ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ !!Ο ΦΥΓΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ/ΧΑΚΕΡ EDWARD SNOWDEN.THΣ NSA. ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ.. ΔΙΑΒΑΣΤΕ KAI ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΦΩΝΟΙ…

SHARE:


Edward Snowden: Θανατηφόρος Κατακλυσμός Ηλιακών Εκρήξεων
Μόσχα, Ρωσία: 
Ο Edward Snowden ο φυγάς χάκερ και πρώην συμβασιούχος της National Security Agency (NSA). Αποκάλυψε την Τρίτη ότι μια σειρά ηλιακών εκρήξεων πρόκειται να συμβούν τον Σεπτέμβριο, σκοτώνοντας εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους. Ντοκουμέντα που έδωσε ο Snowden αποδεικνύουν, ότι 14 χρόνια πριν οι Παρατηρητές Εξ Αποστάσεως της Central Intelligence Agency (CIA) γνωρίζανε ότι το γεγονός είναι αναπόφευκτο. Από τότε οι παγκόσμιες κυβερνήσεις προσπαθούν ήσυχα να προετοιμαστούν για την παγκόσμια πείνα που θα επακολουθήσει.

Μιλώντας από το δωμάτιο του στο ξενοδοχείο Novotel του αεροδρομίου Sheremetyevo, αποκάλυψε ότι οι κυβερνητικές προετοιμασίες για τις ηλιακές εκρήξεις είναι γνωστές μόνο σε περιορισμένο αριθμό ατόμων. Τα αποτελέσματα των εκρήξεων είναι γνωστά στον κόσμο των μυστικών υπηρεσιών σαν “the killshot.”

Οι παρατηρητές εξ αποστάσεως που δουλεύουν για το πρόγραμμα Stargate της CIA, χρησιμοποιούν τις ικανότητες τους για να αντιληφθούν εξ αποστάσεως μακρινά γεγονότα γεωγραφικά και χρονολογικά για να προστατέψουν την Αμερική. Ήδη από το 1999 γνωρίζανε για το γεγονός των ηλιακών εκρήξεων αλλά έχουν απειληθεί να παραμείνουν σιωπηλοί από τις αρχές επιβολής του νόμου της μυστικής κυβερνήσεως.

Σαν μέρος της πρόσληψης του Snowden σαν εργολάβου, η NSA του έδωσε πρόσβαση στις επικοινωνίες των τελευταίων 30 ετών στην γη. Έδωσε λοιπόν στο The Internet Chronicle άκρως απόρρητα ντοκουμέντα της Federal Emergency Management Agency (FEMA) που δείχνουν πόσο τρομερές θα είναι αυτές οι ηλιακές εκρήξεις. Σε δύο μήνες το “the killshot” θα εξουδετερώσει όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα διανομής τροφής και νερού.
Ακόμη από τον 20ο αιώνα, εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων άρχισαν να εξαρτώνται στον τεχνολογικό αυτοματισμό για να διευκολύνουν την ζωή τους. Οι ηλιακές εκρήξεις παράγουν ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς, επικίνδυνους για τα ηλεκτρονικά κυκλώματα, όπως οι επεξεργαστές CPU είναι τα πλέον ευάλωτα.
Ο Snowden είπε ότι η FEMA και το κέντρο National Disaster Reduction Center της Κίνας κάνουν τα βήματα τους εδώ και 14 χρόνια κάτω από το φώς των ευρημάτων του Project Stargate. Τα ντοκουμέντα της FEMA που δοθήκανε από τον Snowden, δείχνουν το πώς η οργάνωση σχεδιάζει να συγκεντρώσει δεκάδες εκατομμύρια των φτωχότερων Αμερικανών σε ασφαλείς τοποθεσίες «για να διευκολυνθεί η καλύτερη διατροφή η παροχή καταναλωτικών αγαθών σε αυτούς.»

Ο Snowden έδωσε μαρτυρίες από εκατοντάδες Παρατηρητών Εξ Αποστάσεως. Πολλοί από αυτούς τους Παρατηρητές Εξ Αποστάσεως βρίσκονται ακόμη στην μισθοδοσία των κυβερνήσεων των ΗΠΑ και της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Αυτές οι μαρτυρίες αν και γραμμένες από διαφορετικούς αναλυτές έχουν ένα όγκο 4.472 σελίδες, κάθε μια από αυτές ανησυχητικά μαρτυρεί τα λεγόμενα του Snowden.

«Ο μαζικός ηλεκτρομαγνητικός παλμός από τις ηλιακές εκρήξεις, το ‘the killshot,’ θα καταστρέψει τα περισσότερα ηλεκτρικά συστήματα του κόσμου,» είπε ο Snowden. «Οι Αμερικανοί που κινδυνεύουν περισσότερο είναι οι ηλικιωμένοι και όσοι βρίσκονται στα νοσοκομεία εξαρτώμενοι από μηχανήματα, ή στο σπίτι τους για να επιβιώσουν.»

Κατά την διάρκεια της δεκαετίας του 1970 έως την δεκαετία του 1990, η Ρωσία και η Αμερική ήταν απολεπισμένοι να παρακολουθούν ο ένας τον άλλον για την κατασκευή και συντήρηση των πυρηνικών σιλό. Οι κυβερνήσεις τους παραδέχτηκαν επίσημα ότι ξόδευαν εκατομμύρια δολάρια για την εκπαίδευση των ελίτ ομάδων των Παρατηρητών Εξ Αποστάσεως.

Με τις δυνάμεις τους, οι Παρατηρητές Εξ Αποστάσεως ήταν ικανοί να αποτρέψουν πυρηνικές εκτοξεύσεις φέρνοντας ένα τέλος στον Ψυχρό Πόλεμο. Στα μέσα της δεκαετίας του 1990 η CIA υποκρίθηκε ότι έκλεισε το πρόγραμμα της Παρατηρήσεως Εξ Αποστάσεως, ώστε να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά.

Ο Snowden είπε ότι ελπίζει πως η αποκάλυψη του θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες στο Project Stargate να ζήσουν φυσιολογικές, ανοιχτές ζωές ξανά, «αντί σαν ζώα του τσίρκου η σαν φρικιά.» Πρόσθεσε, «[Πολλοί υπάλληλοι του Project Stargate] έχουν εξουσιοδοτήσεις Q απλώς για να συζούν, χωρίς ποτέ να παντρεύονται τους αγαπημένους τους. Αυτό είναι ταυτόσημο με την δουλεία.»

Η ανθρωπότητα πρόκειται να πληρώσει ένα μεγάλο τίμημα για την τεχνολογική της εξάρτηση. Αυτό το τίμημα είπε ο Snowden είναι η κύρια αιτία που βγήκα στον τύπο. Για το παγκόσμιο ολοκαύτωμα που θα ακολουθήσει, καθώς και την εξουσία των αναλυτών της NSA, με το παραμικρό καπρίτσιο, να ακούνε τα τηλεφωνήματα από οποιοδήποτε πρόσωπο στη γη.

Ο Snowden είπε, όσον αφορά τους Παρατηρητές Εξ Αποστάσεως της CIA, «έχω δει πολλούς γενναίους πληροφοριοδότες να γίνονται αντικείμενα κηλιδώσεως και γελοιοποιήσεως επειδή χρησιμοποίησαν τα ταλέντα τους για να αποκαλύψουν την αλήθεια.» Πρόσθεσε ο Snowden, με πικρία, «Θα δούμε τι θα συμβεί όταν το ‘the killshot’ αγγίξει την γη.
Οι δικηγόροι των WikiLeaks και ο δικηγόρος του Anatoly Kucherena, έδωσαν ένα βίντεο καλώντας για ηρεμία και παγκόσμια προετοιμασία.

του Oliver Wilis Σημείωση: Σε ένα παλιό μου άρθρο στην miastala.com είχα γράψει για τις πληροφορίες ενός ερευνητή στο θέμα ότι έχει βρεθεί λύση να μην γίνει καταστροφή. Το μόνο που απαιτείται είναι μια αντίσταση γειώσεως σε ΚΑΘΕ κολώνα της αντίστοιχης ΔΕΗ. Το κόστος είναι αστείο για ένα κράτος. Όμως ενώ το ξέρουν δεν το κάνουν.

COMMENTS

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,702,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,273,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,465,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,528,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ !!Ο ΦΥΓΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ/ΧΑΚΕΡ EDWARD SNOWDEN.THΣ NSA. ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ.. ΔΙΑΒΑΣΤΕ KAI ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΦΩΝΟΙ…
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ !!Ο ΦΥΓΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ/ΧΑΚΕΡ EDWARD SNOWDEN.THΣ NSA. ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ.. ΔΙΑΒΑΣΤΕ KAI ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΦΩΝΟΙ…
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ !!Ο ΦΥΓΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ/ΧΑΚΕΡ EDWARD SNOWDEN.THΣ NSA. ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ.. ΔΙΑΒΑΣΤΕ KAI ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΦΩΝΟΙ…
http://www.terrapapers.com/wp-content/uploads/2013/07/317-150x150.jpg
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/08/edward-snowdenth-nsa-kai.html
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/08/edward-snowdenth-nsa-kai.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy