ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

Οδηγώντας στο ''Δρόμου του Θανάτου'' στα περίχωρα της Μόσχας !

SHARE:

 Οδηγώντας στο ''Δρόμου του Θανάτου'' στα περίχωρα της Μόσχας !


«Ο Δρόμος του Θανάτου» είναι ένα από τα πιο σκοτεινά και μυστηριώδη μέρη που βρίσκονται κοντά στο Λιτκάρινο, πόλη στα περίχωρα της Μόσχας. Επί πολλά χρόνια εδώ συμβαίνει αφάνταστα τεράστιος αριθμός τροχαίων ατυχημάτων συχνά με θανάτους.

Γιατί ακριβώς εδώ πολλοί έμπειροι οδηγοί χάνουν τον έλεγχο των αυτοκινήτων τους; Ο ΡΣ «Η Φωνή της Ρωσίας» μαζί με τον Τιμούρ Ιβαντσόφ, ιδρυτή της «Λέσχης Ατρόμητων Ταξιδιωτών» προσπάθησαν να αποκαλύψουν το μυστήριο αυτού του τρομερού τόπου. Ο Τιμούρ αναθυμάται πώς βρέθηκε για πρώτη φορά στο «Δρόμο του Θανάτου»:

- Πριν δύο περίπου χρόνια, όταν παντρευόταν μιά φίλη μου, ανάμεσα στις γαμήλιες διασκεδάσεις ήταν και η επίσκεψη στο «ξέφωτο των νυμφών», που βρίσκεται κοντά στην πόλη Λιτκάρινο.

Είναι τόπος, όπου έρχονται πολλοί νιόπαντροι για να μάθουν για το μέλλον του γάμου τους. Η ιεροτελεστία εδώ είναι η εξής: η νύφη και ο γαμπρός πίνουν μια γουλιά σαμπάνια, μάλιστα ο καθένας από το μπουκάλι του. Μετά τα κλείνουν με φελλό, τα δένουν με κορδέλες και τα ρίχνουν πάνω σε κάποιο δέντρο.
Αν το επιτύχουν αυτό, τους περιμένει μια ευτυχισμένη ζωή μαζί, ενώ σε περίπτωση σπασίματος των μπουκαλιών, ο οιωνός είναι κακός.
Ο καιρός ήταν ηλιόλουστος, όλα ευνόησαν την επικείμενη εκδήλωση. Αλλά μόλις η γαμήλια πομπή έστριψε στο «Δρόμο του Θανάτου», που οδηγεί στο «ξέφωτο των νυμφών» ακολούθησαν κάποια παράξενα πράγματα.
- Περνούσαμε στο σκεπασμένο από ομίχλη δρόμο και ξαφνικά είκοσι μέτρα μακριά από εμάς, είδαμε μια γυναίκα να στέκεται στη μέση του δρόμου. Ο οδηγός πάτησε απότομα τα φρένα έτσι, που το αυτοκίνητο παραλίγο να πεταχθεί έξω από το δρόμο.

Όταν συνήλθαμε στα συγκαλά μας, η γυναίκα εξαφανίστηκε λες και να μην υπήρχε καθόλου. Όλοι έμειναν κατάπληκτοι. Θα ήταν εντάξει αν φάνηκε αυτό σε κάποιο ένα από μας, αλλα το είδαμε όλοι μας.
Όπως αποδείχθηκε, αργότερα, ο Τιμούρ με τους φίλους του είδαν το φάντασμα της νύφης, που είχε σκοτωθεί σε ένα φοβερό ατύχημα, που συνέβη ακριβώς σ΄αυτό το τμήμα του δρόμου: τότε οι νιόπατροι πήγαιναν ακριβώς στο εν λόγω ξέφωτο.

Λέγεται ότι με την εμφάνισή του μπροστά στις γαμήλιες πομπές, το φάντασμα προσπαθεί να προειδοποιήσει τους ανθρώπους να μην πάνε σ΄αυτό τον κακό τόπο.

Κάποτε, στο μακρινό παρελθόν εκεί βρισκόταν αρχαίο νεκροταφείο, όπου οι πρόγονοί μας τελούσαν τις γαμήλιες τελετές για να καλοπιάσουν τα τοπικά πνεύματα και να πάρουν την ευμένειά τους για την μελλοντική ζωή των συζύγων.

Εννοείται, ότι σύμφωνα με τους σύγχρονους θρησκευτικούς κανόνες όλα αυτά είναι μεγάλη αμαρτία.
Εξάλλου, ατυχήματα στο δρόμο του Λιτκάρινο εξακολουθούν να συμβαίνουν ακόμα και παρά το γεγονός ότι ο δρόμος δεν έχει απότομες στροφές και είναι εξοπλισμένος με μειωτές ταχύτητας. Πολλοί οδηγοί λένε ότι σ’ αυτό το τμήμα του δρόμου συχνά χάνουν την επαγρύπνησή τους και αισθάνονται ζάλη και αδυναμία.

Ο Τιμούρ Ιβαντσόφ πιστεύει ότι αιτία τέτοιων συναισθημάτων είναι η ισχυρή ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, που παρατηρείται σ’ αυτή τη διαδρομή.
- Πραγματοποιήσαμε μετρήσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας σ’ αυτές τις περιοχές: οι δείκτες είναι μεγαλύτεροι κατά μερικές φορές. Είναι πιθανό, ότι η ακτινοβολία αυτή επιδρά με κάποιο τρόπο στον ψυχισμό μας και επηρεάζει τη συγκέντρωση της προσοχής μας, γεγονός που οδηγεί σε πολυάριθμα ατυχήματα.

Είναι, ωστόσο αναμφίβολο ότι εδώ είναι παρόν και ένα παραφυσικό σημείο, γιατί έχω δει το φάντασμα με τα μάτια μου, όπως και όλοι οι φίλοι μου.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην πιστέψουμε στις αφηγήσεις εκατοντάδων αυτόπτων μαρτύρων, οι οποίοι έχουν δοκιμάσει στο πετσί τους όλες τις «χάρες» του «Δρόμου του Θανάτου», όπως, εξάλλου, να τις πιστέψουμε αναντίρρητα. Ο καθένας αποφασίζει μόνος του, αλλά κανείς δεν είναι ασφαλισμένος από τη συνάντηση με τα ανεξήγητα πράγματα

COMMENTS

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,702,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,273,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,465,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,528,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Οδηγώντας στο ''Δρόμου του Θανάτου'' στα περίχωρα της Μόσχας !
Οδηγώντας στο ''Δρόμου του Θανάτου'' στα περίχωρα της Μόσχας !
Οδηγώντας στο ''Δρόμου του Θανάτου'' στα περίχωρα της Μόσχας !
http://m.ruvr.ru/2013/10/02/1192089680/7RIA-185407-Preview.jpg
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/10/Odhgwntas-sto-Dromou-tou-THanatou-sta-perixwra-ths-Mosxas.html
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/10/Odhgwntas-sto-Dromou-tou-THanatou-sta-perixwra-ths-Mosxas.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy