ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

To ξέρατε ότι υπάρχει ένα σκοτεινό internet όπου δεν έχουμε πρόσβαση;

SHARE:

To ξέρατε ότι υπάρχει ένα σκοτεινό internet όπου δεν έχουμε πρόσβαση; 

Το Dark Web είναι η αόρατη (για τους πολλούς) πλευρά του διαδικτύου Γνωρίζετε ότι υπάρχει ένα πολύ μεγαλύτερο διαδίκτυο από εκείνο που ήδη γνωρίζετε και βλέπετε (αν όχι διαβάστε εδώ);Στην πραγματικότητα, το “ορατό” στρώμα του ιστού που μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω των δημοφιλών μηχανών αναζήτησης είναι μόνο το ένα μέρος του διαδικτύου. Το κρυμμένο διαδίκτυο είναι το περιεχόμενο που δεν είναι τόσο εύκολα προσβάσιμο, γνωστό και ως DEEPNET (μερικές φορές αποκαλείται darknet, ή Deep Web ή Hidden Web). Το περιεχόμενο αποτελείται μόνο από ιστοσελίδες που δεν υπάρχουν και δεν ανακαλύπτονται από τις μηχανές αναζήτησης και πρόσβαση έχουν μόνο μια
χούφτα άνθρωποι. Υπάρχουν βέβαια και μερικά μέρη του που είναι κρυμμένα πολύ βαθύτερα.

Ένα μέρος του DEEPNET είναι προσβάσιμο μέσω του ανώνυμου δικτύου του Tor. Το Tor αρχικά χρηματοδοτήθηκε από το Εργαστήριο Ναυτικών Ερευνών των ΗΠΑ, όταν κυκλοφόρησε το 2002 και χρησιμοποιείται ευρέως σε όλο τον κόσμο για την προστασία της ανωνυμίας σε απευθείας σύνδεση αναφέρει η sophos. Η επίσκεψη σε ένα δικτυακό τόπο μέσω του Tor εκτρέπει τη σύνδεση σας μέσα από μια τυχαιοποιημένη πορεία υπολογιστών άλλων χρηστών Tor πριν από την επίτευξη του στόχου του web server, κρύβοντας ουσιαστικά την τοποθεσία σας από αυτόν το διακομιστή. Αλλά γιατί όλα αυτά; Μπορεί να μην είναι έκπληξη ότι, ενώ το Tor χρησιμοποιείται για πολλές νόμιμους ή ηθικούς σκοπούς, το Deep Web είναι η βάση για ένα ευρύ φάσμα εγκληματικότητας και παράνομου περιεχομένου.

Αντίθετα από τις κανονικές ιστοσελίδες, οι σελίδες του DEEPNET δεν έχουν φιλικές διευθύνσεις URL. Αντ ‘αυτού, είναι μια φαινομενικά τυχαία σειρά χαρακτήρων που ακολουθείται από την κατάληξη ”.onion” και παρέχει πρόσβαση σε αυτές τις κρυφές ιστοσελίδες.

Στο DEEPNET υπάρχει το “The Hidden Wiki” που παρέχει καταχωρήσεις αυτών των διευθύνσεων URL για να διευκολυνθεί η χρήση του DEEPNET. Εδώ είναι μια επιλογή των δικτυακών τόπων που αναφέρονται:

• Banker & Co - Professional Service γιαΞέπλυμαΒρώμικουΧρήματος

• Paypal4free - Hacked Paypal λογαριασμοίπροςπώληση • Eris – #1 Deepweb Dealer - παρέχει πρόσβαση για αγορά κάνναβης, LSD, DMT, μανιτάρια, MDMA και οποιουδήποτε άλλου ναρκωτικού!

• All Purpose Identities - Ψεύτικες ταυτότητες για ΗΠΑ και Καναδά, άδειες, διαβατήρια και άλλα πολλά • Rent-a-Hacker - Επαγγελματίες hackers προς ενοικίαση, DDOS, hacking, για καταστροφή sites, κατασκοπεία κλπ.

• Contract Killer - Σκοτώστε το πρόβλημά σας (καταδότης, paparazzi, πλούσιο άντρα, αστυνομικό, δικαστή, ανταγωνιστή, κλπ). (Host: FH)

• Crime Network - για εγκλήματα γενικότερα Το πραγματικά τρομακτικό περιεχόμενο δεν είναι ότι αυτό που βλέπουμε στο DEEPNET. Όσο βαθύτερα βουτήξετε στις ιστοσελίδες του τόσο πιο σκούρο γίνεται το περιεχόμενο του. Έχει υπάρξει πολλή συζήτηση ως προς το κατά πόσο το Tor μπορεί να κρατήσει τις online δραστηριότητές σας ανώνυμες. Έχουμε ήδη δει πώς σελίδες του Tor που πουλούσαν ναρκωτικά έκλεισαν από τις αρχές ή πως το FBI εμπόδισε την κακοποίηση παιδιών μέσω παρόμοιων ιστοσελίδων του DEEPNET. Η προσπάθεια όμως που απαιτείται από τους φορείς επιβολής του νόμου να παρακολουθήσουν χρήστες του Tor όμως είναι πάρα πολύ δύσκολη έως και ανέφικτη.

Οι πολιτικοί και οι κυβερνήσεις θα θέλαμε να πιστεύουμε ότι είναι σε θέση να αστυνομεύσουν το διαδίκτυο, αλλά η δυσκολία τους να επιβάλουν μια online νομοθεσία μοιάζει ανέφικτη. Μερικοί δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν να επιβληθεί αυτός ο νόμος. Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, οι Anonymous πήραν την κατάσταση στα χέρια τους όταν άρχισαν να ρίχνουν ιστοσελίδες παιδικής πορνογραφίας, συμπεριλαμβανομένης και της Lolita City, ιστοσελίδας του darknet. H ύπαρξη του DEEPNET θέτει ένα μεγαλύτερο ερώτημα: ποιο είναι το κόστος της online ανωνυμίας στην σημερινή κοινωνία;

Η έννοια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αρχίζει να είναι λίγο μπερδεμένη στο online περιβάλλον. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι λένε ότι το πλαίσιο των ανθρώπινων δικαιωμάτων δεν ισχύει στις online δραστηριότητες και η ηθική φιλοσοφία θα πρέπει να καλείται αντ ‘αυτών για να κριθεί τι είναι σωστό και τι λάθος. Βεβαίως, το Tor έχει και ηθική χρήση. Το Tor επιτρέπει την ελευθερία του λόγου σε αυτούς που ζουν κάτω από καταπιεστικά καθεστώτα και προστατεύει τους ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την ποινική δίωξη.

Το Tor είναι ένα ισχυρό εργαλείο. Όμως: Παρέχει ταυτόχρονα στους συγγραφείς malware έξυπνες μεθόδους για την απόκρυψη κακόβουλων εντολών και ελέγχου. Βοηθάει τους αναλυτές malware στον τομέα της έρευνας τους. Οι διευθύνσεις IP των συγγραφέων κακόβουλου λογισμικού είναι στη μαύρη λίστα από τα γνωστό anti-virus, έτσι συχνά χρησιμοποιούν το Tor για να τα ξεπεράσουν. Όλες αυτές οι χρήσεις του Tor φέρνουν ερωτήματα τα οποία χρειάζονται απαντήσεις.

Πόσο ηθικό και πόσο νόμιμο είναι να νοικιάζεις έναν δολοφόνο; Πόσο εύκολο είναι τελικά να αγοράσεις ένα παιδάκι για οποιαδήποτε χρήση; Χωρίς κανένα νομικό πλαίσιο και χωρίς κώδικα δεοντολογίας το Tor φαντάζει τρομακτικό και εντελώς παράνομο. Δεν συμπεριλαμβάνουμε την δράση των ακτιβιστών μέσα σε όλο αυτό αν και σύμφωνα με το νομικό καθεστώς κάθε χώρας ακόμα και αυτό είναι παράνομο.Τα ναρκωτικά και οι ανθρώπινες ζωές έχουν κόστος αφού όλα μπορείς να τα αγοράσεις και να τα πωλήσεις. Θα πρέπει οι χρήστες να έχουν τη δυνατότητα της ανώνυμης περιήγησης στο Διαδίκτυο;

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...! ΠΗΓΗ

COMMENTS

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,702,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,273,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,465,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,528,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: To ξέρατε ότι υπάρχει ένα σκοτεινό internet όπου δεν έχουμε πρόσβαση;
To ξέρατε ότι υπάρχει ένα σκοτεινό internet όπου δεν έχουμε πρόσβαση;
To ξέρατε ότι υπάρχει ένα σκοτεινό internet όπου δεν έχουμε πρόσβαση;
http://2.bp.blogspot.com/-wi4583snwqc/UMPfzNpABKI/AAAAAAAAdkk/CkPGMiBzZjM/s320/cyberwar.jpg.png
http://2.bp.blogspot.com/-wi4583snwqc/UMPfzNpABKI/AAAAAAAAdkk/CkPGMiBzZjM/s72-c/cyberwar.jpg.png
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2012/12/to-internet.html
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2012/12/to-internet.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy