0Το πρωί τετάρτης 31/7 ξεκινήσαμε μια έρευνα για μια καταγγελία που δεχθήκαμε από κάποιον αναγνώστη μας σχετικά με τις "παρτίδες" που έχει η ανοίξει η Ελλάδα και κυρίως οι δωσίλογοι που την κυβερνούν με τον Codex Alimentarius ..Παλαιότερα σας είχαμε δείξει ένα σχετικό άρθρο με την άφιξη του στο πιάτο μας και στην ζωή μας..

Δείτε το σχετικό άρθρο ΕΔΩ :

Αποφάσισαν την ολοκληρωτική εξόντωσή μας! Άφιξη codex alimentarius στην Ελλάδα

Απ'ότι φαίνεται όμως το πράγμα έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις για εμάς τους Έλληνες αφού πλέον το συναντάμε και σε θέματα υγειονομικού ενδιαφέροντος...

Η ιστορία έχει ως εξής..

Αν υποθέσουμε ότι ένας άνθρωπος θέλει να βγάλει βιβλιάριο υγείας ο νόμος λέει ότι για να μπορέσει να παρέχει τις υπηρεσίες του σε χώρους εστίασης πρέπει να ελεγχθεί από Ιατρό..Μέχρις εδώ είναι απόλυτα λογικό για να διασφαλίζεται η δημόσια υγεία και υγιεινή..Αυτό όμως που είναι πέρα για πέρα εγκληματικό είναι ότι αυτά τα πρότυπα υγιεινής τα ζητά το υπουργείο υγείας επειδή έτσι ορίζει ο κώδικας Codex Alimentarius .


Πέρα από την εικόνα μπορείτε να δείτε και το σχετικό έγγραφο που θα πρέπει να σημειώσει ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος του βιβλιαρίου υγείας και να το δείτε και με τα μάτια σας..


Το ειδαμε εδω

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top