1

Ένα πολύ περίεργο και εντυπωσιακό φαινόμενο παρουσιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου στη Σάμο, όταν κάποιος πολίτης προσπάθησε να αποθανατίσει το ηλιοβασίλεμα με το φωτογραφικό του φακό από παραλία της πρωτεύουσας (κατά πάσα πιθανότητα στο Καλάμι) και το αποτέλεσμα φαίνεται στη φωτογραφία που σας παρουσιάζουμε! 

Αποθανάτισε 2 ηλιοβασιλέματα!!!

Δηλαδή 2 Ήλιους...στην ίδια φωτογραφία!


Το ένα ηλιοβασίλεμα έχει αποτυπωθεί πίσω από το όρος Καρβούνη και το άλλο στον ορίζοντα του Καρλοβάσου!

Τη φωτογραφία τη βρήκαμε από το blog Samosbook και σύμφωνα με αυτό, έχει τραβηχθεί από κάποιον Στέλιο Μάρκου και δεν ξέρουμε αν πρόκειται για μοντάζ.

Πάντως είναι πράγματι εντυπωσιακό, έχει προκαλέσει πολύ μεγάλη εντύπωση και είναι θέμα συζήτησης σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο...

Δημοσίευση σχολίου Blogger

  1. Στις 25 Αυγούστου το φαινόμενο αυτό ήταν ορατό και από το Καρλόβασι της Σάμου. Μια πιθανή εξήγηση είναι ότι κατά την ώρα της δύσης του ηλιου, ο ήλιος είναι σε κατάλληλη γωνία έτσι ώστε λόγω του φαινομένου της ανάκλασης, πάνω σε υδρατμούς, να σχηματίζεται στον ορίζοντα ένα είδωλο αυτού. Σημειώνων ότι και στην παραπάνω φωτογραφία αλλά και στις 25 Αυγούστου υπήρχαν σύννεφα στον ορόζοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top