0

Είτε πιστεύετε ειτε οχι ότι υπάρχουν εξωγήινα σκάφη και ότι επισκέπτονται τη Γη, εδώ είναι μερικά γεγονότα που λαμβάνονται από τις πολλές δηλώσεις που αποδεικνύει ότι τα UFO είναι πραγματικά και ότι η NASA κρύβει το μυστικό ήδη για περισσότερα από 60 χρόνια.

Εξάλλου, ο αμερικανικός στρατός εχει το δικό τους στόλο Space Secret ( Solar Warden ) και .. που συνεργάζονται με εξωγήινους .Ο Edgar Mitchell Dean . είναι ένας Αμερικανός πιλότος, συνταξιούχος στις Ηνωμένες Πολιτείες Ναυτικού και αστροναύτης της NASA . Δεδομένου ότι η σεληνιακή πιλοτική μονάδα του Apollo 14, ο ίδιος εξηγεί την συγκάλυψη UFO σε λιγότερο από πέντε λεπτά.
Ο κ. William Pawelec είχε μια μακρά καριέρα που εργάζονται σε άκρως απόρρητο έργα ασφάλειας σε όλο τον κόσμο  ειδικός προγραμματιστής  με πολλές πιστοποιήσεις σε τεχνολογίες ασφαλείας και συστήματα ελέγχου πρόσβασης.Έδωσε μια συνέντευξη με τον Δρ  Greer το 2001 και ζήτησε ότι δεν θα κυκλοφορήσει πριν το θάνατό του.


Ο κ. William Pawelec απεβίωσε στις 22 του Μάη του 2007 .Μετα 3 χρονιά απο το θάνατο του η γυναικά  του Annie DeRiso, βρήκε ένα γράμμα μεταξύ των εγγράφων του συζύγου της από τον Greer  και έμαθε για το βίντεο της συνέντευξης . Όταν επικοινώνησε με των  Δρ  Greer  ο ίδιος έστειλε ένα αντίγραφο της συνέντευξης.Βλέποντας το , του έδωσε την άδεια για να δημοσίευση την συνέντευξη τον Δεκέμβριο του 2010.. 

Ο Steven Greer αναφέρει σε κάποια από τις διαλέξεις του πόσο ισχυρό είναι άνθρωποι και επιστήμονες απειλούνται διαρκώς, ακόμη και να δολοφονούνται για να μην διαρρεύσουν  τις πληροφορίες προς τα  έξω. Λίστες των νεκρών επιστήμονες: 2004-2012 , 1994-2003

ΔΕΙΤΕ την συνέντευξη του William Pawelec με τον Dr Steven Greer  http://www.youtube.com/watch?v=yytSNQ2ogD4 (Η ενσωμάτωση απενεργοποιήθηκε)

Δειτε την συνέντευξη της χήρας του William Pawelec

Σύμφωνα με το άρθρο που δημοσιεύτηκε τον Μάιο του 2010 στην  Εφημερίδα MUFON UFO
ο  Ben Richs Lockheed Skunk Works Διευθύνων Σύμβουλος είχε εισαχθεί στο νεκροκρέβατό , στο οποιο ομολόγησε οτι η  εξωγήινη υπάρχουν και μας επισκέπτονται ,τα UFO είναι πραγματικά τα  ταξίδι στα αστέρια απο αμερικανικές στρατιωτικές υπηρεσίες  είναι πραγματικότητα  και  ότι ο στρατός των ΗΠΑ έχει ιπτάμενα οχήματα που μιμούνται εξωγήινα σκάφη .

Το άρθρο αυτό γράφτηκε από τον Tom Keller, ένας μηχανικός αεροδιαστημικής ο οποίος έχει εργαστεί στα  συστήματα πληροφορικής των αναλυτών για το Jet Propulsion Laboratory της NASA.

 είπε τα ακόλουθα πραγματικά περιστατικά: 
  • "Μέσα από το Skunk Works (της Lockheed μυστική έρευνα και ανάπτυξη οντότητα), που ήταν μια  μικρη, έντονα συνεκτική ομάδα που αποτελούνταν από περίπου πενήντα βετεράνος μηχανικούς και σχεδιαστές.  επρεπε να κατασκευάσουμε ένα μικρό αριθμό πολύ τεχνολογικά προηγμένων αεροσκαφών  για άκρως μυστικές αποστολές.
  • "Έχουμε ήδη τα μέσα για να ταξιδέψουν ανάμεσα στα αστέρια, αλλά οι τεχνολογίες αυτές ειναι κλειδωμένα  σε  black projects...... Ό, τι μπορείτε να φανταστείτε, εμείς ήδη γνωρίζουμε πώς να το κάνουμε. "" 

Ο Δρ Ben R. Rich  επιβεβαίωσε:

1. Υπάρχουν 2 τύποι των UFO - αυτά που έχουμε χτίσει και αυτα »που θα « χτίσει.
 Η κυβέρνηση γνώριζε και μέχρι το 1969 συμμετείχε ενεργά στην διαχείριση των εν λόγω πληροφοριών. Μετά το  1969 και την "εκκαθάριση", απο τον Νίξον η διοίκηση και  ο χειρισμός περασαν σε  ένα διεθνές διοικητικό συμβούλιο στον ιδιωτικό τομέα ... 
2. Σχεδόν όλοι οι "βιομορφικά" σχέδια αεροδιαστημικής εμπνεύστηκαν από το διαστημικό σκάφος Roswell - από SR-71 της Kelly και μετά Blackbird τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, UCAVs σήμερα, και αεροδιαστημικών σκαφών   ... 

ο Gary McKinnon , βρήκε αποδεικτικά στοιχεία για το ηλιακο μυστικό πρόγραμμα Solar Warden. Σύμφωνα με τον McKinnon, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είχε βρει φωτογραφίες, ταινίες, και άλλα στοιχεία από εξωγήινα διαστημόπλοια κρυφά κατέχονται από διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.
Βρήκε μια λίστα αξιωματικών κάτω από τον τίτλο ΜΗ – ΓΗΙΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ. Gary: «Νομίζω ότι σημαίνει δεν ανήκουν σε Γήινη Βάση. Βρήκα μια λίστα από «μεταφορές από στόλο σε στόλο», και μία λίστα ονομάτων σκαφών. Τα κοίταξα. Δεν ήταν πλοία του Αμερικανικού Ναυτικού. Αυτό που είδα με έκανε να πιστέψω ότι ήταν κάποιο είδος διαστημοπλοίων, εκτός πλανήτη.»

Ο διαστημικός στόλος, κρυμμένος και άγνωστος στο κοινό … λειτουργεί κάτω από το US Naval Network and Space Operations Command (NNSOC) (πρώην Naval Space Command). Το προσωπικό είναι περίπου 300 άτομα σε αυτήν την υπηρεσία.Το Solar Warden λέγεται ότι κατασκευάζεται από εργολάβους των αεροδιαστημικών Black Projects των ΗΠΑ, αλλά με κάποιες συνεισφορές σε εξαρτήματα και συστήματα από τον Καναδά, την Αγγλία, Ιταλία, Αυστρία, Ρωσία και Αυστραλία. Επίσης λέγεται ότι το πρόγραμμα τεστάρεται και λειτουργεί από μυστικές σταρτιωτικές βάσεις όπως η περιοχή 51 στην Nevada στις ΗΠΑ.


«Μαρτυρία» ενός επαγγελματία πεζοπορου που ήταν βαθιά στην έρημο Γιούτα, 25 μίλια από τον πλησιέστερο δρόμο σε μια υψηλή δυσπρόσιτη περιοχή. Ξαφνικά, είδε ένα βέλος σε σχήμα σκάφους 600 πόδια μακρύ εμφανίστηκε και αιωρούνταν ,μετα απο λιγο  μια γιγαντιαία καμουφλαρισμένη συρόμενη πόρτα ανοίγει στο πάτωμα της ερήμου, και το σκάφος εξαφανίστηκε στην υπόγεια κρυμμένη βάση. Ο πεζοπόρος έτριβε τα μάτια του και αναρωτιόνταν τι   είδε.

Διαβάστε επισης παλαιοτερα άρθρα μας 

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top