13
ΣΟΣ:Κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για αυτό που περιέχει το αίμα των Ελλήνων - Μας δολοφονούν ομαδικά!
To HN έχει ασχοληθεί επισταμένως στο παρελθόν με το θέμα των chemtrails, δημοσιεύοντας στοιχεία σχετικά με το παρασκήνιο πίσω από την εφαρμογή τους και τις σοβαρότατες επιπτώσεις στην υγεία
των ανθρώπων…

Ωστόσο, παρά τις σχετικές δημοσιεύσεις που μεσολάβησαν από τότε – και σε έντυπα του «χώρου», αλλά και σε mainstream έντυπα – οι οποίες γνωστοποίησαν το θέμα σε μεγαλύτερη μερίδα του κοινού, μία πληροφορία που προήλθε από αιματολογικό εργαστήριο στάθηκε η αφορμή το ΗΝ να επανεξετάσει το θέμα, καθώς φαίνεται να ανοίγεται μία νέα διάσταση στην υπόθεση των chemtrails, που κρούει -με αποδείξεις, πλέον- τον κώδωνα του κινδύνου για την Ελλάδα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποτελέσματα εξετάσεων ρουτίνας, το αίμα των Ελλήνων παρουσιάζει αυξημένες ποσότητες βαρέων μετάλλων και αλουμινίου – χημικά στοιχεία τα οποία περιέχονται και στη σύνθεση των περιβόητων αεροψεκασμών… HΝ
ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣΣυμπτώματα όπως η κεφαλαλγία, οι ισχιακοί και μυϊκοί πόνοι, οι ρινορραγίες, η ληθαργική τάση και η μελαγχολία ήταν τα πρώτα ανησυχητικά μηνύματα για τους κατοίκους περιοχών, στις οποίες παρατηρείται συχνά το φαινόμενο των αεροψεκασμών. Τις ανησυχίες αυτές ήρθαν να επιβεβαιώσουν τα αποτελέσματα πρόσφατων αιματολογικών εξετάσεων ρουτίνας, οι οποίες έδειξαν καθαρά αύξηση των επιπέδων του αλουμινίου στο αίμα των Ελλήνων -γεγονός που ενισχύει τον προβληματισμό σχετικά με τους συχνούς αεροψεκασμούς, η σύνθεση των οποίων περιέχει αλουμίνιο.

Έχει παρατηρηθεί ότι το αλουμίνιο (αργίλιο ή Α1) ανήκει στην κατηγορία εκείνη των ιχνοστοιχείων, τα οποία, όταν υπερβαίνουν το φυσιολογικό τους επίπεδο στο αίμα, γίνονται τοξικά, δημιουργώντας πολλαπλά προβλήματα στο σώμα ανθρώπων και ζώων.

Γενικότερα, το αλουμίνιο εμποδίζει την εκφόρτιση των ηλεκτρικών φορτίων μεταξύ των νευρικών κυττάρων, με αποτέλεσμα να μειώνεται η γενικότερη δραστηριότητα των νευρικών συστημάτων, ενώ λειτουργεί και ως ανασταλτικός παράγοντας στη λειτουργία δύο σημαντικών ενζύμων στον εγκέφαλο (Na+/K+-ATPase και εξοκινάση), τα οποία είναι απαραίτητα σε κάθε είδος ζωής (βακτήρια, φυτά, ζώα) για την απελευθέρωση της ενέργειας που σηματοδοτεί χημικές αντιδράσεις στον οργανισμό, κρίσιμης σημασίας για την ίδια τη φύση της ζωής.

Επιπλέον, το αλουμίνιο μπορεί να εμποδίσει τα νευρικά κύτταρα να προσλάβουν απαραίτητες γι’ αυτά χημικές ουσίες, όπως η ντοπαμίνη, η νοραδρεναλίνη και η υδροξυτρυπταμίνη (http:// www.rense.com/general11/chmmill.htm), ενώ η τοξίνωση με αλουμίνιο είναι δυνατόν να οδηγήσει σε άνοια και απώλεια μνήμης, διανοητική σύγχυση και αποπροσανατολισμό. Περιορίζει επίσης την εντερική δραστηριότητα.

Ωστόσο, η τοξικότητα από αλουμίνιο συσχετίζεται και με άλλες πρώιμες καταστάσεις, όπως ο μετεωρισμός, το φούσκωμα, οι κολικοί, η ξηροδερμία, οι πόνοι στα οστά, η πρόωρη οστεοπόρωση, οι έντονοι πονοκέφαλοι που ανακουφίζονται μόνο με το φαγητό, η καούρα, η αποστροφή για το κρέας κ.λ.π. (http://www. med.nyu.edu/patientcare/library/article.html?ChunkIID-16492)

Τέλος, η ασθένεια του Αλτσχάιμερ, ο υποπαραθυρεοειδισμός, η αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση, η αναιμία, η νεφρική και ηπατική ανεπάρκεια, η πορφυρία, οι νευρομυικές διαταραχές, η αιμόλυση, η ασθένεια Πάρκινσον, τα έλκη, οι πολφικές κοιλότητες στα δόντια κ.λπ. επίσης σχετίζονται, άμεσα ή έμμεσα, με τα υψηλά επίπεδα αλουμινίου στο αίμα.

Έτσι, η κατακόρυφη αύξηση των ασθενειών αυτών τα τελευταία χρόνια στον Δυτικό κόσμο δείχνει να σχετίζεται με την όλο και μεγαλύτερη πρόσληψη αλουμινίου από τον άνθρωπο. Στις ΗΠΑ, για παράδειγμα, ήδη από το 2000, το Αλτσχάιμερ έγινε ο 8ος λόγος θανάτου, πλήττοντας 18 ανθρώπους ανά 100.000, όταν το 1979 έπληττε μόλις 2 ανθρώπους στους 1.000.000.

Επιπλέον, παρά το γεγονός ότι η μεγάλη χρήση αλουμινένιων σκευών μαγειρικής δεν ενοχοποιείται άμεσα σε εργαστηριακό επίπεδο για την αλουμινιακή τοξίνωση, κάτι τέτοιο είναι πιθανό όταν γίνεται χρήση όξινων τροφών, όπως η ντομάτα.

Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΑ CHEMTRAILSΦαινομενικά, αυτά τα στοιχεία δεν έχουν καμία σύνδεση μεταξύ τους, μέχρι που ένας Καναδός ακτιβιστής του διαδικτύου, ο G. Brian Holmes, αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέμα ειδικότερα (.http://www.holmestead.ca/index-ct.html), όταν πρόσεξε ότι μη εμπορικά αεροπλάνα άφηναν μεγάλες ποσότητες αερίων ως εξάτμιση πάνω από τα χωράφια του.

Καθώς, λοιπόν, οι ψεκασμοί αυτοί του κίνησαν υποψίες, αποφάσισε να στείλει δείγμα από το χώμα του χωραφιού του για ανάλυση σε ένα ειδικό χημικό εργαστήριο. Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά: το χωράφι του έδειχνε να είναι «ποτισμένο» με αλουμίνιο και βάριο, σε ποσότητες πενταπλάσιες του κανονικού…

Μάλιστα, όπως έχουν παρατηρήσει πολλοί,μάρτυρες σε διαφορετικές περιοχές του κόσμου, τα αεροπλάνα που αφήνουν αυτές τις γραμμές δεν είναι εμπορικά, αλλά στρατιωτικά – και μάλιστα ειδικού τύπου (KC135R). Η δε χημική σύνθεση των αεροψεκασμών αυτών φαίνεται ότι αποτελείται από άλατα βαρίου, οξείδιο του αλουμινίου και ειδικές χημικές πολυμερείς ίνες.

Τα άλατα βαρίου και οι πολυμερείς ίνες ενοχοποιούνται, άμεσα ή έμμεσα, για ρινορραγίες, άσθμα, αλλεργίες, πνευμονικές και αναπνευστικές διαταραχές και αρθρίτιδες, ενώ, βραχυπρόθεσμα,τα άλατα βαρίου γίνονται τοξικά για τη γαστρεντερική και μυϊκή λειτουργία. Επιπλέον, οι μακροχρόνιες συνέπειες από τη χρήση των αλάτων του βαρίου είναι ακόμα άγνωστες.

Ωστόσο, μία νέα άποψη που εμφανίστηκε τελευταία σχετικά με τα chemtrails ξεφεύγει από τις μέχρι σήμερα διατυπωμένες θεωρίες: τα άλατα βαρίου, το οξείδιο του αλουμινίου και οι πολυμερείς ενώσεις στην ατμόσφαιρα φαίνεται ότι δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για τη διάδοση των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, και ειδικά αυτών της κινητής τηλεφωνίας.

Έτσι όμως, εκτός από τις πολυσυζητημένες εφαρμογές τύπου HAARP, αναδεικνύεται μία ακόμα παράμετρος που αφορά στην παρακολούθηση των πολιτών: η ενίσχυση των σημάτων της κινητής τηλεφωνίας θα μπορούσε να χρησιμεύει και για τον εντοπισμό μέσω δορυφόρων κάθε τύπου μικροτσίπ που εκπέμπει ειδικά κύματα – προφανώς, και κάθε τσιπ που, ενδεχομένως, θα είναι μελλοντικά εμφυτευμένο στο ανθρώπινο σώμα…

Συγκεκριμένα, το ελληνικό αιματολογικό εργαστήριο που αναφέρθηκε στην αρχή επικοινώνησε με αντίστοιχο αμερικανικό και ανέφερε το πρόβλημα των υψηλών τιμών αλουμινίου στο αίμα πολλών Ελλήνων. Με έκπληξη τότε, οι Έλληνες επιστήμονες άκουσαν από τους Αμερικανούς συναδέλφους τους ότι θα έπρεπε ήδη να γνωρίζουν πως οι αυξημένες αυτές τιμές οφείλονται στους αεροψεκασμούς, οι οποίοι γίνονται με στόχο τη διευκόλυνση και την ενίσχυση του σήματος της κινητής τηλεφωνίας, γεγονός που στην Αμερική θεωρείται πλέον αποδεκτό και αυτονόητο!
Αν ισχύουν τα παραπάνω, τότε δεν θα πρέπει κανείς να αρκεστεί στην αιτιολογία της ισχυροποίησης του σήματος της κινητής τηλεφωνίας, αλλά να αναλογιστεί και τις προεκτάσεις που μπορεί να κρύβονται πίσω από μια τέτοια μεθόδευση. Γιατί είναι γεγονός ότι, σήμερα, κάθε άνθρωπος φέρει μαζί του ένα κινητό τηλέφωνο* άρα, ένα ισχυρό σήμα καθιστά δυνατόν -τουλάχιστον- να είναι γνωστές ανά πάσα στιγμή η θέση του, καθώς και οι παντός είδους συνομιλίες του…

Αναλογιζόμενος, λοιπόν, κανείς τα chemtrails, ανακαλύπτει ότι το θέμα είναι πολύπλευρο, καθώς δείχνει να εξυπηρετεί πολλούς και διαφορετικούς (αλλά κρίσιμους για τη Νέα Τάξη) τομείς, όπως ο έλεγχος του καιρού, ο έλεγχος της συνείδησης, ο βιολογικός πόλεμος, αλλά και η παρακολούθηση των πολιτών.

Αλήθεια ή υπερβολή, το γεγονός είναι ότι πολλοί μάρτυρες μπορούν να επιβεβαιώσουν την πραγματοποίηση των ψεκασμών, και πολλές ιατρικές εξετάσεις να επιβεβαιώσουν τις σοβαρές επιπτώσεις τους στην υγεία των ανθρώπων… ΗΝ

Του Αλέξανδρου Γεωργίου

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 1. ολη η μαλακια μαζεμενη σ ενα αρθρο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η μπαρούφα πάει σύννεφο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γι αυτό τις προάλλες που ταξίδευα με αεροπλάνο τρελάθηκε ο ανιχνευτής μετάλλων;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εσύ με ποιους είσαι; Γιατί για να μπεις να το σχολιάσεις έτσι μάλλον απ' αυτούς που μας ψεκάζουν είσαι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. efw pasxw apo nefrikh aneparkia telikou stadiou, ypnilia eixa terastia prin mpw sthn aimokatharsh, twra pou kanw exw apistefth energia, ta synefa afta pou einai oi ydratmoi twn aeroskafwn, kai oxi psekasmoi ta thimame apo tote pou eimoun paidaki 1966, loipon kopste ta ligmena h' thn prwinh sas xalaei. mipos eiste genia kakomathimenwn voutirokolwn pou sas exoun mathei ola sta xeria?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. sΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗ,ΑΛΛΑ Η ΥΠΝΗΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΝΕΦΡΙΚΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ Κ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
  ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ Κ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ?ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ.
  Κ ΤΕΛΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ 30 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ??ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΒΟΥΤΥΡΟΚΩΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ?????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. αν δεν σας αρεσουν αυτα που λεει μην τα διαβαζετε...ειστε μαλλον απο αυτους που ολα τα αμφισβητουν και τα βλεπουν ολα αθωα....εσεις ειστε αυτοι που θα υποκυψετε πρωτοι σε οτι και να σας πασαρουν.....!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. καντε λιγο μπεεε ζωα.. εσεις που δν πιστευτε καλα κανετε γιαυτο μια ζωη θα κοιμαστε και θα ειμαστε αχρηστο κρατος. παλιο αποβλακωμενα γιδια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. anonime (2 Νοεμβρίου 2013 - 10:04 μ.μ.) exo akousei oti ta ximika pou rixnoun i filoi enisxioun ti tasi gia aynanismo ... prosexe!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Αυτο που με ανησυχει δεν ειναι ολα τα παραπανω που λεει το αρθρο,αλλα το γεγονος που συμβαινουν πολυ περισσοτερα..πχ η ομοφυλοφιλια!!! Δε γεννιουνται,αλλα πως στο καλο πολλαπλασιαζονται ειχε πει καποτε καποιος...Η απαντηση στη μελλοντικη ερωτηση ηρθε 20 χρονια πριν,απο ενα αρθρο σε ενα περιοδικο που ειχα διαβασει..."Οι αμερικανοι ηθελαν να χτυπησουν το ιρακ αλλα ηξεραν οτι θα εχουν απωλειες..για να μειωσουν τις απωλειες,ειχαν καποιο αεριο το οποιο θα ελευθερωναν στην ατμοσφαιρα και θα μετετρεπαν τον ανδρικο πληθυσμο σε "ομοφυλοφιλους"!!! με αποτελεσμα να μη κανουν πολεμο ή να υποχωρισουν,φοβουμενοι μη χασουν το συντροφο τους..." και δε μιλαω μονο για τους αντρες..και εκτος απο τις ασθενειες και την ομοφυλοφιλια,αναφερομαι και στο θεμα της σκεψης...Ο κοσμος δε σκεφτεται....Τα συμπερασματα δικα σας.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Έχουν βγει σε συνέδρια, τα έχουν παραδεχτεί ότι ψεκάζουν για αλλαγή του καιρού (υποτίθεται), αυτά υπάρχουν σε βίντεο στο internet και ακόμα μερικοί λένε για καυσαέρια. Το να είσαι δύσπιστος δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είσαι και έξυπνος... Μπορεί απλά να νομίζεις ότι είσαι έξυπνος....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Δεν ξέρω τι λέτε όλοι αυτό πού βλέπω εγώ είναι ότι κανείς μας δεν κάνει τίποτα.Μας ραντίζουν σαν να είμαστε ζιζανια και εμείς τα ακούμε τα βλέπουμε και τιποτα. ΛΕΣ ΤΟ ΡΑΝΤΙΖΜΑ ΝΑ ΈΧΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ.!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top