ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΒΟΣΤΟΚ!!!!!

SHARE:

Πριν κάμποσο καιρό είχα γράψει δυο άρθρα για το τι είχε συμβεί στην λίμνη Βοστόκ δυο άρθρα για να τα διαβάσετε πατήστε πρώτα ΕΔΩ και μετά ΕΔΩ. Είχα κάνει κάποιες εικασίες μα τα γεγονότα τα οποία παρουσιάζονται είναι απίστευτα τα οποία όμως εξελίσσονται στα κρυφά και με άκρα μυστικότητα!!!!

Η Λίμνη Vostok ( Βοστόκ ) έχει 1.000 μίλια βάθος, με επιφάνεια ίση με τη λίμνη της Αμερικής – Οντάριο.

ΓΕΝΕΥΗ – Μια αποκάλυψη όπου έκανε Ρώσος επιστήμονας ( το όνομα του δεν αναφέρεται ) έχει ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη στην λίμνη, όταν ο ίδιος και οι συνάδελφοί του πήγαν για πέντε ημέρες σε μια μυστηριώδη λίμνη 12.366 πόδια κάτω από τον πάγο της Ανταρκτικής.

Ο Δρ Anton Padalka ( Άντον Παντάλκα ) είπε στις αρχές στην Ελβετία ότι οι ερευνητές ανακάλυψαν μια περίεργη και θανατηφόρα μορφή ζωής που ονομάστηκε Οργανισμός 46-B όπου πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ευφυής χταπόδι- πλάσμα ( ΠΡΟΣΕΞΤΕ << χταπόδι – πλάσμα ) που στοίχισε τη ζωή σε τρία από τα μέλη της ομάδας ( το ατύχημα που είχε συμβεί στην ομάδα και έδινα σημεία ζωής )!!!!
Όμως, η κυβέρνηση του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν υποστήριξε ότι << τίποτα επιστημονικού ενδιαφέροντος >> δεν βρέθηκε και αυτό γιατί ο πρώην ισχυρός πράκτορας της KGB ελπίζει να κάνει όπλο τον οργανισμό αυτό!!!!

<< Η ανακάλυψη αυτών των ασυνήθιστων μορφών ζωής ( υπάρχουν και άλλες και μιλάνε και για μια εξωγήινη βάση ) στη λίμνη Βοστόκ ήταν το σημαντικότερο επιστημονικό επίτευγμα των τελευταίων δεκαετιών, αλλά δόθηκε εντολή να μην αποκαλυφτεί λόγω τα σχέδια που κάνει ο κ. Πούτιν για την περιοχή , << έγινε καταγγελία δυσλειτουργιών δήλωσε η γεωλόγος …. >> !!!!
limni vostok
Ήταν στις αρχές του Φεβρουαρίου 2012, ότι τα μέλη της Ρωσικής αποστολής επέτυχε γεωτρήσεις μέσα από περισσότερα από δύο μίλια κάτω από το παχύ πάγο στη λίμνη Vostok ένα έργο που πήρε πάνω από 30 χρόνια δουλειάς!!!!! Η λίμνη γλυκού νερού έχει σφραγιστεί από τον υπόλοιπο κόσμο μεταξύ από 15 έως και 34 εκατομμύρια χρόνια, οι επιστήμονες είχαν προβλέψει ότι θα βρουν νέα είδη που θα είχαν εξελιχθεί πολύ διαφορετικά από ό, τι οποιαδήποτε άλλο οργανισμό είχαν ξαναδεί.
<< Σύμφωνα με την έρευνά μας, η ποσότητα του οξυγόνου εκεί υπερβαίνει από άλλα μέρη του πλανήτη μας κατά 10 έως 20 φορές παραπάνω!!!! Οι μορφές ζωής που βρήκαμε εκεί είναι πιθανό να είναι μοναδικοί στην Γη, ο Sergey Bulat ( Σεργκέι Μπουλάτ ), αρχηγός αποστολής αλλά και του έργου, δήλωσε στη ρωσική τηλεόραση, όπως οι γεωλόγοι είχαν τρυπήσει σε κάποια άλλη << διάσταση >>!!!! >>.

Προηγουμένως, εξαιρετικά περίεργα πλάσματα είχαν βρεθεί σε βαθέων υδάτων αεραγωγών στα ανοικτά των ακτών της Ανταρκτικής συμπεριλαμβανομένων τριχωτά στέρνα καβούρια που τρέφονται από κήπους των βακτηρίων που καλλιεργούν στο σώμα τους και είναι σαρκοφάγα, επτά ένοπλες αστερίες που μπορούν να πιάσουν και να σκοτώσουν αυτά τα καβούρια !!!!

Ακριβώς η ομάδα όταν πλησίασε τρυπώντας τη λίμνη κάθε επικοινωνία με τον έξω κόσμο μυστηριωδώς σταμάτησε ( βλέπε πληροφορίες στο δεύτερο άρθρο μου για την λίμνη Βοστόκ ). Καθώς οι ημέρες περνούσαν και οι ερευνητές δεν έδιναν σημεία ζωής στην αυξανόμενη ξέφρενη προσπάθεια για την επίτευξή τους μέσω ασυρμάτου οι συνάδελφοι τους επιστήμονες σε όλο τον κόσμο φοβόντουσαν για το χειρότερο.

Δρ John Priscu ( Τζόν Πρίσκου ), καθηγητής οικολογίας στο Montana State University ( Μοντάνα Στέιτ Γιουνιβέρσιτι ) όπου και είναι αρχηγός ενός παρόμοιου προγράμματος εξερεύνησης της Ανταρκτικής είπε στο κανάλι Fox News ( Φοξ Νιους ) κατά τη χρονική στιγμή. ”Μπορώ μόνο να φανταστώ το τι μπορεί να έχει γίνει.”
Ο Δρ Padalka ισχυρίζεται ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο ίδιος και οι συνάδελφοί του αγωνίζονταν για τη ζωή τους στον χαμένο κόσμο βαθιά κάτω από την επιφάνεια της γης!!!!
<< Αντιμετωπίσαμε Οργανισμούς όπως ο 46-B την πρώτη ημέρα, της πρώτης προκαταρκτικής βουτιάς στα κρύα νερά >>, αφηγείται. ,<< Συνέβησαν πράγματα τα οποία δεν ,μπορώ να πω αυτό όμως που μπορώ να πω είναι ότι ο συναγερμός ήταν εσκεμμένος!!!! >>.
xtapodi B-46
Τα χταπόδια vitrelladonella Richardi ( Βιτρελλαντονέλλα Ρικάρντι ) γνωστά για την ακραία νοημοσύνη που τα κατέχει!!!!

Παρά το γεγονός ότι το πλάσμα έχει 14 πλοκάμια αντί της συνήθους οκτώ, σκοτώνει κατά τρόπο παρόμοιο με ένα συνηθισμένο χταπόδι – έχει κεντρί όπου εκχύει ένα είδος σάλιου όπου φέρνει παράλυση στη συνέχεια, και αργότερα διαμελίζει το θύμα του σε μικρά κομμάτια με το ράμφος του. Αλλά Οργανισμός 46-B έχει ένα άλλο άσσο στο μανίκι της.

«Είναι σε θέση να παραλύσει θήραμα σε απόσταση μέχρι 150 μέτρα από την απελευθέρωση το δηλητήριό του μέσα στο νερό από ένα όργανο παρόμοιο με τον σάκο μελανιού της,” εξήγησε ο Dr Padlaka. ”Δυστυχώς, ο συνάδελφός μου και δια βίου φίλος Δρ Vindogradov ( Βιντρογράντοβ ) σκοτώθηκε με αυτόν τον τρόπο. Ήταν σαν να τον υπνώτισε τηλεπαθητικά …. Έριξε το δηλητήριο και ύστερα προσκόλλησε επάνω του όπου και τρομάξανε να το ξεκολλήσουμε από τον άτυχο συνάδελφο!!! Πολλά είδη χταποδιού μπορεί να αλλάξει την εμφάνισή τους, συνήθως για να αποφύγουν τα μεγαλύτερα αρπακτικά, >> ο Δρ Padalka εξήγησε. Αλλά οι σχήμα-μετατοπίσεις – ικανότητες του οργανισμού 46-B είναι σχεδόν διαβολικές και απίστευτες…..!!!!

 Μπορούν και παίρνουν την μορφή ενός ανθρώπινου δύτη. Νομίζαμε ότι ήταν συνάδελφοί μου που κολυμπούσαν προς εμάς με εξοπλισμό για καταδύσεις. Μέχρι τη στιγμή που τον πιο κοντινό επιστήμονα τον άρπαξε και τον ξέσκισε σε κομμάτια!!!! Οι βραχίονες του οργανισμού 46-B έδειξαν μια ανατριχιαστική ικανότητα, λειτουργούν αυτόνομα!!!! Η μοναδική γυναίκα επιστήμονας έκοψε το ένα πλοκάμι από το χταπόδι και το πλοκάμι αυτόνομα την έπιασε από τον λαιμό και την στραγγάλισε!!!! Οι ειδικοί πιστεύουν για το συγκεκριμένο χταπόδι ότι όχι μόνο αναγέννα το άκρο του, αλλά το κομμένο πλοκάμι είναι σε θέση να σχηματίσει ένα νέο χταπόδι!!!!

«Από τον τρόπο που προσαρμόζεται κάθε φορά αλλάζαμε την τακτική μας είμαστε σίγουροι ότι είναι τουλάχιστον τόσο έξυπνα όσο ένας μέσος άνθρωπος, >> ο Δρ Padalka αποκάλυψε. «Αν δεν αναχωρούσαμε από την περιοχή θα ήμασταν όλοι χαμένοι, προτού βγούμε από το νερό χάσαμε άλλον έναν συνάδελφο!!!! >> Ως εκ θαύματος, οι επιστήμονες ήταν σε θέση να συλλάβουν ένα τέτοιο πλάσμα σε μια δεξαμενή.

Αν και οι γεωλόγοι ανάμεναν να τιμηθούν διεθνώς για την καταπληκτική τους αυτή έρευνα. Προς μεγάλη απογοήτευσή τους, όμως, η ρωσική κυβέρνηση υποστήριξε ότι η ομάδα τους δεν είχε βρει καμία ζωή στη λίμνη Vostok – και αρνήθηκαν ότι οι δύτες είχαν εισέλθει ακόμη και στο νερό.
“Δεν υπάρχει τίποτε εκεί κάτω, μπορώ να σας διαβεβαιώσω,” σύμφωνα με δήλωση του επικεφαλής του σταθμού Vostok Research, AM Yelagin ( ΑΜ Γελέτζιν ). Ο διευθυντής της Ρωσικής ακτοφυλακής Valery Lukin ( Βάλερι Λούκιν ), παραδέχθηκε ότι στην περιοχή είχε τεθεί μέγιστος συναγερμός οποίος είχε ήδη τεθεί σε εφαρμογή, όπου τον ονόμασαν προφύλαξη “ρουτίνας”.

Αμερικανοί και Βρετανοί εμπειρογνώμονες προβληματίζονται από αυτήν την ανακοίνωση.
“Είναι ένα μικρό κομμάτι του αντί-αποκορύφωμα,” δήλωσε ο γεωλόγος Δρ David L. Meckenroy ( Δρ Ντέιβιτ Μεκένροη ) από το Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε στην τηλεόραση κατά τη χρονική στιγμή.
<< Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι ήταν τόσο λάθος για να υπάρχει μια ασυνήθιστη μορφή ζωής εκεί κάτω >>.

Ο Δρ Padalka ισχυρίζεται ότι έφυγε από την πατρίδα του τον Ιούλιο μετά την εκμάθηση στη φρίκη του, ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει να θέσει την ανακάλυψη αυτή για στρατιωτική χρήση.
“Μερικά είδη χταποδιού θέτουν έως 200.000 αυγά», τόνισε. ”Φανταστείτε αν κατατεθούν σε ταμιευτήρες και λίμνες σε όλη τη Βόρεια Αμερική το τι έχει να γίνει;”
Η ρωσική κυβέρνηση καλεί τους ισχυρισμούς των καταγγελιών παράλογο.
<< Είναι για γέλια. Χο, χο, χο, “δήλωσε ο Μιχαήλ Μπέλοκχιν του Προεδρείου του Υπουργείου Φυσικών Γεγονότων. << Ακούγεται σαν κάτι που μπορείτε να δείτε σε ένα από τα κανάλια επιστημονικής φαντασίας! Ο Ψυχρός Πόλεμος έχει τελειώσει, φίλοι μου. Εάν οι επιστήμονες μας έκανε μια ανακάλυψη τέτοιου μεγέθους, σοβαρά αμφιβάλλω ότι θα το μοιραζόμασταν με τον κόσμο; >>

Επειδή κάποιοι λένε πως είμαι ρεζίλης και μη σοβαρός για κάποια άρθρα μου ίσως με πουν και για αυτό εδώ!!!! Μα όπως πάντα δίνω στοιχειά ποιοι και πως τα είπαν!!!! Αν έχει γίνει λοιπόν μια τέτοια ανακάλυψη που εδώ πιστεύω ότι έχει γίνει τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά…… αν και πίεσαν πολύ για να μάθουν για την εξωγήινη βάση τον Ρώσο επιστήμονα αρνήθηκε να τους πει το παραμικρό!!!! Φανταστείτε τι μπορεί και κάνει αυτός ο οργανισμός….. που αν μας το έλεγε κάποιος μη επιστήμον και ειδικός θα τον βγάζαμε τρελό!!!!

 Τώρα όμως που το λέει κάποιος ο οποίος ήταν ειδήμον και παρών στην όλη έρευνα τι γίνεται!;! Και πάλι οι μισοί θα τον πιστέψουν και οι άλλοι μισοί όχι!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM
aneksigita-fainomena.blogspot.gr

COMMENTS

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,701,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,272,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,464,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,527,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΒΟΣΤΟΚ!!!!!
ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΒΟΣΤΟΚ!!!!!
ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΒΟΣΤΟΚ!!!!!
http://www.invisiblelycans.gr/wp-content/uploads/2013/08/limni-vostok.jpg
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/08/proti-panellinia-apoklistiki-anafora-sinarpaktika-ke-apistevta-nea-apo-tin-limni-vostok.html
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/08/proti-panellinia-apoklistiki-anafora-sinarpaktika-ke-apistevta-nea-apo-tin-limni-vostok.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy