0


ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!...


Έχουμε αναφερθεί και άλλες φορές από τη στήλη αυτής εδώ της εφημερίδας στο άκρως νευραλγικό και σπουδαίο θέμα των ελληνικών υπερόπλων: δηλ. των οπλικών εκείνων συστημάτων-εφευρέσεων που κατασκεύασαν ελληνικά εφευρετικά μυαλά των Έψιλον, τα οποία όμως η ανθελληνική εξουσία που εδρεύει στην Αθήνα ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ να παραχθούν!!! Και έτσι δίνει τη δυνατότητα στην Τουρκία να εξασφαλίζει μία εικονική υπεροπλία στον αιγαιακό χώρο έναντι της Ελλάδας, υποβοηθώντας κατ’ αυτό τον τρόπο στην επιβολή νέας οθωμανοκρατίας στον τόπο μας και βιολογικής εξόντωσης του ελληνικού έθνους!... Συνεπώς ΟΛΟΙ όσοι εμποδίζουν την υλοποίηση των εν λόγω ελληνικών εφευρέσεων εξυπηρετούν ξένους και εχθρικούς προς την πατρίδα μας σχεδιασμούς και είναι εθνοπροδότες!Από το πραγματικά απίστευτο σε βάθος, όγκο και σπουδαιότητα αρχείο του μεγάλου σύγχρονου Έλληνα Γιώργου Πάλμου χρησιμοποιήσαμε και άλλοτε τρομακτικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν τους παραπάνω ισχυρισμούς μας. Καρπός των κοινών εργασιών μας με τον κ. Πάλμο υπήρξε επίσης το εντυπωσιακό έργο «Έψιλον εφευρετών και υπερόπλα, από τον Γκιόλβα στον Πάλμο», με βασικό συγγραφέα τον Δώρο Πάλμο, που προκάλεσε πλήθος συζητήσεων και ακόμα και τώρα κουβεντιάζεται σε παρασκηνιακούς κύκλους Ελλάδας και εξωτερικού (εξεδόθη με την «Ε.Ω. της Κυριακής», στις 22 Ιουλίου 2012). Εξάλλου ο Γιώργος Πάλμος θεωρείται και είναι ο διάδοχος του επίσης μεγάλου σύγχρονου Έλληνα – απεβίωσε το έτος 2003 – Γεωργίου Γκιόλβα, που είναι από τους μεγαλύτερους εφευρέτες όλων των εποχών!

Πολλά και διάφορα τα έργα του Γκιόλβα και, γενικότερα, της περιβόητης ερευνητικής Ομάδας Γκιόλβα ή, όπως πια λέγεται στα άδυτα των αδύτων, Ομάδας Πάλμου. Τόνοι μελάνης έχουν χυθεί γι’ αυτά τα θέματα σε εφημερίδες, περιοδικά και βιβλία, αλλά έχουν εξίσου ειπωθεί πολλά σε διάφορες εκπομπές της τηλοψίας κτλ. Ο θόρυβος γύρω απ’ τα ελληνικά υπερόπλα ξεκίνησε βασικά
στις αρχές της δεκαετίας του 1980 (μέσα στο 1982), με εμπλοκή και του ονόματος του τότε υφυπουργού εθνικής αμύνης – αρμοδίου για τα εξοπλιστικά προγράμματα – Γεωργίου Πέτσου. Συμπτωματικά (;) τον Πέτσο αποπειράθηκε να εκτελέσει τον Μάιο του 1989 η επαναστατική ομάδα 17 Νοέμβρη, που προηγουμένως είχε δολοφονήσει ένα ακόμη πρόσωπο που εμπλέχτηκε με το θέμα: τον βιομήχανο Αλέξανδρο Αθανασιάδη-Μποδοσάκη, στις 1 Μαρτίου 1988... Αλλά επίσης είναι γνωστή η διάσπαση στους κόλπους της ελληνικής μασονίας – το 1986 – με αφορμή τη διαμάχη φραξιών για τα ελληνικά εξοπλιστικά συστήματα!

Σήμερα λοιπόν παρουσιάζουμε ένα φοβερό ιστορικό ντοκουμέντο: τα ΕΠΙΣΗΜΑ έγγραφα (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας-κατοχύρωση πατέντας του υπουργείου εμπορίου και γενική περιγραφή της εφευρέσεως) που αφορούν στο περίφημο «Ηχητικό Κανόνι» του Γιώργου Γκιόλβα ή, όπως επίσης λέγεται, ελληνική «Σάλπιγγα του Θανάτου»! Υπενθυμίζουμε εδώ ότι η πρώτη καταγεγραμμένη στην επίσημη ιστορία «Σάλπιγγα του Θανάτου» ήταν εκείνη των Εβραίων – περί το 1.400 π.Χ. – που υπό τον Ιησού του Ναυή εκστράτευσαν κατά της πόλης της Ιεριχούς, την οποία όμως αδυνατούσαν να αλώσουν. Τελικά η Ιεριχώ έπεσε, όταν γκρεμίστηκαν τα τείχη της δια της χρήσης εκ μέρους των Εβραίων ενός μυστηριώδους υπερόπλου της αρχαιότητας, που μέσω δονήσεων στον αέρα μπορούσε (εφαρμοζόμενο σε «ειδικές» συχνότητες) να διαλύει στο πέρασμά του τα πάντα!!! Όμως υπάρχουν ενδείξεις ότι και στην απώτατη προϊστορία ανάλογες ηχητικές προηγμένες συσκευές είχαν επίσης χρησιμοποιηθεί (π.χ. στην πλανητική διαμάχη Ελλήνων-Ατλαντίων κτλ.).
Να τώρα τι γράφει, μεταξύ άλλων, στη γενική περιγραφή της κατασκευής του ο ίδιος ο μεγάλος παγκοσμίου βεληνεκούς εφευρέτης Γεώργιος Γκιόλβας:

«ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ
Η εν λόγω συσκευή αποτελείται εκ των κάτωθι επί μέρους τμημάτων: α) Ενός αεροσυμπιεστού, β) Μιας σωλήνος συνδέσεως αεροθαλάμου, γ) Ενός κρουνού ρυθμίσεως του αέρος, δ) Ενός αεροθαλάμου πεπιεσμένου αέρος, ε) Ενενήκοντα οκτώ (98) σωλήνων εξ ειδικού κράματος, στ) Τέσσαρες (4) ειδικούς ρεγουλατόρους ρυθμίσεως και κατευθύνσεως του αέρος, ζ) Ενενήκοντα οκτώ (98) σωλήνων λήψεως αντηχήσεως του ήχου, η) Χωάνης (κάνη) εξόδου ηχητικών κυμάτων, θ) Ενός ειδικού θαλάμου καλύψεως των σωληνώσεων.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Θέτομεν εις κίνησιν τον αεροσυμπιεστήν, ΣΧΕΔΙΟΝ (Ι), Τμήμα Α, και, δια του σωλήνος (Β) μέσω του κρουνού (Γ) εισέρχεται πεπιεσμένος αήρ εις τον θάλαμον αέρος (Δ). Εκ του θαλάμου (Δ), ο πεπιεσμένος αέρας μέσω των δι’ ειδικού κράματος κατασκευαζομένων σωλήνων (Ε) εισέρχεται ρυθμιζόμενος καταλλήλως δια των ρεγουλατόρων (Ζ) εις τους σωλήνας (Η) εντός των οποίων παράγονται δια της «αντηχήσεως» τα υπέρ χαμηλής συχνότητος ηχητικά κύματα δυνάμενα να αναπτύξουν
ισχύν άνω των δύο χιλιάδων (2.000) ΒΑΤΤ και να εκπέμψουν ακτινοβολίαν συχνότητος κάτω των (4,2) ΧΕΡΤΖ.

Τα εκπεμπόμενα κύματα κατευθύνονται εις τον στόχον μέσω της χωάνης (κάνης) (Θ) αφ’ ενός και αφ’ ετέρου δι’ ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων ειδικής συχνότητος παραγομένων εξ ειδικής συσκευής της οποίας τα σχέδια και την μελέτην θέλω καταθέσει εν καιρώ δια την χορήγησιν ετέρου διπλώματος ευρεσιτεχνίας.

Τα παραγόμενα δια της ανωτέρω συσκευής μου ηχητικά κύματα υπέρ χαμηλής συχνότητος δύνανται να θέσουν σε «παλμικές δονήσεις» ολόκληρον μεγαλούπολιν και να την μεταβάλουν εντός ελαχίστου χρόνου εις «ωκεανόν άμμου».

Οι χειρισταί της εν λόγω «ΣΑΛΠΙΓΓΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ» θα ενδυθούν ειδικάς στολάς δεδομένου ότι τα ηχητικά υπερκύματα προκαλούν εις τον ανθρώπινον οργανισμόν ανωμαλίας ως και γενικήν παράλυσιν του νευρικού συστήματος.

Επίσης η δοκιμή του εν λόγω «ΗΧΗΤΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΟΥ» σ’ όλη την ένταση της δράσεώς του πρέπει να γίνη πολλά χιλιόμετρα μακρυά από κατωκημένας περιοχάς».

Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...! ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top