε, επισημαίνει η έκθεση, ήταν ένας αιώνας πολέμων «σκόπιμα υποκινούμενος και ελεγχόμενος» από τους «πεσμένους άγγελους/δαίμονες» που σκόπευαν την ολική καταστροφή έτσι ώστε να δημιουργηθεί η παγκόσμια θρησκεία τους, με τον πιο καταστροφικό Β” Παγκόσμιο Πόλεμο.

Για να κάνουν τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο να είναι τόσο καταστροφικός, η έκθεση αυτή συνεχίζει, οι Γερμανοί Ναζί πέτυχαν τη δημιουργία μιας δια-διαστατικής συσκευής μεταφοράς επικοινωνίας που ονομαζόταν Die Glocke (The Bell), επιτρέποντας για πρώτη φορά από το 1561 ένα διαστημικό αεροσκάφος Vimana να εμφανιστεί στη Γη το 1937.

Η προηγούμενη προσπάθεια αυτών των «έκπτωτων αγγέλων/δαιμόνων» να επαναφέρουν τα διαστημόπλοια Vimana τους στη Γη μετά «τη μεγάλη ανατροπή», η έκθεση σημειώνει, συνέβη στις 14 του Απριλίου, 1561 όταν ο John Dee ταξίδεψε στη Νυρεμβέργη, στη Γερμανία και χρησιμοποίησε «απόκρυφους μηχανισμούς» που είχε διδαχθεί από τις οντότητες αυτές και προκάλεσε μια εξαγριωμένη μάχη στον ουρανό με μάρτυρες όλους τους κατοίκους της πόλης, και στην οποία «ηττήθηκαν οι έκπτωτοι άγγελοι/δαίμονες».

Μέχρι το 1937, όμως, η έκθεση αυτή αναφέρει, ένα άθικτο Vimana αερο-διαστημόπλοιο ήταν όχι μόνο στα χέρια των Γερμανών Ναζί, αλλά μπορούσαν να ξεκινήσουν την παραγωγή του με αποτέλεσμα αυτό που τώρα αναφέρεται ως «foo fighters», ένας όρος που χρησιμοποιήθηκε από τους πιλότους των συμμαχικών αεροσκαφών για να περιγράψουν τα διάφορα UFO ή μυστηριώδη εναέρια φαινόμενα που έβλεπαν στον ουρανό πάνω από το ευρωπαϊκό και το θέατρο επιχειρήσεων του ειρηνικού.

Ακόμα και μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι ειδικοί της MSC στην παρούσα έκθεση λένε, τα υπολείμματα των «foo fighters» των Ναζί Γερμανοί που έμειναν, μαζί με τη συσκευή Die Glocke, κρύφτηκαν στην Ανταρκτική όπου παραμένουν και σήμερα, και πιστοποιείται από πολλούς υψηλόβαθμους νυν και πρώην Ρώσους στρατιωτικούς και αξιωματούχους.

Ο μεγάλος κίνδυνος του πλανήτη μας εξαιτίας της επανεμφάνισης των αεροδιαστημoπλοίων Vimana των «έκπτωτων αγγέλων/δαιμόνων», αυτή η έκθεση προειδοποιεί, αποδεικνύεται από τη μυστηριώδη εκδήλωση στις 9 Δεκεμβρίου 2009 που ονομάστηκε «Σπιράλ της Νορβηγίας».

Δείτε το βίντεο:

Μια φανταστική απόκοσμη σπείρα εμφανίστηκε στο νυχτερινό ουρανό πάνω από τη Νορβηγία και τη Σουηδία και την οποία οι αρχαίοι άνθρωποι του πλανήτη μας είχαν όλοι καταγράψει ότι ήταν σημάδι που προηγείται πάντα την άφιξη των «θεών».

Εξίσου κρίσιμο να σημειωθεί για το «Σπιράλ της Νορβηγίας» του 2009, οι εμπειρογνώμονες του MSC δηλώνουν, ότι αυτές τις μέρες συμβαίνουν «δεκάδες, αν όχι περισσότερες» μυστηριώδη σκάφη προκαλούν εκρήξεις βαθιά κάτω στο έδαφος της Σιβηρίας αφήνοντας τεράστιους κρατήρες και πάνε στο διάστημα με ένα από αυτά να παρακολουθείται αυτή την εβδομάδα, καθώς είναι σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο μας.

Καθώς ο Πρόεδρος Πούτιν τον περασμένο Αύγουστο (του 2014) ταξινόμησε ως «πιθανή εθνική απειλή» οποιαδήποτε νέα/πληροφορία σχετικά με αυτά τα μυστηριώδη σκάφη που εκρήγνυνται κάτω από τη Σιβηρία, αυτή η έκθεση σημείωνει… ωστόσο, αναφέρει, επίσης, ότι αυτό που καλείται τώρα μετεωρίτης του Chelyabinsk της 15ης Φεβρουαρίου 2013, ο οποίος εξερράγη με 20-30 φορές περισσότερη ενέργεια από όση απελευθερώθηκε από την έκρηξη ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα, ήταν (με βάση την τροχιακή πορεία) στην πραγματικότητα μια «προφανής επίθεση» εναντίον της περιοχή της Σιβηρίας, από όπου αυτά τα μυστηριώδη σκάφη ξεκινούν και ήταν «ακριβώς όπως» η επίθεση μετεωρίτη στις 30 Ιούνη του 1908 εναντίον αυτής της ίδιας περιοχής που τώρα ονομάζεται το συμβάν της Τουνγκούσκα.

Δείτε το βίντεο:
Επίσης και ίσως το πιο ανησυχητικό, η έκθεση καταλήγει στο συμπέρασμα, ότι οι ΗΠΑ και η ΕΕ προσπαθούν να δαιμονοποιήσουν τον Πρόεδρο Πούτιν και να εμπλέξουν τη Ρωσία σε πόλεμο, είναι, στην πραγματικότητα, μια «επιμελημένη μεταμφίεση» σχεδιασμένη έτσι ώστε αυτές οι δυτικές δυνάμεις μπορέσουν να υπερβούν τη Σιβηρία για να καταστρέψουν/διαλύσουν ότι από όλες τις εμφανίσεις φαίνεται να είναι, ένα αρχαίο σύστημα άμυνας που αποσκοπεί στην προστασία του πλανήτη μας από αυτούς τους «έκπτωτους αγγέλους/δαίμονες» που είναι τώρα σε επαφή, αν δεν έχουν οριστικά τον έλεγχο, σχεδόν με όλα τα δυτικά έθνη στη Γη.

Και τέλος, αν και δεν αναφέρεται ακριβώς σε αυτήν την έκθεση του MSC, οι δυτικοί επιστήμονες φαίνεται ότι προετοιμάζουν τους πολίτες για το τι πρόκειται να έρθει, δημοσιεύοντας πολλές επιστημονικές εργασίες το περασμένο έτος που αποδεικνύουν ότι υπάρχουν παράλληλοι κόσμοι και αλληλεπιδρούν με τον κόσμο μας, μία θέση, που ενοχλεί και διατυπώθηκε για πρώτη φορά από το διάσημο Γάλλο επιστήμονα και ερευνητή UFO Jacques Vallée, ο οποίος πριν από δεκαετίες προειδοποίησε ότι αυτοί που συνήθως αποκαλούνται εξωγήινοι από άλλους κόσμους μπορεί, στην πραγματικότητα, να είναι έκπτωτοι άγγελοι και δαίμονες.

Πηγές: Αόρατα Γεγονότα, defencenet.gr

COMMENTS

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,701,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,272,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,464,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,527,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Υπάρχουν ίχνη εισβολής στη Γη στο παρελθόν από διαβολικά «δια-διαστατικά» όντα;
Υπάρχουν ίχνη εισβολής στη Γη στο παρελθόν από διαβολικά «δια-διαστατικά» όντα;
Υπάρχουν ίχνη εισβολής στη Γη στο παρελθόν από διαβολικά «δια-διαστατικά» όντα;
http://apocalypsejohn.com/wp-content/uploads/angel-700x360.jpg
https://i.ytimg.com/vi/iIg5eczY5Ms/default.jpg
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
https://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2015/04/iparchoun-ichni-isvolis-sti-sto-parelthon-apo-diavolika-dia-diastatika-onta.html
https://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2015/04/iparchoun-ichni-isvolis-sti-sto-parelthon-apo-diavolika-dia-diastatika-onta.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy