ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

Planned-Opolis: Ένα εφιαλτικό μέλλον

SHARE:

Γράφει η Eva Cat
Δεν υπάρχουν πλέον θεωρίες συνομωσίας, απλά μια απειλητική πραγματικότητα. Η Agenda 21 είναι ένα "σχέδιο δράσης" των Ηνωμένων Εθνών που ουσιαστικά καθορίζει το πώς οι πολίτες θα ζουν στον 21ο αιώνα.
Υπό το πρόσχημα της οικο-βιωσιμότητας, της οικολογικής συνείδησης, της καταλυτικής επέμβασης του ανθρώπου στο περιβάλλον, το σχέδιο μειώνει τελικά, τις ελευθερίες και τις συνθήκες διαβίωσης των πολιτών, για να μην αναφέρουμε τη μείωση των ατομικών δικαιωμάτων και τα δικαιώματα ιδιοκτησίας. Ένα σημαντικό στοιχείο αυτού του σχεδίου δράσης είναι να απομακρύνει τους πολίτες της υπαίθρου και των προαστιακών περιοχών από τα σπίτια τους και να τους αναγκάσει να ζήσουν σε πυκνοκατοικημένες, προσχεδιασμένες και ιδιαίτερα ελεγχόμενες μεγαλουπόλεις. Η παγκόσμια ελίτ θέλει να έχει τους πολίτες απόλυτα εξαρτώμενους από αυτήν, να χρησιμοποιούν λιγότερο χώρο, να κατέχουν όσο το δυνατόν λιγότερη γη και ακίνητα και να εξαρτώνται πλήρως από τα κρατικά μέσα μαζικής μεταφοράς.

Εταιρείες όπως η IBM εμπλέκονται ιδιαίτερα στη δημιουργία αυτών των «έξυπνων πόλεων».
Συγκεκριμένα μέτρα τώρα παίρνονται ώστε να προωθηθεί αυτό το σχέδιο. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ προσπαθεί να εφαρμόσει νέες πολιτικές για να αποθαρρύνει τους ανθρώπους να ζουν στα προάστια και τους προωθήσει σε μεγάλες πόλεις. Μία έκθεση από το Fox News, αποκαλύπτει πολλά γι αυτό το σκοπό. Ωστόσο, το περίεργο ή μάλλον το αποκαλυπτικό, του πως η παγκόσμια ελίτ ελέγχει όλες τις κυβερνήσεις, ανεξαρτήτως κομμάτων , πολιτικών θέσεων και ηγετών, είναι ότι ενώ η έκθεση κατηγορεί τον Ομπάμα και τους Δημοκρατικούς για το σχέδιο, αποκαλύπτεται ότι είχε τεθεί ήδη στην πράξη, όταν ο Μπους και οι Ρεπουμπλικάνοι ήταν στην εξουσία. Τα σχέδια της παγκόσμιας ελίτ, προγραμματίζονται άσχετα με το ποιος είναι στην εξουσία.
 Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:


Ένα σύντομο βίντεο επίσης που δημοσιεύτηκε πριν από δύο χρόνια με το όνομα"Planned-Opolis" και δημιουργήθηκε από το Forum for the Future (Φόρουμ για το Μέλλον )και το οποίο χρηματοδοτήθηκε από εταιρείες όπως η Bank of America, η City of London Corporation, PepsiCo UK, Time Warner, Royal Dutch Shell και η Vodafone), περιγράφει πώς μια προγραμματισμένη πόλη θα μπορούσε να λειτουργήσει.




Ενώ η μικρή γυναίκα των κινουμένων σχεδίων προσπαθεί να τα κάνει όλα να φαίνονται καταπληκτικά, μια προσεκτικότερη ματιά αυτού του βίντεο θα αποκαλύψει λεπτομέρειες ανατριχιαστικές.
Η τροφή και νερό θα ρυθμίζονται και θα μοιράζονται με δελτίο από ένα“Global Food Council” {«Παγκόσμιο Συμβούλιο Τροφίμων"}, το οποίο θα έχει τον πλήρη έλεγχο στη γεωργία. Το κρέας θα είναι μια σπάνια απόλαυση και θα μπορεί κανείς να το απολαμβάνει μόνο σε ειδικές περιπτώσεις.
Το κράτος θα αποφασίζει τι επάγγελμα θα ακολουθήσει κανείς και θα ορίζεται από ανακοινώσεις σταδιοδρομίας (“designated career announcements” ). Κανείς δεν θα μπορεί να επιλέξει το επαγγελματικό του μέλλον, αλλά θα προκαθορίζεται η εργασία που θα κάνει, πως θα την κάνει και για πόσο χρόνο θα την κάνει.

Η κίνηση και η συμπεριφορά θα ελέγχεται από μια πιστωτική κάρτα θερμίδων που θα συνδέεται με ένα έξυπνο τηλέφωνο το οποίο και θα κατανέμει το ποσό της μετακίνησης ή των ταξιδιών των πολιτών μέσα στις Planned-Opolis, που θα επιτρέπεται να κάνουν. Η ιδιωτική ιδιοκτησία των αυτοκινήτων θα απαγορευτεί για τους μη ελιτιστές, διότι, «το κράτος γνωρίζει ότι απλά δεν θα είναι πρακτικό πια."
«Το καταλαβαίνετε έτσι δεν είναι;», επιμένει η χαμογελαστή γυναίκα-σκλάβος στο βίντεο, που φαίνεται να απολαμβάνει το γεγονός ότι μπορεί να «σβήσει τον εγκέφαλο της και να πάει στη δουλειά," προσθέτοντας, "Με τόσους πολλούς ανθρώπους γύρω μου, είμαι ευτυχής που υπάρχει ένας mega-υπολογιστής που ελέγχει τα πάντα. "!!!
Για εκείνους που αντιστέκονται και εξακολουθούν να προσκολλώνται στο πνεύμα της ελευθερίας σε πείσμα του κράτους και των υπερ-υπολογιστών που θα ελέγχουν το δίκτυο των σκλάβων, υπάρχει το «cry freedom ghetto», στρατόπεδα φυλάκισης για ...αντάρτες που έχουν αποκλειστεί από το να πάρουν θέσεις εργασίας και πρόσβαση σε υψηλή ταχύτητα μεταφοράς ή το Διαδίκτυο
Άλλα σενάρια που σχεδιάστηκαν από το Forum for the Future (Φόρουμ για το Μέλλον )είναι ελαφρώς διαφορετικά, αλλά όλα έχουν κοινά θέματα: δραστική μείωση των προνομίων των δικαιωμάτων και ελευθεριών, συνεχή αναφορά σε «μια ελίτ" που θα έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τα αυτοκίνητα και άλλες «πολυτέλειες» και έλεγχο του κράτους σε όλες τις πτυχές της ζωής.
Μας ετοιμάζουν ένα φριχτό μέλλον…..Αντισταθείτε...
Γράφει η Eva Cat για τοTHECURIOSITYOFCAT

COMMENTS

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,701,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,272,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,464,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,527,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Planned-Opolis: Ένα εφιαλτικό μέλλον
Planned-Opolis: Ένα εφιαλτικό μέλλον
https://i.ytimg.com/vi/rKDvXaGxhVA/hqdefault.jpg
https://i.ytimg.com/vi/rKDvXaGxhVA/default.jpg
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/07/planned-opolis.html
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/07/planned-opolis.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy