5
Απίστευτο! Θ. Κασνέσης : Έλληνας πιλότος… Σας ψεκάζουμε σαν κατσαρίδες!!! (Βίντεο)

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον Έλληνα πιλότο Θ. Κασνέση ο οποίος μιλά για τους τύπους αεροψεκασμών (Chemtrails και Comtrails) με χημικά που γίνονται πάνω από τον Ελληνικό εναέριο χώρο, όπως επίσης και για τους τρόπους με τους οποίους γίνονται!

Δείτε το απίστευτο βίντεο πριν κατέβει:

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 1. Moy aresei poy o,ti leei prepei na to diabasei. Toso kala ta kserei. (sorry gia ta greeklish alla pataw alt shift kai den allazei to plhktrologio).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. @Μαρκος Καπιρης
  Φίλε μου,δεν είναι χημικός ο κύριος για να τα ξέρει όλα απ'έξω...πιλότος είναι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ποίοι ειναι αναμεμιγμένοι στο θέμα των αεροψεκασμώ; Ποίοι άλλοι από την οικογένεια Ρόκφέλερ. Όπου δε ακούς αυτό το όνομα να ξέρεις ότι ποτέ δεν είναι για καλό.Εδώ και κάποια χρόνια Οι Ροκφέλερ είναι εκείνοι πού έχουν αναφερθεί στην μείωση του πληθησμού της γής σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Διότι κατα την άποψή τους ¨ γεννηθήκαμε και όλα μας ανήκουν,,Οι αεροψεκασμοί περιέχουν αλουμίνιο πού είναι πολύ βλαβερό στην υγεία μας, Βαρέα μέταλλα 23 των αριθμό όπως Αρσενικό, δύο ιούς Βάριο και ένα σορό άλλα παρόμοια. Αποτέλεσμα το φώς του ήλιου να μην φθάνει στην γή διότι φιλτράρεται και να έχουμε απόλεια των βιταμινών Ε και Δ πού ην χρειάζεται ο οργανισμός μας τα ζώα φυτά κα. Επίσης απόλεια στην βλάστιση βλάβη στον αέρα νερό, εμφάνιση νέων ασθενειών και σοβαρών μάλιστα και πολλά άλλα.Αυτά όλα ειναι μέρος του σχεδίου HAARP.δηλαδή κατευθυνόμενη ενέργεια. Θα ήθελα να γράψω κι' άλλα. Δεν μπορώ διότι εχω και άλη εργασία να κάνω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Και πως γλυτώνει αυτός και η οικογένειά του; Γιατί δεν κάνει μήνυση; Α! Και το χειμώνα που θα κρυολογήσει, να πάρει ένα Ronal, να το ψεκάσει απο το μπαλκόνι στον πρώτο όροφο και να πάει στο πεζοδρόμιο να το εισπνεύσει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top