ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

Σημειώσεις του Don Bradley για τους Ερπετοειδείς.

SHARE:

Το δεξί μάτι ακτινοβολεί αγάπη και το αριστερό την ακτίνα της θελήσεως. Σε πολύ προχωρημένες ψυχές και τα δυο είναι σε ισορροπία και λάμπουν πολύ. Ακόμη και κάποιος που δεν διαθέτει την ειδική όραση μπορεί εύκολα να το δει.

Τώρα στις σκοτεινότερες ψυχές και σε αυτές που βρίσκονται σε σατανικό μονοπάτι, το δεξί μάτι τεμπελιάζει με τα χρόνια, και τελικά «πεθαίνει».
Μετά από λίγο καιρό δεν έχει την ίδια πορεία με το κυρίαρχο αριστερό μάτι, που εκφράζει την ενέργεια της θέλησης. Αυτό ταιριάζει, γιατί το κύριο μέλημα του σατανικού τρόπου έχει ένα νόμο και ένα νόμο μόνον: Do what thou wilt shall be the whole law. Και η λέξη wilt, είναι από τα αρχαία Αγγλικά και σημαίνει ΘΕΛΗΣΗ, Ekhart Tolie.

Την στιγμή που το δεξιό μάτι είναι νεκρό, τότε όλη η αγάπη σε αυτό το πρόσωπο είναι νεκρή επίσης. Μπορεί να είναι καλοί ηθοποιοί, ακόμη και μεγάλοι ηθοποιοί, αλλά η ικανότητα τους να αγαπάνε πραγματικά έχει αντικατασταθεί από την εμφάνιση της αγάπης. Δεν έχει σημασία τι λένε ή τι γράφουνε, αυτό που μετράει είναι ο ΕΑΥΤΟΣ τους. Είναι αυτό που πραγματικά ακτινοβολούν ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ. Πάντοτε.

Για την ιστορία, όταν ένας ερπετοειδής η συγγενικό είδος αρχίζει να μεταμορφώνεται το φαινόμενο ξεκινά πρώτα από τα μάτια. Είτε με εσωτερικές σχισμές, είτε με εξωτερικές σχισμές, αυτό εξαρτάται από την αγνότητα του Dna της φυλής τους, το επίπεδο της δαιμονικής καταλήψεως και περιαυτολογικούς λόγους. Αυτή είναι η πρώτη φάση. Συμβαίνει κάθε φορά. Έχετε προσέξει ότι κάποιοι φοράνε γυαλιά ηλίου την νύχτα σε εσωτερικούς χώρους;

Μαντέψτε …
Εάν τα μάτια γίνονται τελείως μαύρα (όλο το μάτι), αυτό δείχνει ότι η ψυχή κατέχεται δαιμονικά από πολλούς δαίμονες η ίδια η ψυχή είναι τελείως μαύρη, συνήθως έχει καταληφθεί σε μια δαιμονική τελετουργία, σχεδιασμένη να προσελκύει μαύρες ψυχές στην οικογένεια. Υπάρχουν πολλοί τριγύρω.
Μερικές φορές είναι συνδυασμοί. Κάποιες φορές το λευκό τμήμα του ματιού γίνεται κίτρινο η κόκκινο, έχω δει και τα δύο, εξαρτάται από το πόση οργή διατρέχει εσωτερικά το ερπετοειδές. Επίσης έχω δει το κέντρο του ματιού να γίνεται κόκκινο, συνήθως όταν διακατέχονται από τυφλή οργή.
Ο θυμός, η λαγνεία, το μίσος και τα συναφή κάνουν την μεταμόρφωση πιο πιθανή.

Έχω παρατηρήσει αυτό από κοντά και βρήκα ότι όταν αφήνουν το μυαλό τους να περιπλανιέται στο οργιαστικό σεξ, ενώ κάνουν μια βάναυση πράξη, ή βυθίζονται σε πλήρη περιφρόνηση, αυτό εξαναγκάζει τα μάτια τους να γίνονται σχισμές. Για να το πολεμήσουν χρησιμοποιούν δοκιμασμένες από τον χρόνο τρόπους αυτό-υπνώσεως και νοητικού ελέγχου για να κρατήσουν τα πράγματα υπό έλεγχο. Κάποιες φορές απλώς δεν μπορούν να βοηθήσουν τους εαυτούς τους.

Στην δεύτερη φάση φαίνεται μια ελαφρά πράσινη ομίχλη γύρω από την γραμμή του σαγονιού κάτω από τα αυτιά. Αυτό δείχνει ότι ετοιμάζονται να μεταμορφωθούν στα ερπετοειδή τους χαρακτηριστικά. Εάν βρίσκονται σε δημόσιο χώρο, και έχουν προβλήματα αυτοελέγχου, συνήθως δικαιολογούνται στα γρήγορα και αποχωρούν. Επίσης κατά την διάρκεια της δεύτερης φάσεως θα παρατηρήσετε ότι η γλώσσα τους γίνεται πολύ φιδίσια, ικανή να προεκτείνεται πολύ πέρα από τα χείλη και να κινείται γρήγορα. Πράγμα που είναι απολύτως ένα ξεχωριστό θέαμα.

Μετά από αυτό το σημείο έρχεται η τρίτη φάση. Αυτό τινάζει το μυαλό σας στην αρχή. Αλλά αφού το βιώσετε μια ντουζίνα φορές γίνεται πολύ κοινό. Το δέρμα τους στο πρόσωπο, τα χέρια, κλπ, αρχίζουν να αναπτύσσουν γραμμές, σαν να γερνά πολύ γρήγορα μπροστά στα μάτια σας. Το ομαλό δέρμα αρχίζει να ρυτιδώνει, και αλλάζει σχήμα γύρω από την αρχική δομή των οστών. Αυτό γίνεται πολύ γρήγορα.

Σε χρόνο όσο ένα ανοιγόκλεισμα του ματιού θα δυσκολευτείτε να το δείτε σε δημόσιο χώρο. Σε αυτό το σημείο ξέρουν πολύ καλά ότι βρίσκονται σε φάση μεταμορφώσεως. Εάν βρίσκονται ανάμεσα σε συγγενείς τους δεν ενδιαφέρονται. Σκεφτείτε τα «ιδιωτικά πάρτι» και θα πάρετε μια ιδέα.
Στην τέταρτη φάση γίνονται τελείως ερπετοειδής. Πλέον δεν φαίνονται ως άνθρωποι με κανένα μέτρο της αποδεκτής μας πραγματικότητας. Η ομιλία τους ακούγεται σφυριχτή. Τα μάτια τους αστράφτουν. Ακριβώς έτσι. Το έχω δει αρκετές φορές, όταν δεν ξέρανε ότι τους έβλεπα.

Πηγή.

COMMENTS

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,702,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,273,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,465,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,528,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Σημειώσεις του Don Bradley για τους Ερπετοειδείς.
Σημειώσεις του Don Bradley για τους Ερπετοειδείς.
Σημειώσεις του Don Bradley για τους Ερπετοειδείς.
http://1.bp.blogspot.com/-qnwW-CSkG3k/UizgcBNitNI/AAAAAAAAFfI/AmKV1-xo67c/s320/%CE%A3%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82+%CF%84%CE%BF%CF%85+Don+Bradley+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82+%CE%95%CF%81%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%82.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-qnwW-CSkG3k/UizgcBNitNI/AAAAAAAAFfI/AmKV1-xo67c/s72-c/%CE%A3%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82+%CF%84%CE%BF%CF%85+Don+Bradley+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82+%CE%95%CF%81%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%82.jpg
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/09/don-bradley.html
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/09/don-bradley.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy