ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

Τα απόρρητα X-Files και οι αποκαλύψεις ενός εξωγήινου

SHARE:

εξωγήινος

Ένα άκρως απόρρητο έγγραφο που κοινοποιήθηκε την δεκαετία του ‘70 μόνο στην ομάδα Majestic 12 , η οποία απαρτιζόταν από 12 ειδικούς οι οποίοι χειρίζονταν από το 1953 το φαινόμενο των UFO με εντολή του Αμερικανού προέδρου Ντουάιτ Αϊζενχάουερ, φέρνει τα πάνω κάτω στα όσα (δεν) γνωρίζαμε για την εξωγήινη παρουσία στη Γη. Αν όσα αναφέρονται σε αυτό ισχύουν, τότε ανατρέπονται όλα όσα μας διδάσκουν εξ απαλών ονύχων!

Το έγγραφο αφορούσε τις δραστηριότητες στο πλαίσιο του προγράμματος «Aquarius» που είχε (και έχει) σκοπό την επαφή με εξωγήινους αλλά και τη συλλογή επιστημονικών, τεχνολογικών, ιατρικών και άλλων πληροφοριών από αυτούς, που θα βοηθούσαν την ανάπτυξη του διαστημικού προγράμματος των ΗΠΑ.


Η πασίγνωστη συντριβή ενός διαστημικού σκάφους στην έρημο του Roswell στο Νέο Μεξικό στις 8 Ιουλίου 1947, οδήγησε στην ανακάλυψη των πτωμάτων τεσσάρων εξωγήινων. Ήταν η πρώτη «Στενή Επαφή Τρίτου Τύπου», αν και λίγες ημέρες μετά διαψεύστηκε επισήμως. Ωστόσο, το συγκεκριμένο έγγραφο Volume IX δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για το δυστύχημα και την ανεύρεση των σορών:

«Διαπιστώθηκε ότι ήταν πλάσματα που δεν είχαν σχέση με το ανθρώπινο είδος…».

Στο τέλος του 1949, άλλο ένα εξωγήινο σκάφος συνετρίβη στις ΗΠΑ και τα συντρίμμια του παρελήφθησαν και αυτά από τις στρατιωτικές υπηρεσίες. Όμως, αυτή τη φορά τα ευρήματα ήταν ακόμη πιο σημαντικά:

«Ένας ξένος εξωγήινης προέλευσης επιβίωσε της συντριβής. Ο επιζών ξένος ήταν αρσενικός και αποκλήθηκε ΕΒΕ (Extraterrestrial Biological Entity). Ανακρίθηκε από τη στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών σε μια βάση στο Νέο Μεξικό. Η γλώσσα του μεταφράστηκε βάσει των νοημάτων από εικόνες… Μάθαμε ότι είχε έρθει από τον πλανήτη Serpo του αστρικού συστήματος Zeta Reticuli, που απέχει 38,42 έτη φωτός από τη Γη…»


Ο ΕΒΕ φιλοξενήθηκε σε ένα ειδικό χώρο στο Los Alamos. Σύμφωνα με άλλες πηγές, ολόκληρος οργανισμός του δεν είχε σχέση με τον ανθρώπινο, εκτός από τα μάτια, τα αυτιά και το στόμα.

Μέσω μιας χειρουργικής επέμβασης που του έγινε από τους στρατιωτικούς γιατρούς, μπόρεσε να μιλήσει και μάλιστα στα αγγλικά, καθώς ήταν εξαιρετικά ευφυής με δείκτη IQ άνω του 200 (!) και τα έμαθε μιλώντας με τους υπεύθυνους για την ασφάλεια και τη φροντίδα του!Όπως είπε, χρειάστηκε εννέα μήνες για να φτάσει στον πλανήτη μας από τον πλανήτη του όπου μια ημέρα διαρκεί περίπου 40 ώρες και μετριέται βάσει των δύο ήλιων τους, που είναι εντελώς διαφορετικοί από τον δικό μας. Οι σκοποί της άφιξής τους ήταν φιλικοί και δεν επιθυμούν να βλάψουν το ανθρώπινο είδος. Τα όντα όπως ο ΕΒΕ έχουν διάρκεια ζωής που φτάνει ως και τα 400 χρόνια. Ο ίδιος, όμως, δεν τα έφτασε ποτέ, σύμφωνα με το απόρρητο έγγραφο…

πτώση-ufo-utah

«Ο ΕΒΕ ζούσε ως τις 18 Ιουνίου 1952, οπότε πέθανε από μια ασθένεια που δεν εξακριβώθηκε. Όσο ζούσε, μας έδωσε αξιοποιήσιμες πληροφορίες για τη διαστημική τεχνολογία, την προέλευση του Σύμπαντος και εξωβιολογικά ζητήματα»!

Φυσικά, τίποτε από αυτά δεν δημοσιοποιήθηκε. Και να, γιατί… Το απόρρητο έγγραφο επισημαίνει ότι«αν αυτές οι πληροφορίες δημοσιοποιηθούν, θα προκαλέσουν παγκόσμιο θρησκευτικό πανικό»! Σύμφωνα με όσα περιέχονται στο ενημερωτικό σημείωμα του προγράμματος «Aquarius», όσα αποκαλύφθηκαν από τον επιζήσαντα εξωγήινο αποτελούν πραγματική γροθιά στο στομάχι για την ανθρωπότητα και βάζουν τέλος σε θρησκευτικές πεποιθήσεις χιλιετιών:

«Η πρώτη επίσκεψη των προγόνων του ΕΒΕ στη Γη έγινε πριν από 5.000 χρόνια. Εκείνοι δημιούργησαν ένα πλάσμα με ανθρώπινες δομές, για να βοηθήσει τους ιθαγενείς να αναπτύξουν πολιτισμό…»!!!


Το 1958, ένα τρίτο εξωγήινο σκάφος βρέθηκε για ανεξήγητο λόγο εγκαταλελειμμένο στην έρημο της Utah. Ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και θεωρήθηκε ως τεχνολογικό θαύμα, αλλά οι λειτουργίες χειρισμού του ήταν τόσο πολύπλοκες που οι επιστήμονες δεν μπορούσαν να αντιληφθούν τον τρόπο λειτουργίας του

Από το 1959, η επικοινωνία με τους εξωγήινους έχει εδραιωθεί, σύμφωνα με το απόρρητο έγγραφο. Ωστόσο, οι Αμερικανοί φοβούνται το ενδιαφέρον των εξωγήινων για τις πυρηνικές εγκαταστάσεις τους και το έγγραφο προειδοποιεί:

«Πρέπει να συνεχίσουμε να παρατηρούμε και να ελέγχουμε τις κινήσεις των ξένων μέχρι να βεβαιωθούμε ότι τα μελλοντικά τους σχέδια δεν αποτελούν απειλή για την εθνική μας ασφάλεια και τον πληθυσμό της Γης».


Στο πλαίσιο ενός νέου προγράμματος με τον κωδικό SIGMA, ένας αξιωματικός της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας συναντάται στις 24 Απριλίου 1964 και για τρεις ώρες με δυο εξωγήινους στην έρημο του Νέου Μεξικού. Συνομιλούν στη γλώσσα που είχε αποκρυπτογραφηθεί από τις συνομιλίες με τον ΕΒΕ και ο αξιωματικός καταφέρνει να του δοθούν σημαντικές πληροφορίες που δεν αποκαλύπτονται στο έγγραφο, αλλά περιέχονται στα επισυναπτόμενα που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας.

Παρά τις πληροφορίες, όμως, όλες οι προσπάθειες των Αμερικανών να αποκτήσουν τον έλεγχο των εξωγήινων σκαφών που βρέθηκαν στην κατοχή τους απέτυχαν. Το σκάφος που βρέθηκε στη Utah παρέμεινε αποθηκευμένο σε μια άκρως απόρρητη περιοχή όπου ακόμη ερευνάται. Οι δοκιμές με πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας στο πλαίσιο ενός άλλου προγράμματος με κωδικό REDLIGHT κατέληξαν σε συντριβή και θάνατο των πληρωμάτων, γι’ αυτό και εγκαταλείφθηκαν.


Πολλά χρόνια μετά, το 1976, οι Αμερικανοί επιστήμονες αναγκάστηκαν να παραδεχτούν ότι η εξωγήινη τεχνολογία βρισκόταν χιλιάδες χρόνια μπροστά από την αμερικανική κι ότι μπορεί να περνούσαν αιώνες ώσπου οι ΗΠΑ να κατανοήσουν τις επιστημονικές δυνατότητες που είχαν στα χέρια τους από τους ξένους! Ωστόσο, οι ΗΠΑ απέκτησαν έναν τεράστιο όγκο τεχνολογικών δεδομένων, που χρησιμοποιήθηκαν στα αεροσκάφη τύπου Stealth.

Η απόφαση να σταματήσει η έρευνα για τα UFO ελήφθη το 1966 από την MJ12, για δυο λόγους:


• Οι ΗΠΑ είχαν εδραιώσει την επικοινωνία τους με τους εξωγήινους και είχαν σιγουρευτεί ότι η παρουσία τους δεν ήταν εχθρική, καθώς είχαν φτάσει στη Γη για εξερευνητικούς σκοπούς.

• Υπήρχε φόβος μαζικού πανικού, καθώς η κοινή γνώμη είχε πειστεί για την παρουσία των UFO στη Γη και υπήρχε κίνδυνος η λαϊκή απαίτηση να έβαζε φρένο στο διαστημικό πρόγραμμα των ΗΠΑ!

Το πρόγραμμα Blue Book, που κατέγραφε μαρτυρίες για θεάσεις εξωγήινων σκαφών, τερματίστηκε οριστικά τον Δεκέμβριο του 1969. Όμως, το πρόγραμμα Aquarius για τη συλλογή πληροφοριών από εξωγήινες οντότητες συνεχίστηκε με απόλυτη μυστικότητα υπό την αιγίδα του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας, χωρίς τη συμμετοχή της Αεροπορίας καθώς υπήρχε φόβος οι άκρως απόρρητες πληροφορίες να πέσουν στα χέρια κάποιου στρατιωτικού ή πολιτικού στελέχους που θα μπορούσε να τις δημοσιοποιήσει. Κι ακόμη βρίσκεται σε εξέλιξη!

Διαβάστε παλαιοτέρα άρθρα μας

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

COMMENTS

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,702,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,273,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,465,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,528,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Τα απόρρητα X-Files και οι αποκαλύψεις ενός εξωγήινου
Τα απόρρητα X-Files και οι αποκαλύψεις ενός εξωγήινου
Τα απόρρητα X-Files και οι αποκαλύψεις ενός εξωγήινου
http://images.exelixeis.gr/2012/10/alien_%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9-660x355.jpg
https://i.ytimg.com/vi/oZanQvY6agE/default.jpg
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2012/10/x-files.html
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2012/10/x-files.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy