ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

Τα 10 πιο στοιχειωμένα φρούρια των Η.Π.Α.

SHARE:


Τα περισσότερα οχυρά έχουν δει τρομερές σκηνές στην εποχή τους, με αιματηρές μάχες γεμάτες με βάναυσες σφαγές, άσπλαχνους θανάτους, επιδημίες και άγρια ​​πληγές. Με τέτοιες ιστορίες δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μερικά οχυρά είναι μέρη απόκοσμων εμπειριών και θεάσεων.


Fort William Henry, Νέα Υόρκη
 

Χτίστηκε το 1755 από μια ομάδα Βρετανών αποικιοκρατών, το Fort William Henry έχει δει πολλές ασθένειες και αμέτρητες μάχες. Σε μια από τις πιο αιματηρές στην ιστορία της Αμερικής σφαγιάστηκαν και κανιβαλίστηκαν πάνω από 1.000 άνθρωποι! Πολλοί έχουν αναφέρει παράξενα φώτα γύρω και μέσα στο φρούριο, ποδοβολητά να έρχονται από άδεια δωμάτια και διάφοροι ήχοι ενώ δεν υπάρχει αέρας. Αυτά δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με κάποιους που αναφέρουν μπουκάλια να κινούνται ανεξάρτητα, θορύβους από στρατιωτική παρέλαση, κάποιο αόρατο χέρι να τους αρπάζει και θεάσεις που μάχεται η μια την άλλη.


Fort Concho, Τέξας

Χτίστηκε το 1867 και χρησιμοποιήθηκε σε πολλές επιθέσεις και μάχες κατά των ιθαγενών. Χιλιάδες άλογα και άνθρωποι σκοτώθηκαν εδώ, ενώ πολλές ήταν και οι γυναίκες και τα παιδιά που απήχθησαν. Η σειρά με τα πέτρινα σπίτια λέγεται πως είναι το πιο στοιχειωμένο μέρος. Πολλοί έχουν δει το φάντασμα του Ranald S. Mackenzie, στρατηγού των στρατού της Ένωσης. Επίσης πολλοί έχουν δει την κόρη του στρατηγού Benjamin Grierson, που πέθανε σε ηλικία 12 χρονών.

Jefferson Barracks, Μιζούρι

Χτίστηκε το 1826 για να χρησιμοποιηθεί σαν καταφύγιο των στρατιωτών από τις επιθέσεις των ιθαγενών, χρησιμοποιήθηκε και ως νοσοκομείο και κοιμητήριο. Σε ένα πάρτι για το Halloween, εθεάθη ένας άντρας με στρατιωτική περιβολή της εποχής του Εμφυλίου. Η πιο τρομακτική όμως ιστορία έρχεται από τις αρχές του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Αρκετοί στρατιώτες βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα φάντασμα με μια αιματηρή τρύπα από σφαίρα στο κεφάλι του.


Fort Pulaski, Τζόρτζια
 

Φυλακή κατά τα χρόνια του Εμφυλίου. πολλοί κρατούμενοι στρατιώτες πέθαναν από πείνα, σκορβούτο και δυσεντερία. Μια ιστορία για φαντάσματα έρχεται από το 1980 όταν μερικοί ηθοποιοί που αναπαριστούσαν μάχη του Εμφυλίου πήγαν στο φρούριο. Ανέφεραν ότι ένας νεαρός άνδρας με στολή υπολοχαγού τους πλησίασε και τους επέπληξε επειδή δεν τον χαιρέτησαν. Τους είπε να μπουν σε σχηματισμό και να κάνουν μεταβολή. Οι ηθοποιοί το έκαναν και όταν γύρισαν να τον δουν και πάλι, είχε εξαφανιστεί.

Fort Leaton, Τέξας

Χρησιμοποιήθηκε σαν ισπανική μονή, αλλά και σαν καταφύγιο αστέγων. Το φρούριο είδε πολλούς θανάτους και αρρώστιες, όπως τον κίτρινο πυρετό. Όταν η Texas Park and Wildlife Department ανέλαβε το φρούριο, ζητήθηκε από δυο εργάτες να κλείσουν έναν λάκκο που είχαν ανοίξει κάτι χρυσοθήρες. Αμέσως μόλις άρχισαν, οι υπάλληλοι ένιωσαν να τους κυριεύει τρόμος καθώς ανέφεραν μια αόρατη δύναμη να τους τραβάει μέσα στον λάκκο. Άλλοι ανέφεραν την θέαση ενός φαντάσματος ενός παλιότερου ιδιοκτήτη της έκτασης που σκοτώθηκε από εκτελεστές. Τέλος, έχει αναφερθεί ότι κατά τη διάρκεια καταιγίδων, εμφανίζεται ένα ακέφαλο φάντασμα να ιππεύει γύρω από το φρούριο πάνω σε ένα λαμπρό άσπρο άλογο. Αυτό το φάντασμα ήταν ένας καουμπόι που έπαθε θανατηφόρο ατύχημα με το άλογό του κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας χρόνια πριν.


Fort Belle Fontaine, Μιζούρι

Επίκεντρο πολλών ιστοριών με φαντάσματα. Το Fort Belle Fontaine στέγασε πολλούς στρατιώτες, πολλοί από τους οποίους ήταν τραυματίες και πέθαναν. Πολλοί έχουν δει ανεξήγητα πράγματα. Οι περισσότερες αναφορές αφορούν την Μεγάλη Σκάλα που κατασκευάστηκε το 1936.


Fort Knox, Μέιν
 

Χτίστηκε στα μέσα του 19ου αιώνα με σκοπό να εμποδίσει την τρίτη εισβολή των Βρετανών, που δεν συνέβη ποτέ. Το Fort Knox δεν δέχτηκε ποτέ καμία επίθεση. Θεωρείτε ως ένα από τα καλύτερα μέρη στις ΗΠΑ για παραφυσική δραστηριότητα και έχει παρουσιαστεί σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, σε ιστοσελίδες και βιβλία. Πολλές θεάσεις και εμπειρίες έχουν αναφερθεί στο Fort Knox, από ελαφρώς ασυνήθιστες μέχρι τρομακτικές. Αναφορές για θεάσεις οπτασιών, όπως ενός άντρα με ρούχα του Εμφυλίου να χάνεται μέσα από έναν τοίχο. Το φάντασμα του λοχία Leopold Hegvi έχει καταγραφεί σε βίντεο καθώς περιπλανιόταν στο φρούριο, φροντίζοντας να είναι ασφαλές, όπως συνήθιζε κάποτε. Ο Hegvi έχει εμφανιστεί πολλές φορές. Ένα βράδυ σε μια ξενάγηση, η ξεναγός τον είδε δίπλα σε ένα τοίχο.


Fort Ticonderoga, Νέα Υόρκη
 

Το γαλλικό φρούριο, Fort Ticonderoga, έζησε πολλές αιματηρές επιθέσεις. Όταν εγκαταλείφθηκε το 1781, το φρούριο έγινε ξενοδοχείο, πριν ανακαινιστεί για ξεναγήσεις. Αν και είναι γεμάτο από τάφους αγνώστων, το πιο διάσημο φάντασμα είναι της Nancy Coates, ερωμένης του στρατηγού Anthony Wayne. Υποθέτοντας ότι ο στρατηγός την παράτησε για κάποια άλλη, αυτοκτόνησε στη λίμνη Champlain. Οι επισκέπτες την έχουν δει να τρέχει στα μονοπάτια και να στέκεται στην είσοδο, ψάχνωντας πάντα τον εραστή της. Αρκετοί έχουν ακούσει τους σπαρακτικούς λυγμούς της, ενώ κάποιοι έχουν αναφέρει ότι είδαν το άψυχο σώμα της στη λίμνη.


Fort Delaware, Ντέλαγουερ
 

Το Fort Delaware έπαιξε σπουδαίο ρόλο στον Εμφύλιο και χρησιμοποιήθηκε και σαν φυλακή. Το ποσοστό θνησιμότητας ήταν απίστευτα υψηλό, με τους στρατιώτες να πεθαίνουν από ασθένειες, πνιγμό και τα τραύματα τους. Το πιο διάσημο φάντασμα στοιχειώνει την κουζίνα του αξιωματικού του Fort Delaware. Κατά τη διάρκεια μιας αναπαράστασης, το πνεύμα παρατηρήθηκε να παρατηρεί τις γυναίκες στην κουζίνα, πριν κάνει ένα νεύμα έγκρισης και εξαφανιστεί μέσα από τους τοίχους. Η γυναίκα έχει καταγραφεί σε κάμερα, με μαύρη στολή. Πολλά φωτεινά ορμπ έχουν επίσης φωτογραφηθεί και ένα ανεξήγητο γέλιο ακούγεται από το φρούριο.


Fort Mifflin, Πενσυλβάνια
 

Είναι ένα από τα πιο διάσημα στοιχειωμένα σημεία της Πενσυλβάνια. Το φρούριο ήταν σταθμός στον Πόλεμο της Ανεξαρτησίας, έχει αιματοβαμμένη ιστορία, οπότε δεν είναι τόσο παράξενο που έχουν αναφερθεί παραφυσικές θεάσεις. Ο Billy Howe και η Elizabeth Pratt είναι τα δυο πιο διάσημα φαντάσματα που στοιχειώνουν το Fort Mifflin. Η Pratt είναι γνωστή για τα ουρλιαχτά της που κόβουν το αίμα, ενώ ο Howe εμφανιστεί. Πολλοί έχουν αναφέρει την θέαση ενός άντρα να ράβει στο δωμάτιο που ο Howe ήταν φυλακισμένος. Όταν κάποιος τον διακόψει, το φάντασμα σηκώνει το κεφάλι του, αλλά δεν έχει πρόσωπο. Η Pratt αποκήρυξε την κόρη της επειδή εκείνη ερωτεύτηκε και το έσκασε με ένα στρατιώτη. Όταν η κόρη της πέθανε από τυφοειδή πυρετό, η Pratt απλά έμεινε με το άψυχο κορμί της να ουρλιάζει, χωρίς οι δυο τους να προλάβουν να συμφιλιωθούν.

COMMENTS

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,701,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,272,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,464,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,527,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Τα 10 πιο στοιχειωμένα φρούρια των Η.Π.Α.
Τα 10 πιο στοιχειωμένα φρούρια των Η.Π.Α.
Τα 10 πιο στοιχειωμένα φρούρια των Η.Π.Α.
http://4.bp.blogspot.com/-6HpsDmQLP4s/Ui4p3_b2w1I/AAAAAAAAUCk/j0A2sG04xB0/s1600/The-+10+-most-+haunted+-castles+-in+-the-+USA-6.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-6HpsDmQLP4s/Ui4p3_b2w1I/AAAAAAAAUCk/j0A2sG04xB0/s72-c/The-+10+-most-+haunted+-castles+-in+-the-+USA-6.jpg
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/09/10.html
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/09/10.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy