0
Τι είναι πάλι αυτά; Η Nasa δεν έχει ιδέα και ψάχνει να βρει τι είναι!

Κοιτάξτε προσεκτικά αυτούς τους λαμπερούς δίσκους. Γύρω τους υπάρχει μία ομίχλη σαν αύρα, όπως εκατομμύρια αυτόπτες μάρτυρες έχουν περιγράψει. Έχουν μπλε λάμψη, ακριβώς όπως έχουν περιγραφεί από αυτόπτες μάρτυρες στο παρελθόν, λέει ο Scott C. Waring, συγγραφέας του UFO Sightings Daily

Ημερομηνία της ανακάλυψης: Οκτώβριος 2013
Τοποθεσία της ανακάλυψης: Τροχιά Γης (NASA Archives)
Πηγή φωτογραφίας NASA : http://tothemoon.ser.asu.edu/data_g/G05/Unidentified/full/GT5-50603-039_G05-U_f.png

Ο Waring λέει, "Αλλά αυτό που δεν σκέφτεστε είναι ότι αυτά τα δύο λαμπερά ΑΤΙΑ είναι πολύ κοντά στην μονάδα της NASA ... παρακολουθώντας την αποστολή της NASA και αφήνοντας τους να γνωρίζουν ... ότι δεν είναι μόνο οι άνθρωποι στο διάστημα, αλλά αντίθετα τους ανήκει! "

Τι είναι πάλι αυτά; Η Nasa δεν έχει ιδέα και ψάχνει να βρει τι είναι!

"Τώρα, ένας άλλος λόγος που θα σας πείσει ίσως ότι αυτό είναι πραγματικό, είναι το γεγονός σχετικά με το πώς η NASA έχει ονομάσει το URL με αυτά τα UFOs.

Η φράση "ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ", βρίσκεται στο κέντρο της διεύθυνσης του URL, το οποίο σημαίνει ότι η ίδια η NASA τα προσδιορίζει ως UFOs ή αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα. Τώρα, αν η φωτογραφία ήρθε από τη NASA με την αρχική σύνδεση και η NASA τα ονομάζει αγνώστων στοιχείων, θα πρέπει να είναι απόλυτα πεπεισμένοι ότι αυτά είναι εξωγήινα σκάφη », λέει ο Waring.

Τι είναι πάλι αυτά; Η Nasa δεν έχει ιδέα και ψάχνει να βρει τι είναι!

"Πρώτα απ 'όλα, το ότι αυτές οι φωτογραφίες της NASA υπήρχαν από πολύ καιρό πριν και δεν εκδόθηκαν, σημαίνει ότι δεν ψεύδονται όπως οι σύγχρονες airbrushed φωτογραφίες κάνουν. Δεύτερον, πηγή είναι η κυβερνητική NASA με την σχετική επισήμανση, η οποία ουσιαστικά ανακοινώνει ότι τα UFO είναι πραγματικά και αυτά είναι δύο από αυτά! "Δηλώνει ο Waring.

Τι είναι πάλι αυτά; Η Nasa δεν έχει ιδέα και ψάχνει να βρει τι είναι!


Επίσης καταλαβαίνω ότι αυτές οι φωτογραφίες δεν προοριζόνταν για το κοινό , αλλά, αντίθετα, η NASA έδωσε ένα μεγάλο μέρος του παλιού της αρχείου στο Arizona State University (ASU) για τους μαθητές να μελετήσουν και να εξεταστούν.

"Προφανώς η NASA ξέχασε να ελέγξει όλες τις φωτογραφίες, που σημαίνει ότι ορισμένες από αυτές μπορεί να έχουν στοιχεία για εξωγήινες δραστηριότητες », λέει ο Waring.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top