4

Γέννησε η Κate , γέννησε σε πανσέληνο ,όχι απλή πανσέληνο άλλα Σούπερ πανσέληνο ! http://earthsky.org/tonight/supermoon-perigee-full-moon-july-22-2013

Ταυτόχρονα στον ουρανό μας , τον κρυφό ουρανό των ερπετών το Αστέρι του Δαυίδ έκανε την εμφάνιση του!! Ισώς αυτό να μας δείξει και το όνομα του νέου μικρού πρίγκιπα...David!!!


Μελέτησε αυτό να καταλάβεις πιο εύκολα ..http://www.sonoma.edu/users/v/vegalu/eschatology_files/Star.pdf

Αν κοιτάξω με αυτή την ματιά , την ματιά με την κόρη του ματιού κάθετη δεν μπορώ να μην δω ότι σε πανσέληνο 31/8 (αυγουστιάτικο μεγάλο φεγγάρι) είχε γίνει και μια άλλη θυσία ....της DIANA ...της Θεας του φεγγαριού .... Η οποία όλος τυχαίως είχε γεννήσει τον Γουίλιαμ στο ίδιο ...ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ!.

https://en.wikipedia.org/wiki/Prince_William,_Duke_of_Cambridge

Όπως ακόμα να πούμε ότι είναι Καρκίνος στο Ζώδιο , όπως και ο πατέρας του που γεννήθηκε στο ίδιο νοσοκομείο ,όπως και η Γιαγιά του Νταϊάνα!

Να θυμίσουμε ακόμα ότι η γέννηση ,οι πόνοι ...η έξοδος έγιναν η αν θέλετε δηλώθηκαν ότι ξεκίνησαν ακριβως την ώρα του Μεγάλου Φεγγαριού..11.16 !!

Όπως αναφέρει η dailymail...το Ολόκληρο Φεγγάρι βοήθησε να ξεκινήσουν οι συσπάσεις... Έστι και αλλιώς αυτός είναι ένας αρχαίος μύθος ....το Ολόκληρο ΦΕΓΓΑΡΙ βοηθάει να ξεγεννουν οι γυναίκες!!

The Duchess of Cambridge went into labour at 5.30am this morning - with many suggesting the approaching full moon at 11.16am helped bring on the contractions.

Όταν τα χρονικά παράθυρα προσπαθούν να κάνουν επαναλήψεις στα γεγονότα της πραγματικότητας μας εμείς πρέπει να δημιουργούμε άγκυρες χρονικές ώστε να συγκρίνουμε ομοιότητες και να εξάγουμε αποτελέσματα ...μελλοντικά!

Ας δούμε λίγο το τότε με το σήμερα ...Υπάρχει ομοιότητα σίγουρα .... μόνο το μαλλί και τα gadjet διαφέρουν!!

Τοτε Π.χ ...η Νταϊάνα... ανάγγειλε το όνομα του Γουίλιαμ μετά από 4 μέρες ....τώρα πότε θα πουν το όνομα ..πχ david?....

Δεν είναι αναγκαστικό να μοιάζουν όλα ...μπορεί αυτή την φορά να χρειαστούν έξη μέρες ...άλλες πλανητικές τροχιές ....άλλες συγκυρίες ...άλλοι στόχοι θυσίας ...είναι πολλά...!

Αυτό όμως που εγώ βλέπω και αναρωτιέμαι από την αρχή είναι τα εξης .....Είναι σε κίνδυνο η Kate μιας και έφερε σε πέρας την αποστολή της ?... Θα γίνει η θυσία της ....? Που αν είναι να γίνει είναι προγραμματισμένη από τώρα! ...Αρα ακολουθώντας την ιστορία της θέας του Φεγγαριού ..ίσως ανακαλύψουμε μοτίβα -ομοιότητες που θα μας δείξουν σαν βίντεο....μια εξέλιξη που θα μας σοκάρει!!

Γνωρίζω ότι τα περισσότερα από αυτά για τους περισσότερους από εσάς είναι κινέζικα! Μου αρέσει να φαντάζομαι το γελάκι τον επικριτών μου που ετοιμάζονται να αφήσουν πικρόχολα σχόλια χωρίς όμως να έχουν δώσει την παραμικρή ευκαιρία να ερευνήσουν την δική μου γωνία αντίληψης ....Για αυτό δεν θα σας αφήσω παραπονεμένους και θα σας δώσω πολύ τροφή για σκέψη με την μικρή παρακάτω είδηση ...που για μένα ίσως να δείχνει κάτι ακόμα για την νέα γέννηση αυτού το μπλε αίματος ....

Ξέρεις τι είναι αυτό?

Αυτό είναι ένα τροπικό φυτό που ονομάζεται λουλούδι-πτώμα ...( titan arum) ΑΡΧΙΣΕ να ανθίζει στης 21 του μήνα στο Βοτανικό κήπο της Ουάσιγκτον. Το συγκεκριμένο ονομάζεται έτσι γιατί όταν ανθίσει βγάζει μια βρωμα σαν ..ένα πτώμα σε αποσύνθεση! Η ανθοφορία του κρατά 24-48 ώρες και όταν σταματήσει το φυτό κλείνει από μόνο του! Ειδικοί είπαν ότι η βρωμα του θα έρθει στην πιο δυνατή της κορυφή την ΔΕΥΤΕΡΑ!Και ότι θα παραμείνει ανοικτό για το πολύ δυο μέρες ..μετά θα κλείσει ..και άγνωστο πότε θα ξανά ανοίξει!

..Συνεχίζω την τροφή σου ..αν πραγματικά θες να βγάλεις μια άκρη στον λαβύρινθο ..ψάξε και δες γιατί όλα τα κτίρια που κατοικούν τα ερπετά , μοιάζουν απόλυτα με ένα συγκεκριμένο αρχαίο ναό....Δεν στο παίζω αινιγματικός ...έτσι και αλλιώς και αυτό που σου δείχνω τώρα στο έχω εξηγήσει και αναλύσει και με την σφαγή στο Κονέκτικατ και με άλλα...απλά νοιώθω ότι η μασημένη τροφή σε έχει κάνει μαλθακό....αν όντως θες την αλήθεια ψάξε ...εγώ σου δίνω μερικά κλειδιά για κάποιες κλειστές πόρτες!


ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΧΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Μνήμη να έχουμε ...και μάτια ανοικτά!! Ικανοτητα συνδεσης θεωρητικα τυχαιων γεγονοτων ! ΑΑΑ ..και όσο για την ανακοίνωση της ώρας γέννησης ....μην παίρνετε και όρκο ότι ανακοινώθηκε η αληθινή!!ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΛΕΤΗ!!

Stranger .... Το Νουνου σου ειναι ετοιμο.....!!Ο νους σου ομως?

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 1. Εξαιρετικό άρθρο...δεν ξέρω αν όλα αυτά ισχύουν αλλά όπως και να έχει πολύ καλογραμμένο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν ξέρω ποιος αστρολόγος είχε κάνει το χαρτί πανό- έκανε όμως ένα μεγάλο λάθος- το φεγγαρι δεν ήταν στο Κρύο- είναι στη αρχή του Υδροχόου ..και δεν κάνει το άστρο του Δαβηδ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Φήμες θέλουν την Kate να φέρνει στον κόσμο ένα ερπετόμορφο βρέφος.

  Δεν είναι και λίγοι εκείνοι που την παρομοιάζουν με την Έχιδνα, την "μητέρα όλων των τεράτων" και τον σύζυγό της William με τον Κέκρωψ, άλλο ένα τέρας της ελληνικής μυθολογίας.

  Πίσω από τα βασιλικά γεννητούρια παίζεται ένα τρισάθλιο παιχνίδι υπέρ του υπέρτατου αρχηγού της Νέας Τάξης David Rockefeller.

  Ο 98χρονος Δρακονιανός Ανουννάκος διεμύνησε σ' όλους τους τόνους πως δεν θα ανεχόταν τον ερχομό ενός κοριτσιού που να φέρει το όνομα της Lady Di.

  Η αδικοχαμένη πριγκήπισσα της Ουαλίας δολοφονήθηκε από τον Rockefeller επειδή αρνήθηκε να συμπράξει στα μελλοντικά εγκλήματα των Δρακονιανών....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top