3

Γροθιά στο στομάχι έδωσε στους Πλαστογράφους της Ιστορίας ο διακεκριμένος Βούλγαρος Ιστορικός Μποζιντάρ Ντιμιτρόφ, Διευθυντής του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου της Σόφιας!
Σε συνέντευξή του στο σκοπιανικό Press24, απάντησε ευθέως στις "δύσκολες" ερωτήσεις των δημοσιογράφων της γείτονος, δίνοντας κυριολεκτικά γροθιά στο στομάχι των Σφετεριστών της Ελληνικής Ιστορίας!

Σε ερώτηση για το τι ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος "Έλληνας, Βούλγαρος ή "Μακεδόνας"", ο Ντιμιτρόφ είπε:

"Ο Μέγας Αλέξανδρος και ο πατέρας του Φίλιππος ο Μακεδόνας, εμφανίζονταν δημόσια ως Έλληνες! Πολιτική τους ιδέα ήταν η δημιουργία ενός τεράστιουελληνικού κράτους. Κανείς Σκοπιανός, 2.400 μετά τον θάνατό τους, δεν μπορεί να τους αποδίδει μια άλλη ταυτότητα! Καταλογισμός διαφορετικής εθνικότητας των νεκρών - από τον Τσάρο Σαμουήλ ως τον Γκότσε Ντέλτσεφ - είναι ένα από τα χειρότερα εγκλήματα του Μακεδονισμού, καθώς είναι νεκροί και δεν μπορούν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους. Στον πολιτισμένο κόσμο η πρακτική αυτή ονομάζεται λεηλασία. Στους στρατούς όλου του κόσμου οι λεηλασίες στην πραγματικότητα τιμωρούνται με θάνατο"!

Σε άλλη ερώτηση σχετικά με τον ορισμό του "Μακεδονικού έθνους", απαντά κατ΄ ουσίαν ότι είναι ένα κομμουνιστικό κατασκεύασμα, λέγοντας:

"Ιδρύθηκε με την απόφαση της Κομιντέρν το 1934!..

Στην ίδια συνέντευξη ο Ντιμιτρόφ υποστήριξε ότι στα Σκόπια υπάρχουν 120.000 Βούλγαροι, ενώ στη Βουλγαρία μόλις 5.000 Σκοπιανοί...

Δημοσίευση σχολίου Blogger

  1. Επιτέλους μια φωνή που τα λέει σωστά! Αρκετά ανεχτήκαμε τους γύφτους της βαρντάρσκα τόσα χρόνια! Μάλλον βρέθηκε κι'ο τάφος του Αλέξανδρου(όπως γράψατε κι'εσείς σε ανάρτησή σας) κι' έχει γίνει πανικός εδώ πάνω(Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης),έχουν βγει οι σάρισσες! Δόξα και τιμή στον στρατηλάτη μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα τα λεει τωρα που τον συμφερει.θα ηθελα ομως να απαντουσε ο βουλγαρος κ σε μερικες αλλες ερωτησεις: 1)ζουν 40-50 χιλιαδες Ελληνες στην βουλγαρια σημερα?38000 Σαρακατσανοι κ 15000 ανατολικορωμυλιωτες?ναι η οχι? Και αν ναι,γιατι δεν τους αναγνωριζει επισημα ως Ελληνικη μειονοτητα η χωρα του ακομα και σημερα? 2)ηταν Ελληνες η βουλγαροι ο κυριλλος και ο μεθοδιος? 3)οι γραικομανοι ηταν ελληνες σλαβοφωνοι η βουλγαροι εξελληνισμενοι? 4)οι αρχαιοι θρακες ηταν Ελληνες η οχι? 5)οι βουλγαροι ειναι θρακες?ταταροι?η σλαβοι? καλα τα ειπε στους γυφτοσκοπιανους,αλλα και οι βουλγαροι δεν πανε πισω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top