2
Για σένα που νομίζεις.. ότι η δική σου σειρά δε θα φτάσει ποτέ..ημέρα ντροπής που θα μείνει στην ιστορία

Όλοι μιλάνε σήμερα στα προδοτικά ΜΜΕ για νίκη της Δημοκρατίας όμως εγώ νοιώθω μια βαθιά θλίψη και μία ανησυχία και δεν μπορώ να πανηγυρίσω το μπαγλάρωμα των ηγετών της Χρυσής Αυγής.

Νομίζω είναι ημέρα ντροπής που θα μείνει στην ιστορία..Αν θα υπάρχει ακόμη και ιστορία

Στο μυαλό μου τριγυρίζει τι ποιηματάκι του Μπέρτολτ Μπρεχτ

Όταν ήρθαν να πάρουν τους τσιγγάνους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν τσιγγάνος.
Όταν ήρθαν να πάρουν τους κομμουνιστές δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν κομμουνιστής.
Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν Εβραίος.
Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα,
Δεν είχε απομείνει κανείς για να αντιδράσει…
Και το γράφω αυτό το άρθρο για σένα που νομίζεις..
ότι η δική σου σειρά δε θα φτάσει ποτέ..
Ότι καίγεται το σπίτι του γείτονα και όχι το δικό σου, ότι η ζωή σου δεν επηρεάζεται από εκείνη του διπλανού σου..

Κι όμως θα έρθει και η δική σου σειρά για δεύτερη φορά στην ιστορία ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ όταν θα καταλάβεις ότι οι ηγέτες σου σε δουλεύουν ψιλό γαζί και καμιά σχέση δεν έχουν με τα αριστερά πιστεύω σου.. Μία γεύση πήρατε από την στάση του αριστερού Κουβέλη που ενώ έχει εξασφαλισμένη και αφορολόγητη την περιουσία του στον ΚΙΣ στήριξε τα μνημόνια εξυπηρετώντας το σύστημα.

Θα έρθει και η δική σου σειρά ΑΝΤΑΡΣΥΑκέ και ΑΝΑΡΧΙΚΕ γιατί ξέρετε ότι είστε μονίμως στο στόχαστρο του συστήματος. Άμα θες κάνε καμιά μαγκιά αυτές τις ημέρες..

Θα έρθει και η δική σου σειρά ΕΛΛΗΝΑ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΕ που κρατάς αναμμένη την φλόγα του ελληνισμού στην καρδιά σου και τα μηνύματα τα έχεις πάρει εδώ και καιρό ότι είσαι στόχος προς εξαφάνιση

Θα έρθει και η δική σου σειρά ΟΡΘΟΔΟΞΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ όταν θα σου επιβάλλουν το χάραγμα, η ώρα πλησιάζει και μην νομίζεις πως πρόκειται για άλλους.

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Σύντομα θα έρθει να σου επιβάλλει νέα μνημόνια δεσμά αλυσίδες τσιπάκια, θα σου επιβάλλει τι θα τρως πως θα επικοινωνείς πως θα αγαπάς και αν θα επιτρέπεται να πολλαπλασιάζεσαι και αν θα έχεις το δικαίωμα να αυτοαποκαλείσαι Έλληνας..

Τότε θα χρειαστεί και εσύ να αποφασίσεις και αναγκαστικά θα συναινέσεις γιατί οι θεσμοί που θα σε προστάτευαν άφησες να καταλυθούν.

Διαβάστε επίσης:

Δημοσίευση σχολίου Blogger

  1. Ετσι ακριβως ειναι Για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις ειμαι καθετα αντιθετος με τη δολοφονια στο κερατσινι δεν ειμαι χρυσαυγιτης άλλα δεν μπορω να δεχτω και τη συστηματικη λασπη που ριχνουν τα ΜΜΕ για τη ΧΑ Μη ξεχναμε οτι στη περιοχη που μενω οι μονοι που ενδιαφερθηκαν και καθαρισαν τη κοπρο απο τους Αφγανοπακιστανων ηταν η ΧΑ Ο Δημαρχος και ο κρατικος μηχανισμος απλα δεν υπηρχαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε αυτο το αρθρο γραφωνται τεραστιες αληθειες.συγχαρητηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top