ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

Ποιός είναι ο άντρας με το "γκρι δέρμα" που εμφανίζεται σε ένα 5χρονο αγοράκι

SHARE:

Όταν πριν από έξι μήνες ο 5χρονος Ντάγκαν, ξύπνησε κλαίγοντας και είπε στους γονείς του πως "ένας άνδρας με το γκρι δέρμα" είχε μπει στο δωμάτιό του, οι γονείς του υπέθεσαν πως επρόκειτο για κάποιο κακό όνειρο. Οι "περίεργες επισκέψεις" όμως συνεχίστηκαν, με αποτέλεσμα το μικρό αγόρι και η οικογένειά του να μην μπορούν πλέον να ζήσουν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι!

Ο άντρας με το γκρι δέρμα!
"Στην αρχή πιστεύαμε ότι είναι η φαντασία του ή ότι έχει εφιάλτες. Όμως ο Ντάγκαν είναι τρομοκρατημένος. Μας έχει πει ότι ένας άνδρας με γκρι δέρμα έρχεται τις νύχτες στο κρεβάτι του, τον ξυπνά και αρχίζει να του μιλάει", δηλώνει ο πατέρας στην Daily Mail.

" Κάποιες φορές μπαίνουμε στο δωμάτιό του και τον βλέπουμε να κοιτάζει ψηλά στη γωνία του δωματίου και να μιλάει στον άντρα με το γκρι δέρμα όπως τον αποκαλεί", προσθέτει.

Σύμφωνα πάντα με τον 5χρονο, ο περίεργος άνδρας, δεν περιορίζεται μόνο στο να μιλάει μαζί του στο παιδικό υπνοδωμάτιο αλλά μετακινεί και έπιπλα τρομάζοντας ακόμη περισσότερο τον ίδιο αλλά και τους γονείς του που πλέον δηλώνουν βέβαιοι ότι υπάρχει μεταφυσική δραστηριότητα μέσα στο σπίτι.

" Ένα πρωί, είδα ότι το τραπεζάκι που υπάρχει στο παιδικό δωμάτιο, είχε μετακινηθεί. Ο γιος μου, μου είπε ότι μετακινήθηκε μόνο του. Η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο να το έχει κάνει από μόνος του αλλά όταν τον έβαλα για ύπνο το τραπέζι ήταν σε ένα συγκεκριμένο σημείο, ενώ το πρωί το βρήκα αλλού", λέει ο 41χρονος πατέρας.

Η "περίεργη" μορφή στον τοίχο!
Οι γονείς του Ντάγκαν, αλλά και ολόκληρη η γειτονιά, μοιάζουν τόσο σίγουροι πως κάτι περίεργο συμβαίνει στο σπίτι της οικογένειας που έχουν αρχίσει να βλέπουν και "περίεργες" μορφές στο τοίχο. Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η Daily Mail, πίσω ακριβώς από τον 5χρονο, μπορείτε κι εσείς να διακρίνετε κάποιες σκιές πανω στην επιφάνεια του τοίχου της τραπεζαρίας, που για πολλούς σχηματίζουν το πρόσωπο του περίεργου επισκέπτη!

Όπως εξηγεί ο πατέρας του, το σπίτι ανακαινίστηκε και βάφτηκε πριν από λίγο καιρό και όταν στέγνωσε η μπογιά, έκανε την εμφάνισή της η "περίεργη μορφή" της φωτογραφίας!

Οι πιθανές λογικές και μεταφυσικές ερμηνείες!
Οι ερμηνείες που θα μπορούσαν να δοθούν στο παραπάνω περιστατικό είναι πολλές. Το pyles.tv, σας παραθέτει κάποιες από αυτές.

1. Η φαντασία ενός 5χρονου αγοριού. Η πιο πιθανή εξήγηση -και για πολλούς η πιο εύκολη- είναι όλα αυτά να αποτελούν δημιουργήματα της φαντασίας ενός 5χρονου. Τα παιδιά σε αυτές τις ηλικίες δημι��υργούν φανταστικούς φίλους ή μεγεθύνουν καταστάσεις που ζουν στην διαρκεια της ημέρας, πλάθοντας σενάρια με τη φαντασία τους! Είναι πιθανό η σκιά που έχει δημιουργηθεί στον τοίχο, να αποτέλεσε θέμα συζήτησης μεταξύ ενηλίκων και στο μυαλουδάκι του αγοριού να πήρε τεράστιες διαστάσεις. Το γεγονός μάλιστα πως όλοι ασχολούνται με τον ίδιο και τον "περίεργο άντρα", κάνει ακόμη πιο ελκυστική την ιστορία για ένα παιδάκι.

2. Οι επιστήμονες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πολλοί άνθρωποι πέφτουν "θύματα" φαινομένων όπως η "υπνική παράλυση" ή η "ψευδής αφύπνιση". Κάτι τέτοιο, για ένα μικρό παιδάκι είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεπεραστεί από τη μία μέρα στην άλλη, ειδικά αν οι γονείς του έχουν και οι ίδιοι πιστέψει πως κάτι "μεταφυσικό συμβαίνει".

3. Αν αφήσουμε τις λογικές εξήγησεις, τότε θα μπορούσαμε να δώσουμε δεκάδες μεταφυσικές ερμηνείες.

α. Τα μικρά παιδιά, είναι συχνά πιο "ανοιχτά" σε "μεταφυσικές" εμπειρίες, συνεπώς - για όσους δέχονται την ύπαρξή τους- βιώνουν πολύ πιο έντονα τέτοια φαινόμενα, όπως τα πολτεργκάιστ. Δεν είναι τυχαίο πως στην περίπτωση του πόλτεργκάιστ του Άνφιλντ, στο Λονδίνο, που αποτελεί μία από τις πιο γνωστές του κόσμου στον χώρο του "ανεξήγητου", συμμετείχαν κυρίως μικρά παιδιά.

β. Παράλληλα, "περίεργοι" νυχτερινοί επισκέπτες έχουν αναφερθεί σε δεκάδες περιπτώσεις μικρών ή μεγαλύτερων παιδιών, όπως η Μόρα, ή ο Σκιερός, ενώ πολλοί ενήλικες κάνουν λόγο για νυχτερινές επιθέσεις από "σεξουαλικούς δαίμονες", θηλυκούς ή αρσενικούς!

γ. Τέλος, σε κάποια βρετανικά μέσα, γίνεται σύνδεση του "άνδρα με το γκρι δέρμα" με τους γνωστούς Greys, τους εξωγήινους που περιγράφονται συχνότερα από τους ανθρώπους που υποστηρίζουν οτι έχουν πέσει θύματα "απαγωγής από εξωγήινους". Εξ' άλλου τα μικρά παιδιά, συχνά έχουν πολύ "προχωρημένες" απόψεις για το ποιός μπορεί να είναι εξωγήινος, όπως έχουν δείξει σχετικές έρευνες.

COMMENTS

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,702,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,273,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,465,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,528,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Ποιός είναι ο άντρας με το "γκρι δέρμα" που εμφανίζεται σε ένα 5χρονο αγοράκι
Ποιός είναι ο άντρας με το "γκρι δέρμα" που εμφανίζεται σε ένα 5χρονο αγοράκι
Ποιός είναι ο άντρας με το "γκρι δέρμα" που εμφανίζεται σε ένα 5χρονο αγοράκι!
http://1.bp.blogspot.com/-DQB9fX2ful8/UVxwFOGFqNI/AAAAAAAAA1A/92Ale-1J92A/s320/2a4341cb-b446-4733-bebf-d4eedd62b60d.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-DQB9fX2ful8/UVxwFOGFqNI/AAAAAAAAA1A/92Ale-1J92A/s72-c/2a4341cb-b446-4733-bebf-d4eedd62b60d.jpg
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/04/5.html
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/04/5.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy